Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Рођак са Севера

21
Петорици младића, који су претили судији, у недељу по подне је одређен притвор. Истрага је покренута против Горана Ћорића, Милоша Зимоње, Ивана Раковића, Предрага Панића и Јасмина Дошена.

Случај је оквалификован као ,,напад на службено лице у вршењу службене дужности", и то као тежи облик тог кривичног дела, јер су претње упућене судији. Запрећена казна у закону је од шест месеци до пет година затвора.


Политика 
http://www.politika.rs/rubrike/tema-dana/Drzava-mora-da-pokaze-navijachima-da-nisu-iznad-zakona.sr.html
22
МЕТАР ДАНА!!!
"Vređanje sudija i nedolično ponašanje u sudnici dešavali su se i ranije, međutim, ovo je prvi put da će pojedinci za takvo krivično delo biti i krivično gonjeni", navodi se u saopštenju Ministarstva pravde. Dodaje se i da privođenjem i procesuiranjem nasilnika državni organi jasno stavljaju do znanja da neće tolerisati opstrukciju rada pravosudnih organa kako bi zaštitili ugled i čast suda i nosilaca pravosudnih funkcija.

линк  http://www.studio-b.co.yu/info/vest.php?id=29292
23
Лепо време измамило је велики број љубитеља лоптања на Станком Алијанс Арени.Жељно очекујући почетак данашње представе два прволигашка тима, навијачи су каснили са уласком  на источну трибину сектора А  и то због грандиозности  овог објекта, архитектонским решењима и достигнућима овог модерног стадиона!Радило се о томе да су се посетиоци данашење фудалске представе изували испред стадиона из поштовања према овом велелепном здању да не би унели БЛАТО на исти и тиме испрљали фасцинантну унутрашњост овог објекта.Извођачи тзв фудбала Црвене Звезде популарне "НУЛЕ" су изашли у  саставу који је у односу на предходну утакмицу са Јавором заиграо са више ангажованости и може се већ сад рећи да се види модеран приступ игри новог ТРЕНЕРА а и гласовне могућности истог очигледно научених од блискоисточних бедуина гонича камила из околине ЕЛ ШАБА.Од играча треба издвојити неколицину момака који својим квалитетом празилука заслужују место где нема светлости и где се налазе од ове сезоне.Голман ЛОПТА НЕМА ДРШКУ ,у дефанзиви је елегантно попуњена и добро ухрањена ТРОЧЛАНА ШУМАРСКА КОМИСИЈА , Креатор "игре" брз ко хемиотерапијска ИНФУЗИЈА са АМПЉАВИМ центарфором.Противнички тим имао је реализацију 75% (3 шута 2 гола) да су хтели мало да запну ко зна шта би било...ПС Најбољи појединац  на терену је играч који је ушао крајем првог полувремена одиграо своју минијатуру и тако засенио све у црвено-белој опреми  а затим отишао да им  ј...е матер!МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ!