Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - slawisha

1
Терен / FKCZ WEB
October 27, 2007, 11:50:45 PM
Имам пар питања. Да ли ће овај ретро грб бити званични грб или само фазон и да ли ће овај постојећи сајт наставити са радом или ће нови сајт бити пребачен на његову адресу?
2
Терен / FKCZ WEB
October 27, 2007, 09:33:44 AM
Стварно не знам коме на памет пада да мења грб. Ако је ово решење само за сајт, у неком ретро фазону као што има рецимо и Ренџерс на дресу онда ок, али ако ће ово да буде званичан грб онда нешто мора да се предузме, јер не може грб да се мења како се коме дигне. Поготово што је овај садашњи грб много леп и симболичан.
3
Терен / FKCZ WEB
September 26, 2007, 09:07:07 PM
Ја стварно не знам у чему је проблем и зашто се подигла оволика тензија. По мени ово се требало урадити давно, на почетку, јер Црвена звезда је клуб који мора да има све на високом и професионалном нивоу, па тако и сајт. Када већ то није учињено, лепо је што постоје људи који су спремни да из љубави према Звезди направе сајт и који су то урадили, али будимо реални, ја сам и очекивао да је то привремено решење док неко из управе не укапира да такав посао не иде волонтерски и да за то треба платити. Уосталом и сами смо видели да људи који су радили сајт (мислим на Драганчета), осим што нису добијали потпуну подршку клуба, ни сами нису имали времена да се у потпуности посвете сајту, чини ми се да сте спомињали заузетост дететом или тако нешто.
Овако је ту професионална фирма, водећа у својој области, која ће то да одради и то је то. Ја у овоме видим само позитивну ствар.
4
Терен / FKCZ WEB
September 16, 2007, 01:41:11 PM
Па не морају то бити анимације где се нешто покреће, скакуће, врти се и шта ти ја знам, могу се додати и друге ствари а да се сајт оживи. Има много тога, рецимо могло би се са сваким играчем урадити валпапер и скринсејвер, значи ако хоћу валпапер од Гаја ваљда бих га требао наћи на Звездином сајту.
Затим слике стадиона, то би морало бити много боље урађено, са детаљним водичем кроз стадион.
То би се исто могло урадити за музеј, виртуелни водич. Могло би се набацити тонова и сличица за мобилне.
Затим рецимо неке анкете типа да људи бирају њихов стартни тим пред сваку утакмицу.
Затим могла би се ставити мапа Београда са Мараканом у фокусу. Онда, могли би се чешће радити интервјуи са играчима или особљем, могло би се више пазње посветити омладинској школи о којој нема ни речи, набацити неког аудио и видео материјала, урадити нешто по питању шопа и тако даље и тако ближе. Када би се за све то ставио по банер сајт би изгледао живо и садржајно.
Овако тренутно је баш сувопарно, ништа се не дешава осим две вести у 7 дана, од којих је једна Косанова изјава пред утакмицу, а друга неко дешавање типа Сајам фудбала, обилазак неке школе итд.
Мислим не треба ми сајт за то, то могу да прочитам и у новинама. На сајту хоћу да нађем и зезалица и осталих ствари и боли ме к да ли је већини Срба диал уп примарна конекција, не морамо вечно да каснимо за светом.
5
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
August 10, 2007, 04:04:14 PM
Quote from: "Војник_севера"
Ја сам остао без текста.Иначе ја сам вечити оптимиста,и увек подржавам тим и тренера,али ово је кап која је прелила чашу.Човек никада није имао никљакв успех са Звездом.Јел се сећате срамне утакмице против Меца и наче тада последњеплацираног тима у француској лиги и кукавичке игре.

Бошко хвала ти на дуплој круни.Ретко ко може да се похвали са 500 утакмица у црвено-белом дресу,па ни Пикси.Једноставно није ово твоје време када се срцем играло за Звезду,ово је време када сви играју за своју продају.

Кап која је прелила чашу? Значи од данас не навијаш за Звезду? Лепо, баш ми је драго. Ако си мислио нешто друго онда се извињавам. Читам коментаре по интернету, ово је страшно где ми живимо и ко све навија за овај клуб. После пораза од Левадије брдо коментара како Ђуровски треба да лети, сада брдо коментара како Косановић не ваља и како више принцезе неће да прате Звезду. Ма марш бре, ко вас тера да навијате за Звезду и да причате да ли хоћете да навијате или нећете да долазите на стадион!! Замислите да се неко хвали како је верник а говори како неће да иде у цркву. Смешно зар не? Е толико сте смешни. Звезда није Косановић, Ђуровски, Ђокај или не знам ко, Звезда је култ, светиња.
Како ми је само мука од ових који воле Звезду кад се побеђује а кад је криза неће да прате Звезду. Због таквих и имамо 3 000 људи на утакмицама.
Порука за  све такве који ово читају : навијајте за Реал, Манчестер и остале фенси клубове, немој да вам падне на памет да мислите како ће Звезда пропасти ако јој ви окренете леђа, јебем вас у главу ретардирану и малоумну. Сви ћете ви похрлити на Маракану на реванш ако изборимо добар резултат у Глазгову, па кад на Маракани испаднемо опет ћете окренути леђа и наставити да пљујете, до неке наредне европске утакмице, покењам се на то ваше лицемерство.
Колико је само негативне енергије око клуба то је просто невероватно. Уместо да сви станемо иза клуба, да подржимо све ово, јер и Стојковић и Ђуровски и Косановић и сви остали желе добро клубу... Па човече, то је наш клуб, другог немамо, зашто да кењамо и да отежавамо људима ситуацију. Зашто ће Маракана бити празна кад испаднемо од Рендзерса? Па то је и даље Звезда, дођите, гледајте фудбал и бодрите свој клуб, је ли треба неко да вас учи да се љубав према клубу не испољава кењањем по интернету него појавом на стадиону. Па били смо већ прваци европе, шта би ви, да сваке године освајамо Лигу шампиона? Ма посерем се на вашу спортску културу и на ваше звездаштво, најсрећнији бих био да такви не прате спорт уопште, макар не бих читао издркавање по клубу кад му крене лоше.
Не знам шта више да кажем, дубоко сам разочаран менталним склопом људи око нас, а што је најгоре знам да ће такви окупирати Маракану ако Звезда уђе у ЛШ. Тек сада видим колико уствари има мало људи који истински воле овај клуб и тек сада ми је јасно зашто је Маракана празна на прволигашким мечевима. Како да буде пуна кад све врви од фенси навијача. Дође ми да се плачем.  :(
6
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
May 25, 2007, 02:32:26 PM
Ало човече какав Ђуровски? Ти мислиш да са њим можемо нешто урадити у европи? Са кловном поред клупе који скакуће и млатара шалом?
То је човек који изјављује како Милан и Арсенал моле Бога да не дођу на Маракану. Јасно се види да је он заостао у транзицији фудбала и да и даље живи у неком времену где се сви плаше Звезде.
Сто неко рече нама се не може угодити. Ако дође страни тренер и издува сви ће говорити требао је оставити Ђуровског, ако остане он и не успе причаће се како је требао бити страни тренер...
Тренерско место је место које захвтева квалитет, а квалитет се плаћа. Зато је сасвим нормално да ако већ имамо кеш доведемо познатог тренера који зна како се игра у европи, а не да оставимо Боска који ће се усрати приликом првог излета ван Србије. Он и у овој лиги игра са једним шпицем.
Што више пара управа уложи у тим и тренера мање ће украсти себи и то је то, не видим у чему је проблем. Ако је вама бољи Бошко Ђуровски од Купера благо вама...
7
Терен / FKCZ WEB
May 20, 2007, 01:47:25 PM
Кики промените ону зелену боју табеле молим вас.  :nene  Некако одудара од остатка сајта, било би много боље да је уместо ње плава нијанса као у грбу. И да се Звезда издвоји, односно подебља или засени, тако нешто.
И оне сличице када стављате требало би да буду исте величине, а не једна шира а друга мања и сл.
Такође мислим да би уместо 3 ударне вести требало да буде 5, да би се попунио простор који изгледа сиромашно.
И не мислим да би више црвене боје угушило сајт, рецимо сајт Арсенала је сав црвен па је то супер изведено.
Када ће нови садржаји?
8
Терен / FKCZ WEB
April 21, 2007, 10:02:43 AM
Да ли ће бити постављени резултати по годинама? И шта се још од садржаја има у оптицају ако није тајна.
9
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
March 19, 2007, 03:02:57 PM
Баш супротно, боље је да дође одмах. Наравно да он не познаје наше играче, али неће састављати тим на основу тога што му је неко лепши од некога, него ће погледати касете, имати домаће помоћнике и сл. Ако већ планирају да доведу страног тренера боље је да га доведу одмах како би се до краја сезоне упознао са екипом и увидео где шта фали и где је потребан нови играч. Што је тренер дуже са екипом боље је познаје и зна колико ко може да пружи.
10
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
March 19, 2007, 12:29:33 PM
Quote from: "Red Star Forever"

А јел ти се чини да и он а и маса других младих, модерних тренера једноставно не добија шансу јер се она даје "провереним, искусним и стручњацима који су тренирали "велике" клубове"... С тога доста пијачарења и нагађања са "великим" тренерским именима из иностранства, дајмо шансу Бошку, као што је и сам рекао он је Звездин војник и такви ће да оставе и срце и душу у Звезди не би ли постигли резултате, а ови "велики" као што сте видели после неуспеха беже и без кофера, па се накнадно враћају по њих...

Ствар је у томе што Бошко није млад и модеран тренер. Он је играо фудбал у неком другом времену а данашњи озбиљан фудбал гледа као и сви ми уторком и средом увече на ТВ. Са друге стране рецимо Купер је тренер који је водио екипу у безброј утакмица ЛШ и зна о чему се тамо ради, како треба а како не треба. Ако Звезди треба тренер који ће изигравати навијача поред аут линије, махати шалом, скакати и урлати 90 минута онда јебеш такве играче а и таквог тренера.
Фудбал је бизнис и као и у сваком другом бизнису и у фудбалу је главни и једини закон - ако хоћеш да зарадиш мораш да уложиш. Ми смо клуб који је 15 година покушавао да зајебе цели свет па да направи успех без улагања. Коме је то пошло за руком? Било је пар клубова којима се срећа осмехнула, као сто су Партизан, Артемедија, Хелсинборг, Марибор... али њихов проценат спада у домен статистичке грешке. Нама остаје да и даље покушавамо немогуће и брукамо се по европи, или да искеширамо за квалитетан кадар, као сав нормалан свет, па да имамо подлогу за очекивања и резултате којима тежимо.
11
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
March 18, 2007, 11:36:59 PM
Мислим да смо ми једини клуб на свету који би радије неког домаћег анонимуса за тренера него једног од најпознатијих светских стручњака. Народ се ложи на Бошка због две победе а чим дође неки пораз пљуваће се Пикси што није нашао неког тренера. Нама се не може угодити. Ако се жели резултат мора се уложити у тим, и крајње је време да Звезда почне да улаже у свој кадар. Тих 800 000 је смешно мала сума у озбиљнијим оквирима. Не може се у европу са тренером чији је највећи успех тренирање Радничког из Обреновца. Дакле, прво лепо довести тренера, па на лето довести јос најмање 3-4 добра играча. Паре набавити како знају и умеју, и време је да Звезда почне да живи од резултата а не од продаје тима. А да би се живели од резултата мора се прво уложити у тим како би он био у стању да испрати оцекивања и пласира се у ЛШ. Онда се добија новац, добија се пун стадион 3-4 пута, ТВ права... и покрива се уложено, а зарада је вишеструка. Ако се којим случајем омане увек се може продати играч-два за пар милиона и затворити конструкција. Без ризика нема добитка. Крајње је време да овај клуб почне да озбиљније послује и мислим да и Пикси то увиђа.
То је неко моје мишљење. Поздрав
12
Samo mi nije jasno dokle ce igrati u ovim retardiranim terminima, pola ljudi tada jos spava.
13
Терен / FKCZ WEB
March 05, 2007, 01:27:37 AM
Meni je dizajn najbitniji, ako mi se dizajn ne svidi moracete ponovo.  :D
14
Терен / FKCZ WEB
March 04, 2007, 01:48:14 PM
I sta bi od svega?  :D
15
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
February 11, 2007, 09:12:11 PM
Po meni Milovanovic ne zasluzuje da igra u startnoj postavi. Ne znam, to je neko moje misljenje.
Mislim da ovom timu za ozbiljnije stvari (titulu ne racunam u to) nedostaju levi bek i jedan klasican centarfor 'ubica'. Levog beka, i to vrlo dobrog imamo u blizini, to je naravno Kolarov iz OFK. Ne znam zasto ga nismo angazovali vec u ovom prelaznom roku kako bi se uigrao do leta sa ostatkom tima, pretpostavljam da smo pokusali ali bilo bi previse da smo im uzeli 2 igraca. Bez obzira, Kolarova ocekujem na leto, njega moramo dovesti.
Centarfora cemo verovatno traziti po inostranstvu, debeli mi ne uliva poverenje a ostali ne znaju. Sve u svemu, ovo nije los tim i konacno to bar po imenima pocinje da lici na nesto.
16
Терен / Прелазни рок јануар 2007
January 27, 2007, 11:30:21 AM
Prva stvar, voleo bih da Ailton ode, jer mi ga je muka gledati kako igra preko qrca.
Druga, ne verujem da smo dobili te ponude za Purovica, i treca, ako jesmo, onda je nasa uprava debilnija nego sto sam mislio jer odbiti 3 miliona za ono drvo je katastrofa.
17
Терен / FKCZ WEB
January 26, 2007, 11:13:57 PM
Quote from: "Djole"Kики шта ви заправо уопште можете без подршке и дозволе ФК-а?Мислим колика су ваша овлашћења и слобода?
Ja bih se nadovezao sa pitanjem znate li konkretno kada se ocekuje pustanje u rad novog sajta. I poseduje li FK mail na koji mogu da im pisem i ''naruzim'' ( :D ) ih zbog sajta?
18
Терен / Прелазни рок јануар 2007
January 26, 2007, 06:29:13 PM
a ja sam sreæan što sam ostao u Bežaniji.

I mi smo srecni.  :D
19
Терен / FKCZ WEB
January 26, 2007, 05:49:01 PM
Da li bi bilo izvodljivo da se napravi neka peticija  :D , ili nesto slicno, tipa kolektivno zasipanje FK-a mailovima za zahtevima da se malo pobrinu oko sajta ili tako nesto, da retardi uvide da to ne postoji 'zato sto svi imaju pa hajde i mi da imamo' ?
20
Терен / FKCZ WEB
January 24, 2007, 02:52:39 PM
Quote from: "KizaLion"Ти причаш о 2000 евра, а ФК боли курац, они дају НУЛА евра. Шта ти није јасно?
Pa to mi nije jasno, kako moze da ih boli qrac za stvar kao sto je zvanicni sajt. Evo ja sam danas u dosadi obisao milion sajtova fudbalskih klubova, i kad naidjem na lose odradjen sajt odmah mi taj klub padne u ocima. Koliko ljudi sirom sveta radi to isto... A nas klub ne moze da da par stotina evra. Majke mi dao bih ja da sam u situaciji.  :bes