Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - REDMAN

1
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
August 31, 2007, 09:42:21 AM
Све више верујем у ону причу да нама неће бити боље све док се целокупна ситуација у држави не промени, смејали смо се румунима, копали су овде код нас њиве за 10 марака, ево их они готово редовни учесници свих такмичења. Џабе нама и тона лове, кад људи неће да дођу, па нек понудимо и бољу цену одлучиће се за другу страну јер што да ризикују. Замислите дође нама Мурињо, прођу три кола, имамо 1 победу од 1:0, и два ремија са неким слепцима. Одмах би њему наши новинари објаснили да он не зна ништа више од једног Косановића, Бата Ђоре, Ђуровског итд. Да је он само један фенсић који је дошао да узме паре, жену и децу би му провлачили кроз жуте таблоиде, водили би евиденцију шта једе и пије, како је обучен...сељачка посла.
Ситуација ће се овде тешко променити јер садашњим бизМисменима одговара оваква ситуација, то су све грабљивице које су навикле да пливају у овим турбулентним водама, и никоме не пада на памет да уђе са стране. Све у свему ја нешто и не видим скори напредак.
2
Терен / Novi dresovi
August 28, 2007, 11:15:24 AM
Иде вест сад у вези нових дресова, да ће пред текму бити представљени уз атрактиван пратећи програм, то ми говори ништа друго н'о ''вежите се полећемо, добро би било да имате при себи средства за смирење'' :D .
3
Још да кажем да је суђење криминално, а неинтелигенција неких наших је само помогла оном педеру да нас покраде.

Косановића и његове изјаве пре меча ћу такође схватати као шалу, али таква је ситуација са свим нашим тренерима, сваки пут причају о некој офанзивној игри, а формација 4-5-1 . До јаја нам је офанзивна игра, имали смо 1 корнер и 4 шута у оквир гола од којих ни један озбиљан.
4
Добро да вам не кварим расположење, видим већина је задовољна игром, неки  резултатом, све је то супер, играћемо напокон ту ЛШ али на Sony-ју.

Код уласка овог њиховог глодара сам рекао да нам дају гол у последњим минутама, и да ће управо он имати ту част да нам да гол (такви су нас увек карали, мали пацолики ликови). Ако се неко сећа боље од мене, што није тешко, предходних сезона нам је исто тако неки мали шабан, тек изашао из јуниорског погона дао 2 комада.

Да прекратим причу и да се вратим на ове наше мученике, тужно је колико нама стандарди опадају, ваљда су сви очекивали да нас ови напуне, да не лажем, и ја сам, али је један део мене (онај луђи) је очекивао бар 0:0, 1:1. Првих 10 минута је прва опција отпала, био сам сигуран да не можемо да пукнемо од ове назови фудбалске екипе, али сам исто тако био сигуран да ми гол не можемо да дамо.

Ко је данас играо фудбал? Играо је Броновицки, Кастиљо, Гај, Лукаш (и то све што су урадили данас везано је за дефанзиву пошто ми офанзиву данас нисмо имали). Једини који је играо када Звезда креће у напад је Короман. Сви остали су дно, из дна се може издвојити једино још Туторић који се ето трудио.

Није тешко приметити да су играли само странци, сви остали су оперисани од фудбала, немају елементарно познавање фудбалске игре, идеје равне нули, само глава доле и да их не спречи њихова одбрана отишли би у гол аут са лоптом.

Милијаша и његово схватање фудбала више нећу узимати за озбиљно, више ће ми његов плес по терену служити за поправљање расположења, смејаћу се, нећу се више нервирати. Ми хоћемо у ЛШ са Миланком и Ђорђевићем :o . Еј са Миланком, па то не може ни у Менаџеру где су могуће и немогуће ствари, а не у овој тужној стварности. Анђелковић, ах да, многи би за њега рекли одиграо је до јаја, па такве дриблинге би и ја радио, шутни лопту у аут па трчи за њом, коментатор његове ''центар шутеве'''прогласи као добре сваки пут кад се лопта одвоји од земље више од пола метра и кад не погоди првог чувара. Додуше и сваки наш напад је проглашавао добрим чим се Туторић, Гај и Ранђа одлуче да пребаце половину терена.

Ко је још играо није ни битно, суштину сам споменуо, још једино је остао нејаки Филип Ђорђевић да га прокоментаришем, треба он још доста млека да попије да ојача да би уопште био претња за нечији гол, он и Миланко су претња голу ко што сам и ја био гледајући текму преко ТВ-а.

Још ми је запало за око, али то није само случај у овој утакмици, већ и у прошлим, па и у ранијим сезонама. Када смо ми у нападу, увек је 2-3 играча код нашег играча са лоптом, он је по златном правилу окренут леђима голу и гради лопту што би се рекло. Е па он тако окренут леђима голу је опасност једино за наш гол, лопту губимо експресно, док противнику остављамо могућност да мирно и неометано гради свој напад, њихови су нападачи окренути лицем према нашем голу и ломе кичму нашој одбрани. Ово је случај и са овим нашим сеоским екипама, то сам баш приметио против Бежаније кад су нас напунили, ломили су нас ко од шале.

Ето то би било то, сад треба да јуримо гол код куће или чак два, а и сами знате да ми немамо екипу која зна да јури и да напуни противника, па макар играли и против ФК Змаја, резултат ће увек бити 1:0, 2:1...
5
Људи добро је није Бата Ђора :D

жасу :(
6
Терен / Прелазни рок 07/08
August 07, 2007, 09:45:26 AM
И још нешто, извињавам се што дуплирам постове, пише ту негде да је и сам Нонда заинтересован да дође, могуће да после оних 3-1 вуче лепе успомене, Звезда је тад добро играла, види да не долази у џунглу што већина странаца мисли, атмосфера на нивоу  ;pljuga ...
7
Терен / Прелазни рок 07/08
August 07, 2007, 09:37:47 AM
Добро је ДелијаХХ приметио, то је онај шхабан што нам је увукао гол против Роме, само кад сад опет погледам Жигин гол језа ме прође  :D  http://www.youtube.com/watch?v=taEY0rqeNYo

Па добро и Пјана је човек од алкохола и меса, попушта пред налетом година, јеби га природа је то.
8
Терен / Прелазни рок 07/08
August 07, 2007, 01:22:30 AM
Пјана је у форми, и даље држи просек гајбе пива за вече.
9
Северна трибина / Caffe Web Shop
May 18, 2007, 11:47:45 AM
Глупо је што ја сад морам да ти цртам, али размисли мало главом зашто је то тако? Могао је он лепо на 1 ДВД да стави сва наша издања од '89. године па на овамо, оскрнави им квалитет и шта онда? Да ли мислиш да су наша издања из прошлости, или да не будем баш толико ироничан, наша издања из ове сезоне вредна само 330дин? Па од нечега треба и да се живи, неки купци желе квалитетан видео и аудио материјал,....

Нико теби не брани да их купиш све, компресујеш их и имаш их на 1 двд-у namigivanje .
10
Северна трибина / Caffe Web Shop
May 18, 2007, 10:14:59 AM
Зато рођо што на DVD стаје приближно сат и по квалитетног материјала каквог га је камера снимила без икакве компресије. Значи то што Киза ради је DVD Mix, не DivX Mix.

поздрав
11
Терен / РК ЦЗ - Сезона 2007/08
February 19, 2007, 11:29:32 PM
Наш је, само је теже повређен.
12
Северна трибина / Re: ЦЗ
December 06, 2006, 12:53:38 PM
Quote from: "savass"ГЕНЕРАЛНО, НАВИЈАЊЕ ЈЕ БИЛО НАЈЛОШИЈЕ У ОДНОСУ НА ОСТАЛЕ УЛЕБ УТАКМИЦЕ!БИО САМ НА ЗАПАДУ И СВЕ ЛЕПО ВИДЕО И ЧУО.Е САД, ДАЛ ЈЕ СВЕ ОНО ВРЕДЕЛО, ВИДЕЋЕМО, ОБЕЋАЛИ СУ КАЗНЕ ЗБОГ ИНЦИДЕНТА, МОЖДА И СУСПЕНЗИЈУ ХАЛЕ...

Не знам од чега сам наглув после утакмице? Лепо би било да је неко измерио колико децибела се јуче ширило Пиониром. Убедљиво наше најјаче издање ове сезоне, прави људи распоређени дуж целе наше трибине. Моменат који ће се памтити је певање у два гласа са партером, заиста моћно звучи. Значи иде ''Звезда ми је све.....Напред Звезда але (па ови из партера Напред Звезда ле)...90% утакмице браћа мишеви гледају у чуду наше навијање, не покушавају да певају нешто јер сами себе не чују, тек нешто скандирају у паузама наших песама. Код инцидента нек сви обрате пажњу на првих 10 секунди снимка са Спортцке централе, каква бежанија настаје када су се наши залетели. Не знам јел снимио неко колико камера је постављено под кровом пионира? Ово сам тек јуче приметио иако идем у Пионир релативно често. Значи са наше стране минимум 10 и са друге исто толико, додајте још и ове лешинаре што снимају и видећете да ништа добро неће изаћи после овога.
13
Терен / КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
November 06, 2006, 07:28:41 PM
:lol:

Томас одличан странац.
14
Пивница / ФМ 07
October 28, 2006, 05:36:48 PM
:rofl

Ал си се распит'о свака ти част :D  :D  :D

ФУЛ верзија је изашла 18. октобра, разлог је пиратерија, сад шта нису урадили, тачније грешке које су направили биће исправљане у ходу. То им ионако није страно, дешавало се да ФМ изађе данас, а још јуче је био најављена закрпа.

Убудуће за ''поверљив инфо'' консултујте официјелни сајт

http://www.footballmanager.net/en/article/21/index.html

и разне друге играчке сајтове.
16
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
August 31, 2006, 12:49:29 PM
Значи Рекоба :D
17
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
August 30, 2006, 06:30:40 PM
РоЛаНдињо :rofl
18
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
August 27, 2006, 03:02:07 PM
Хеј Пјано, скочи и дај гол главом :ruke  :rofl
19
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
August 25, 2006, 02:08:00 PM
Кога интересује има на ЕуроСпорт2 у 16:00 Спартак М. - Слован Либерец.
20
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
August 25, 2006, 12:22:56 PM
Играмо са Либерецом, прву код њих!