Da li su mediji u Srbiji slobodni? :zbunjen
Odakle dokle su granice te slobode?
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

Veoma su slobodni.
Ide to granice da B92 u udarnim terminima pushta filmove muslimansko-ustashke propagande. Kandicka, Vucho i Biserko u svim mogucim emisijama ocrnjuju sve shto je srpsko.
A setimo se i zabavne emisije na TV Pinku "Nikad izvini" koja je prozivala sve politichare nikad jache, a ugasila se posle godinu dana rada, kada je prozvan poginuli premijer Djindjic. Granica postoji ali samo kada su uzdrmani ugledi pojedinih politichara. Onda oni posezu za svim mogucim sredstvima da sachuvaju neki svoj "ugled".

Nisu slobodni.
Novinari koji postuju kodeks estetike i morala imaju male plate a oni koji krse kodekse novinarstva imaju velike plate.

Imam utisak da će topik da ode u neplaniranom pravcu tako da ga zaključavam.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]


Otkljucavam. Jos uvek nije otisao u neplaniranom pravcu. Ako neko skrene sa teme obrisacu mu post. Drzite se teme.

Slobodni su onoliko koliko imaju politicku i ekonomsku podrsku sa bilo koje strane. BK ima i jednu i drugu iz domacih izvora, pa im nije problem da u svakim vestima provuku poneku vest o "velikom birackom telu" Pokreta Snaga Srbije, pokusajima drzave da unisti The Karic Brothers pritiscima i ucenama svih vrsta koje se uglavnom sprovode preko Mobtela. B92 takvu podrsku uziva sa strane, sto je jos opasnije, jer se ljudima uterava u glavu zapadnjacka demokratija, stil i vrednosti zivota, gej brakovi i ostala sranja. O onoj pravoj slobodi medija nema ni govora, cak ni u svetu. Setite se samo kako je britanska vlada napala BBC kada su optuzili Blera za falsifikovanje izvestaja o nuklearnom naoruzanju u Iraku, sto je trebalo da obezbedi podrsku javnog mnjenja za napad na Irak.
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]

Sloboda medija je pre 5.10.2000.god postojala u mnogo vecoj meri ili je barem bila upadljivija,tada se znalo:
postoji odredjena grupa medija(Studio b,Anem,index,skc,b92,)u kojoj je ta sloboda potpuna,informativni program je istinit,realan i sa lica mesta.
Dok su sa druge strane postojali mediji rezima koji su punili glave vecinskom aktivnom birackom telu u Srbiji(stari i neobrazovani)lazima(SACHICA DEMONSTRANATA) i iluzijama(npr....otvaranjem fabrike...dokaz superiornosti srpske privrede,koja privreda pod sankcijama?)

Posle 5.10.2005.

Nestaje rezimski medij,ali zato sloboda medija biva ravnomerno raspodeljena na sve medije ali njena primetnost je moguca samo preko velikih i jakih medija kao sto su Rts,pink,b92,bk koji su kontrolisani i usmereni od strane svojih celnika sto znaci da je sloboda medija  kod njih prilicno ugusena(ali postoji).
Dok su mali ali potpuno slobodni mediji ili nestali za siru javnost(anem mreza)ili svedeni na lokal nivo i nisu napredovali(skc,index...) ili su se usmerili na drugcije aktivnosti(studio b).

Инђија је у праву.
Много квалитетнија и штампа и телевизијски програми су били у време борбе за слободу медија.
Мислила сам када их "ослободимо" биће још квалитетнији а оно ћорак.
Сва срећа па постоји Интернет. То му дође као неки undergorund медиј. :D
Е, да Радио је такође undergorund медиј, све остало је чиста пропаганта и масовна хипноза.

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!