Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - munja

1
Quote from: KizaLion on October 05, 2008, 09:40:02 PM
Видео записи:
www.delije-caffe.net/video/2008/134derbi_prozivka.wmv
www.delije-caffe.net/video/2008/134derbi_parole.wmv
www.delije-caffe.net/video/2008/134derbi_baklje.wmv

ја би предложио да отворите налог на јутубе или неком другом вебсајту и тамо качите видео. Стварно је лакше гледати преко нета него скидати на комп и стално тражити те фајлове...
3
Пивница / Ultimate fight
April 22, 2007, 07:41:49 PM
Quote from: "UrbanBaby"
Смешно ми је у једном тренутку било кад сам бацила поглед на трибине - били смо распоређени као на дербију са једне стране гробар(и) са друге стране цигани   ;pljuga  :lol:

значи могао је и на трибинама да буде ултимејт фајт ;pljuga .


Страшан ударац је добио кро-жандар, још је сјебао ногу приликом пада...
5
Пивница / Девета уметност
April 15, 2007, 07:21:03 PM
Blic strip:


Tema je uglavnom desavanje na politickoj sceni i ima dosta crnog humora, mozda i previse kod nekih stvari...

http://www.blic.co.yu/strip.php?id=6
6
Пивница / Девета уметност
April 12, 2007, 01:52:06 PM
Програм
16. април - 7. мај 2007.

Домаћини:
Француски културни центар у Београду, издавачка кућа System Comics/Dagda и књижара Omen.

Изложба се састоји од оригиналних табли серијала "Избацивач" прослављеног француског стрип аутора Франсоа Бука и српских цртача који објављују за издавачку кућу Les Humanoïdes Associés (Зоран Јањетов, Дражен Ковачевић, Ивица Стефановић и Зоран Пеневски), као и од репродукција табли најуспешнијих серијала овог француског издавача.

Недеља 15. април 2007.
Француски културни центар, Кнез Михаилова 31
Сусрети домаћих стрип аутора са главним уредником издавачке куће Les Humanoïdes Associés .
Заказивање састанака: Владимир Весовић,
тел. 063/87 25 491

Понедељак 16. април 2007.
Француски културни центар, Кнез Михаилова 31
13h Мини-сајам стрипа / Представљање издавача: System Comics,  Дагда, књижара Омен, Бели Пут, Маркетпринт, УППС, СКЦ, удружење љубитеља научне фантастике "Лазар Комарчић"
19h Отварање изложбе Франсоа Бук / Les Humanoïdes Associés
21h Велика стрип журка у клубу "Underground" - dj Puki

Уторак 17. април 2007.
Француски културни центар, Кнез Михаилова 31
10h Цртачка радионица / Франсоа Бук
17h Пројекција анимираног филма Алексе Гајића Technotise , дискусија са аутором
20h Франсоа Бук и Зоран Јањетов – сусрет са фановима и потписивање стрипова у књижари Омен (Обилићев венац 16, у дну степеништа, код гараже)
7
Пивница / Девета уметност
April 03, 2007, 12:46:19 PM


PRESS INFO

Francuski kulturni centar u Beogradu, izdavačka kuća System Comics, Dagda i knjižara Omen na proleće (16. april – 18. maj) organizuju veliku retrospektivnu izložbu Les Humanoïdes Associés, jedne od najvećih izdavačkih kuća u svetu u domenu stripa. Otvaranju izložbe 16. aprila u Francuskom kulturnom centru prisustvovaće jedan od najpopularnijih strip autora u Francuskoj, Fransoa Buk (François Boucq), i glavni urednik čuvenih "humanoida", Brino Lesinj (Bruno Lecigne). Izložba će se sastojati od originalnih tabli Bukovog serijala Bouncer (Izbacivač, System Comics / Dagda, 2006) i reprodukcija najvećih ostvarenja ove izdavačke kuće. Na izložbi će biti predstavljene i originalne table domaćih strip autora koji su objavljivali za Les Humanoïdes Associés – Zoran Janjetov, Dražen Kovačević, Ivica Stefanović i Zoran Penevski.

U sklopu ove manifestacije će biti organizovan mini-sajam stripa na kojem će biti predstavljeni svi srpski izdavači iz domena stripa, radionice, susreti i velika žurka u klubu Underground (16. april od 22h – DJ Puki). Posetioci će takođe imati priliku i da premijerno pogledaju animirani film proslavljenog strip autora Alekse Gajića, "Technotise".

Dolazak ovog čuvenog francuskog autora i predstavljanje izložbe u FKC ostvareno je na inicijativu Vlade Vesovića, a u saradnji sa izdavačkom kućom System Comics i knjižarom Omen, koji će pored Francuskog kulturnog centra biti domaćini manifestacije.

System Comics je izdavačka kuća specijalizovana za objavljivanje stripova, karakteristična po tome što u okviru svog programa objavljuje srpske autore koji su se afirmisali u Francuskoj a nisu objavljivani u Srbiji. Osnovana 2001 godine, nalazi se među najproduktivnijim izdavačima u Srbiji i broji preko šezdeset izdanja.

Knjižara / striparnica Omen (Obilićev venac 16 – u dnu stepeništa) otvorena je u martu 2006 i karakteristična je po tome što se pored ekskluzivne prodaje izdanja System Comics-a bavi i prodajom stripova sa prostora bivše Jugoslavije.

U okviru svojih nastojanja da u Srbiji promoviše francusko-belgijski strip, Francuski kulturni centar je pokrenuo seriju susreta na temu stripa koji će se održavati jednom mesečno u prostorijama medijateke FKC. Podrška domaćim izdavačima će se sastojati u organizovanju konferencija za štampu povodom izlaska prevoda francusko-belgijskih stripova u Srbiji, nakon kojih će biti organizovane tribine na kojima će učestvovati domaći strip autori, kritičari, itd. Povodom objavljivanja kultnog serijala Incal čuvenog scenariste Aleksandra Žodorovskog i domaćeg crtača Zorana Janjetova, koji izlazi za izdavačku kuću System Comics, biće priređena konferencija za štampu 30. marta (11h u FKC), kao i tribina koja će se održati istog dana (u 18h), na kojoj će učestvovati i sâm autor stripa Zoran Janjetov.

Kontakt:
Igor Marković 064 11 39 423
Branislav Glumac 064 212 99 88
Knjižara OMEN 011 32 87 990
8
Пивница / Девета уметност
March 23, 2007, 01:13:37 PM
21.3.
Промоција и конференција за новинаре графичке новеле- стрипа 300, по ком је снимљен истоимени филм.






9
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
March 12, 2007, 07:33:10 PM
12. mart 2007. | Izvor: B92, Sport | MR

Bajević: Ne dozvoljavam da me psuju

Dva dana posle odlaska iz Crvene zvezde, Dušan Bajević se oglasio i to u grčkim medijima. Podsetimo, Bajević je u subotu napustio Zvezdu posle nešto više od jedne polusezone, tako što je posle skandiranja navijača ustao sa klupe i otišao u svlačionicu tokom utakmice sa Vojvodinom, koju je Zvezda izgubila sa 3:0. "Otišao sam zato što ne dozvoljavam da me psuju.Niko nema pravo da priča protiv mene i ocenjuje moj rad", rekao je Bajević za grčki list Sport time.

Većina sportskih medija u Grčkoj, gde je Bajević zabeležio najveće uspehe u trenerskoj karijeri, ispratilo je u nedelju njegov odlazak iz Crvene zvezde, uz podsećanje da srpskom treneru to nije prvi put da je napustio jedan klub na takav način.

Naime, tokom boravka u atinskom AEK-u, Bajević je 2004, takođe nakon skandiranja navijača, otišao u svlačionicu i podneo ostavku, i to još u prvom poluvremenu.

Bajević je dodao da do kraja sezone ne planira novi angažman.

-------
Чуј ти њега, нико нема права да оцењује његов рад... Врх врхова :batine
10
Пивница / Девета уметност
March 11, 2007, 10:21:03 PM
Стрипови конза ;pljuga ! Стрип се чита на папиру а не на компјутеру!

http://www.upps.org.yu

www.alanford.co.yu
www.stripklub-darkwood.com
www.stripoteka.co.yu

www.beliput.co.yu најбоља издавачка куча на балкану што се тиче 9.уметности!
11
Северна трибина / Химки - ЦЗ
February 15, 2007, 11:48:43 PM
а и ово је леп гест од стране клуба :)

QuoteKošarkaški klub ,,Crvena zvezda" na gostovanju u Rusiji imao je veliku podršku publike. Posle duela sa Himkijem i velike pobede posle koje je izboren plasman u četvrtfinale ULEB kupa svi igrači i članovi stručnog štaba istakli su da je Zvezda do trijumfa stigla i zahvaljujući fantastičnom bodrenju navijača Crvene zvezde iz Rusije i Srbije, kao i pristalica Spartaka iz Moskve. Ovom prilikom košarkaški klub ,,Crvena zvezda" želi da se svima njima najiskrenije zahvali na velikoj podršci.
12
Пивница / Питајте "министра"
December 26, 2006, 05:01:44 PM
Хех, могло би бити занимљиво, него имају они добро припреме пре него што оду на тв...

Треба га питати за неки савет у вези трафика и тако то... :D
13
Објасни му слађо :D  :megafon . И покушај ћирилицу да користиш на овом форуму...
15
Quote from: "KizaLion"Чеку је позван у приватну посету, без државничке процедуре (химна, застава). Срамотно је да се Мило баш њему захвалио за гласове Шиптара за независност.

Што се тиче некретнина, Црна гора ће за 2-3 године бити велики хит, нешто као балкански Кипар, Монте Карло... рај за прање пара, оф шор компаније, хотелијерство...

Да што се тиче Чекуа, вероватно сам помешао, али небитно да ли званична или не, Мило му је први од свих политичара на балкану својим поступком дао легимитет и на неки начин већ унапред признао Косово као државу а то што се јавно захвалио посебно му служи на част.

Црна Гора је "хит" већ неко време. Жабари су наводно  већ раније доста куповали, онда Словенци (туризам), сад Руси...
За прање пара и то, у Црној Гори мислим да већ дуже време постоји могучност да се у једном дану оснује и отвори фирма уз симболичан износ трошкова. Иначе то је супер за привреду али опет с друге стране идеално за ове са стране што муљају.

А то баш кад си поменуо Монте Карло или Кипар, занимљиво је да се прича у новом филму Џејмса Бонда "Казино Ројал" одвија у Црној Гори :)
16
Шта рећи на то кад је онај смрад од Џукановића пар дана пре утакмице на светој спрској земљи позвао Агима Чекуа у званичну посету Подгорици... значи страшно, да човек не поверује шта се дешава.

То да Срби продају имања у Црној Гори је такође жалосно, јесте разумљиво али на дуги рок сигурно није добро.
Једино што ми се чини позитивно у свему томе је да и Руси доста купују некрентнине, улажу у туризам...
18
Пивница / Outfit
November 03, 2006, 09:02:06 PM
Quote from: "Dzeronimo"Na terazijama ima prodaja u kojoj moze da se nadje fred peri tike 100eu dzemper 100eu sulje 100eu jasa 250eu

????? ?????? ???? ?? ???? ????! ???? ????, ????? ??? ???? ?? ????? ??? ???? ??????.... ?? ??? ?? ?? ???? ? ? ????? ? ??????  ?? ?? ???? ?????????.
19
Quote from: "KizaLion"
www.delije-caffe.net/video/ofk-strobovi.avi

Нешто није у реду са линком.
20
Пивница / C.K.C.K. Хроника
October 22, 2006, 11:10:49 AM
Ајде скенирај па постави ако није проблем, да се види каква је то проганда. Политика би ипак требала да је озбиљнији лист, али јебига кад држава умеша прсте...