Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Eribo

1
Quote from: rukometas_bg on April 12, 2009, 11:05:03 PM
А ко каже да ће се скупљати новац? Сачекајмо сутра да видимо о чему се ради
Само кажем, ако то буде долазило у обзир.
2
Сви који живе у иностранству, "морају" да уплате 50 еура. Све ће добро доћи, али 50 јевреја није ништа, тако да то треба да буде нека морална граница. Ко да више, да Бог да му свака дала  ;D
3
Quote from: Храбро срце on March 24, 2009, 03:39:34 PM
И ако мислите да нема има нешто још горе!На крају сезоне отићи ће тренер,ако га ми не отерамо због лоше игре,онда ће сам отићи због понуда из Белгије ,који је сам спомињао неки дан!И онда ће опет довести неког ''СТРУЧЊАКА'' који ће имати неку своју визију,неке своје играче и тако све у круг!Године ће да пролазе,титула неће бити,смењиваће се тренери,играчи,....,а ми ћемо се курчити нашим кореографијама,песмама,навијањем и причаћемо о Барију и како се некад играо фудбал и какви су фудбалери некад били !Е то не смемо да дозволимо,него лепо на лето да се доведе неки прави ТРЕНЕР,великог имена и угледа у фудбалском свету!Неко ко стварно може да дигне Звезду и Зведзину игру на Европски ниво,а наравно за то су потребни и играчи!!!Бурно пролеће и још бурније лето нас очекује !

Стани мало !!! Утакмица у суботу је била катастрофа и тачка, прича завршена.
Зашто би ми отерали Јаневског ? Зато што није освоји титулу ?! Дали је ово исто био сценарио са Jанковићем пролетос ? Јесте. Дали смо последње 2 сезоне променили 50 играча (мање-више) ? Да. Дали треба да сада извучемо поуку из свега овога  ?! ДА !!  Значи: Стоп мењању, тумбању и осталим срањима. Јесте "краткопамтила", за не поверовати. После дебија, Напредка, па чак и ОФК-е, су сви били супер, права појачања.......Илија је направио супер посо итд., итд.

П.С. То што Звездина деца играју за друге је сасвим друга прича. Такођер мислим да им је место на Маракани.
4
Као што већ многи знају, ми смо ову сезону изгубили у јулу 2008. Али играчи и киксеви глодара су нам враћали потајну наду, да можемо до титуле. Зато јебеш ову сезону што се тиче титуле. Нетреба дизати тензије око играча и Чеде. Треба их пустити да раде, подржати их. Нека освоје куп, и нека буду 100% спремни на све начине за следећу сезону, пре свега за УЕФА еуро-лигу.
У задњих десет година једино смо ми узели титулу после великог заостатка, када је муслин преузео екипу у октобру 99, ако се не варам. Стога, притисак који се ствара у свакој утакмици да МОРАШ да освојиш 3 бода или поздарави се с титулом, је не подношљив.
5
Quote from: KizaLion on March 12, 2009, 10:53:17 AM
Fudbalski menadžer i prvi čovek superligaša Rada, Ranko Stojić, ne krije da je razočaran ponašanjem rukovodstva Crvene zvezde koje ne poštuje svoje obaveze i najavljuje odlazak napadača Klea sa "Marakane".

Izvor: Sportska centrala

Јел зна неко нешто више о овоме?

У суштини управа је погазила све договоре које су имали у вези Клеа. Није добио ни динара за Пејчиновића, а дугују му и паре од трансфера Филипа Ђорђевића у Нант.

Нећу у опште да ништа нити нагађам или да се нервирам. Јер ово су све "игре без граница" где сви јебу Звезду. А не би ме уопште чудило и да је овај "поштењачина" од менаџера на платној листи "Мр. Бурнс-а" или његовог сина..све ради ,.-...сви добро знамо чега !!!
6
Као и што многи већ знају, Мили је потписао нови уговор до 2013. Свака му част, без обзира на могућу продају на лето. Он је "своје" 100% коректно одрадио, јер није као многи други у данашњем фудбало, "босман-говно". Ја стварно не знам дали је неко у задњих 10-15 година продужио уговор на 4 године, а да је имао око 25, још уз то био један од главних играча тј. вођа тима !!!! Ако се не варам Пнтелић је продужио на  3 године , а Жиле на годину.

7
Quote from: Eribo on October 05, 2008, 10:50:20 PM
Сада да мало дубље анализирамо све оно што је се догађалао на на милионском травнатом тепиху.

ПИЧКЕ, ВИ СВЕ ИГРАТЕ, АЛИ САМО ФУДБАЛ НЕ !!!!!!!   >:( :-[ :'(    (изузетак Стаменковић)

Још када се уз то дода да је добар део њих ментално одлепио, а друга половина фудбалки глупа и креће се по терену спорије од успореног снимака ......шта више треба рећи ?!?!



Ово је био мој коментар после прошлог дербија.
Сада је слика тотално измењена. Нема шта играчима да се замери.(једни гол може мало да иде на душу Стаменом, јер је стајао на пола шеснаестерца) Исах ме је одушевио, Умару сасвим коректан, исто важи и за Пејчиновића, који су новајлије. Види се да Паркер има "шлифа" за фудбал. Они нису практични ни присмрдили, целу утакмицу, али су се извукли. До следећег дербија !!!!

30 фаулова (пола на Келу) су били досуђени у корист прдизана. А она РТС-гобарска курва од коментатора је посебна прича !!!
8
Quote from: uskee1512 on February 22, 2009, 05:53:51 PM
та лига јесте болна!!!!мноого проблема ће бити око тога али....неминовно је то да за српски фудбал је та лига спас!!!сем ако недође неки арапин и купи звезду!!!јбг...у оваквој ситуацији за пар година нико неће ни хтети да дође да игра овде а клинце ће да продају ови наши дегени!!!јеби га...тужно али истинито...једини спас је у тој лиги!!!!

Ушке не причај глупости. Спас је у томе да се почне радити, да курве мафијашке оду из нашег фудбала. Кажу "не може се, мала земља". Па по овој логици Кина би требала да хара фудбалом , а Индија освоји што се Кини неда !!!!

Значи спас је да курве као бата Ђора, Толе, наша "славна" управа с конобаром и мишом на челу, Џомба и сви њима сличним оду где сунце не греје !!!!!

Никаква јадро- балканска или источно европска лига не долази у обзир, САМО СРПСКА !!!!!!!!
9
Quote from: CEBEP on February 15, 2009, 07:26:38 AM
Quote from: Пијанац on February 13, 2009, 07:33:41 AM

- Lep gest, stvarno lep. Uvek sam govorio da mi je Zvezda pomogla da napravim uspešnu karijeru. Trenuci provedeni na Marakani i huk sa severne tribine se ne zaboravljaju. To je nešto što ostaje za ceo život - istakao je Nemanja Vidić.

Човек који је освојио све!лигу шампиона,постао првак света,освајао титуле у енглеској и даље чврсто стоји на земљи и за њега како је сам изјавио је најлепши тренутак у каријери и опште у животу гол партизану и одлазак на Север међу Делије!!!За мене он је 6-а Звездина Звезда!   


Што се тиче мене, 6. Звездина Звезда је "генерација 91". Уједно мислим да је то велика неправда и брука што та генерација није проглашена за 6. Звездину Звезду. Јер нигде не стоји да Звездина Звезда мора да буде поједунац.

Поставља се питање, шта треба Звездин играч да поседује да би постао Звездина Звезда? Ово је по мени врло занимљива тема која вероватно заслужује неку другу полемику.
10
Quote from: Mikelandjelo on February 08, 2009, 03:01:40 PM
Quote from: Skrimo on February 07, 2009, 11:18:49 PM
гледам на сосу извештај са Звездине утакмице уз коментар да Клеу уговор истиче 1.априла и да да би га задржали морамо да издвојимо 800 000 евра  ???  што је као у тренутном стању скоро па неизводљиво јер играчима касне плате,није исплаћено доста људи итд...сад колико је то тачно али ето.

Читам јутрос у Новостима то исто. Наводно Бразилци хоће да туже Звезду због неисплаћених обавеза!? Зар он није доведен из Португала? Какви курчеви Бразилци???

Још један доказ да пису из "поузданих извора", јебем их шкрбава. Гробарска пропаганда је све већа, како се дерби приближава. Прпа их не виђена !!
11
Quote from: Храбро срце on January 30, 2009, 05:32:19 PM
али ми није јасно зашто се одричу најважнијих и у овом тренутку најбољих играча(пре свега мислим на Милијаша) !

1. Капитен вероватно нема намеру да продужи уговор за годину, па да га продамо на лето и "зарадимо"(од свих силних трансфера задњих 10 година, неки су натрплаи се до гуше, а МИ имамо дуг дубок као океан) још бише.
2. Разлог за број један је - 16,5 мил. еура на рачуну/има Звезде :(, значи неможемо да га платимо како он то заслужује !
3. Ако Милијаш остане, са спортске стране је то супер. С економске рацку.....јер за 6 месеци постаје "босман", значи иде за џабе следеће зиме.

Ја незнам шта овде има нејасно.
12
Дај Боже да је Илија "убо" како треба. Желим Паркеру да постане један од најбољих у Европи, почевши са нама !!!!
13
Quote from: фрактура on January 08, 2009, 05:09:32 PMПо скоро свим новинама очекује се долазак Паркера,а са Мијаиловићем и Петковићем се неће наставити сарадња,Мијаиловић је добио шут карту а за Петковића су заинтересовани поједини европски клубови,ниједан ни други нису отпутовали са екипом на припреме.

Овај први је то требао добити на прошлим припремама. Што се овог другог тиче, бољи је играч, али за не понашање нема оправдања. Па макар се звао и Карлос, (из млађих дана ;)) а не Петковић.
14
Quote from: rukometas_bg on December 03, 2008, 09:50:33 PM
Quote from: Eribo on December 03, 2008, 09:21:07 PM
1. Није питање дали ће нас појединац купити(у случају Мишки-добити), већ који ће нас купити/добити.
2. Ако неко мисли да ће један појединац дати 49% новца, а при томе неимати власт, или последњу реч, грдно се вара.
3. Ја бих лично прихватио појединца типа Зептер, и рукама и ногама. Јер док су "бизнисмени" класе Мишко јебавали све и богатили се криминлано тј. профитирали на рату, корупцији и не законитостима, Зептер је градиио своју имовину на супротни начин. Значи кроз рад, маркетинг, знање, постојећа правила "игре"-бизниса. Његови продукти су квалитет.

Зато тип као ЗЕПТЕР ............ДА ПО СВАКУ ЦЕНУ-хвала.......................јер нам је алтернатива "миш"- од њега само штета и пропаст.
Лично сумњам да је на шерпе могао да заради милионе. А и чуо сам неке приче (не знам дал су тачне) да се и он обогатио за време рата, али не продајући шерпе

Да небих кварио тему тј. да ово постане дискусија о Зептеру, отиђите на www.zepter.com и сами ће те се уверити да је та фирма нешто више од "продаје шерпи". Ово и знам јер је у мене кева запоселна код Зептера......
15
1. Није питање дали ће нас појединац купити(у случају Мишки-добити), већ који ће нас купити/добити.
2. Ако неко мисли да ће један појединац дати 49% новца, а при томе неимати власт, или последњу реч, грдно се вара.
3. Ја бих лично прихватио појединца типа Зептер, и рукама и ногама. Јер док су "бизнисмени" класе Мишко јебавали све и богатили се криминлано тј. профитирали на рату, корупцији и не законитостима, Зептер је градиио своју имовину на супротни начин. Значи кроз рад, маркетинг, знање, постојећа правила "игре"-бизниса. Његови продукти су квалитет.

Зато тип као ЗЕПТЕР ............ДА ПО СВАКУ ЦЕНУ-хвала.......................јер нам је алтернатива "миш"- од њега само штета и пропаст.
16
Quote from: dadax on October 26, 2008, 08:54:17 PM
Quote from: CEBEP on October 26, 2008, 04:40:14 PM
...Мали Пршо је иначе проглашен за НЕ талентованог играча у Звезди а данас је дао гол за Рад. Још једна "брилијантна" одлука наше омладинске школе...

Боље је и да игра за рад него да код нас тавори на клупи или у неком Звездином ''Б'' тиму. Лако се он може вратити у Звезду. Надајмо се да ће тад бити памети.  :-\

Ово ће бити исто као и са нпр. В. Стојковићем. Враћај га "брже, боље" у "5 до 12". Веома глупо, јер ће да нас кошта. За њега јесте добро да игра на суперлигашком нивоу, макар и за дрољу звана Рад. С друге стране нико нам не може гарантовати да ће се он хтети вратити, због третирања од стране "клуба".Што је веома жалосно. Зато и не чуди што готово нико од биших играча неће да дођу у посерту "клубу".
17
У ком лудом сну је Нинков бољи десни бек у односу на  Марковића  :-[ ??? :o >:( ???
18
Quote from: United North on October 16, 2008, 01:21:43 PM
Пре Кошица играо је за Колубару.
Само лупају: "Нема талената у Србији, мала смо земља, итд, итд" . И те како да има талената, можда не толико као у време генереције 91, али их има. Сам што их нико не прати, и када им је подршка најпотребнија, да израсту у фудбалере, ње нигде нема !!!!!
19
Сада да мало дубље анализирамо све оно што је се догађалао на на милионском травнатом тепиху.

ПИЧКЕ, ВИ СВЕ ИГРАТЕ, АЛИ САМО ФУДБАЛ НЕ !!!!!!!   >:( :-[ :'(    (изузетак Стаменковић)

Још када се уз то дода да је добар део њих ментално одлепио, а друга половина фудбалки глупа и креће се по терену спорије од успореног снимака ......шта више треба рећи ?!?!

20
Quote from: Red Star Forever on October 01, 2008, 03:01:55 PM
Quote from: Eribo on September 30, 2008, 09:57:36 PM
Вештачка трава, на помоћном иза југа, мени изгледа веома лошег квалитета. Бар перко слика, јер нисам у могућности да је -опипам- физички. Кажем, лошег квалитета, јер травке изгледају веома кратке, разређене и танке. То може да прузрокује огреботине при падању, клизећим стартовима итд. У најгорем случају, повреде због фрикције и тврде подлоге, као што су истегнућа мишића, препона, упаљења тетива тј. повећања ризика за ове првреде.
Остаје да се види дали ће користити ишта да попуне "празнине" између трваки, песком или што би и било најбоље (самим тим и скупље) гуменим "куглицама".

С друге стране можда сам престрог, када се узме у обзир на чему је се тренирало пре овога, поготово зими.

Да, најозбиљније сам писао !

Брате... Јеси ли ти лекар или дифовац??!  ;D  Какво познавање медицине и евентуалних повреда због неадекватно припремљеног терена... Па ја мислим да ни у омиљеном нам клубу немају некога са толико знања  ;) 

У нади да си озбиљно писао и да сварно познајеш проблематику, могу само да закључим да је тај помоћни терен још само једна у низу шарених лажа прошле управе... Не заборавимо да је истој тој управи припадао и још увек припада и ден тана, наш обожавалац... И да је иста та управа одобравала све потезе и топлице и Буње, тако да ово прање које сада излази из његових уста и пљување по свему што је било у Звезди је нешто најсмешније што сам могао да видим.. Дакле гдине ден тана, марш из Звезде са онима који су те и довели!!!

Да, најозбиљније сам писао !