Eto nazalost Stevanovic je podpisao za Real Sociedad.

Brate, neki drug iz Slovenije procitao u novinama. I vidjeo sam te novine- e sad koliko je to tacno neznam.

Pozdrav.

Quote from: "Sokol"Eto nazalost Stevanovic je podpisao za Real Sociedad.

Brate, neki drug iz Slovenije procitao u novinama. I vidjeo sam te novine- e sad koliko je to tacno neznam.

Pozdrav.

Posalji link tih novina ili skeniraj. Mojne rekla, vidjela, kazala.

poz
Dacha
rnova kruna na Njegovoj glavi govori o vjecnoj slavi.
Isus je zivot ostalo su sitnice.
Grobari, propao vam je posao. Vaskrsnuo je.

E brate to sam vec davno gledao ko zna gde su. Ja ti kazem sta sam procitao i nemam namere da bi ovde nekoga lagao.

Slovenske novine su mislim da ekipa pa ako nesto nadjes...
Naslov je bio ako se ne varam: Partizanovo srce v Zvezdinom dresu

A ionako sad ga ima Real tako da je gotovo ebi ga.

Pozdrav.

Ode u San Sebastian, pise na Sportskoj Centrali. Ipak ovo vjerovatno osigurava dolazak Milijasa.

Doci ce neko bolji.
Treba vjerovati nasima da ce napraviti dobre poteze u decembru.

poz
Dacha
rnova kruna na Njegovoj glavi govori o vjecnoj slavi.
Isus je zivot ostalo su sitnice.
Grobari, propao vam je posao. Vaskrsnuo je.

Neka dodje Milijas,jedan stoper i po meni obavezno jedan napadac jer Ziga definitivno odlazi na leto,a dokazalo se da Boban Stojanovic i mali Raskovic nisu neki kvalitet dok Purovic jos mnogo treba da napreduje da bi postao ozbiljan igrac...Medjutim izgleda da ce se i ovaj put narucito po novinama mnogo srati u vezi mogucih pojacanja,a sta ce biti videcemo.....


Stevanovič signs for Real
Thursday, 24 November 2005


Slovenia Under-21 midfielder Dalibor Stevanovič has revealed his delight at signing for Real Sociedad de Fútbol. The 21-year-old will join the Primera División club in January, having impressed in NK Domžale's surge to the top of the table in Slovenia. "To play in the Spanish league is a dream come true," Stevanovič, who has a contract until 2010, said.



www.uefa.com
IXI, KUPI I TI NAMA PENAL!

Jedva cekam kraj polusezone da se krene sa udeljivanjem ispisnica!
Koliko samo neki igraci mogu pomoci Zvezdi svojim odlaskom pa to nije normalno!!! Bilo koga da dovedemo umesto par njih (vise puta spominjani iznad) bice bolje!!!  :boks  :boks  :boks

Quote from: "nisam_zdrav"Jedva cekam kraj polusezone da se krene sa udeljivanjem ispisnica!
Koliko samo neki igraci mogu pomoci Zvezdi svojim odlaskom pa to nije normalno!!! Bilo koga da dovedemo umesto par njih (vise puta spominjani iznad) bice bolje!!!  :boks  :boks  :boks
Veruj mi da ti igraci koje ovde svi prozivamo ostaju(izuzev Krivog) i da ce ta cistka biti ustvari go qrac,cak mislim da ce i posle uvek imati mesta u prvom timu....Samo nikako da shvatim Zengu koji ih uporno forsira a svi iole normalni vide da je to fudbalska olos(Joksim,Mudri,Krivi,Purovic za koga iopak mislim da mozda nesto malo i napreduje)... :(

Mislim da cistka nece biti radikalna, naravno da bih voleo da se sav olos otera, ali zadovoljan bih bio da vidim ledja makar jednom od ovih koje prozivamo posle svakog novog uveravanja u njihive "kvalitete". Tu prevashodno mislim na Mudrinica i Krivokapica, Joksimovic odmah posle njih, Miladinovic takodje. Smatram i da bi Milovanovic mogao biti pozajmljen ne bi li nam konacno pokazao da li je igrac ili veciti talenat, jer ne pamtim kada sam video neku njegovu dobru partiju.
Ocekujem da Trajkovic i Draman dobro odrade zimske pripreme i dobiju pravu sansu na prolece i mislim da bi njih dvojica zaista bila pravi dobitak.
U sustini, smatram da imamo dobru prvu ekipu, ali da nam je klupa nikakva. Zbog toga ocekujem par mladih, ali kvalitetnih igraca na zimu, ne bi li mogli i mi malo da vrsimo rotaciju. Pre svega su nam potrebni defanzivci i mislim da bi Ivanovic bio dobro resenje, mada ni Stepanov nije los. O Adamovicu ne mogu da sudim jer nikad decka nisam video. Milijas bi bio lepo osvezenje za sredinu, a mislim da nam treba i jedan dobar napadac. Iskreno Purovic, Raskovic i Stojanovic nisu pokazali nista extra i mogu da ostanu i cekaju priliku sa klupe, a Zigi fali saigrac visokog kvaliteta. Konkretno ne znam ko bi to mogao biti, ali nadam se da Pixi i co. razmisljaju i u tom pravcu.

Nama je potreban jedan brz i snalazljiv napadac koji bi mogao da kupi lopte koje Zigici (eventualno Purovic) deli levo-desno.
Ono sto me "odusevljava" je Puroviceva nesposobnost da izdrzi duel. Pa covek ima 190 cm i 100 kg, ne mogu da verujem da nijedan duel ne moze da izdrzi i dobije.
Mislim da  ce odlasci, pre svega, zavisiti od dolazaka. Nadam se da sam napokon docekala prelazni rok kada cu videti ledja Krivokapicu.
..baklje gore, pesma cigana...

Quote from: "kiki"Nadam se da sam napokon docekala prelazni rok kada cu videti ledja Krivokapicu.

Nek' mu slobodno daju i "njegovu" deseteku da nosi... i da onom ko bude nosio desetku u buduce pop okadi dres, cisto radi Krivokapica.
IXI, KUPI I TI NAMA PENAL!

Jedno pitanje: zasto ama bas niko ne moze da "vidi" tog Krivokapica?!

Ja inace ne mogu da "vidim" Milovanovica! Proglasem srpskim Zidanom, ni kod jednog trenera u zadnje tri godine se nije probio u prvih 11, a uvijek se za njega govori (od strane navijaca) da treba da igra?!

Quote from: "DelijaHH"Jedno pitanje: zasto ama bas niko ne moze da "vidi" tog Krivokapica?!

Ja inace ne mogu da "vidim" Milovanovica! Proglasem srpskim Zidanom, ni kod jednog trenera u zadnje tri godine se nije probio u prvih 11, a uvijek se za njega govori (od strane navijaca) da treba da igra?!
Тај Миловановић за разлику од Кривокапића игра ретко,а кад игра не засере ништа,него се или утопи у сивило или нешто конкретно и уради.Такође имам бар по нечему да га памтим,а то су гол гробљу априла 2002. кад им је прошетао целу одбрану(3:0 за нас на Титовом стадиону) и голчина против Кјева исте године,којим им је запечатио судбину,а нама осигурао пролаз даље.
А Кривокапић,шта рећи о њему,ретард,који не зна да центрира,да шутне како треба(сети се само против Базела кад је имао отворен шут на 20 метара од гола и шта?Погоди ограду на северу.
Не кажем да је Миловановић класа,али молим те не мој га поредити са Кривим(курцем)
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!

Milovanovic za razliku od Krivokapica nikad nije dobio pravu sansu da se dokaze. I kada je igrao igrao je na pozicijama koje nisu "njegove", odnosno kad god je igrao u prvih 11 igao je desnog beka i naravno da nije moga nista da pokaze. Cele letnje pripreme je forsiran na toj poziciji i bukvalno su ga ubili kao igraca. U mladjim kategorijama Milovanovic je bio UBEDLJIVO najbolji igrac u zemlji i to je cinjenica. Niko ni u zvezdi ni u drugim klubovima mu nije bio ni do kolena. Kada je prebacen u prvi tim, bila je jaka konkurencija, a kada je trebao da dobije pravu sansu, celavi majmun je doveo Dejana Ilica na pozajmicu, i tako u krug.  Ili je ulazio na 15 minuta ili je igrao desnog beka, a gol koji je dao Kievu, Krivokapic nece dati ni na treningu jer je ne sposoban

Ok, shvacam malo. Ali, ipak se mora reci da Milovanovic kao najbolji Zvezdin talenat nije nista pokazao i to kod 5 trenera! Ako je Muslin doveo Ilica-sranje! Ako je igrao kod Zenge desnog beka-takodjer nije dobro. Ali nije bio standardan ni kod Ljupka, ni kod Dostanica ni kod Filipovica. Bez obzira koji je trener u nas bio, on ni kod jednog nije bio standardan. A tu ja - ne bih krivio trenere - nego ja mislim da on nije toliko kvalitetan, kako je to nagovjestavao u "mladjim" danima. Mislim da je to ipak realniji odgovor zasto on ne igra...A samo zato sto je dao jedan Chievu ga ne "stiti" citav njegov zivot!

A da Krivi moze otici, moze brate...

Rajkovic je valjda shtoper...
..s glave skidam kacigu, sjaho sam sa ata
tri put krstim se za veru sto od boga mi je data
prilazi mi iguman, ja mu ruku celivam
otpozdravljam braci po junackim delima...

Inache kad smo vec kod pojacanja valjda smo bili (mozda smo jos uvek) zainteresovani za igraca Maribora Gorazda Zajca.

Eto ovde nesto pise:

http://www.nogomania.com/index.php?i=15145

Pozdrav.

Gde i kada će Žigić?
04.12.2005 21:20

Pobeda nad Romom u četvrtak uveče na Marakani, udvostručila je cenu mnogim fudbalerima Crvene zvezde na fudbalskom tržištu.

Već sada je izvesno da strelac dva gola protiv Rimljana Nikola Žigić može da bira destinaciju, a u dobrom položaju su pored njega i Aleksandar Luković, Milan Dudić, Dušan Basta i Vladimir Stojković.

Oko angažovanja Zvezdinog centarfora lome se koplja između nekoliko evropskih klubova. Porto je juče ponudio šest miliona evra kao obeštećenje, moskovski Dinamo sa budžetom od 20 miliona za pojačanja u januaru ostavio je mogućnost da predsednik Stojković sam upiše željenu cifru, a čekaju se konktretne ponude Arsenala, Rome i Olimpika iz Marseja.

Uprkos dolarskim izazovima iz Rusije, Žigić verovatno neće tamo nastaviti da trese mreže. U beogradskim fudbalskim krugovima, odavno se priča da će njegova sledeća stanica biti Hajberi i Arsenal, sa čijim je menadžerom Arsenom Vengerom već sklopljen dogovor za sledeću zimu ili leto, u zavisnosti od procene uprave sa Marakane kada je najbolji trenutak za transfer. Jer, ako Žigić zablista u Nemačkoj na Svetskom prvenstvu, Zvezda će moći da računa na zaradu koja prevazilazi sadašnjih deset miliona evra.

Aleksandar Luković dobio je pozitivne kritike od Italijana, gde je glavni pretedent na njegove usluge kraj leve aut linije upravo Roma. Istine radi, ni moskovski Dinamo nije bez sličnih ambicija, pa će brzina i konkretnost ponuđača biti prvo merilo prilikom opredeljivanja crveno-belih gde da puste mladog reprezentativca. Ako se pažljivo prate dešavanja u Seriji A i ruskoj Premijer ligi, nije teško pogoditi da su šanse veće na strani kluba iz ruske prestonice, jer su u daleko boljoj finansiskoj situaciji od renomiranog italijanskog kluba.

Na drugoj strani, postoji u svemu interes Crvene zvezde i njena želja da se domogne nove titule prvaka, iako stanje na bankovnom računu nije najbolje. Zbog toga se s pravom pretpostavlja da će, odlučeli se na Marakani na prodaju igrača, preko granice krenuti Aleksandar Luković, a da će Žigić i ostali igrači nastaviti svoj proboj do trona Meridian Superlige.