Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Mikelandjelo

41
Ето видиш. Научи се овдје понешто.  ;D
42
Терен / Одг: РК Црвена звезда, 08/09
September 14, 2008, 01:26:25 PM
Има ли могућности за нека гостовања? Бар у Хамбургу бисмо могли имати неку подршку?
43
Мислим да је се већ причало о тој дилеми. Није то исти голман. Мада је ваљда и овај Словенац бранио у Звезди.
44
"Успеси" одлазеће Управе ФК:
- Арис - Црвена Звезда 3:0
- Црвена Звезда - Болтон 0:1
- Брага - Црвена Звезда 2:0
- смењена два тренера, Косановић и Јанковић, доведен Земан
- Партизан освојио дуплу круну
- форсирање старог грба и не-Звездиних боја
- слаба или никаква подршка Звездиним легендама у најтежим тренуцима
- исценирани инцидент на Маракани
- отишли: Миловановић, Баста, Молина, Салас, Баркос, Ранђеловић, Кастиљо, Туторић, Анђелковић, Пршо
- доведени: Блажић, Нинков, Субашић, Јаковић, Девић, Мијаиловић, Марковић, Стаменковић, Едгар, Клео, Вукобратовић, Лазетић, Пекарић, Петковић
- лоши резултати на припремама
- очајан старт у домаћем првенству (0:2 у Новом Саду, 0:0 у Зрењанину)
- елиминација у квалификацијама за куп УЕФА од кипарског АПОЕЛ-а 2:2, 3:3
45
Нажалост, многи од нас овдје су давно говорили шта ће бити и били у праву. Кола ће се прво изгледа сломити на Земану, који је најмање крив у томе свему. У брду информација које ће тек да нас опседају са свих медија, нуђење посла Ђукићу је врхунац безобразлука, с тим да је наводно овај одбио "јер је у клубу расуло". ФК Црвена Звезда није изгледао јадније и бедније у својој 63-годишњој историји.
46
Пивница / Одг: ФМ 07
August 21, 2008, 07:53:06 PM
Октобар - новембар. Теби се баш жури, а?
47
Северна трибина / Одг: Razne fotke...
August 18, 2008, 03:47:42 PM
МЕТЛА!
48
Радивојевић, Нинков, Томовић, Јаковић, Мијаиловић, Богдановић, Милијаш, Бурзановић, Блажић, Субашић, Едгар.

Да ли је Црвена Звезда икад изашла на терен са овако очајним тимом?
Мени је у свему овоме најжалије Земана. Он је доведен буквално да се замажу очи, а због лошег тима први ће он настрадати. А од гована се пита не прави.
49
Пивница / Одг: Ja te volim Srbijo...
August 16, 2008, 08:05:07 PM
Какав дан на Олимпијским играма за Србију!
Милорад Чавић освојио сребро на 100 м делфин, а злато му је преотео Фелпс за једну стотинку!
Новак Ђоковић освојио бронзу побједивши Џејмса Блејка са 2:0.
Одбојкаши бољи од Њемачке 3-1, ватерполисти тукли Кинезе 15:5.
50
Значи 2:2. Је ли ко гледао, код нас не би преноса, тако да сам ван догађаја?
51
Људи моји, то су фазони за мале бебе. Као фазон, ми смо нудили Маљковићу и Пешићу по пар милиона (клуб који је био на прагу банкрота прије недељу дана), али они нису хтјели. Хтјели смо довести Леброна Џејмса и Сашу Поповића, али су Олимпијакос и ЦСКА богатији од нас. Па смо зато одабрали доброг стручњака Јовицу Антонића / Велимира Гашића / Стомаклију Слобомировића и довели младе талентоване играче из Широког Бријега и тузланске Слободе, потпомогнуте са двојицом црнаца који су досад носили дресове лесковачког Здравља и Мега Аква Монте. И стварно не знамо зашто се па навијачи буне, кад смо им све обезбедили, направили екипу, опоравили клуб и идемо на сва четири трофеја. То су ионако они дивљаци што су правили нереде по Пиониру, прави навијачи долазе редовно на мечеве.
Е ПИЧКА ВАМ МАТЕРИНА, НЕЋЕМО СЕ СМИРИТИ ДОК ВАС НЕ ОТЈЕРАМО!!!
52
Терен / Одг: Прелазни рок 08/09
August 12, 2008, 02:48:15 PM
Павловић изгледа оде у НЕЦ, а преговори не иду добро ни са Перицом ... Невјероватно. Колико се ниско можемо спустити???  ???
53
А све те силне "делије" које су играле за нас су показале како воле Звезду (Томашевић, Вујанић, Богдановић ...). Боли мене туки за кога он навија, немогуће је у неки клуб доводити само своје навијаче, шта вам је. Али, ми смо скренули с пута тотално.
Него, конта ли ко онај фазон из новина како нам се Пини Гершон "нуди", Пешићу се предлаже, јавља се неки Црногорац, и сличне приче. Горе него кад почне фудбалски прелазни рок са вјечитим двојцем Тигана - Стоичков. Ово је све мазање очију, дај Боже да није.
54
Пивница / Одг: Ja te volim Srbijo...
August 07, 2008, 03:42:59 PM
Олимпијске игре су већ почеле фудбалским турниром. У утакмици првог кола групе А, у Шангају, Србија и Аустралија су ремизирале - 1:1. Иако су "бели орлови" били надмоћнији током већине сусрета, "кенгури" су повели преко Зидковича, да би на 1:1 изједначио Слободан Рајковић након корнера.
У другој утакмици ове групе, Аргентина - Обала Слоноваче 2:1 (Меси, Акоста - Секу Сисе).
55
Након што није регистрован за куп УЕФА, Соме затражио раскид уговора.
:o :o :o
56
Данас се министарка спорта Србије састала са неким људима из нашег КК и са гробљем, и ваљда ће држава нешто да помогне. Зна ли неко нешто више?
57
Мислим да Звезда тренутно уопште није у ситуацији да било кога потцјењује. Стање у клубу и играчки кадар нам не дају за право да мислимо да ћемо се прошетати кроз Кипар. Треба им се само захвалити што нису признали Косово.  ;D
58
Прије бих рекао да је човјек реалан. Зар би ти могао да обећаш титулу с оваквим тимом и са оваквом ситуацијом у клубу? Човјек се шокирао кад је видјео како играчи нису у стању да поднесу припреме какве се уобичајено раде широм Европе. Није ни чудо што је Кафу прије 2 године претрчавао Перовића ко од шале. Имам осјећај да се ни Чех неће задржати дуго на клупи.
59
Бојим се да ме вас двојица нисте баш разумјели.
Гдје сам то ја рекао да треба да се вежемо за било кога од играча, или да се задовољавамо овом срамотом од фудбала!? Моје ријечи су само везане за то да "делије" треба да теже напретку нашег вољеног клуба, да га гурају напријед, јер смо ми та једина позитивна покретачка снага. Играчи долазе и одлазе, али дрес остаје. Звезда је наша највећа светиња и ми смо ти који морају утицати на то да је неки идиоти (било управа, било играчи, било медији) не гурају у живо блато.
Надам се да је мој пост сада мало јаснији, јер ја ми се не чини да се мој став много разликује од става Ујка Вање или Вечитог Делије.
60
Да парафразирам наслов једног домаћег филма:
"Како је Црвена Звезда систематски уништена од гомиле идиота"
>:(