Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Restless

1
Северна трибина / Razne fotke...
June 06, 2007, 07:47:04 PM
ау јеботе...
:ruke
2
слоба новаковић... песник, књижевник и дугогодишњи функционер партизана!!! можда зато...
3
Пивница / Outfit
December 25, 2006, 07:51:39 PM
Quote from: "KizaLion". Koju strukturu ljudi u Srbiji interesuje Stone Island? Uglavnom navijaci

e vidis Lionac, Zeljko Joksimovic nosi SI, par puta sam vidjao neke dzempere na njimu a on i navijanje idu....mislim... :rofl

nek mi KBB oprosti na hrvatici, visa sila...
4
Quote from: "KizaLion"
Quote from: "bojan"Надам се да повређени нису наша браћа.

Обојица повређених су наша.

Jedan je nas. Malo tezi prelom ruke. Imali smo jos jednog na usivanju, ali nije strasno.

P.S. Izvinjavam se zbog latinice, pisem sa posla.
5


Ани Поповић из Шапца старој 13. година, потребна је хитна медицинска помоћ. Девојчица је оболела од Ewing's Sarcoma. Наставак лечења заказан је у Лиону у Француској, за шта је потребно хитно прикупити новац у износу од 350.000 еура. Позивамо све људе добре воље који су у могућности да помогну овој девојчици. Новац се може уплатити на следећи рачун:

ProCredit Banca a.d. 220-7030000098886-24

Више на страни http://www.delije-sabac.co.yu/ana.htm
6
Quote from: "RSFC"каква се оно 'делије шабац' застава појавила против шамберија на трибини.. видех тек на снимку утакмице..

Наши су то. Има их неколико, закаче тако некад на баскету. Били су неки по 5 година у затвору, па оно, нека их. Кад су на слободи. Иначе су ок.
7
Quote from: "Ljubisa_Sabac"Ima li gde video zapisa navijanja sa utakmice.
:megafon  :ruke  :ruke  :ruke  :ruke

Ало Љубиша, одакле се ти сад појави? Јес ти неки наш? Слабо ти годиште, па сумњам.
8
Видим да нико не отвара тему за данашњу утакмицу. Лепо време, недеља, потребна нам је победа да мало станемо на ноге. Разлог више да напунимо север.
9
Quote from: "Ujka Vanja"Na kraju krajeva docice i neka zemlja gde ne treba viza pa cemo videti. Ja bih najvise zeleo da sam pogresio,ali...

То би требао да буде показатељ. Када буде утакмица без виза и без ограниченог броја људи. Било је више воље и хтења, али је поново ограничавање броја људи од стране Чеха, неке оставило у Србији.
10
Quote from: "north
Врло радо ћу се склонити, није проблем, али то ће бити могуће онда кад на Северу на једном месту не буду по три особе што прексиноћ није био случај. Управо зато и говорим да је потребно да се боље организују "виђеније" екипе. Није суштина ни у томе да се сви пред вама склањају а да при томе подижете тензију. Или је можда то смисао?

-РАЗУМЕМ, СЛАЖЕМ СЕ, НАРАВНО ДА ТО НИЈЕ СМИСАО...

И, да будемо реални, зар је могуће да мислите да је лако управљати масом, поготово оном која није организована? Ако и пева 5000, 8000, није битно колико, увек остаје исто толико оних који ће само покварити. Зато треба смислити бољу стратегију за те тзв. велике утакмице.

-УПРАВО ТАКО, САМО ШТО ТО НИЈЕ БАШ ТАКО ЛАКО


А о томе колико ја редовно долазим на утакмице не можеш да судиш.Само рекох шта видех и шта ми је засметало и стварно покварило утисак. Не куца само вама срце за Звезду. Увек ћу се повући кад буде требало, нема потребе да ме гурате и ударате, не због вас, већ због чињенице да поштујем рад оних који се труде да би Север био најбоља трибина, а то су само пробрани где и даље нећу убројати оне горе поменуте.



-НИКО И НЕМА НАМЕРУ ДА СУДИ О ТОМЕ, САМО МИ ЈЕ БИЛО НЕЛОГИЧНО ДА СИ РЕДОВАН А ДА НИСИ УПОЗНАТ СА "РАСПОРЕДОМ "


ПС. МИСЛИМ ДА СМО РАЗЈАСНИЛИ СПОРНО, НЕГДЕ СЕ СЛОЖИЛИ НЕГДЕ НЕ, ТРУДИЋЕМО СЕ ДА НАС ПУСТИШ У ПРОБРАНЕ АЛИ САДА ЈЕ СА ОВИМ ДОСТА.
11
Quote from: "north"На мене је најснажнији утисак оставила крцата Маракана, а други, који је донекле покварио општу позитивну слику режирала је група момака у мајицама "Делије Шабац". Неких 45 минута пре почетка утакмице су се спустили до шипке и покушали да помере читава два реда да би они сви "стали". И наравно да настаје пометња и расправљање, гурање и ударање. Ако су већ битан фактор у навијању, требало је да дођу раније и да заузму сталне позиције, ако их уопште имају, у то сумњам. Потврда томе је и чињеница да је половина њих "испарила" у тренутку када су се вође попеле на шипку и лагано их истисле, а од оних који су остали само је један певао.


пази севере, суштина целе приче је да ред мора да постоји и да се зна... ако долазиш редовније на све текме онда сигурно знаш да та група момака у мајицама делије шабац увек стоји сасвим десно до шипке, код мегафона и иста та група момака не воли баш кад дође на север и на свом месту затекне неког другог а баш не воли кад на истом том месту затекне дечурлију, ћалета цвикераша, три девојке и мачка гарфилда( не знам који си ти био од њих).

друга ствар, кад да дођемо раније?
дечко, ми смо из шапца, 2 сата од београда, за то треба времена... иначе, да те исправим, дошли смо сат и по пре почетка текме!!

треће, гураћемо и удараћемо докле год је таквих као ти... ако већ другачије не може...

и најзад, те фамозне вође које су нас испариле су момци из групе У.Б. а они опет стоје поред нас и на смедереву, јавору, кому... биће да ти ниси тад са нама па се мало слабије сналазиш...

и да ти помогнем да решиш дилему... имамо како ти кажеш сталне позиције, јуче си видео где су, убудуће их се клони!!!
12
Стварно су се попели свима на курац. Да је запалио некога, да је ударио некога, де ја убацио на терен, па да имају разлог, овако... Чисто иживљавање. Обични неандерталци и стока нешколована. Вероватно ће неко следећи у затвору да заврши због петарде. Ништа нас не сме изненадити.
13
Quote from: "Red Squad Podgorica"
Ono sto me zanima (a skretanje je sa teme pa se izvinjavam) je kada ce se definitivno znati da li cemo igrati protiv Zemuna u subotu tj. da li uopste postoji mogucnost da ta tekma bude odlozena?

Утакмица са Земуном је одложена због репрезентације.
14
Пивница / Аква Парк
August 10, 2006, 11:00:00 PM
Овако то раде Јапанци  :o



15
Ај да се окренемо Смедереву. Колико смо сазнали утакмица је померена за недељу у 20 часова. Моле се модератори да потврде термин  ;pljuga

Пиши ћирилицом!!
16
Navianje i nije bilo lose. Po meni veliki minus je pevanje "You'll never walk alone".
17
Мали огласи / Majica "Fred Perry"
June 17, 2006, 12:19:14 PM
PRODATO!
18
Utakmica pocinje u 15:00. Bem ti termin.
19
Naravno da se moramo organizovati. Mi idemo na rukomet.
20
Мали огласи / Majica "Fred Perry"
May 21, 2006, 09:34:41 AM
Na prodaju teget majica "Fred Perry" velicina XL.
Cena: 1600,00