Delije-caffe.net Форум - До краја Звезди верни!

Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте.

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

 


Скорашње поруке

Странице: [1] 2 3 ... 10
1
Пивница / Одг: Остале трибине
« Последња порука CEBEP послато јануар 11, 2018, 06:39:41 поподне »
i da imam vremena, ne bih....
2
Терен / Одг: ФК Црвена звезда 2017-18
« Последња порука KizaLion послато јануар 10, 2018, 11:32:39 пре подне »
http://www.mozzartsport.com/vesti/gde-ce-zvezdina-deca-rad-radnik-graficar/190274

Oдобравам овај потез. Нек макар један буде као Грујић или Манојловић. Од грејања клупе нема никакве вајде.
3
Пивница / Одг: Остале трибине
« Последња порука KizaLion послато јануар 09, 2018, 07:01:58 поподне »


Ко воли да слуша Кимија, чуку и по, нек изволи
4
Терен / Одг: ФК Црвена звезда 2017-18
« Последња порука Пијанац послато децембар 20, 2017, 02:44:55 поподне »
Двојац из БАТЕ-а, Иванић и Милуновић и доста што се мене тиче. Ако се прода Боаће, имамо Пешића уместо њега. Павкова вратити за резервног шпица, па и Кизи једном да сване. :D

Пише се од јутрос да би ови из Пиреја могли братски да нам помогну и ангажују нашег тренера. То ако се не дај Боже деси, сви трансфери би пали у сенку тог једног одласка.
5
Терен / Одг: ФК Црвена звезда 2017-18
« Последња порука Red Star Forever послато децембар 20, 2017, 12:30:50 поподне »
Много су се расписали медији о доласцима и одласцима... Спомиње се и превише играча... Од свега наведеног, имате ли неку жељу? У оба правца наравно... И да је реално  ;)

Колико год тренер био у праву и идеја је на месту да већ почну да уигравају тим за следећи европски "излет", бојим се само да превише промена не наруши атмосферу... Иако мислим да човек има систем и да сваки играч, чак и као замена зна своју улогу и задатке на терену...

Елем, ако мене неко пита моја прва жеља је играч који се спомиње само као жеља навијача, а не као реална опција... Катаи... Већ сам га замислио на Кангиној позицији, мислим да би се уклопио у систем 100%! Све друго не би превише мењао и мешао карте... Спомиње се Лазовић, можда он јесте бољи играч од Срнића, али Славољуб свакако није "пићкица"  ;D (ко разуме схватиће)... Да не спомињем даље, остављам вам простора за коментар свега осталог о чему се нагађа и пише...
6
Терен / Одг: Пенал или не?
« Последња порука Антиполитика послато децембар 14, 2017, 10:47:54 поподне »
                     Пијанац, мислим да још дуже време у нашем фудбалу нећемо видети тако нешто - да судија дође на дерби, не улази у расправу нити у претерана објашњавања, правдања играчима, већ да пресуђује и кажњава по књизи што би се рекло.
7
Пивница / Одг: Остале трибине
« Последња порука KizaLion послато децембар 14, 2017, 10:24:04 поподне »
Šest hrvatskih državljana iz Splita sudjelovalo je u velikim neredima na utakmici Partizan - Crvena zvezda u srijedu u Beogradu. Kako doznaje Jutarnji list, riječ je o Ivanu Miškoviću, Stjepanu Mihoviloviću, Hrvoju Bakoviću, Jakovu Podrugu, Anti Firiću i Damiru Tovaroviću.

grobar љуби Хрвата, шиптарског топлог брата
8
Терен / Одг: Пенал или не?
« Последња порука Пијанац послато децембар 14, 2017, 08:18:00 поподне »
Што се тиче обављања судијског посла, рекао бих да се судија одлучио за варијанту суђења која се често примењује у домаћим оквирима а то је са доста толерисања и гледања кроз прсте играчима и једне и друге екипе

Мени се овај "меканији" критеријим допада, јер не волим претерано сецкање игре. Оно што је упечатљиво у дербијима, јединим озбиљним утакмицама у нашем првенству, је да играчи обе екипе после сваког прекида игре имају потребу да се обрате судији. Што је најгоре, Мажић као искусни европски судија, је јуче сваки пут улазио у расправу и објашњавање. Поделиш по жути картон на прва два обраћања на утакмици и да видиш како ће да беже од тебе као ђаво од крста до краја утакмице.
9
Терен / Одг: Пенал или не?
« Последња порука Антиполитика послато децембар 14, 2017, 08:05:20 поподне »
                       Ето Звездаш, у исто време си констатовао што и ја ставих у "осврту" на ову утакмицу.
10
Терен / Одг: Пенал или не?
« Последња порука Антиполитика послато децембар 14, 2017, 08:04:33 поподне »
                Пенал је био, нема дилеме, нападач одиграва лоптом, одбрамбени играч касни са стартом и долази до контакта(поприлично је био деконцентрисан у тим тренуцима наш одбрамбени играч обзиром да је са све копачком која је припадала противничком играчу, у руци трчао неких 30 метара и онда стартовао).
                Што се тиче обављања судијског посла, рекао бих да се судија одлучио за варијанту суђења која се често примењује у домаћим оквирима а то је са доста толерисања и гледања кроз прсте играчима и једне и друге екипе(за разлику од европских утакмица где наше судије суде на знатно другачији начин, што би се рекло "по књизи"). Најбољи пример тога је 6. минут, и играч домаће екипе коме се најчешће толерише неспортско понашање, који је имао контакт руком по глави противничког играча(на снимку 8:38). У овој ситуацији играч је морао да буде барем опоменут. Исти играч је у  60. минуту гађао својом копачком противничког играча, тако да је дефинитивно утакмица за њега морала да буде завршена у том минуту, тј. требало је да буде искључен(нажалост овај детаљ гађања изгледа није снимљен, тј. нема га ни у једном кадру). Након тога је наш одбрамбени играч у револту узео копачку у руку, трчао са њом неко време, и начинио казнени ударац. Још једну ситуацију коју бих истакао је она из 14. минута када је судија исправно опоменуо играча домаће екипе са бројем 4., због неопрезног старта на противника(на снимку 15:30). Овај детаљ је битан због 92. минута и старта који је морао да буде окарактерисан другим жутим картоном и искључењем играча са бројем 4 (на снимку 1:35:34).  Руку на срце, да је судија имао мало "јачи" критеријум, и наш одбрамбени играч који је начинио казнени ударац, је у том дуелу "висио" са другим жутим картоном, али му је судија прогледао кроз прсте. Што се тиче ситуације код изједначујућег гола Звезде из 84. минута, тачно је да се наш играч приликом акције у једном моменту налазио у офсајд положају, али у том тренутку није утицао на игру(није одиграо лоптом), није утицао на противника(у дуелу је са другим одбрамбеним играчем а не са играчем који избацуује главом лопту), нити је извлачио предност из свог положаја, тако да офсајд није требало да буде досуђен па је погодак Звезде регуларан(на снимку 1:28:12).                   На крају би требало констатовати да је нерешен резултат у дербију у гостима на ЈНА по мери Звезде обзиром на велику бодовну разлику, и поред тога што су многи од нас очекивали сигурну победу обзиром на разлику у квалитету у корист Звезде. Следи пауза у фудбалу од скоро 2 месеца, а у међувремену ћемо пратити вести из нашег фудбалског клуба, и можда мало више обратити пажњу и на друге Звездине спортове.
Странице: [1] 2 3 ... 10