Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Deksha_Vu

1
Терен / Млађе селекције
September 21, 2007, 08:31:40 PM
Quote from: "Mikelandjelo"Сјећате ли се оног дјечака из Вуковара, коме нису дали да игра на неком турниру јер је Србин? Шта је било са њим? Сјећам се како је пок. Преле говорио како би га требао узети неко од наших клубова, па да им за неколико година врати са каматом ...

Не знам тачно који је то момак у питању, али знам једног другог 18 година има, игра у Вуковару 91, мали је страшан играч и све више напредује, али јебига када нема ко да га види и повуче у Србију Црвену Звезду  :sampion ). Мали игра у нападу и буквално кида, бори се за сваку лопту, има брзину, добар је у скоку, а што је најважније забија као луд.
2
Времеплов / Delije Vukovar
May 20, 2006, 10:48:19 AM
Drago mi je da ima nase brace Delija koje zanima stanje u kojem se mi nalazimo u ovoj fasistickoj zemlji. Vukovar je uvek bio grad Crvene Zvezde i Delija. Nekada se odavde organizovano odlazilo na utakmice Crvene Zvezde u Beograd, inostanstvo, po celoj bisoj Jugi, u Hrvatsku na okrsaje u; Osijek, Zagreb, Vinkovce, Split gde se redovno ratovalo protiv ustasa. Za vreme Republike Srpske Krajine, odnosno SRJ cesto se odlazilo u Srbiju na tekme naseg kluba, bez nekog organizovanja, a i stanje je bilo takvo da su to cesto bili teski poduhvati, ali ipak se odlazilo (uglavnom su to bile neke velike utakmice i derbiji). Sada je trenutno stanje mnogo tesko, druga drzava, oko nas ljudi koji mrze sve sto je srpsko i zele da nas zgaze zauvek. Trenutno u gradu postoji grupa Delije Vukovar koja cesto odlazi na Zvezdine utakmice. Iako ne mogu da idu redovno, srpstvo branimo ovde u Vukovaru u okrsajima sa Torcidasima i lokalnim ustasama kojih ima dosta. Trenutno mislim da je najveci trn u oku Hrvatima bas ova grupa koja je u svim tucama izasla kao pobednik. U diskoteci Quo Vadis koja je leglo ustasa i torcidasa proslavljena je dupla kruna, bio sam tamo prisutan kada je jedan momak uneo veliku Zvezdinu zastavu. Neki likovi su ga uhvatili uzeli mu zastavu, napolje se skupila grupa Delija i pocepali su ih kao papir, naravno zastava je vracena. Bio sam odusevljen ovim potezom, jer ustasa je bilo duplo vise, ali pravo srpsko srce je dokazalo ko ovde vlada decenijama. Moram da spomenem i vecernja okupljanja Delija u gradu, (20-30 momaka od 17 do 25 godina) kada se pevaju pesme sa Severa do kasnih vecernjih casova,  dolaze i panduri, da rasteraju masu, ali im to bas ne polazi za rukom. Dvojica momaka prosle godine su zavrsila u zatvoru, posle derbija protiv Partizana i odlezali su 6 meseci u Beogradu. Nadam se da cemo jednom organizovano sa nasom bracom iz Knina otici na neku Zvezdinu tekmu, jer mislim da bi tim potezom Hrvatima dokazali da su Crvena Zvezda, Srbija i Delije u nasem srcu, jer na sve nacine pokusavaju da nas uniste, ali to nikada nece uciniti, dok smo mi Srbi zivi. Trazicu od druga slike ove grupe, pa cu staviti na forum.

Toliko od mene, naravno da nisam sve rekao, ima jos toga dosta da se kaze ali neki drugi put vise o nasim tucama i incidentima sa Hrvatima. Hvala na razumevanju i pozdrav!
3
Времеплов / Delije Vukovar
May 15, 2006, 03:33:17 PM
Pozdrav braco! Javljam se iz Vukovara, pa bih uvazenim Delijama postavio pitanje: da li ste u kakvim kontaktima sa Delijama iz Vukovara. Ne znam da li ste culi, ali tamo redovno gaze lokalne  Torciase koji imaju svoj navijacki klub. Tu su i Grobari misevi koji takodje imaju svoj navijacki klub, mene zanima da li bi postojala mogucnost da se nekako i kod nas organizuje Zvezdina navijacka grupa iz Vukovara. Zahvaljujemo se sto ste prosle godine dosli i u nas grad sa Zvezdinom akcijom I Ja sam Zvezdas. Pozdrav nasoj braci iz Knina i svim Delijama na forumu.