Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - orthodox

1
Северна трибина / Kup je prodat
May 25, 2005, 11:40:06 AM
Ne kapiram zasto vi uopste pricate o igracima,sta mene boli kita za te igrace, od odlaska Dekija Stankovica nijedno ime naseg trenera, igraca niti bilo koga od kluba ne skandiram. Za mene se od Dekija nije pojavio niko ko medju njima zasluzuje tako nesto. Uostalom zasto bi im skandirao, na sever ionako odavno masa nas ne dolazi zbog "fudbala" nego zbog severa, mi se borimo za renome nase tribine, a kako se nasi fudbleri bore za dres to je nesto drugo, uostalom koga boli kita za njih, oni dodju, prodju, pre ili kasnije odu, a Zvezda traje vecno, sa njima ili bez njih, to su samo imena.
Nama je potrebno sto vece distanciranje od kluba, bukvalno nikakav kontakt da nemamo sa njima,ali bas sa nikim iz kluba, gledamo svoja posla i nikome iz kluba ne ostajemo duzni (mislim na prozivke).

Btw, prosao Kup, jel zna neko koliko je karata prodato jucer, koliko je od toga zaradila Zvezda, koliko Zeleznik, a koliko onaj lopovski Savez?? Ja to nigde nisam video, a i kako da vidim kad ovo nije normalna zemlja, ovde se takve stvari ne saopstavaju, eeee bando lopovska.
2
Nikako se ne sme dozvoliti zajednicka liga sa "njima", nikada vise i treba ucini sve da do takve lige ne dodje.  :megafon  :bes
3
Северна трибина / Salovi navijackih grupa
February 15, 2005, 04:48:53 PM
Quote from: "warsaw"Jedan od vrhova ,ako NE sam vrh sal je UK-a namigivanje
Favorit...

Ubedljivo br. 1
4
Totalno me zaboli kurac za basket, a pogotovo da idem u vrsac. Zbog cega je vrsac zasluzio da organizuje to? Zato sto dobro mlate navijace i publiku? Zato sto imaju samo jedan prilaz hali? Fudbla pre svega.... :megafon
5
Северна трибина / Sreda, BKTV u 22h KLOPKA
December 28, 2004, 02:20:08 PM
Jedan nas vodja?! :D  :D
6

Da li je ovo jo
7
Quote from: "warsaw"Proglas TRIBINE:
http://www.tribina.co.yu/html/stoprepresiji.html

Nova strana posvecena problemima represije, a uradjena od strane Tribina Web Crew-a na ovom linku:

http://www.ultra-serbia.net/html/stoprepresiji.html

Ova strana ce u buduce pratiti sve akcije vezane za borbu protiv represije, pratiti eventualne akcije i objavljivati saopstenja navijackih grupa koja se tice ove teme.
8
Пивница / ???? ??????? ???????
September 01, 2004, 01:44:02 PM
Dobili smo nasu zastavu i nas grb koji smo dugo cekali (generacije), sada hvala Bogu imamo svoja obelezja, odnosno nase drzave i bas me zaboli hoce li nas neko mesati sa nekim, mi znamo ko smo i sta smo, a ako "nekima" nije jasno neka dodju, sa zadovoljstvom cemo im objasniti. :batine
9
Времеплов / Maksimir '91
May 19, 2004, 11:36:24 PM
Gresis BBB, kada bi vi sada dosli na Marakanu (pretpostavljam da bi vas bilo nekoliko jer klub ne vodi po sto ljudi) sedeli bi u lozi, odnosno tu bi vas smestili + panduri sa vama. Tako je i sada bilo sa ovih sest laciala, a tako je bilo i kada ste igrali sa grobljem u Beogradu. Fajt na vasem jugu nije bio ravnopravan, nas je bilo vise ali niste ni mogli ocekivati ferplej jer ste nam bacali kamenje na glave. Sta je trebalo da uradimo, da vas zamolimo da se skupite?!
Sto se tice naseg susreta, nesto ne verujem da ce to uskoro,a kada i dodje do toga, verovatno nece dozvoliti navijacima da putuju. Susrete reprezentacija ne racunam jer kao sto ti je poznato (verujem da si cuo za to) nijedna navijacka grupa koja nesto vredi u Srbiji ne prati reprezentaciju yu.
10
Времеплов / Maksimir '91
May 19, 2004, 11:23:38 PM
Pa normalno da ste ih razbili kad je iza vas Borongaj sa prugom koja je puna kamenja!  
A bilo je jurnjave (vi i panduri) po borongaju, neki su se sakrivali i po zgradama.  :)
U jednom trenutku ste dosli blizu bas kada su nasi igraci izlazili, koja im je frka bila.
Nego reci mi jel jos radi Hamby u Draskovicevoj ? Jebote ono je bolja klopa od svih mekova sveta!  :D
Jel Macko jos ide na tekme, sta je sa njim? Video sam ga na tribini u jednoj emisiji koju su puistali kod nas, vodio je navijanje ali nisu rekli da li je to noviji snimak.
11
Времеплов / Maksimir '91
May 19, 2004, 11:19:39 PM
Znam jako puno o bbb - u i Zg -u tako da su mi ti detalji poznati!
Opet ti kazem da to nikako ne bi bila navijacka tuca jer bi verovatno ceo stadion napao na nas i to ne toliko zbog boja kluba koliko zbog nacionalizma.
E sad mi jesmo jaki :D ali nismo bas superman do superman - a pa da se bijemo sa 30.000 - 40.000 ljudi ! :D
12
Времеплов / Maksimir '91
May 19, 2004, 11:17:00 PM
BBB svaka cast! Ti si prvi bbb koji je dosao na bilo koji nas forum i rekao da su ono bili "decki" , ostali mi stalno nesto drobe o nekim penzionerima. Nakon te tekme sam bio u Zg-u i secam se vecernjeg lista u kojem je jedan opd navijaca koji su bili na jugu (dinamovac) dao intervju, znaci bio je mlad ,a ne neki penzioner.
A sta bi bilo da smo mi sisli dole bbb?
To nikako nebi bila tuca navijaca ,a svi mi dobro znamo i zasto!
Da je neko drugo vrijeme.......  :)
13
Времеплов / Maksimir '91
May 19, 2004, 11:06:10 PM
Delije iz Petrinja!
Tacnije Delije iz Petrinje, mesto se zove Petrinja!  :)
Krenuli smo sa lomljavom ograda i reklama i direktno uleteli na teren?!
Koliko se ja secam uleteli smo na gornji deo juga (jug sedenje) i tu pocepali one njihove "penzionere".
U samom gradu sam u Draskovicevoj ulici ( 5 min. od trga, odnosno centar) video jednog njihovog koji je bio sav pocepan,izudaran i kukao je na glas da su ga cigani nalupali sa letvom koja je bila puna eksera,a to se i videlo po njemu !!  
Iako sam u to vreme bio mladji, dobro se secam nekih detalja ovog legendarnog gostovanja! :D
14
Kizo nadam se da pamtis dogovor,  obavezno racunaj na mene! :D
15
Северна трибина / Bakljade
October 08, 2003, 11:47:08 AM
Ajde nek ovaj post bude kao da je kod nas dozovljeno paljenje baklji!
Licno mi je krivo sto mi Cigani ne palimo bar po dvadesetak baklji po tekmi, nevezano za vaznost protivnika, jebiga ja bas volim pirotehniku na tribini.
Organizovano bakljade imaju svoj smek, posebno kada si smesten na terasi kao mi u Bariju ili Veroni, da ne govorim da je i to dokaz organizovanosti, dok stihijsko paljenje baklji volim da vidim posle gola (koji naravno da nas tim :D ), ali uvek sam za to da se baklje ne bacaju u teren jer skacemo sami sebi u usta kad pricamo da baklje treba dozvoliti.
Steta sto je ovo sve fikcija, e da samo da pomenem majku onom magarcu koji je "progurao" zabranu pirotehnike pa ko god on bio!! :boks
16
Северна трибина / novi pazar-rad
August 21, 2003, 11:56:32 AM
Quote from: "KizaLion"

?? ?? ???? ????? ???? ????? ??? ?????? ? ??????, ???? ?? ?? ?????????? ????...
?????? ?????, ????? ??? ????, ??? ??????? ? ?????? ?!?!!

Kizo da je taj covek gazdovao Srbijom nebi bilo ni ovog foruma, a ni nas da pisemo po njemu, ali bi verovatno Torcida Sandzak bila najjaca grupa jer se zna da su oni bili u to vreme "hrvatsko cvece" i handzar divizija onog gore na slici.

Jebe mi se zivo sta su oni skandirali, jedino mi je krivo sto ova bedna drzava ne reaguje i sto ti njihovi navijaci nisu odgovarali za raspirivanje nacionalne i verske mrznje (a to bi trebalo po novom zakonu o navijacima), a verovatno nisu ni smeli jer bi se iz N. Pazara odmah digla frka kako ih Srbija ugrozava, prava Bosnjaka, prava kuraca palaca i slicna sranja. Ako je smesan problem sto na dan zalosti neko u ovoj drzavi skandiranjem velica one koji su i odgovorni za dan zalosti onda jebes drzavu i narod i medije. Ajde samo probajte da zamislite da smo mi to njima skandorali (nesto na tu foru), pa nebi nam meediji dali metar dana mira, na celu sa milon nevladinih govana na celu sa kandickom i osalim zamlatama.

Ajde Torcida objasni ti meni (ovo nije nikakva provokacija) kako to da se u Crnoj Gori muslimani, Albanci i ostali  izjasnjavaju kao crnogorci, a u Srbiji cuvaju svoj nacionalni identitet??!
17
Kizo znam ja sve to ali mislim da previse kasnimo i da smo trebali biti brzi ali ajde videcemo....
18
Saopstenje ludom radovanje.......
19
Quote from: "hejsel"Hehe pa da , sta drugo ocekivati od nesretnice iz molerske porodice koja zivi od nje!
A sto se tice koraka od sna, " it aint over till fat lady sing " :sampion
Ne znam sta da ti kazem, ako si gledao tekmu na tv sam si mogao da zakljucis kako je lepo biti Grobar veceras ( kao i uvek  :lol:  ), a sad da cujem komentare o ovome od vernih delija brzog i prasca .
Licno , odusevljen sam bio kako navijanjem tako i igrom al jebiga, Bobby je to.
I sad malo da vas sve iznerviram :
O Partizane, O Partizane,
tebe ludo volim jer si najbolji,
i kada gubis ja ti pevam,
jer u srcu mome jedino si ti!!! :ruke

Problem je Hejsel sto ce vam ova pesma biti cesto u opticaju!!! :D
Jebes ti tu igru kada vam je Taribo najbolji pojedinac u ovim tekmama sa strancima! Sta ste mu dali da smrce kad se tako primio?! :D  :D
20
Пивница / KAKO I KAD STE POCELI...?
August 05, 2003, 10:04:36 AM
Quote from: "UltrasLondon"Ja kad sam se rodio, cim sam izmileo napolje odma sam rekao babici - daj mi pivo i pozuri zakasnicu na Marakanu.  :D
:D  :D  :D