Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Mikelandjelo

1
У првом полувремену још су и личили на нешто, у другом распад. Одбрана нам је очајна, то је стара прича. Нинков није имао два добра паса на утакмици. Као што Киза рече, они су бољи. Уигранији су и знају шта хоће. Не бих пљувао по Милијашу и Короману као што је почело овдје, јер су њих двојица досад вукли колико су могли. Очито је да су и они упали у сивило комплетног СД. Од осталих играча, Стаменковић је доказао да је врхунски голман репрезентативног домета, док у оном малом црњи Исаху видим потенцијал. Клео је био потпуно изгубљен јуче.
2
Морамо бити искрени и признати да нисмо баш блистали јуче. Почетак је изгледао одлично, "Пуне трибине" и папирићи на све стране. Брзи гол је изгледа сасјекао многе у навијању па су почели пратити текму. У остатку сусрета истичу се "Але але але о", "Ууу ааа Звезда", те "Ајмо, ајде".

Паљење не бих посебно коментарисао. То није на нашем нивоу.
3
Пивница / Одг: Ja te volim Srbijo...
March 30, 2009, 10:46:00 AM
Све честитке играчима и навијачима! Коначно можемо бити поносни на српски национални фудбалски тим!
4
Сјетих се неког старог снимка кад нека дјевојчица пјева "Џајо, Џајка, живела ти мајка, срећна била вила која те родила ..."

Искрено саучешће породици Џајић и вјечна слава мајци легенде!
5
Quote from: KocoBo-Cp6uja on March 04, 2009, 05:32:25 PM
Срећан рођендан моме најсветијем.
6
Баш ме занима што Пекарићу није пружена права шанса. Некако сам имао утисак да се ради о добром играчу док је био у Воши.
7
Вјечна му слава и хвала.
8
Пивница / Одг: Ja te volim Srbijo...
February 13, 2009, 03:01:43 PM
Мислим да сте отишли далееееееееко од ове теме. Као што спомену неко, не боду само цигани, већ и Срби, и то превише боду. Мислим да треба ставити тачку на ову дискусију, ово је тема о српским спортистима.
9
Quote from: Skrimo on February 07, 2009, 11:18:49 PM
гледам на сосу извештај са Звездине утакмице уз коментар да Клеу уговор истиче 1.априла и да да би га задржали морамо да издвојимо 800 000 евра  ???  што је као у тренутном стању скоро па неизводљиво јер играчима касне плате,није исплаћено доста људи итд...сад колико је то тачно али ето.

Читам јутрос у Новостима то исто. Наводно Бразилци хоће да туже Звезду због неисплаћених обавеза!? Зар он није доведен из Португала? Какви курчеви Бразилци???
10
Огласила се СПЦ писмом Тадићу да се не усвоји Статут, којим би настала држава у држави.
11
Поздрав и добродошао на форум.
12
Довођење Мирнеса, био он Шишић или Шишич, је још једна у низу увреда коју смо добили од мафије која је освојила Звезду и чека последњи чин - приватизацију - како би Звезда и коначно капитулирала. Бојим се да времена за шмекерске потезе баш и нема. Треба бити паметан у овим тренуцима, али такође и знати да ови већ остварују своје планове. Значи, ни лево, ни десно, већ право у месо!!!
13
Quote from: Red Star Forever on January 27, 2009, 11:28:24 AM
2. Суноврат је почео падом монархије! Брзу промену ситуације нико не може да донесе, али са монархијом би се постепено враћали коренима и свим вредностима које су красиле Православног, честитог, поштеног, храброг и правог Србина!!!

Апсолутно се слажемо да је долазак комунизма упропастио у многоме српско национално биће и да је то једна од најгорих пошасти која нас је стигла (уз Османлије и нацисте). Међутим, по мом мишљењу, реактивирање монархије не би имало апсолутно никаквог значајног утицаја. То је обична флоскула. Звучи попут предизборног слогана, типа "са Тадићем ће нам бити боље", "са Николићем ће нам бити боље" и сл. Владар ко владар, сјаши курта да узјаши мурта. Ништа више од тога. Камо лијепе среће да се ствари тако рјешавају.

Quote from: Red Star Forever on January 27, 2009, 11:28:24 AM
3. Какво је то питање???! Што, не свиђа ти се династија, престолонаследник, шта?! Ни мени се не свиђа твоје питање, па ти ипак одговарам, јер тако налаже ред и васпитање...

Што се овог тиче, не, не свиђа ми се ни династија ни престолонаследник. Од Карађорђевих потомака једини достојан је био краљ Петар I. Од уопште српских монарха (било у кнежевини или краљевини) после ослобођења од Турака, вриједи истакнути кнеза Михајла Обреновића. Ту не убрајам Карађорђа и Милоша, јер су они зачетници династија.

Сви остали, без обзира на династију којој су припадали, увлачили су Србију у глупе ратове које бисмо изгубили (краљ Милан), били су скандал-мајстори (краљ Александар Обреновић), или недовољно ауторитарни (кнез Александар Карађорђевић), или су правили заједничку државу са непријатељским народима (краљ Александар), или су побјегли по капитулацији земље и нису били кадри ни да сопствену дјецу науче српски да причају (краљ Петар II).
14
Важи, хајде да отворимо дискусију. На крају крајева, зато је ова тема и отворена, зар не?

1) Каква је суштинска разлика у владавини модерног монарха и предсједника?
2) На који то начин краљ може промјенити ситуацију и зауставити суноврат српског народа?
3) Кога уопште поставити за краља?
15
Можда навучем негативне коментаре, али ја сам против враћања монархије. По мени нико нема право да влада земљом само зато што је нечији син. Толико.
16
Броновицки тренира у Београду ...
17
Терен / Одг: Млађе селекције
January 21, 2009, 03:17:09 PM
Филип Ђуричић изјавио како нема намјеру да пређе у Партизан, јер је Звездино дијете. Неке новине спомињу да се Илија ангажује да врати Ђуричића, али да проблем представља Манчестер. Тј, све зависи од тога да ли ће Манчестер да узме Ђуричића или не.
18
Био је у саставу за ЕП у Холандији 2000.
19
Можете ли да ме подсјетите боље на један дерби ... Било је 3:3, чини ми се да је Саво Мајмун дао хет-трик за њих, они поведу, ми изједначимо, и тако трипут. Чини ми се и да је Предраг Станковић био стрелац једног гола.
20
Кизо, брате:

1) Та дјечија пјесмица није и никад неће бити наша химна. То је тек нека свечана пјесма која ће се свирати пошто нам бране "Боже правде".
2) Велс није покрајина.
3) РС није део Федерације БиХ, већ су РС и Федерација БиХ делови БиХ.

И хвала на честиткама у име свих из Републике Српске. Да пунолетство прославимо независношћу!  ;)