"Немири у Француској су настављени 11. ноћ заредом, а повод за њихово избијање је смрт двојице дечака афричког порекла који су погинули од удара струје у предграђу Париза док су наводно бежали од полиције..."

"Француски премијер Доминик де Вилпен изјавио је синоћ да ће у местима где је потребно бити уведен полицијски час, а да ће 9.500 полицајаца и жандарма бити послато како би зауставили немире који су се раширили по Француској..."

Valjda sva ova desavanja nece uticati na gostovanje u Strazburu.  :zbunjen
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

Nadam se da je ovo opomena celoj Evropi, i da ce pederske vlade zapadnih zemalja konachno da zaborave "toleranciju" muslimana, crnaca i ostalih manjina.
Ja sledece godine zivim u Parizu a ovakva sranja mogu samo da brinu...

Napokon su Francuzi dobili iste probleme ko sto mi imamo sa Siptarima. Ovi Arapi su jos gori, umesto da se utope u okolinu oni se ogradjuju i u svojim getoima prave skole, dzamije, obdanista.... Francuska ima 60 miliona stanovnika, Arapa ima sigurno 2 miliona, i oni bi da se tih 58 miliona belaca prilagodi Arapima, a treba da bude bas upravo suprotno!  Islam je ozbiljna pretnja Evropi. Bosnjaci, Siptari, Arapi i Turci su pretnja za Evropu.

Jos je i bitno da se Arapi drze ko i Siptari, jer za ove  bivse francuske kolonije (Maroko, Alzir...) treba viza za francusku, ali ovi rade ko i Siptari u Svici i Svabiji, jedan uvek povuce drugog, jedan Arap napravi  desetoro dece pa ih dovlace malo po malo. Dok su Srbi mnogo drugaciji umesto da se drze jedan za drugog i da dovlace ... lepo je Arcibald Rajs rekao... cuvajte se Srbi! A Srbi pitaju: Od koga? - OD SEBE SAMIH!

Nazalost pre ce Srbin da pomogne, zaposli Nemca nego nekog svog.

Ima o ovome dosta da se razglaba al polako cemo..

Nadam se da cemo ipak odraditi gostovanje u Strazburu.

То што се колоније свете својим властодшцима је некако природан ток ствари. Коло среће се окреће.
Али када смо ми то харали Азијом и израбљивали Кинезе, па да они заслуже да добију своју четврт у новобеоградским блоковима и то у време када је безброј Београђана на улицама без посла и крова над главом и могућности да одржава своју породицу.
У праву си ти Кизо, Србин ће своју имовину пре распродати Хрватима, Турцима, Шиптарима и Кинезима, него што ће гледати да се та имовина преда у српске руке, па да има наш народ да прехрани своје једно или двоје деце.

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Kod platoa, na zidu preko puta filozofskog fakulteta, ispisano "danas Pariz, sutra Beograd! Sirotinjo na oruzije"  :D

Srbija se pokoriti nece!Samo nek probaju nesto... :batine  :batine
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Quote from: "OrtoDelija"Srbija se pokoriti nece!Samo nek probaju nesto... :batine  :batine

Dobro jutro  brate Srbine,

cisto informativno, zbog takvog rezona Srbija je ostala bez trecine teritorija! Gde ti zivis brate .......  :(

Zar vas povod ovih nereda u Francuskoj (dva deteta bezala od murije i izgorela na elektrichnoj ogradi) ne podseca bar malo na povod martovskih nereda na Kosovu, kada su navodno Srbi dva shiptarska deteta udavili u reci (dokazano da nije tako bilo)?

Ali, po meni, u Srbiji su najgori oni koji su za tu "toleranciju" manjina. Pa rodjache mogu Ameri da tolerishu crnce kad ih ima 100 miliona, ali ne mogu Srbi kojih ima 7 miliona da tolerishu milion shiptara. NE MOGU! Nema tolerancije cigana, shiptara, madjara, goranaca, karavlaha, ustasha, ma bilo koga. Amer ne mora da bude nacionalista jer on za buducnost svoje zemlje ne mora da brine, ali Srbin MORA!
Takodje sve se vishe srecem (pogotovo na faxu) sa devojkama koje ne planiraju decu, ili ako ih planiraju, onda je to u inostranstvu. To dete ce odrasti u Australiji, Shvajcarskoj, Nemachkoj, radi ce tamo, znace mozda da mu je porekla iz Srbije, ali njegovo dete nece znati. Srpkinje moraju Srbima, u Srbiji, da radjaju srpsku decu. Ali sa devojkama kakve sve vishe srecem u Beogradu, to ce biti teshko izvodljivo...

Мај 25:у потпуности се слажем са тобом,треба да рађају овде,али се тим истим девојкама мора пружити нешто што ће их натерати да овде остану,јер се од љубави према отаџбини не живи(тј. не само од тога),већ и отаџбина мора да ти пружи нешто:нпр. посао,повољне стамбене кредите,заштиту трудница од самовоља газде итд.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!

U vezi Francuske: Došla maca na vratanca ...
U vezi Strazbura: Da Zvezda prvo odradi Tromzo, onda je lako ...
U vezi Kosova: Ko je čitao feljton o Đinđiću ovih dana u Novostima, sve mu je jasno ...
U vezi bele kuge: Treći smo po jebanju u svetu, a sve nas je manje!?
U vezi države Srbije: ... a šta više reći ... :(



Quote from: "dzicKara"Kod platoa, na zidu preko puta filozofskog fakulteta, ispisano "danas Pariz, sutra Beograd! Sirotinjo na oruzije"  :D

Тамо увек неко пали ватру!   :D
Тај део код филозофског факса је веома проблематичан.

Кад год помислим на ТЦ из блока 70, увек се сетим сцена из филма Ромер стомпер. Жути vs скинси. Умоболни и једни и други. Победили жути али не зато што су били бројни него зато што су били сложни. Болестан филм скроз.

Али, није да не би навијала да се иселе жутаћи из блокова...
Роми ми не сметају, нити ће ми икада сметати. Међу црнцима имам чак и идоле. У омиљене књиге из кућне библиотеке спадају и књиге "Цигани света" и "Поезија афричких црнаца".  ;pljuga

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Cenim da bi bila velika šteta da ne dođe do većeg krvoprolića a što ne i nečeg mnogo goreg u Parizu-a i šire...Pa da mogu i ja na pauzi za ručak da se potresem gledajući vesti i da spontano sa par dokonih baba organizujem miting podrške i stop nasilju među ljudima na ovoj našoj napaćenoj planeti...

A da...i da dam intervju za TF1 milozvučne i patetične sadržine,a zatim da odem sa kolegama na golf i da opušteno prokomentarišem:Ma ko im jebe mater, i jedni i drugi su divljaci.

Toliko za (i iz) Pariza-grada svetlosti,a bogami i vatre.

Quote from: "bojan"Cenim da bi bila velika šteta da ne dođe do većeg krvoprolića a što ne i nečeg mnogo goreg u Parizu-a i šire...Pa da mogu i ja na pauzi za ručak da se potresem gledajući vesti i da spontano sa par dokonih baba organizujem miting podrške i stop nasilju među ljudima na ovoj našoj napaćenoj planeti...

A da...i da dam intervju za TF1 milozvučne i patetične sadržine,a zatim da odem sa kolegama na golf i da opušteno prokomentarišem:Ma ko im jebe mater, i jedni i drugi su divljaci.

Toliko za (i iz) Pariza-grada svetlosti,a bogami i vatre.
E bas tako. A jos i da ih malo bombardujemo osiromasenim uranijumom i kasatnim bombama, jer ne postuju prava manjina :nene . I nikako da ne zaboravimo Kanal 5, koji je legitimna meta, jer siri lazi...
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Vanredno stanje u Francuskoj je produzeno za jos tri meseca.
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

Po svemu sudeci izgleda da je dobre arapske gudre ponestalo,a sa njom i neredi! :D
Umorili se jadni arapi,jbg.pa nisu oni Srbi da bleje svi zajedno ispred skupstine,guraju belog juga sa 15000w ozvucenja i peglaju muriju i po mesec dana ako je potrebno.

Quote from: "Indjija"Po svemu sudeci izgleda da je dobre arapske gudre ponestalo,a sa njom i neredi! :D
Umorili se jadni arapi,jbg.pa nisu oni Srbi da bleje svi zajedno ispred skupstine,guraju belog juga sa 15000w ozvucenja i peglaju muriju i po mesec dana ako je potrebno.
:rofl  :rofl  :rofl  :ruke  :rofl  :lol:  :lol:  :rofl  :finger  :D  :finger  :rofl
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Pre će biti da je ponestalo auta u Francuskoj, pa čekaju dok Renault, Peugeot i Citroen naprave nove ... ;pljuga



"ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ће имати великих мука са расподелом улазница и пред гостовање Стразбуру. По прописима УЕФА црвено-белима је припало хиљаду улазница, али поред београдског језгра заинтересовани су и Срби из Швајцарске, Немачке, Шпаније...

Из Стразубра је већ стигао факс у којем јасно пише да Французи неће продавати улазнице нашим земљацима, тако да на Маракани покушавају да пронађу начин како би решили проблем."


Super resenje ovog "problema" bi bilo da se ovih 1000 karata podeli na Mari. :finger
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!