На интернету се ништа ново не може прочитати шта се дешава у рукометном клубу, али је зато Журнал данашњи и онај у среду пун свакаквих баљезгарија. Туга  :(

Скенираћу ових дана.

Citam danas u Zurnalu izjavu Cabarkape i samo sto nisam ispustio kafu na sebe!!!Kaze,moze Zvezda i u trecu ligu samo da on istera svoje!Sa kim se oni igraju mamicu li im...

Је л' зна неко који је наш играч носио број 2 прошле сезоне?  Не могу нигде да нађем.
gt; > > ШИД < < <


Јел има неко распоред за ову сезону?

Хвала брате. Претпостављао сам да је неки пивотмен.
gt; > > ШИД < < <

U kvalifikacijama za Ligu šampiona igraćemo sa turcima, Mili Pijango. Prva utakmica se igra u Turskoj 2. ili 3. septembra, dok smo mi domaćini nedelju dana kasnije.

Јесте ли чули и да су "косовски" тимови били на извлачењу :o, не могу да верујем да су им то дозволили  :batine

Верујем да сте чули Петрову изјаву.....а,шта рећи...

o cemu se ovde radi??

Quote from: "VlAdA nS"Верујем да сте чули Петрову изјаву.....а,шта рећи...

Sta je rekao??
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!


RUKOMET - Nenadić: Sa Zvezdom sam završio!
Nedelja, 30. jul 2006. 11:19

Najtalentovaniji srpski rukometaš, reprezentativac Petar Nenadić izjavio je da sigurno neće više igrati u Crvenoj zvezdi, razočaran odnosom uprave kluba, kojem je doneo neočekivanu titulu prvaka SCG u prošloj sezoni.

"Dao sam Zvezdi mnogo i ona je meni. Obožavam navijače Zvezde i oni mene, ali nije u tome stvar. Zvezda je bila nekorektna i sigurno je da neću nositi crveno-beli dres, bar u narednih 10 godina", rekao je Nenadić za SOS Kanal.

On je dodao da će se možda jednog dana vratiti kako bi na zalasku karijere sa crveno-belima osvojio još jednu titulu, ali da je njegova sadašnja storija u Crvenoj zvezdi završena.

Nenadić je u sporu sa Crvenom zvezdom, jer mu uprava crveno-belih nije isplatila sve ugovorene obeveze. Rukometni savez Beograda, medjutim, kao nadležni organ, presudio je u korist crveno-belih, ali je otac Petra Nenadića najavio žalbu i poručio da njegov sin neće više igrati za Zvezdu.

Upitan da li će ostati pri stavu da ne igra za Zvezdu i po cenu da bude suspendovan na neko vreme, Nenadić je odgovorio potvrdno: "I po cenu pauze".

Nenadić je svakako jedan od najzaslužnijih što je Crvena zvezda u prošloj sezoni išla od očaja do sjaja i na kraju neočekivano osvojila titulu prvaka države.

Crveno-bele očekuju kvalifikacije za Ligu šampiona protiv turske ekipe Mili Pijango, ali je za sada neizvesno u kojem će sastavu Zvezda igrati. Za sada je dovedeno samo jedno pojačanje - iskusni Nenad Maksić.

Ako prodje tursku ekipu Crvena zvezda će biti u Grupi C LŠ sa Koldingom iz danske, Šamberijem iz Francuske i poljskom Vislom.

(MONDO)

Quote from: "D_ZA_90"o cemu se ovde radi??

Brate, mislim da se mnogo gubis   namigivanje
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Сутра у 18ч. прва утакмица.
Реванш 9. септембра на Бањици (17,30ч).

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Требало би подржати наше рукометаше. Иако је противник из Турске, није нимало наиван.

Taman ko  ne ide u cacak ima priliku da ide na rukomet.

Па стварно брука,ако је неко заслужио да буде испоштован у овом тиму онда је то сигурно Ненадић...Тужно

02.09.2006 Prvo kolo kvlafikacija za ligu šampiona

U prvom kolu kvalifikacija za ligu sampiona Crvena Zvezda je uspesno startovala i pobedila ekipu Mili Pjag-a ( ANKARA ) rezultatom 33:37 (14:17) golove su postigli Maksic 12 , Pavlov 7 , Savic 4 , Milosevic, Grdic,Radanovic,Pejovic po 2 i Mihajlovic Lekovic po 1 pored njih igrali su jos Kurbalija i Scepanovic. Sledeca utakmica je 09.09.2006 u 17:30 H na banjici mole se navijaci da dodju u sto vecem broju.

Miroslav Simic nije igrao jer je bio povredjen, Kurbalija je igrao povredjen, Trivundza i Nenadic nisu vise u Zvezdi, sto znaci da je skroz promenjena bekovska linija. Imamo jedno zvucno ime na krilu (Maksic) sto je po meni nedovoljno za Ligu Sampiona, definitivno treba kupiti iskusne i kvalitetne bekove. Evo nesto iz danasnje politike:

АНКАРА – Рукометаш Црвене звезде широм су отворили врата најјачег европског клупског такмичења. У првом мечу квалификација за Лигу шампиона победили су у Анкари турског првака Мили Пијанго с 37:33 (17:14) и тако обезбедили велику предност уочи реванша који се игра на Бањици 9. септембра (17,30).

,,Црвено-бели" су од почетка меча у главном граду Турске преузели све нити игре у своје руке. Предвођени летошњим појачањем искусним Ненадом Максићем, који је с 12 погодака био најефикаснији играч меча, ни једног тренутка нису дозволили противнику да наметне свој ритам. У одбрани испред прво Веркића, а потом и Перишића постављен је прави бедем. Дефанзивна формација 6-0 је функционисала на изузетно високом новоу и били су створени сви предуслови да Мили Пијанго буде оборен на плећа већ на његовом терену. Вођство од три-четрири гола разлике изабраници Вука Рогановића су стекли већ у првих 15 минута и ту предност су зналачки чували до краја.

,,Црвено-бели" се враћају у Београд сутра, а иако је преостао да се одигра и реванш на Бањици може се већ сада слободно рећи да би све осим пласмана нашег првака у најелитније клупско такмичење био исход раван чуду. Поготово што ће на Бањици Звезда бити јача за Мирослава Симића и Марка Карлеушу, који су због повреде, односно администратиних проблема, пропустили меч у Турској.

Иначе, укупни победник овог дуела продружиће се данском Колдингу, пољској Висли и француском Шамерију у ,,Ц" групи Лиге шампиона чији су први од, шест мечева, на програму 30. септембра. Уколико се пласира Звезда би у првом колу била гост Висли.