Quote from: "Johnny Blaze"Да би остали у Европи треба да добијемо Колдинг у гостима пошто је Висла вечерас добила Шамбери.
E jebi ga - znaci crno nam se pise... Skupo nas je kostao onaj poraz od jednog gola razlike od tih Francuza...
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Сад сам чуо на СОС канализацији,да нам ни победа против Данаца неће помоћи,јер Пољаци имају бољи међусобни скор.
С друге стране,кад смо их добили прошли викенд,било је да се гледа укупна гол разлика,где смо ми бољи од њих.
Је л' зна неко шта је на крају тачно?Овде  :jebanje   :zbunjen .
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!

нећу ни да размишљам о томе пошто нема шансе да добијемо колдинг

Quote from: "Johnny Blaze"нећу ни да размишљам о томе пошто нема шансе да добијемо колдинг
Bas tako :( , video sam cak i neki blog, trazeci tacan datum za tu utakmicu, gde kazu polu-amaterska ekipa za nas :boks ... Rukomet nam je ocigledno propao kao i fudbal, a kosarka je vec odavno na dobrom putu da im se pridruzi. Nista bez para, a sa korupcijom.
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Изгубили смо са 33:22. На текми је присуствовало око 2100 људи. Није било преноса на евроспорту 2.

Након победе у Темерину над екипом Младост Челика 32:26 (15:10) у заосталој утакмици седмог кола Суперлиге, рукометаши Црвене звезде имају максималан учинак и чврсто држе чело табеле.

Домаћини су у почетку имали малу предност, али је Звезда успела да се варти у меч. До 20. минута се водила равноправна борба, а затим су пулени тренера Вука Рогановића преузели ствар у своје руке.

Разиграли су се голман Веркић, Максић и Павлов, а потом је све било ствар рутине. Црвена звезда у дербију у недељу гостује екипи Колубаре.

Црвена звезда: Перишић, Веркић (20 одбрана), Вуковић 1, Пејовић 3, Шћепановић, Максић 12, Радановић 1, Павлов 7, Лековић 2, Симић 3, Савић, Милошевић, Курбалија 2, Милашевић.
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

Сигурним кораком ка одбрани титуле

Рукометаши Црвене звезде и после осмог кола Суперлиге Србије имају максималан учинак пошто су у дербију као гости победили Колубару 30:22 (15.13).Меч је почео серијом инспирисаних Лазаревчана који су повели са 5:1. Међутим, Звезда релативно брзо успева да дође до резултата 9:9, а потом и до вођства са којим се отишло на одмор.

На голу је поново био одличан Веркић који је одбранио неколико зицера, а како су домаћи често имали играча мање, наша екипа је у другом полувремену успела да створи недостижну предност.У завршници меча све је било ствар рутине па је Црвена звезда, упркос евидентном умору, наставила свој победнички поход ка одбрани титуле шампиона.

Црвена звезда: Перишић (9 одбрана), Веркић (12 одбрана), Вуковић 3, Пејовић 1, Шћепановић 1, Максић 7, Радановић 2, Павлов 1, Лековић 5, Симић 6, Савић 2, Милошевић 2, Милашевић.
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

- 24.11.2006 - Ц. Звезда - Партизан (18.30)

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Јели то коначно? Мислим на термин пошто у информатору пише да се игра у 19:00.
Тврд је орах воћка чудновата,
не сломи га, ал' зубе поломи!

Игра се у петак у 17Ч!!

Quote from: "Danilo89"Јели то коначно? Мислим на термин пошто у информатору пише да се игра у 19:00.

http://rkcrvenazvezda.com/home.php

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

O боже, сад пише  24.11.2006 :: 18:30h ::

Само 29-29 против гостију из Кабула,после 5 голова вишка,убише нас судије са она два искључења у исто време пред крај.
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

Joш је у последњем нападу украдено од стране судијских педераша 6-7 секунди!!
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Рукометаши Црвене звезде су у утакмици 10. кола Суперлиге лако победили чачанску Младост Раднички са 38:30 (17:11).

Наша екипа је очекивано укњижила нове бодове и учврстила вођство на табели, а тренер Вук Рогановић је на овом сусрету дао већу минутажу играчима који ове сезоне нису много играли. Посебно се истакао десни бек Филип Шћепановић.

Резултатске неизвесности није било ни у једном тренутку и Звезда је од првог до последњег минута у лаганом ритму одржавала предност.

Црвена звезда: Веркић (7 одбрана), Перишић (2 одбране), Димитријевић (8 одбрана), Вуковић 1, Пејовић 4, Шћепановић 12, Максић, Радановић 2, Павлов 1, Лековић, Симић 3, Милошевић 5, Курбалија 2, Милашевић 8.
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

Рукометаши Црвене звезде победили су у 11. колу Суперлиге Србије екипу Железничара у Нишу са 36:27 (19:13).

Само у првих 10 минута су Нишлије, иначе претпоследње на табели, биле равноправне. Од тог тренутка Звезда узима ствар у своје руке и показује ко је први фаворит за освајање шампионске титуле.

Тренер Вук Рогановић је и ову утакмицу искористио прилику да укаже поверење свим играчима и они су га углавном искористили.

Црвена звезда: Перишић (4 одбране), Веркић (17 одбрана), Димитријевић (2 одбране), Вуковић 4, Шћепановић 4, Пејовић, Максић 2, Радановић 6, Павлов 6, Лековић, Симић 3, Милошевић 4, Милашевић 4, Курбалија 3.
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

Звезда-Синтелон,победа 28:26 ,било је -5 у полувремену,у другом преокрет.

Рукометаши Црвене звезде су претрпели први пораз у домаћем шампионату пошто су у утакмици 13. кола у Бујановцу изгубили од БСК-а 31:30 (15:15).

Иако је наша екипа била апсолутни фаворит, очигледно је платила данак паду форме и умору од константног играња на два фронта.

Током целе утакмице се водила изједначена борба у којој ниједна екипа није успевала да створи осетнију предност. Било је бурно и на трибинама, али озбиљнијих инцидената ипак није било.

Бујановчани су до победе дошли постигавши гол 24 секунде пре краја. Звезда је имала последњи напад, али није умела да га искористи и освоји макар бод.

Црвена звезда: Перишић (5 одбрана), Веркић (5 одбрана), Димитријевић, Вуковић 2, Пејовић 6, Шћепановић 2, Максић 7, Радановић, Павлов 6, Савић, Милошевић 1, Милашевић 4, Курбалијa2

Ово нам није требало уопште...
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

Рукометаши Црвене звезде су као гости победили Врбас са 40:32 (18:16) и најавили повратак на победничке стазе.

Било је мало бојазни пред овај меч да наша екипа неће успети да се поварти после неколико слабијих игара, али осим у првом полувремену, на овом мечу није било неизвесности.

У првим минутима другог полувремена је створена осетнија предност која је сачувана до краја највише захваљујући одличној игри у нападу.

Црвена звезда: Перишић (3 одбране), Веркић (6 одбрана), Вуковић 9, Пејовић, Шћепановић, Максић 8, Радановић 5, Павлов 4, Лековић 1, Симић 5, Савић 2, Милошевић 4, Милашевић, Курбалија 2.
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

Мрзи ме да копирам сад,али на неколико сајтова појавила се вест да Шкрбић следеће сезоне завршава каријеру у Звезди!Уколико се ово оствари треба очекивати и останак Максића и осталих водећих играча у тиму,а самим тим и значајније резултате у Европи! :ruke