QuoteДруги у низу концерт се одржава на истом месту, на северној трибини стадиона Фудбалског клуба Црвена звезда, а датум је 3. јун 2008, са почетком у 20 часова. Водитељ ће бити Милан Калинић, исто као и прошлог пута, а и цена карата је иста и износи 400 динара.

Владимир Шавија, један од организатора концерта и вођа Делија, истиче да је искуство од прошле године добра полазна тачка за нови концерт, као и да се нада да ће одзив људи ове године бити још већи, а да ће цео догађај бити још бољи.
- Концерт прошле године је успешно прошао, гледајући са организационог аспекта и броја људи који су дошли. Мислимо да ове године имамо још већи повод за организовање новог концерта, а да ће цела манифестација бити још боља, уз још већи одзив људи. Делије као организатори, желе на време да обавесте јавност о концерту, као и све оне које би узели учешће у истом. Ове године учеснићи ће бити исти као и прошле године, а то су: Рибља чорба, Бајага и инструктори, Неверне бебе, група 357, као и оно што је нама веома битно, деца са Косова и Метохије, тачније група Косовски божури, који су учествовали и у овогодишњем концерту који смо ми организовали у Руском дому и који је одлично прошао. Деца са Космета су из разних делова наше јужне покрајине, што даје посебан тон овом концерту. Надамо се да ћемо обезбедити још учесника, а на томе се увелико ради, како би програм на концерту био што богатији. Концерту ће присуствовати и свештенство, како из Рашко-Призренске епархије, тако и епархије из Београда.

Веома нам је битно да што више људи сазна о овом концерту и да их што више присуствује, како би се показала слога, воља и свест свих нас, да учествујемо у помоћи српском народу. Сва средства и помоћ која се прикупе, намењена су Србима на Рашко-Призренској територији, а видећемо на који начин ће она бити подељена, јер има много места и људи који су угрожени. Наша активност траје још од 2000. године, а недавно смо били у Пећкој патријаршији и Дечанима, а пре тога, заједно са Спортским друштвом Црвена звезда, у посети Косовском Митровици. Не желимо да станемо, јер мислимо да и себе градимо кроз ове акције, да би позвали на свест све наше навијаче.

Овом приликом бих скренуо пажњу да уопште није битна навијачка припадност, јер је најпотребније да се покажу јединство и слога. Ми као навијачи Црвене звезде, јесмо организатори, али и да је било која друга навијачка група организатор ми би смо масовно узели учешће. Сви људи су добродошли, па самим тим и навијачи других клубова. Знамо да постоји осећај у нашим људима, да помогну нашем народу на Косову и Метохији, али и да су многи спречени због разних раглога да оду на Космет. Ово је прилика да уз приступачну цену карте, сви они који желе да помогну, одвоје времена и дођу на концерт и на нај начин са својим породицама и пријатељима учине праву ствар.

Желим да се у име Делија, овим путем захвалим Фудбалском клубу Црвена звезда и маркетингу Фудбалског клуба, као и Спортском друштву и њиховом маркетингу, који су свако на свој начин омогућили организовање овог хуманитарног концерта.

Стефан Ивановић, директор Маркетинга Фудбалског клуба Црвена звезда, истакао је да Клуб подржава све хуманитарне акције Делија, самим тим и овај концерт и позива своје навијаче и све људе добре воље, да својим присуством узму учешће у овој хуманитарној манифестацији.

Дакле, без обзира на то што ће вероватно као и прошли пут ићи реклама, ТВ, билборди, новине, време је да већ сада лагано обавештавате ваше другаре да ће се одржати концерт који има за циљ прукупљање хуманитарне помоћи за нашу браћу и сестре са Космета... Клупска припадност овога пута је тотално небитна, сви стојимо иза заставе Србије и као праве српске патриоте треба да покажемо да нас је пуно и да док је нас биће и Космета у Србији... Дакле Косово је Србија ЗАУВЕК!!!
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Највећу улогу треба да одигра оних 3-4000 сталних.
1)Да се сви до једног појаве
2)Да анимирају бар по још једног поред себе
То би требала да буде основа од које се почиње.Делије ће се и овај пут потрудити да медијски што боље одраде посао и да што више људи сазна за овај догађај...али кажем,без наших људи нећемо успети до краја.Зато сви на посао...да напунимо север.

QuoteПозивамо све, почевши од политичарâ и научникâ до најскромнијих и најмлађих синова и кћерију наше Отаџбине, да својим радом и честитим живљењем заслужимо и сачувамо пред Богом Косово и Метохију.
Нека научници својим научним радовима бране Косово и Метохију! Нека уметници својим стваралаштвом изразе лепоту и суштину нашега Косова и Метохије! Нека спортисти своје спортске успехе заветују Косову и Метохији! Нека сваком родитељу Косово и Метохија буде једна од првих речи које ће шапнути свом новорођеном детету! Нека сваки ратар прву бразду заоре и посвети Косову и Метохији! Нека сваки радник први сат свог радног времена посвети и поклони Косову и Метохији! Нека сваки политичар своју прву политичку мисао и напор на међународном плану посвети одбрани Косова и Метохије! Нека сваки духовни пастир своју прву молитву Богу узнесе за Косово и Метохију!
Ово је цитат из Васкршње посланице 2008. године.Предлажем  да од ВАСКРСА  свака утакмица СД Црвена Звезда на којој присуствујемо као организована навијачка група ДЕЛИЈЕ СЕВЕР наша подршка спортистима прво почне са песмом Ој Косово,Косово!Поред свега осталог што радимо да и на овај начин на трибинама где год да се налазимо на кугли земаљској држимо КОСОВСКИ СВЕТОЛАЗАРЕВСКИ ЗАВЕТ до потпуног испуњења!

Спот за концерт на Маракани:

http://www.youtube.com/watch?v=V4zQQwV5D7s


пс. Нека неко (али само онај који је 100% сигуран у информацију) напише да ли ће се овај спот пуштати на ТВ-у и од кад. Ја мислим да би то била добра реклама јер је спот кратак, али одлично одрађен!

Идемо Делије!!! Нека свако ради на томе да Север буде препун!!!

3. Јун, 20 часова - Маракана

Спот је и направљен за ТВ емитовање зато је тако кратак...Биће емитован на телевизијиским каналима...креће у следећих пар дана...
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007

banne да ли можда имаш информацију од када крећу карте у продају?

Као што пише на информатору, који је дељен на прошлој текми, највероватније недељу дана пред концерт, што би значило од следећег уторка...

Од понедељка 26. маја на благајни стадиона Црвена Звезда, цена карте је 400 динара...
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007

Кизо фали банер за концерт на насловној страни сајта!

Пошаљите ми плакат на мејл. Ужасно ме нервира кад не могу да отворим на МајСпејсу, Рапидшеру, итд. Покушао сам данас пар пута.

Лафе, банер који си ми послао је неодговарајуће величине, једва се нешто види. Други пут ми шаљите нешто веће.

Одрадио сам банер да се упадљиво види.



Треба радити налепнице, као што су се јуче радили плакати и лепили по граду. Није довољно да се ми сами појавимо на Северу. Ово није обичан одлазак на Север. Свако може да поведе сестру, брата или девојку. На наш СЕВЕР. Не смемо да заборавимо да је ипак циљна група - Београђани, њих морамо да дигнемо на ноге да дођу на Концерт. Треба налепнице лепити близу дискотека, кафића, окупљалишта љубитеља музике (поготово рибље чорбе и осталих група), кафића, факултета, паркова... На прометна места. Можемо и да одрадимо неке графите.

Надам се да Београђани неће заказати, јер ово је наш град и од нас највише зависи.

П.с. још један банер:

Quote from: "KizaLion"
П.с. још један банер:

Добар банер!

СВИ НА КОНЦЕРТ!


Ангажовали смо пар млађјих из Инђије да полепе плакате по граду и да поделе флајере у току дана. идеја је по мом мисшљењу добра а све у циљу сто већег одзива за концерт!       АЈМО ДЕЛИЈЕ СВИ НА МАРАКАНУ!

Quote from: "vuksa"Ангажовали смо пар млађјих из Инђије да полепе плакате по граду и да поделе флајере у току дана. идеја је по мом мисшљењу добра а све у циљу сто већег одзива за концерт!       АЈМО ДЕЛИЈЕ СВИ НА МАРАКАНУ!
Свака част клинцима, одрадили су максимално...
По мом мишљењу акција је успела макар довели барем једног човека, мада мислим да ће их бити више.

Поред плаката,смс-ова,флајера... можемо писати графите по неким посећенијим местима.


једно питање да ли ће се скупљати помоћ у виду одеће и обуће као на коцерту у руском дому

А ево како је то одрадио наш подмладак: