Противник у другом колу квалификација за ЛШ је победник двомеча између

Победе (Македонија) и Левадије (Естонија)

Прва квалификациона рунда за Лигу Шампиона 2007-08.

Носиоци: Динамо Загреб (Хрватска), АПОЕЛ (Кипар), Домжале (Словенија), Елфсборг (Шведска), Сарајево (БиХ), Вентспилс (Летонија), Жилина (Словачка), Дери Сити (Ирска), Хафнафјордур (Исланд), Каунас (Литванија), Тампере (Финска), Шериф (Молдавија), Олимпи Рустави (Грузија), Победа (Македонија)

Клубови који нису носиоци: БАТЕ Борисов (Белорусија), Тирана (Албанија), Левадија Талин (Естонија), Пјуник (Јерменија), Хазар Ленкоран (Азербејџан), Астана (Казахстан), Линфилд (Северна Ирска), Нју Сејнтс (Велс), Торсхавн (Фарска Острва), Диделанж (Луксембург), Марсакслок (Малта), Зета (Црна Гора), Рангерс (Андора), Мурата (Сан Марино)

Друга квалификациона рунда за Лигу Шампиона 2007-08.

Носиоци: Стеауа Букурешт (Румунија), Ренџерс (Шкотска), Шахтјор (Украјина), Бешикташ (Турска), Левски Софија (Бугарска), Славија Праг (Чешка), Розенборг (Норвешка), Црвена звезда (Србија), Копенхаген (Данска), победник меча бр. 1, Генк (Белгија), Дебрецен (Мађарска), Салцбург (Аустрија), победник меча бр. 2

Клубови који нису носиоци: Беитар Јерусалем (Израел), Заглебје (Пољска), победник меча бр.3, победник меча бр.4, победник меча бр.5, победник меча бр.6, победник меча бр.7, победник меча бр.8, победник меча бр.9, победник меча бр.10, победник меча бр.11, победник меча бр.12, победник меча бр.13, победник меча бр.14

Трећа квалификациона рунда за Лигу Шампиона 2007-08.

Носиоци: Ливерпул (Енглеска), Арсенал (Енглеска), Валенсија (Шпанија), Севиља (Шпанија), Бенфика (Португалија), Ајакс (Холандија), Вердер (Немаčка), Селтик (Шкотска), Лацио (Италија), Андерлехт (Белгија), Динамо Кијев (Украјина), као и победници мечева у којима учествују: Стеауа (Румунија), Ренџерс (Шкотска), Шахтјор (Украјина), Бешикташ (Турска), Левски (Бугарска)

Клубови који нису носиоци: Спарта Праг (Чешка), Фенербахче (Турска), АЕК Атина (Грчка), Динамо Букурешт (Румунија), Спартак Москва (Русија), Тулуз (Француска), Цирих (Швајцарска), као и победници мечева у којима уčествују: Славија Праг (Чешка), Розенборг (Норвешка), Црвена звезда (Србија), Копенхаген (Данска), Динамо Загреб (Хрватска), Генк (Белгија), Дебрецен (Мађарска), Салцбург (Аустрија), АПОЕЛ (Кипар).


Може се рећи да је био добар жреб, иако немам представу ко је од ова два тима могући победник. У сваком случају мислим да са тимовима са простора екс Ју, не би требало да буде ама баш никаквих проблема. Грешком сам оставио пост у теми прелазни рок, ако може неко од модератора да избрише, хвала унапред.

Quote from: "NightMare"иако немам представу ко је од ова два тима могући победник

Могући победник је Победа.

Левадија је актуелни освајач дупле круне у Естонији, чије првенство је увелико у току, што значи да су у такмичарској форми. Тако да Победа, упркос имену, не мора да побиједи, ако не уђе у меч 100% сконцетрисана. Како због навијачких разлога, тако и због путовања за саме играче, више бих волио Македонце за противнике, али сигурно смо јачи од оба ривала. Одлична је ствар што смо избегли Заглебје и Елфсборг ...

Занимљиви су дуели купа УЕФА, пазите окршаје: Партизан-Зрињски (БиХ), Бежанија-Беса (Алб), Будућност (ЦГ)-Хајдук (Хрв) и сл.

ПС: Сконтајте заставу покрај имена нашег клуба на списку утакмица ...  :batine



Свеукупно гледано врло интересантни парови... Мислим на српске и клубове из окружења наравно...

А што се нас тиче, непознаница су и једни и други, како фудбалски тако и навијачки... Сигурно да би били бројнији у бјрм, близина, не требају визе и сл... А Естонија је чланица европске уније и самим тим познато је каква нас фрка чека око виза, а и није баш близу, североисток европе...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

А ког датума играју Македонци и Естонци?

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Quote from: "UrbanBaby"А ког датума играју Македонци и Естонци?

Прве утакмице се играју 17/18 Јула , а реванш 24/25 Јула !!!
'' Ја сам четник мајко кокарда ми каже
да сам војник мајко ВЕЛИКОГА ДРАЖЕ !!!
Ја сам војник мајко Равногорског пука ,
десна ми ја мајко одсечена рука !!! ''

Да ли се зна кад се игра текма 3. кола на маракани, морам да планирам море????????( да ли смо прво дамаћини или...)
size=24]!!!КЛИКНИ!!![/size]

Нити смо прошли 2. коло,нити добили ривала у 3. колу,а ти питаш када играмо текму 3. кола на Маракани?! :boks

Nemoj tako, čovjek mora na more ...  :D
Izvinjavam se na latinici, javljam se sa međunarodnog kompa.  :(



Ђоле и Микеланђело,
ви би могли мало да се искулирате, да сам ставио "евентуално" 3. коло ви би пљували како неверујем у Звезду, бла бла......
А то што ми те текме довољно значе да померам море, или не одем, вероватно показује да сам "индијанац који не воли Звезду "па зато треба да пљујете; а ако то радите из досаде нађите лепо неке цице па њих :jebanje!!!!!!!

п.с. добио сам инфо. коју сам тражио.
size=24]!!!КЛИКНИ!!![/size]

А ти искулирај и почни да кростиш претраживаче и нађи сам ту информацију.

Без љутње, али би ви сви могли мало да искулирате, ту смо да помогнемо једни другим, и да одговоримо на питање ако може, а не да потпаљујемо и зајебавамо једни друге...

Поздрав од Аце..   ;pivo
i delije jebemo najzrelije...

A сада да се вратимо на тему, је л".
Победа је на жалост свих нас изгубила са 1-0 код куће, тако да се Естонија смеши... Одређени Н. Стојковић је добио црвени у 73. минуту.
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

QuoteЦрвену звезду ће на жребу за треће коло квалификација за Лигу шампиона, који ће се обавити у петак у подне у Ниону, представљати генерални секретар Зоран Дамјановић и члан Управног одбора, Ден Тана.


Наша екипа ће се приликом жреба наћи у групи тимова који нису повлашћени, а могући противници Црвене звезде, под условом да претходно елиминише Левадију су Ливерпул, Арсенал, Валенсија, Севиља, Бенфика, Ајакс, Вердер, Селтик, Лацио, Андерлехт, Динамо Кијев, као и бољи из дуела другог кола лвалификација у којима се састају Заглебје - Стеауа (први меч 0:1), Ренџерс - Зета (2:0), Пјуник - Шахтјор (0:2), Бешикташ - Шериф (1:0) и Тампере - Левски (1:0).

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Значи, противници против којих би имали шансе да прођемо у ЛШ су: Селтик, Андерлехт, Стеауа, Ренџерс, Бешикташ и Левски.
Али пошто смо ми курате среће кад је жреб, мислим да нећемо омашити један од ова 3 клуба: Ливерпул, Арсенал, Валенсија
У сваком случају, сви једва чекамо петак, па ћемо да видимо.

Арсенал...потписујем...  :(
Него да ми прођемо прво ове Естонце...

Волео бих да нам дође Арсенал пре свих наведених.

Мислим да би могли да се носимо са енглезима који нису ни пола тима који је играо финале ЛШ због одласка Анрија, Љумберга, Пиреса, Кола итд. Још увек траже тим, а и прошле године се нису баш прославили у ЛШ и премијер лиги. Традиционално гледано Звезда уме да игра против Енглеза. Чак су и талибани  ушли у ЛШ елиминацијом четврто-пласиране екипе премијер лиге...

Међутим може да нам дође и Тампере или Левски, али опет ништа уколико не будемо имали среће на терену.

Quote from: "UrbanBaby"
Quote
Наша екипа ће се приликом жреба наћи у групи тимова који нису повлашћени, а могући противници Црвене звезде, под условом да претходно елиминише Левадију су Ливерпул, Арсенал, Валенсија, Севиља, Бенфика, Ајакс, Вердер, Селтик, Лацио, Андерлехт, Динамо Кијев, као и бољи из дуела другог кола лвалификација у којима се састају Заглебје - Стеауа (први меч 0:1), Ренџерс - Зета (2:0), Пјуник - Шахтјор (0:2), Бешикташ - Шериф (1:0) и Тампере - Левски (1:0).

Aко Зету прокења и изабаци Ренџерс она може да нам буде противник? :o
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Да не зна неко у колико сати је жријеб и може ли гдје да се прати ?
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA