О доласку Гвозденовића има информација на http://www.crvenazvezdafk.com/
Срце на терен ...

QuoteКамерунац Абубакар Омурао у суботу стиже у Звезду, Милан Живадиновић, који га је тренирао у Кини, тврди да се ради о одличном играчу:"АБУ ЈЕ БОЉИ ОД МОРЕИРЕ И БРЖИ ОД БИНИЋА!"

;D
извор:press

QuoteИзвесно је и да ће Звезду појачати везни фудбалер још једне јужноафричке екипе, Ама Зулуа, Ганац Мохамед Авал Исах, који је већ био на проби на ,,Маракани".
- Доста је учинио за нашу екипу и у Црвеној звезди желим му све најбоље. Већ смо спремили адекватну замену за њега - изјавио је тренер Ама Зулуа, Клајв Баркер.

извор:правда


ПРАВДА=ИСТИНА за УРОША!
САМО ЗДРАВИ У ГЛАВИ-ПРОТИВ СИСТЕМА!

Ја заиста не знам колико треба веровати Милану Зивадиновићу,он је мнооогооо неозбиљан тип . . .Али некако имам поверења у Илију.Тако да . . .А шта је са Милошем Марићем?Обештећење је једино што кочи његов долазак. 

Жива изгледа покушава да се дискретно наметне да буде наследник Чедомира Јаневског.  ;D  Не знам зашто се престало са споразумним раскидима уговора са непотребним играчима. А није да нема материјала за то. Ту су Радивојевић, Јаковић, Богдановић, Вукобратовић, па и Мијаиловић и Блажић. А за Субашића би ваљало узети неки динар, пошто изгледа да неки Турци хоће да се зајебу и да дају.  :)
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

А шта је са Милошем Марићем?Обештећење је једино што кочи његов долазак. 
Колико знам постигао је погодак на последнјем мечу,а где ћеш веће кочнице од обештећенја,тако да мислим да нјегов долазак није реалан,осим ако се не догоди нека већа распродаја(типа милијаш,короман...),а то небисмо желели да видимо!
БОЛЈЕ ЈЕ БИТИ МАЛО ЛУД,НЕГО МАЛО ПАМЕТАН!

#45 December 26, 2008, 07:56:08 PM Last Edit: December 26, 2008, 08:03:05 PM by фрактура
Quote from: Пијанац on December 26, 2008, 06:54:59 PMНе знам зашто се престало са споразумним раскидима уговора са непотребним играчима. А није да нема материјала за то. Ту су Радивојевић, Јаковић, Богдановић, Вукобратовић, па и Мијаиловић и Блажић.

Ако дође Пејчиновић из Рада,што је веома извесно,Јаковић и Блажић би требало да иду на позајмицу у Рад,тако се бар причало...Што се тиче Радивојевића,може да послужи као 3. голман...Ових осталих се обавезно растосиљати...Заборавио си Бобана Максимовића,човека који је дошао повређен,и који није забележио ни минут на терену,не знам шта се дешава са њим,можда смо га и отерали...Какве смо ми идиоте доводили у прошлом прелазном периоду :(

Quote from: дука осим ако се не догоди нека већа распродаја(типа милијаш,короман...),а то небисмо желели да видимо!

То ћемо да видимо! ;) Короман је изгледа све договорио са неким Корејанцима,и само се очекује његов потпис у јануару,а и одлазак Милијаша је више него сигуран.
ПРАВДА=ИСТИНА за УРОША!
САМО ЗДРАВИ У ГЛАВИ-ПРОТИВ СИСТЕМА!

максимовић је отпуштен међу првима.

Ја би пре Бајковића оставио него Радивојевића и Ранђеловића,ако ништа друго млађи је,а у најгорем случају није лошији од те двојице.

#47 December 27, 2008, 12:26:03 AM Last Edit: December 27, 2008, 01:00:47 AM by Пијанац
Извор: БЛИЦ

Брзоноги Оумару се прославио у Кини, играјући за екипу Чангша Гинде коју је својевремено тренирао наш стручњак Милан Живадиновић, а у његове вредности уверио се и помоћник Звездиног тренера Јаневског Синиша Гогић који га је посматрао на неким утакмицама и дао веома позитивну оцену. Што се тиче Паркера, изгледа да је понуда из Шведске примамљивија од оне са Маракане па је вероватније да ће потписати за Малме, који га одавно тражи.

Повољна вест за црвено-беле је могућност да Еквадорац Сегундо Кастиљо после истека позајмице потпише уговор са премијерлигашем Евертоном, што би у касу клуба донело око два милиона евра обештећења. Сам Кастиљо је задовољан боравком у ливерпулском клубу и нада се да ће и убудуће бити у екипи Дејвида Мојеса.

Трајковић је уступљен на шестомесечну позајмицу грчком прволигашу Трасивоулосу. Како после позајмице обично следи потпис уговора ово вероватно значи да је дошао крај Николине одисеје у Звезди. Штета што није добио већу шансу јер је један од ретких који воли клуб и који је играо срцем. Срећно Никола!

Фрактура, ствари које си изнео као извесне за сада и даље спадају у нагађања. Нити је толико известан долазак Пејчиновића, нити одласци Милијаша и Коромана. Ако си пажљиво читао текстове о одласцима могао си да видиш да и даље нема конкретног помака, већ се само о томе пише да би се попуниле новинске странице.

Што се тиче Марића, ја капирам да је он алтернатива у случају да оде Милијаш.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

#49 December 27, 2008, 01:49:15 PM Last Edit: December 27, 2008, 11:25:50 PM by фрактура
Quote from: Пијанац on December 27, 2008, 01:12:45 AMНити је толико известан долазак Пејчиновића, нити одласци Милијаша и Коромана.

Ово за Коромана сам прочитао на једном другом форуму,од једног члана који не верујем да лаже или измишља...Али ок,сачекаћемо потписе... ;)

Оумару и Фереира стигли на Маракану!

http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=119876
ПРАВДА=ИСТИНА за УРОША!
САМО ЗДРАВИ У ГЛАВИ-ПРОТИВ СИСТЕМА!

Интересантан је податак који је већ два пута објавио Журнал, а за који сам ја из неких својих извора сазнао да је тачан. Фереира и Оумару су првог дана лекарских прегледа забележили јако лоше резултате, па су тестове морали да понове. На поновљеним тестовима су забележили тек нешто боље резултате. Није у питању никаква болест већ су наводно дугачак пут и промена климе утицали на то, а незванично се ради о томе да физички нису спремни да одговоре ни на ове наше лекарске критеријуме. Који су фудбал они играли до сада?  ???
Димитрије Мита Пантић, млађи референт


Quote from: Игор on January 03, 2009, 05:37:46 PM
Изгледа стони фудбал... >:(
Остаје питање да ли има или нема роштиљања... :-\
КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!!!
КОНОБАРУ ВРАТИ ПАРЕ!!!

Quote from: david.v on January 03, 2009, 09:25:03 PM
Quote from: Игор on January 03, 2009, 05:37:46 PM
Изгледа стони фудбал... >:(
Остаје питање да ли има или нема роштиљања... :-\
Роштиљање је наравно забрањено!

Авал Исах четири и по године у Звезди
Зимски прелазни рок за фудбалере у Србији почиње 12. јануара, али у Црвеној звезди су већ ,,капарисали" седморицу новајлија. Уочи Нове године уговор са ,,црвено-белима" на четири и по године је потписао млади репрезентативац Гане Мохамед Авал Исах, који је дошао из јужноафричког Ама Зулуа. Он ће данас стићи на ,,Маракану", а после обављених лекарских прегледа у Београду, преостаће само да и формално озваничи прелазак у Звезду.

Мохамед Авал Исах је у октобру успешно прошао пробу у Црвеној звезди, а на југу Црног континента га је запазио Звездин спортски директор Илија Ивић. Игра на позицији задњег везног играча и од њега се очекује да попуни велику празнину након летошњег одласка репрезентативца Еквадора Сегунда Кастиља у енглески Евертон.

извор:Политика


ЧЕКА СЕ ДОГОВОР ИГРАЧ - КЛУБ
Пејчиновићу најбоље у Звезди

Први човек "грађевинара" нема дилему око тога где би требало да настави каријеру млади репрезентативац и штопер Рада Немања Пејчиновић.
- Током недеље очекујем дефинитивно решење. Између клубова је практично све формулисано и договорено, остало је само да дође до споразума на релацији играч-клуб. Сигуран сам да је за Пејчиновића најбоље да настави каријеру у Црвеној звезди – не оставља дилему Стојић.

извор:Спорт
ПРАВДА=ИСТИНА за УРОША!
САМО ЗДРАВИ У ГЛАВИ-ПРОТИВ СИСТЕМА!

#55 January 08, 2009, 05:09:32 PM Last Edit: January 08, 2009, 10:12:59 PM by фрактура


стоје-Џеф и Врањеш

седе-Фереира,Туторић,Гвозденовић,Исах,Оумару

По скоро свим новинама очекује се долазак Паркера,а са Мијаиловићем и Петковићем се неће наставити сарадња,Мијаиловић је добио шут карту а за Петковића су заинтересовани поједини европски клубови,ниједан ни други нису отпутовали са екипом на припреме.
ПРАВДА=ИСТИНА за УРОША!
САМО ЗДРАВИ У ГЛАВИ-ПРОТИВ СИСТЕМА!

Нови фудбалер Звезде ће постати Немања Пејчиновић из Рада. Са њим је постигнут договор и он ће се обавезати на троипогодишњу верност клубу. По ономе што сам чуо о њему, изгледа да ћемо добити појачање.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

#57 January 08, 2009, 09:23:05 PM Last Edit: January 08, 2009, 09:32:33 PM by Пијанац
Quote from: фрактура on January 08, 2009, 05:09:32 PMПо скоро свим новинама очекује се долазак Паркера,а са Мијаиловићем и Петковићем се неће наставити сарадња,Мијаиловић је добио шут карту а за Петковића су заинтересовани поједини европски клубови,ниједан ни други нису отпутовали са екипом на припреме.

Овај први је то требао добити на прошлим припремама. Што се овог другог тиче, бољи је играч, али за не понашање нема оправдања. Па макар се звао и Карлос, (из млађих дана ;)) а не Петковић.
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

#58 January 08, 2009, 09:39:20 PM Last Edit: January 08, 2009, 10:39:23 PM by Пијанац
Осврнуо би се још и на изненадни раскид сарадње са Николом Петковићем. Интернет чаршијом већ колају две приче, па бих изанализирао обе. Ако је процењено да је цена откупа његовог уговора превисока у односу на квалитет који поседује, онда је разлог за разлаз у реду. А ако га пак отпуштају због недисциплине, онда су прво требали да анализирају шта је дечко толико лоше урадио да га отпусте и ако поседује одређени квалитет. Ако му је једини грех пецкање стоке преко новина, стварно мислим да је казна престрога. Поготово што је момак више пута истицао да је Звездаш, а зезанцијом на рачун гробља је то и доказао.  ;)
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Ја мислим да чинимо велику глупост што се одричемо Петковића,и да ћемо то увидети као по обичају кад крене да разбија у неком другом клубу.Само да напоменем да је он већи део сезоне играо на свој неприродној позицији-штоперу...
ПРАВДА=ИСТИНА за УРОША!
САМО ЗДРАВИ У ГЛАВИ-ПРОТИВ СИСТЕМА!