preneto sa www.novosti.co.yu :

Trpim zbog Zvezde
G. BRANKOVIC 2/26/2004, 6:31:57 PM

BOJAN

Bojan je zaista ispravan lik,cigan u srcu i voli Zvezdu.Nijedna ruzna rec ne bi smela da se kaze protiv njega.Ali,eto,Muslin verovatno ima neke svoje planove sa timom,mora da se misli i na buduci period,formira stabilnu koncepciju tima...a poznato je da Djordjic odlazi sa pozajmice na kraju sezone.

???? ??????? ?? ?? ?????? ????? ??????? ???? ?? ?? ?? ????? ?????? ?????? ????? ?? ?? ????.

Quote from: "skora"???? ??????? ?? ?? ?????? ????? ??????? ???? ?? ?? ?? ????? ?????? ?????? ????? ?? ?? ????.

?????? ?? ??? ???????? ????? ???? ??? ????? ???????? ? ????????... ??? ?? ???? ??????...

???????,
????? - ?????? ?????!
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА

Hmm, moguce da je tako, ali ja ne bih zanemario ni procenat alkohola u krvi kod Djordjica  :flasa  ;pivo  :bier  Decko, inace, ne voli da ga bude bez flajke domace rakije na stolu...
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]

Ja mislim da nema tu nekih duplih star trek kombinacija tipa da mu padne cena. Takvom igracu ne pada cena tek tako. On moze da ode iz Zvezde i da se naigra u nekom drugom klubu za mnogo vece pare.

Mozda je problem u njemu. Muslin je covek za mene veoma odmeren i veoma dobar kao strucnjak.

E sada kada malo bolje razmislim ipak tu postoje neki interesi. Bojan Djordjic nije igrac C. Zvezde od njegovog tranfera sutra Dzaja i Company nece imati nikakve vajde. On zauzima mesto u ekipi nekolicini igraca koji trebaju da se prodaju, a od cije prodaje ce Dzaja imati neke koristi. Mislim da nereseni status Bojana Djordjica je najveci problem. Zvezda mora da prodaje igrace, a prodaje samo one koji igraju zbog toga nema mesta za Bojana.

Decko bezi dok si jos mlad i dok jos mozes da napravis neku karijeru.

Quote from: "Boka Delije"On moze da ode iz Zvezde i da se naigra u nekom drugom klubu za mnogo vece pare

  Koji veci klub ce da ga kupi(cak i ako bude slobodan igrac) kad vide da ne igra u zvezdi?

Ma sve to zavisi od menadzera.

Eee ako je Perica zavrsio u Realu onda ce Djordjic uz dobre kontakte da ode iz Zvezde mozda ne u veci klub (u smislu trofeja, navijaca itd, to nisam ni napisao uostalom),  ali sigurno moze da zaigra i nekom engleskom premijer ligasu u spanskoj primeri ili nesto sl.

Decko ima kvalitet. To je neosporno. Dao je gol jesenas kakav se retko vidja. Tehnika - fudbalsko znanje sve on to poseduje. Njegov gol se moze se ubrojati u 10-20. najlepsih golova Zvezde svih vremena. I zaista nije slucajno dao taj gol - to je samo znanje. Ima sasvim dovoljno iskustva koje nosi iz Manchestera koje ce mu pomoci da se dobro proda sutra.

Mislim da je bolji od 95% igraca naseg prvenstva i on mora da igra bez obzira na sve, a ako se ne pokaze u igri na utakmicama onda nece imati ni nasu podrsku. Treba mu dati sansu!