Otisao i Lepojevic.
Hm, sta ce ovdje biti bice interesantno da se vidi.

poz
Dacha
rnova kruna na Njegovoj glavi govori o vjecnoj slavi.
Isus je zivot ostalo su sitnice.
Grobari, propao vam je posao. Vaskrsnuo je.

А дошла нека два центра из Грчке неки Антић и Раичевић,никад чуо за њих,ко зна где су то ископали....................уз Драгојловића то ће нам бити центарска линија...................као кажу доће још неко.........................ако нам дођу као што су и центри оде све у курац..................смрди ми на све на прошлу сезону,Шакота каже да су добри играчи и да их зна из Грчке лиге.....................тако је и Змаго причао за оне ретарде што је доводио,па где смо завршили....................ако оде Витковац нек се носе у три лепе..................једини нормалнији играч у прошлој сезони,а и увек ми је био ОК лик,мада незна пуно о баскету ал се борио...............наравно ту рачунам и Вука......................

Opet nam se crno pise.
Dovodjenje "jakih" igraca iz grcke, od kojih je jedan imao  6 poena po utakmici .... :nene

A šta ste vi očekivali? Jarića, Stojakovića i Džermejna O'Nila u paketu? Pa, lakše, tek je počelo. Džoa mi je žao, ali Lepoje i Stefanović i nisu bili bogzna šta. Vreme je pred nama, polaaako... :D



Stefanovic je bio dobar, posebno u samom pocetku kada je dosao u zvezdu. Krizni mu je period bio kraj prvenstva ali to se dalo srediti.
Sve u svemu, vidjecemo sta ce biti.

poz
Dacha
rnova kruna na Njegovoj glavi govori o vjecnoj slavi.
Isus je zivot ostalo su sitnice.
Grobari, propao vam je posao. Vaskrsnuo je.

QuoteA šta ste vi očekivali? Jarića, Stojakovića i Džermejna O'Nila u paketu? Pa, lakše, tek je počelo. Džoa mi je žao, ali Lepoje i Stefanović i nisu bili bogzna šta. Vreme je pred nama, polaaako...

O'Nil je cesto povrjedjen, koji ce nam on k****  ;pivo

Nadam se da smo odlaskom Dzoa i Stefanovica i dolaskom centara iz Grcke vise dobili nego izgubili...

Zna li se na koliko su potpisali? Sta je sa G-jem?
ko je punoletna, dobra je. Ako je maloletna... a cuj, niko nije savrsen...

odlazak lepojevica i stefanovica me nimalo ne boli(stefanovicev dorar period je trajao 4-5 utakmica, posle toga je sve do kraja imao los period), ali mi je krivo sto je joe otisao, bolje da su dragojlovica pustili. ne znam, ovo mi sve ne izgleda previshe dobro, ovi sto su dosli do sad nisu pojacanja, nama treba 2-3 igraca koji zaista mogu da dignu nivo igre.
ode li bjelica?

Antić je dobar i koristan igrač,igrao je i u Euroligi dok za ovog
Raičevića moramo da sačekamo prve mečeve da bi videli kakav je.
Možda je ipak trebalo dati šansu Dragićeviću na toj poziciji?

Spominje se dolazak Gurovića...
Lik mi je ok, ali ne vidim potrebu da skupljamo grobarske otpadke, a još pogotovo kad se zna da ne može igrati u "lijepoj njihovoj".



Quote from: "Mikelandjelo"Spominje se dolazak Gurovića...
Lik mi je ok, ali ne vidim potrebu da skupljamo grobarske otpadke, a još pogotovo kad se zna da ne može igrati u "lijepoj njihovoj".
A jel` nije ta priča sa Gurovićem završena
ari,Tokio,.....

Na sportskoj centrali piše da smo na pragu dogovora sa američkim plejmejkerom.Jel zna neko o kome je reč?
ari,Tokio,.....

Quote from: "bacuca"Na sportskoj centrali piše da smo na pragu dogovora sa američkim plejmejkerom.Jel zna neko o kome je reč?

Marque Perry


Prema onome sto sam procitao na gore navedenoj stranici,ovo je pun pogodak za nas ako se ostvari.Igrac ima fenomenalne statistike i vidi se da je extra kvalitet.
Jedan dobar suter nam jos fali i mislim da cemo zaista imati ekipu za respekt!

E ovo je već nešto! Marque Perry! :ruke



Zar mislite da bi Sakota dozvolio sebi da dovede nekorisne igrace koji nece napredovati,ja se nebojim za njegov izbor igraca.Nego nemojte racunati na neka superpojacanja za koja treba krs para jer to je ono cega nemamo zato bolje da budemo strpljivi i da gradimo ekipu cele godine kako bi za play off bili u najboljoj formi a ne kao dosad da razbijamo slovan i ostale na pocetku sezone,a do zavrsnice promenimo pola igraca koji tada tek pocnu da se uigravaju.
Ukoliko budemo imali ekipu bar kakvu su prosle godine imali refleks ili hemofarm uz dobro vodjenje sa klupe i podrsku Delija titula nece biti daleko :sampion

Aman ljudi šta se dešava? Pet dana niko ne postuje.Šta je sa najavljenim pojačanjima? Antić,Raičević,Perry...Ja ne pročitah da je neko potpisao ili je ovo zatišje pred buru.
ari,Tokio,.....

Koprivica je dobio pedalu kako pisu "Novosti",znaci pravi se prostora za pojacanja.Nadam se da ce biti kvalitetna.
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

Ne znam gde vi citate o tom Perry-ju, stoka na b92 kaze da je Leri O'Benon potpisao za Zvezdu, a neki Nenad Misanovic je na probi.