jeste li zadovljni planom i radom KK C.Zvezda

da
8 (44.4%)
NE
10 (55.6%)

Total Members Voted: 16

Voting closed: June 05, 2003, 08:20:30 PM

E znam da opet krecem o ovome ali sta se bre ovo desava sa KK C.Zvezda ??? Meni nista nije vise jasno  :zbunjen  , mislim koji im je qrac ! Keve mi ako ne zapicim na kalis i ubijem onog Zmagadina p.m. ! ajde necu da psujem ali kakvi su bre ovo Turci ?  :zbunjen
Od kad su to , pazi Turci talentovaniji od nas srba i to u kosarci  :zbunjen  :zbunjen
MRSH ZMAGO MRSH ZMAGO  :bes  :bes  :bes  :bes  :bes  :bes  :bes
Ovo je oteglo kontroli , pa dajetE ili sam ja stvarno budala ili oni jednostavno su sve dali onom idiotu !
pazi sezona '96/'97

4.Perovic
5.Bencic
6.Rakocevic
9.Stanojevic
10.Bolic
11.MILINKO TOPIC
12.Kuzmanovic
13.Popovic
14.Miskovic
15.Topalovic

e ubi me ako nemoze upola slabiji tim da se napravi odavde.
Pa eto nek neisla Zvezda u evropu narednih 5 godina nego sa Zmagadinom i njegovim shipcima turcima u evropu sledece sezone !

jos jednom MRSH ZMAGO MRSH   :batine  :boks  :batine  :bes

mozda sam malo pretero ali imajte razumevanja !

SRAMOTA TESKA SRAMOTA :bes  :bes  :bes  :bes  :bes

Ovo je ipak hool caffe, tako da je ovo trebalo da ide u Kafanu, ali nema veze.

Sto se mene tice, nije mi prijatno da gledam te likove u KK, ukoliko ostanu bicemo predmet zajebancije na raznim derbijima, ali se nadam da Sagadin zna sta radi... I da zna kakav ce gnev zbog toga biti navucen na njega.

E sada dolazimo do strateskih pitanja: da li bi prihvatili da vam igraju super igraci: Turci, siptari, majmuni, kogodvec, a da Zvezda bude prvak svega? Nikome nije smetao Refik Sabanadzovic koji je Malesor (Siptar) ili Goran Juric (Hrvat) u onoj cuvenoj Bari generaciji. Dakle, ukoliko znaju da igraju neka igraju, ukoliko ne znaju da igraju, a to je jedino merilo, neka idu u Pakistan. Inace, sto se tice toga, ko ce igrati u Zvezdi, merilo jeste znanje i ono na terenu, ali ako mu se ne omakne da sa Zvezdom nesto uradim, Segedin :) ce leteti pre vremena sa sve svojom turskom kolonijom. :)

Kada sve saberem prosle godine, mislim da smo kao KK napredovali puno, ali tu mi je najvise nekako doprinela nova uprava a ne sam Segedin. :) Cak imam neke strucne :) zamerke, tipa, ne pravljenje faula protiv Zadra i slicno. Smatram da ako on nece da bude trener, neka se dovede normalan trener poput Kreckovica (koga su svi zaboravili) a da se maneken Trifunovic posalje kod Pavicevica u OKK... :)

Eto, znam da se mnogi po defaultu nece sloziti sa ovim mojim recima, ali kao sto rece DH, :) ja moram uvek da kontriram. :)

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!

Potpuno se slazem sa Budom.Necemo valjda sad da kazemo "u Zvezdi mogu
da igraju Srbi i niko drugi".Pa pre samo neku godinu imali smo nacionalno
cist tim u basketu pa sta smo uradili.Zamalo da ispadnemo iz lige.Takodje
pre samo godinu dana svi su vikali da necemo strance u timu a ispade da su
svi ti stranci bili ako ne najbolji ono medju najboljima u svojim timovima.
Kakva bi Zvezda bila bez Skunija,a kasnije i bez Obine.
Mi svakako treba da radimo na stvaranju novih talenata i ako je u tom pravcu
uspostavljena veza sa OKK BEOGRAD onda to pozdravljam ali isto tako
nemam nista protiv da u Zvezdi igra bilo koji stranac pa makar on bio i Turcin
pod uslovom da taj igrac pruza svoj maksimum i da je vredan tog angazmana.
Ova tema je u stvari deo jedne polemike koja se izgleda vodi ne samo ovde
na nasem caffe-u nego i mnogo sire.Neki su zestoko protiv toga da bilo koji
stranac udje u nas sport,konkretno i posebno basket,jer mi smo u tome the best
i sta ce nam tamo neki.Da smo kao repka najbolji vec dugo to stvarno stoji ali
mislim da je ova godina dokazala da u klupskom takmicenju bez dobrog
menadzmenta i komercijale nema u danasnjim modernim sportskim tokovima
nikakvog znacajnijeg uspeha.Ili cemo se tome prilagoditi i igrati za trofeje i
punu dvoranu ili cemo biti sasvim prosecan klub kakvih je mnogo.Isto vazi za
fudbal.Naravno moje misljenje.

KNIN JE CELI CRVENO-BELI

ma sve to stoji sto ste vi rekli, ali brate muslimanani su to...kapiras ne mogu da dodjem i da navijam i bodri muslimana, voleo bih ja da Zvezda bude prvak sveta, ali sa nasima...ne moze niko da me uveri u to da u Srbiji ne mozes da nadjes jeftinu ekipu koja ce biti prvak Srbije i CG...ni nasi igrachi nisu skupi a ima ih kvalitetnih, iskreno se nadam da ce te osmanlije biti vracene nazad odakle su dosli....
Chini mi se da je Zmago opet malko povileneo...ali....

p0zDrAv!

Pa zasto da kazemo pa ajde nema veze ! Nisam namerno hteo da kazem da cemo ako ovako bude biti glavna meta zajebavnja kod groblja a i drugih. Pazi, ja nisam u fazonu da moraju samo srbi da igraju u Zvezdi, ali da citam vesti kako dolaze Siptari i Turci kao talentovani mladi igraci pa to je molim vas da se pokrijem preko glave !!!
MIslim da je klub formirao neki tim tj strucni stab ali da Zmago nije nikako dobro resenje, ok je on kao skaut , sa Skunislavom i Obinom svaka cast ali brate , pa nebi voleo da mi ni dodje neki talentovni italijan a kamoli turcin!
Lepo sam ispisao tim iz sezone '96/'97 e pa tad smo imali tako cool i do jaja tim , za ponos  i sto ga nebi imali opet , mislim slican fazon , nemora sad da se ti isti igraci okupe nego da se uradi isti plan.
A sto se tice igraca iz Zvezdine skole pa nasa uprava je sutnula sve sto valja !
ako nije tako onda stvarno !
Stojakovic ( ok , covek je hteo da pali za grcku )
Rakocevic
Radmanovic
Jaric  ( dobro on nije zvezdina skola ili jeste )
Vujanic
ma ima ih dosta ali eto da ih je zadrzala ko zna kako bi bilo !

Uglavnom ovo mi se nikako ne svidja !

I sto rece Buda;za sampionsku Zvezdu su igrali i Sabanadzovic,Elvir Bolic
i Enes Becic(muslimani),Juric i Prosinecki(hrvati),Pancev i Najdoski(makedonci)
i ne vidim cemu sad frka zbog nekog turcina ili makedonca koga dovodi KK.
Ako su dobri ok,nek igraju,ako ne napolje i gotova stvar.Upravu treba pustiti da
radi svoj posao dok god postizemo dobre rezultate.Samo rezultati su merilo
njihovog rada.Daj Boze da je ovakva situacija u FK pa da se onda imamo
bar cemu nadati a ne samo tuga i zalost.
I sto se tice toga prozivanja od glodara ili bilo kog drugog u vezi dal je neko
od igraca turcin ili sta vec ma bas me zabole.Dok god ih taj sto ga prozivaju
puni ko stoku mogu da mi  :finger .

IZ KOPA PESMA ORI SE...[/quote]

Pa jeste, kad je nekad bilo sto ne bi bilo i danas, nije bitno da li je ispravno/normalno ili ne, da li je danas jedno a juce bilo nesto sasvim drugo, jer, budala ostaje budala za navek, a Srbin je budala nad budalama.

Kakve se gluposti pocelo gomilati i na ovom forumu, strasno, da ti se zeludac okrene, a sve sami Srb, Bivsi Srbi sto rece ava Justin.

Zmaga boli tuki za nashu ligu.
Nas boli tuki za jadransku ligu.
Otici do Kalisha i raspitati se tamo sta se to desava i zbog cega se postavljaju takvi uslovi nashim igrachima, koji ne igraju u Zvezdi zbog Zmaga nego zbog Zvezde i Delija!

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Braco Srbi i sestVe :) Srpkinje.

Ja necu ovde da dokazujem koliki sam i kakav Srbin. Da li me je i gde, sa koliko godina, rat zatekao, koga su mi sve ustase poklale iz uze familije... To smatram neukusnim. Ovde pisem, mislim na konkretnu temu, da bi odbranio jedan princip i objasnio malo sta je to uzak pogled na svet i zastranjivanje na jednu stranu.

Cudi me da neko moze da bude tako iskljuciv, da recimo, zivi hiljadama milja daleko u gradu sa svim zivim nacijama i bojama, a da ima takav stav...

Srbi su kao nacija, i uvek sam bio ponosan na to, bili vrlo otvoreni i pro evropski orijentisani. Nikada nisu bili nacija koljaca, iako im je to imputirano, nikada se niko u Beogradu nije delozirao zato sto je druge nacije, dok je meni pola familije iz Zagreba gde nije bilo rata moralo da ode...

Ovo, istina, nema puno veze sa KK, ali ako ce neko nekog klinca koji ima 16 godina i koga je Zvezda dovela u Beograd da igra u njoj, jer je talentovan, da mu zvizdi i da ga mrzi, taj neko je bolid :) po mom skromnom misljenju i nema pojma o Zvezdinoj istoriji. Sto se Sanibalu Orahovcu ne skandiraju takve stvari kada je ulazio u igru ove sezone i zasto je Zufer Avdiju ili Avdija, bio jedan od najboljih Zvezdinih kosarkasa iz tog perioda... Spomenuo sam Refika Sabanadzovica u prosloj poruci, i on je bio Ptarsi... Hocete da kazete da ih ni na Severu nije bilo? Jedan od meni omiljnijih likova bio je te nacije pa nikom nista, mogu reci da je cak bio i veci Srbin od mnogih koje znam...

Naravno da je u Pakistanu kod glodara bilo mnogo vise, oni su takav klub, kod nas se to ipak vise gledalo, ali ako ta dva-tri klinca umeju da igraju basket i od njih mogu da budu novi: Hido, Kutlaj ili neko slican, onda je bolje da ih zadrzimo a ne da nas pune. Ne treba da trosim reci na to kolika je mrznja izmedju Grka i Turaka pa koliko turskih igraca igra u Grckoj poslednjih godina i obratno.. Nasi igraci su podigli nivo grckoj kosarci na nacin na koji su to ovde uradili Freemen, Pen, Ekezie, House i drugi. Mislim da nama treba da bude plus da neki talentovan kosarkas iz druge zemlje, zeli da dodje ovde i da nauci nesto, to samo podize nivo srpske kosarke i njen ugled u svetu.

E sada dolazimo do onoga gde bih ja kritikovao KK. Pitanje trenera, koje je po meni reseno potpuno pogresno, pitanje selekcije igraca, gde mislim da se jos uvek gresi: Aleksic, Bogdanovic, Tica, Bolic... Oko toga treba da se razmislja a ne oko toga ko se i na koji nacin i da li krsti... To je bolesno.. i taj koji se na takve stvari lozi, treba da se leci.

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!

Quote from: "Forever Ultras"ali ako ce neko nekog klinca koji ima 16 godina i koga je Zvezda dovela u Beograd da igra u njoj, jer je talentovan, da mu zvizdi i da ga mrzi, taj neko je bolid :)  To je bolesno.. i taj koji se na takve stvari lozi, treba da se leci.

Ok, znachi Zvezda je dovela Zmaga, kojeg libo tuki za moje Zvezdashe, i ja sam sada "bolid" :) ako ga sutra budem prozivala po verskoj osnovi mladih shesnaestogodishnjaka iz Turske,koje Zmago dovodi kao da mi nemamo nashe klince, jel tako?!
Samo zato shto ga je Zvezda dovela?!
E, pa, "Zmago Turchine...znashvecshta!"
( i ti i oni koji su te doveli...) :bes

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Ma sta ste se svi uhvatili za tog Zmagu,ko da smo .ebote
ispali iz lige.Preko 17 klinaca je dovedeno na probu,nasih,
ako je to nekima toliko bitno.Ko vredi pa valjda ce ga zadrzati.
Meni nije opet jasno kako neko moze da ima nesto protiv
toga da uzmemo tog makedonca,212 visok,18 god,oni koji su ga
pratili kazu da je stvarno talenat i da su ga mnogi jurili.Isto tako
za ovog turcina.Pa ako je toliko dobar necemo ga valjda propustiti
samo zato sto je iz Turske.
I ja bi voleo Zvezdu sa Milojevicem,Milicicem...al odose ti klinci.
Il u Evropu il u NBA.Uostalom ovde su pojedina misljenja otisla
u neke druge sfere i sad bi svasta da kazem i zato bolje da se sad
zaustavim.

DOK SRCE KUCA U NAMA
TI ZVEZDI NISI SAMA

Lucky, daleko od toga da ja mislim da si ti bolid, :) mojne da mi se prepoznajes po mojim postovima. Ja sam samo rekao da:

Ovo, istina, nema puno veze sa KK, ali ako ce neko nekog klinca koji ima 16 godina i koga je Zvezda dovela u Beograd da igra u njoj, jer je talentovan, da mu zvizdi i da ga mrzi, taj neko je bolid  po

Dakle, ako taj neki virtuelni :) za sada, klinac, igra sa nasim grbom na grudima i nasim dresom na sebi, puni pakistanske koseve, taj koji mu zvizdi jer je igrom slucaja rodjen dole u Anadoliji ili Marmarisu :) taj je za mene to sto sam napisao. :)

Dakle, ne vidim sta je u ovim redovima sporno? Sta je bio Zufer Avdiju? :) Jesi li mu zvizdala? :)

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!

Pazi ovako, zna se ko je u doskorasnjem timu Crvene zvezde, bio ne samo po dresu Zvezdas nego i u dusi&u srcu...sa takvim ljudima postupati tako kako prema njima postupa gos'n Slovenac - NE MOZHE!
Neka je on ekspert nad ekspertima, trener nad trenerima ALI KADA JE ZVEZDA u pitanju stvari stoje drugacije nego u bilo kojoj drugacijoj situaciji...Njegov mentalitet je drugaciji od naseg i tesko da ce on jedan sve nas promeniti...Svaka cast talentima iz celoga sveta ali za njih se ja ne brinem, mene brine to sto su nasi sportisti jos uvek primorani da odlaze iz ove zemlje ( Kao da nemaju svoju?)...Ja cu na to reagovati pljuvanjem i prozivanjem, pa neka neko po sto puta misli da sam bolid!
A sto se tice teme koja navodno nema veze sa KK,recicu i ja svoje misljenje o tome: Dokle god nam budu ubijali i spaljivali decu, majke i oceve na Kosovu, ne mogu se osecati slobodnim covekom i delom Evrope a kamoli Sveta...tako da ako su ljudi iz KK presrecni sto je neki crnja navukao na sebe dres Crvene zvezde i to onaj koji reklamira Gudjer ligu! ako je to sav njihov ponos, ako mi svi ovde trebamo kolektivno da svrshavamo zbog toga, onda nekome zaista treba lekar, e sad kome, verovatno ti bolje znas!

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Zufer nije bio ptarsi nego Goranac.A sto se tice Zmaga i turcina...KK je bio uvek ubica svoje dece...sto rece Moka(ja sam ga ispusio u kadetima zbog Karadzinog sestrica)...i tako to,opet sve po starom na kalisu :bes

Ovaj,

Pa to ti pricam 'brate'.

Ma pa e.

Kako ono bi, kurvinjski :)

p.s. nista, nista

imam moralnu obavezu da zabijem ovaj post !
ok, ja sam zapoceo sve ovo i dok citam vase postove vidim i po statistici glasanja da je izjednaceno ! u jebote
ok , ajde ovako , barem ja sad tako gledam , najbolje da sacekamo da vidimo kako ce sve to da na kraju izgleda , iskreno ja se nadam najboljem iako sam i dalje protiv zmage i njegove poltike ali kad ljudi zvezde njga drze onda neka radi do kraja dok nedobije otkaz!
uglavnom , budemo li ga pusili sledece godine , keve mi ja cu da ga transportujem u sloveniju ili cu ga prodati za debele pare partizanu ili ciboni !
ok , da ja ne smaram,   kako kaze narodna ,,vreme ce pokazati svoje'' !!!

Quote from: "oblak  Sever"
Ovo je oteglo kontroli , pa dajtE ili sam ja stvarno budala ili ...

Mislim da je,nazalost,ipak ovo u pitanju! :finger

sta je sad ovo sa Jahovicem ?????????? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa