Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - KizaLion

31
Forum on English/Russian / Delije Journal 2006/2007
October 23, 2007, 05:52:35 PM
All reports are translated by member of criminal gang, Giska. Many thanks to him. :D

3:0 on the opening
20 Jul 2006

Red Star won in first friendly match in Belgrade against Rad with 3:0. More than 2.500 Delije came to support our team. We are entering in the season with a hope that our strength and unity will grow as never before.


First game first victory
08 Aug 2006
Pictures:
http://www.delije-caffe.net/galerija/index.php?g=2006-2007/cz_vozdovac  

New season and the first Serbian championship has started on saturday night against Vozdovac FC. Red Star won the game easly with 2:0 but what is more important more than 3.000 Delije came to support the team and whish a good luck in Milano against Milan FC on wednesday. As for Delije, new song gave good old atmosphere at the north stand and support was at the level we need to hold on for the whole season. Another important event that occured at the game was the banner set toward the Delije saying STOP THE KNIFES! Hopefully this evil will be removed from us and nobody will ever die again because of team they support.

Delije in Milano
12 Aug 2006

Only 20 Delije arrived from Belgrade in Milano since the Italian ebassy did not allowed visas to be issued to the rest of the supporters. Delije from Slovenia and the rest of the Europe arrived early in the morning meeting with the rest of group in the center of the city. Delije occupied few caffes and begun the preparations for the match. Besides few spies from Brigate RN group, there were no incidents with domestic fans.
While Delije were arriving to San Siro stadium an quick attack was made toward Milan supporters but they seemed they were not looking for any trouble.
During the game more than 500 Delije supported Red Star from the highest level of the stadium. Handflares and strob lights were more than dominant at the stadium. Also banner Kosovo=Serbia was held during second half of the game. Some of the top boys got arrested so Delije waited after the game for them to be released from jail.

Red Star lost 1:2 for the Champions League
23 Aug 2006



After few long years, Marakana stadium was filled untill the last possible seat was open. However, 90% of the fans that arrived for the 3rd round of Champions Leauge qualification agains FC Milan were there first time this year. Many stupid cicurs faces and clothes could have been seen at the North stands. Even though the rest of the "fans" were not ready to support our team, more than 3,000 Delije gave a support to the players as much as they could. The game begun with perfect idea-coreography and a message sent to the Uefa headquaters - "MAFIOSI". Brothers from Athens and Moscow also came to the match to give their brotherhood support. Pictures might be seen here:
http://www.delije-caffe.net/galerija/index.php?g=2006-2007/cz_milan
32
На данашњи дан основан је пре тачно 5 година Делије Кафе. Због јубиларног петог рођендана нашег сајта биће одржан и четврти турнир у малом фудбалу!

Турнир ће се одржати 27.05 (недеља), дан после последњег кола, када је Звезда домаћин Хајдуку.

Пријава екипа на турнир почиње данас, а за време и место бићете обавештени преко приватних порука!

Да подсетимо, титулу (двоструки освајач) још увек чува Кик Бокс клуб Црвена звезда - "Делије", надам се да ће ове године бити свргнути са трона!  :laugh
33
Дерби у баскету, 3 дана пре фудбалског! Ми смо домаћини.
34
Сутра је дерби!
35
Пивница / Навијачки дневник
March 21, 2007, 10:32:05 PM
На овај топик ће се качити разни извештаји из Европе.

----------------------------------------------------------
Mon May 13, 2002

Финале купа Челзи-Арсенал

Quote from: "UltrasLondon"

Финале купа Челзи-Арсенал (May 13, 2002.)

Негде око пола десет ујутро нас 6 се упутило из Лондона колима са 6 седишта. Дестинација: Кардиф, Миленијум стадион, средишња трибина, југо-исток, челзијев сектор; разлог: финале ФА купа, Арсенал - Челзи. Очекивао се невиђен хаос на аутопуту М4, који води ка југо-западу Британије, с обзиром да је, поред финала купа, нека трка коња и још неки фестивал, а да не говирим да је понедељак нерадни дан па многи иду кућама. Очекивало се око пола милиона на М4!!! Међутим све је било одлично означено и организовано и готово да није било никаквих застоја. Два излаза са аутопута која воде ка Кардифу су била челзијева, а два арсеналова, тако да је град подељен на плаво и црвено у старту. Иначе нити једна полицијска кола нисам видео на аутопуту, готово да су сви аутомобили и мотори били окићени шаловима и заставама, а било је и неколико лимузина, (...ломи се кристал ).
Већ око 1 поподне били смо у Кардифу, што значи да је онај један гробар са нама само три и по сата слушао ЦД 'Песме са Севера' и приче типа - како је Дуле ставио Арсеналу гол на Хајбурију.  Како смо били на страни стадиона где су присталице Челзија све је било плаво. Пабови су били крцати, а већина их је имала избачене портабл барове до самих врата. Тако да се по пиво није улазило унутра. Проблем је био тај што се и тада чекало пола сата на туру пића. Тако су улице биле закрчене навијачима који су пијуцкали пивце на сунцу (невероватно за Велс), певали и гађали се целером!? Не знам која је фора, готово свако је имао парче целера и гађао се међусобно као и неког залуталог навијача Арсенала уз повике "Who are ya!" Иначе целер се служи уз Bloody Marry, па ето одакле. Атмосфера је могла бити и боља, али је чињеница да човек не може да се уради са две пинте пива колико стигнеш да попијеш због велике потражње. Верујем да зато...

...Инцидената није било. Као што сам већ написао пролазили су навијачи Арсенала кроз масу али уз неке повике нико никог није дирао. (You can stick your xxxxing double up the ass!). Пандури којих је било јако много (два дана пре Милвол прави хаос у југо-источном Лондону) су само у једном моменту потрчали низ улицу. Иначе просек година ликова око нас је био 30+, али то нису никако били маторци из канцеларија (какви је била већина Арсеналових навијача) већ позамашнији ликови са тетоважама. Убрзо је поред нас прошао млађи (око 20 година) лик са ожиљком преко лица у Nautica дуксу, који је промуклим гласом објашњавао лику до себе нешто. Затим је махнуо матором лику (45+), а овај га звао да дође, нешто су се испричали и убрзо је млађи лик испарио. (Слике стављам сутра)

Полако се кренуло ка стадиону и много је готиван осећај видети толику колицину навијаца. Велика главна улица која пролази поред стадиона била је крцата до оног дела где се скреће ка стадиону, а од тада потпуно празна.

Невероватна је била ова чињеница, сви ти људи ушли су на стадион и свако је био на својим местима за 5 минута !!! Има много улаза и све је до јаја означено, феноменал стадион. 80 000 људи на три трибине, север има само две трибине - доњу, а горње две су спојене. Север и по пола истока и запада је припадало Арсеналу. Имали су две шеталице - велики дрес и мању обичну. Атмосфера је била одлична кад су играчи излазили на терен и кад се певала химна, али у првом полувремену навијање је било јако слабо. Челзијеви су и покушавали, али то су биле групице од по 20 људи, а треба подићи три трибине. Арсеналови нису ни покушавали, чинило ми се као да су дошли да одгледају како ће њихов тим да узме још један трофеј и да је већа брига како се вратити у Лондон. (Тако је и било углавном)

Друго полувреме знатно боље сто се навијања тиче. Челзијеви су пар пута загрмели одлично, а и они прекопута су се пробудили. Онда је Зола кренуо да се загрева сто је загрејало масу - Ђанфранко Зола, нананананана!!! (не мелодију из 'Ловца на јелене' - I love you babe, нанананана). Таман кад је Челзи почео да доминира и на терену и на трибинама онај пијанац га стави у ћосак... Арсеналови у делиријуму, али јужна трибина устаје и грми - Common Chelsea! Међутим Фреди ставља још један за Арсенал и ови заслужено узимају куп. Радост је велика међу црвено-белима, плави дуго испраћају свој тим аплаузом. Полупразан југ поздравља и Арсенал аплаузом након подизања пехара, а званични спикер баца Goonere у делиријум пустивши мелодијску обраду 'Go West' на шта ови певају "2:0 to the Arsenal..."

На улицама се полако мешају црвени и плави и град се лагано празни док ми лочемо у башти пицерије. Нема чарки. Репортерка BBC збуњено слуса наш језик покушавајући да провали шта причамо док интервјуише келнера у пицерији.

Негде око пола осам увече крећемо ка Лондону аутопутем неких 5км на сат - све је закрчено. Неки навијачи Арсенала трче и скачу поред аутопута, иду брже него кола. Испред нас лондонски црни такси и пет будала у њему, скинули се до појаса и вире до пола кроз прозор машући кошуљама, немају обележија на себи, мислили смо gooneri славе куп. Међутим паралелно иде (мили аутопутем) још један ауто накићен плаво-белим заставама, и ови из таксија почињу да скандирају и певају Челзију, убрзо сви навијаЧи плавих који су се задесили на том делу аутопута прихватају песму (па и ми) и 10 минута је опште лудило. Шта би било да је Челзи узе куп. Након 15 минута таксиста зауставља кола и свађа се са овим ликовима - тек смо тада схватили да им возач није ортак и да су ови узели такси до Кардифа!!!

Ливерпул - Базел, стари извештај из 2002.

Quote from: "KizaLion"

Ливерпул - Базел, стари извештај из 2002.

Извештај једног Швајцарца из Базела. Текма је Ливерпул – Базел. Мало сам превео како сам знао, неке скраценице и типа "scousers" ми нису јасне.

Дечко који живи близу Ливерпула и који се разуме око енглеске навијачке сцене ме је покупио на манчестерском аеродрому, поштено. Први контакт смо имали преко "Мангупске фирме" (Urchins Firm) на нашем путу за Ливерпул.

На Лим улици упознали смо другог момка у Ливерпулу. Ишли смо на главно место окупљања Базелових момака, где је већ 50-70 момака циркало. Један од Мангупа се појавио, и рекли смо му да нас нападну у споредној улици где нема CCTV (шта је то?) инсталираних. (Вероватно ТВ камере)

Они нису били спремни за ово. Никад нису дошли у центар града како су нам рекли.  Позвали су нас на договорену тучу близу Евертон пољане. Питали смо  наше енглеске пријатеље који су нам се придружили на овој утакмици шта они мисле о томе. Сви од њих су се сложили да неће да иду тамо, зато што ови имају лошу репутацију коју су стекли последњих 30 година. Рекли су, ми смо у вашем граду, време је да нас нападнете.

Ништа се није десило. Око сат и по пре утакмице наша фирма (група) отишла је у паб близу пољане, немогу се сетити имена, налазио се прекопута најближе аутобуске станице. Један од наших енглеских пријатеља позвао је фоном једног од ваших момака, и информисао га, да ми пијемо у том пабу и чекамо их.

Већ смо чекали једно 15 минута, онда смо  кренули према пољани. Утакмица је почињала за око 45 минута. У том Стенли пабу  нападнути смо од неколицине ваших момака, они су 100% из ваше фирме,  зато што је један био на окупљању у центру града. Поштено,  остали смо на нашој пољани и узвратили вам тучом , неколико ваших се вратило у паб, друге смо ухватили после 100 јарди јурења. Није било много туче један на један, али био је чист (јасан) резултат за нас.

Тако да су двојица ваших момака пуштена у центар града после утакмице (један од њих ми се представио као вођа Мангупа).
Без сумње, ситуација је могла бити другачија, да смо ми срели вашу банду у стенли пабу после утакмице. Био сам информисан од једног мог енглеског друга, да вас је било преко 100 тамо. Наша банда је била подељена од ОБ (?), углавном у групе од 15 момака.

Остатак наше фирме (око 15) смо срели у Хотелу ??? Британија у центру града. Пре него што сам дошао тамо, један од наших главних момака ме позвао, и рекао ми да ће бити нападнути од око 40-50 скаузера у следећих пар минута.  Пожурио сам да будем тамо на време, и да на путу тамо сам  поново срео нашег главног дечка за контакт из Мангупа, питао сам га где иде. Ништа се није стварно десило, пар скаузера, око 10-15 је стајало око 50 јарди даље од нас, наша млађа екипа, око 10 момака, је улетела међу њих и они су побегли одатле. Не тврдим да је ово резултат. Убрзо после ОВ CCTV аутомобили појавили су се, у већем броју и то је био крај те ноћи.

Мислим да сви можете да потврдите нашу победу тог дана. Било је пар жена и деце који су циркали у том пабу и били су нападнути од наше стране. Жао ми је због њих, али да се ви нисте крили дубоко унутра не би било разлога за нас да нападамо вас све што сте се унутра  нашли.

Ми не прецењујемо овај резултат. Како сам раније написао, могло је бити другачије на Стенлију после утакмице.

Какогод, ми смо пили у вашем граду без ОБ целог дана, и за страну фирму наша организација није била лоша, ми смо вас контактирали, рекли смо вам где циркамо. Рекли сте нам да нећете да се појавите у центру, али после утакмице, ваших 40 људи се појавило у центру. Необично зар не.

Похвале енглеским момцима који су нам помогли тог дана, не у тучи, него у вођењу и показивању, срећом ви сте уживали. Знамо да не можемо да се поредимо са МанУ, Тотенхем, Кардиф и осталим енглеским фирмама, и ми вероватно нисмо велика игра, али смо урадили праву ствар тог дана.
36
Игра се у Пиониру, знамо шта нам је чинити.
37
Мали огласи / kacket POLO i Henri LLOYD kapa
January 26, 2007, 10:32:58 PM
Zimska kapa HL, iz Engleske, uopste mi ne pristaje za moju glavu pa je zato valjam.
www.delije-caffe.net/razno/HL-kapa.jpg

Ovaj crni kacket polo je iz Austrije.
www.delije-caffe.net/razno/polo1.jpg
www.delije-caffe.net/razno/polo2.jpg

Pojedinacna vrednost je 25 evra.
38
Делије Кафе тражи сараднике међу Делијама који имају вишак времена и воље, који би својим радом унапредили овај сајт.

Потребни су:

1) Преводилац на немачки, који не би морао да преводи са српског целе извештаје са утакмица, него би га препричао у суженом издању. Није потребно да се преводе спортске вести.

2) Преводилац са руског, који би писао дешавања са руске сцене и био контакт са осталим Русима, јер не знају сви енглески.

3) Фотограф (који би повремено сликао са стазе на Маракани, пожељно да има 17-19 година)

4) Веб дизајнери, ако неко не зна да црта у програмима предвиђеним за веб, а има доста идеја, може слободно да се јави.

5) Купљено је преко 500 слика, које су управо скениране, али је потребно да се обраде (са убаченим логом сајта) и обележе. Ко може да обради бар 50 или 100 слика да се јави. Исте ће потом бити убачене у галерију.
39
Као што се зна ова текма у Холандији није могла проћи без подршке верних Делија. Сама утакмица је била безначајна, јер је Звезда ипак обезбедила пласман у други круг.

С обзиром да је хала била удаљена колима неких 35-40 минута, каснимо добрих 20-так минута на почетак утакмице, купујемо карте, упадамо, навијање смешно, Звезда води 15 разлике...

За ову прилику је урађена прелепа парола на којој је писало "За Звезду, за Србију - До победе, до вечности!", коју кад смо подигли грмела је химна "Марш на Дрину", са подигнутим рукама, неки са подигнута три прста, неки са спојена три прста...

Навијање током целе текме је било солидно, али је могло бити много боље, разне песме су се смењивале, али најјаче су звучале "Још једна победа и титула" као и "Маракана дал је пуна ил смо само ми".

При крају утакмице диже се парола "KOSOVO=SERVIE", коју су урадили Амстердамци, дуго смо је држали и затим су се упалиле три бакље и креће песма "Косово је срце Србије", "Ко не скаче тај је Шиптар", "Живела Краљевина Србија"... због бакљи било је ситних проблема са обезбеђењем, ништа страшно, навијање се наставља и Звезда односи победу. Испред хале смо упалили још бакљи и још једном прославили победу.


П.с. Хвала Бечлијама на дочеку и добром циркању!
40
Мали огласи / Lonsdale duksevi i polo majice!
January 11, 2007, 11:22:16 AM
Duksevi su doneti od "preko" :)
Cena za jedan duks je 55 EU, a za majicu 35 EU. Jeftinije nego u Mods-u.

Sivi duks, velicina L:

Svetloplavi duks, velicina XL:

Beli duks, velicina L:


Zuta majica, velicina L

Svetloplava majica sa teget i prugama, velicina L

Plava sa belim i svetlim prugama, velicina L

Majica skroz roze, velicina XXL

Roze na bele pruge, velicina XL

Roza sa svetlim i teget prugama, velicina L
41
Фотке су постављене у галерији:
http://www.delije-caffe.net/galerija/index.php?g=2006-2007/igokea_cz

А за извештај ако се БЛ риџенси одобровољи...
42
Дрес Олимпијакоса, Пума, купљен у Бгд, величина Л. Нема ништа позади.


Тренинг дрес Олимпијакоса, Умбро, купљен у Атини, величина ХЛ. Нема ништа позади.


Дрес Звезде, Капа, величина ХЛ, позади је број 25, (Витакићев) - нема натписа презимена Витакић.



Понуде овде или на прајвет.
43
На овом топику ћемо писати речи на грчком које су веома битне да би смо их разумели.

In this topic we will write many words and sentences on greek language for better and easier understanding.

Greek words will have also english translate, for later correcting by Greeks.

Many words:
Servia - Srbija - Serbia
Veligrad - Beograd - Belgrade
Servos - Srbin - Serb
Aspro - Beli - White
Kokino - Crveni - Red
Kokinoaspri - Crvenobeli - Red and White

Bad Words:
Muni mia! - Picko jedna! -  You pussy!
Paokari, oloi pustis! - Paokare, svi pederi! - Paokari, all gays
Gamiso so stoma! - Jebem te u usta
Pipa me putsa (puca)! - Popusi mi kurac - Suck my dick
Poutana (Putana) - Kurva, drolja - Whore, slut
Malaka - Drkadzijo!

Other words: (Interested)
Ne - Da - Yes
Ohi - Ne - No

Word "Ne" on greek language means Yes  :D
44
Термин одигравања утакмице је померен по трећи пут, игра се у  петак у 17 часова у Шумицама. Окупљање код Ревије је 2 и по сата пре утакмице, одакле ће кренути кортео до Шумица.
45
Јакна је марке адидас, са звездиним грбом, величина ХХЛ, плаћена је пре пар година 150 евра, одлично очувана, спреман сам да продам доста јефтиније... могу слику да поставим...
46
Остало је још мало утакмица до паузе.
47
Оглас за ортака:
Дрес је скоро нов, црвено бели, дугачки рукави, скинут на Косову (мокра гора-цз). Шорц је бели.
48
Колико знам прате се утакмице УЛЕБ купа. Само нам је то још остало, јер смо испали из фудбала, а прекјуче и из рукомета нажалост. Сви у Пионир!
49
Првенство се наставља, друго узастопно гостовање за редом... Идемо!
50
Рукомет почиње у 19 часова на Бањици. О важности ове утакмице не треба трошити речи.
51
Пивница / Из .YU у .RS
October 30, 2006, 08:29:40 PM
Као што знате, нови двословни код је .РС који ће се примењивати требало би од јануара. Црногорци имају .МЕ... Надам се да ћемо одмах променити овај несрећни двословни код на Кафеу.

Мислим да је код РС добро решење јер:

1) Cak i da Srbija postane monarhija, RS bi bila skracenica za latinski naziv Regum Serbiae (Kraljevina Srbija).
2) Da bi .rs zaziveo potrebno je nekoliko koraka. Prvo, ICANN (Internet korporacija za dodelu domena i adresa) mora da donese odluku o imenovanju administratora domena, na predlog domace Internet zajednice i/ili Vlade Srbije. Taj proces moze da potraje par meseci, a za to vreme trenutne gazde .yu domena moraju da odluce sta ce da rade sa registrovanim .yu domenima: da zamene oznaku .yu -> .rs/.me, a da sve ostale domene prepisu; da registruju nove (.rs, .me) domene paralelno iz pocetka bez obzira sta pise u .yu; ili nesto trece.
3) Može i kraljevina sa .RS
Royal Serbia, ili na francuskom Royaume de/du Serbie.
4) Ukoliko republika srpska nekada dobije nezavisnost ona ce uzeti skracenicu od SrPska-sp i gotovo.Najbolje je bilo SB za dvoslovnu jer smo je imali jis 1911 godine ali ko nam je kriv sto smo pravili nekakve vestacke tvorevine sa toboze bracom pa je u medjuvremenu sve zauzeto. Sto se tice troslovne SER zvuci lepse i izgleda lepse,svi u usvetu nas zovu serbia sto je i nase izvorno ime(bela serbia) ali u slovenskom govornom podrucju izaziva asocijaciju na fiziolosku potrebu pa je bolje SRB.SRB je sadrzano i u SeRBia(eng) i u SRBija(srpski)pa smatram da je odlicna odluka,mada ce srancima izazivati malu nedoumicu narocito sto ce se primenjivati kao auto oznaka.sve u svemu nije lose,sve je bolje nego SCG,CS,YUG i YU.

Занимљиво је још и ово за Црну Гору:

Нa Wikipediji su već ubeleženi novi kodovi za Srbiju i za Crnu Goru. Brzi su, mora se priznati.
Novi internet-domen Crne Gore je neverovatno komercijalan, sa ogromnim marketinskim potencijalom -- help.me, kiss.me, love.me, buy.me, sell.me, read.me, print.me, picture.me, record.me, launch.me, give.me

И још нешто за везано за Звезду:
Трословна ознака СРБ - Стела Роса ди Белградо, Стела Роса Бригате :D
52
Терен / KK CZ - ULEB CUP
October 25, 2006, 06:24:01 PM
U sredu igramo prvu utakmicu u evropskom takmicenju, zamericemo  se bas PAOK-u i to u Solunu. Ajfel Tauers je iz Holandije, ne znam koji grad. Uniks je iz Kazanja (Rusija). Deksija (grad MONS) je iz Belgije.

Evo i spiska odigravanja ostalih utakmica:

2006-07 ULEB Cup - Group D

1.    at PAOK    Oct 31
2.    vs. Unics    Nov 7
3.    vs. R. Madrid    Nov 14
4.    at Mons    Nov 21
5.    vs. EiffelTowers    Nov 28
6.    vs. PAOK    Dec 5
7.    at Unics    Dec 12
8.    at R. Madrid    Dec 19
9.    vs. Mons    Jan 9
10.    at EiffelTowers    Jan 16
53
Сви на Бањицу! Играчима је потребна наша подршка! Треба да дођемо у што већем броју, да навијамо гласно како само то Делије могу, и тиме допринесемо Звездином уласку у ЛИГУ ШАМПИОНА.
54
За викенд креће нова сезона у кладионици  :) С обзиром да су сва првенства већ почела тако да и ми крећемо... осим првенстава играће се и репрезентација, лига шампиона, пријатељске...

Спремите се за викенд! Крећемо!  namigivanje
55
Quote from: "Johnny Blaze"У понедељак 4.9. Звезда игра пријатељску утакмицу у Бањалуци против Борца.

Данас сам се вратио из БЛ, цео град лагано тресе грозница, Борац слави 80-ти рођендан...
56
Моле се форумаши који имају ТВ картицу или видео рикордер да од сада па  да снимају звездине утакмице за архиву кафеа. Наравно следи награда  :) Ко може нек ми се јави овде или на ПМ. Уколико неко снима утакмицу преко ТВ картице нека снима у великој резолуцији.
57
Мали огласи / 500 slika Delija
August 06, 2006, 11:16:37 PM
Oglas za poznanika: 500 slika Delija, razne koreografije, bakljade, tuce, itd. za 10 dinara po slici, to je sve ukupno 5000 dinara. Hoce da proda sve odjednom, nema posebno. Cena je ipak dosta niza, jer stvarna vrednost slike je 30 dinara.
58
Пивница / Бир Фест и Гуча!
July 15, 2006, 07:39:00 PM
У јучерашњим новинама писало је да ће бити поново организован Б.Ф.Б. на Калишу у августу, трајаће 3-4 дана. Биће скоро све што и прошле године!

За то би се форумаши могли наћи заједно и опустити уз пивце. Ту је и избор за мис мокре мајице  ;pljuga

Касније је сабор трубача у Гучи, почетком септембра. То ме мало чуди јер је увек био око 10. августа. Ко иде у Гучу?
59
Терен / РК ЦЗ - Сезона 2007/08
July 15, 2006, 07:33:08 PM
На интернету се ништа ново не може прочитати шта се дешава у рукометном клубу, али је зато Журнал данашњи и онај у среду пун свакаквих баљезгарија. Туга  :(

Скенираћу ових дана.
60
I коло (05.08.2006.)
Црвена Звезда - Вождовац
Смедерево - Други Л.Србије
Земун - ОФК Београд
Хајдук - Војводина
Борац - Будућност БД
Први Л.Србије - Партизан

II коло (12.08.2006.)
Вождовац - Партизан
Будућност БД - Први Л.Србије
Војводина - Борац
ОФК Београд - Хајдук
Други Л.Србије - Земун
Црвена звезда - Смедерево

III коло (19.08.2006.)
Смедерево - Вождовац
Земун - Црвена звезда
Хајдук - Други Л.Србије
Борац - ОФК Београд
Први Л.Србије - Војводина
Партизан - Будућност

IV коло (26.08.2006.)
Вождовац - Будућност БД
Војводина - Партизан
ОФК Београд - Први Л.Србије
Други Л.Србије - Борац
Црвена звезда - Хајдук
Смедерево - Земун

V коло (09.09.2006.)
Земун - Вождовац
Хајдук - Смедерево
Борац - Црвена звезда
Први Л.Србије - Други Л.Србије
Партизан - ОФК Београд
Будућност БД - Војводина

VI коло (16.09.2006.)
Вождовац - Војводина
ОФК Београд - Будућност БД
Други Л.Србије - Партизан
Црвена звезда - Први Л.Србије
Смедерево - Борац
Земун - Хајдук

VII коло (23.09.2006.)
Хајдук - Вождовац
Борац - Земун
Први Л.Србије - Смедерево
Партизан - Црвена звезда
Будућност БД - Други Л.Србије
Војводина - ОФК Београд

VIII коло (30.09.2006.)
Вождовац - ОФК Београд
Други Л.Србије - Војводина
Црвена звезда - Будућност БД
Смедерево - Партизан
Земун - Први Л.Србије
Хајдук - Борац

IX коло (14.10.2006.)
Борац - Вождовац
Први Л.Србије - Хајдук
Партизан - Земун
Будућност БД - Смедерево
Војводина - Црвена звезда
ОФК Београд - Други Л.Србије

X коло (21.10.2006.)
Вождовац - Други Л.Србије
Црвена звезда - ОФК Београд
Смедерево - Војводина
Земун - Будућност БД
Хајдук - Партизан
Борац - Први Л.Србије

XI коло (28.10.2006.)
Први Л.Србије - Вождовац
Партизан - Борац
Будућност БД - Хајдук
Војводина - Земун
ОФК Београд - Смедерево
Други Л.Србије - Црвена звезда