Ево браћо да и овде поставим позив.

П.С. Кизо немој се љутити што је пост прекопиран са делије.нета, стварно не бих знао шта више паметно да напишем. namigivanje




Био сам мишљења да се можда не треба залетати са наредном утакмицом, али после разговора са доста људи који су били у четвртак, и видевши да имају исту вољу ако не и већу као и за претходну утакмицу, решили смо да испратимо и ову сад у четвртак. Ради континуитета, ради тога да покажемо да можемо кад хоћемо, ради напретка наше генерације навијача унутар Делија Север.

Оно што смо видели у четвртак, бројност, атмосфера, састав копа унутар Шумица, нема разлога да то не поновимо и у овај сад четвртак, ако не и превазиђемо. То је једино могуће ако сви ми који смо били опет дођемо, и наравно проширимо ту причу на наше другаре који нису до сад били, и не долазе јер не знају како то изгледа, или још горе имају неку заблуду како то може да изгледа навијање на једној одбојкашкој утакмици, и због тога не долазе.

Зашто ове утакмице не би биле почетак нечега новог за нашу генерацију навијача? Темељ за неке касније договоре, сарадњу, напредак, ко зна до којих идеја заједно можемо да дођемо и тако допринесемо напредку наше трибине. Зашто не би смо сви заједно оставили неки траг по којем ће се препознавати наша генерација навијача, неки траг чији је само део и почетак ово дружење на мањим утакмицама.

Оно што је било у четвртак, смо покренули ми из екипа, а ви, наши другари, сте нам омогућили да то остваримо! Само заједничим трудом можемо то да поновимо у четвртак и да наставимо узлазним путем! Ако то не урадимо, ако то не поновимо, добар део нашег труда пада у воду. А ако наставимо са добрим издањима... Мислите о томе шта све можемо постићи. Зато у четвртак, екипе, људи ван екипа, наши старији другари, ко може да дође из унутрашњости, једном речју ДЕЛИЈЕ, дођите да поновимо оно од пре пар дана!

Идемо Делије у нове победе!!!


Све је већ речено и све се зна.
СВИ У ШУМИЦЕ!

За шта то играју?Зар не играмо куп цев са шпањолкама? :zbunjen
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Quote from: "OrtoDelija"За шта то играју?Зар не играмо куп цев са шпањолкама? :zbunjen
Мушкарци су у питању.

Quote from: "OrtoDelija"За шта то играју?Зар не играмо куп цев са шпањолкама? :zbunjen
Са овима играмо "штангла лигу" па зато  :D

Све лепо, опет, само на мене су неке споредне ствари оставиле већи утисак вечерас. Прво, они ултраси преко пута  :rofl а затим и ово правило за тај брек... мало је глупо.. јбг, нисам знао да тако иде.

По мени лепо издање вечерас, које може да понесе одређену тежину за собом... На почетку године, када је пауза у фудбалу, одрадили смо две лепе текме. Добро је што је приметан напредак, у бројности пре свега, у односу на прву. Вечерас свакако више људи него прошли пут, али нећу да дајем своју процену пошто нисам баш добар у томе. Навијање добро, али сигурно може боље(нарочито мислим на континуитет, током утакмице) и предпостављам да је добро порадити на томе и побољшати се и у том погледу. Јер ако је могла бројност да се побољша и ово може (још лакше, чини ми се). Али сигурно је да ћемо се сви сложити и да су они "трубачи" имали утицај на нас.
Леп одабир песама... Добро је звучало "Ој Косово" (цела), па у златном сету ни "Звезда ми је све" није било лоше. Певано је и "О мама" што ми је било посебно драго (обожавам је), итд. На крају су играчи испраћени са "Добро знај" и све у свему показли смо колико можемо, још једном... Овај пут на одбојкашкој утакмици. Бар мени је ово велики подстрек за даље, можда зато што припадам млађој гарди и нисам искусио све оно што навијање за Звезду даје.

Остаје само жал што нисмо успели и да их докусуримо у овом златном сету, поготово кад се узме у обзир да су девојке успеле да добију у Шпанији у реваншу. Мада момци су се одлично борили. Читам у новинама да су ови цела Естонска репрезентација... Изгубили су скоро од Финске 3-2. Али добро, то су већ спортске приче...

Па ови наши су победили само зато што смо ми били ту. Иначе, ја бих рекао око 400 људи. Надам се да ће бити слика па ме потврде.