Замислите како је навијачима Ајакса, ПСВ-а и сличнх "малих" клубова западне Европе. Пронађу квалитетног играча и он после 1-2 сезоне напусти клуб и оде у неки Интер, Јувентус, Арсенал...

А говоримо о клубовима из развијених земаља, клубовима који су такође освајали евро купове и који имају 4-5 пута већи буџет... Мени је драго да смо коначно почели да проналазимо играче који из нашег клуба одлазе у тако велике екипе у западној Европи.

Шта ви тачно очекујете?

Quote from: "CEBEP"
Quoteоде Кастиљо у јувентус!!!
То се и дало очекивати...

Јувентус ретко када греши... Ово говори колико је била добро довођење овог играча...

Људи па морали смо да узмемо неку кинту, колико ја знам уговор му је истицао за 6 месеци и онда неби добили ништа!!
Овако ће одиграти квалификације, клуб добија неку кинту и идемо даље.
Било би екстра ако се остваре писања новина око преласка Жигића у Јуве, Звезда би требало да добије око 3 мил. од тог трансфера!!!
size=24]!!!КЛИКНИ!!![/size]

Престаните да кукате.
Ни о Кастиљу се није знало ништа као ни о овосезонским појачањима па се показао као врхунски играч.... надам се да ће тако бити и са бар 2-3 од ових силних појачања, а то би био најбољи прелазни рок у посљедњих ко зна колико.... само кад би још остајали по 2 сезоне

Кастиљу свака част! Играо је и борио се као да је на Маракани рођен! Ипак јувентус се не одбија, желим му сву срећу!!!

Sve najbolje Kastilju, zasluzio je covek.

Ja samo nesto razmisljam, kad se sve sabere i oduzme, mi smo mozda  u dobrom plusu sto se para tice nakon ovog super odradjenog prelaznog roka, a i imacemo jaci sastav... a i izgleda da ce devojcica uzeti pretplatnu za sever, tako da smo dobili jos jedan zenski vokal. Ziveli  :ruke  :ruke  :ruke

жао ми је што иде кастиљо али се заиста надам да ће добра кинта да падне.


шта би са пољаком???

Quote- Играм по десној страни у везном реду, а већ четири године сам члан репрезентације Хондураса. Пре доласка овде разговарао сам са председником Олимпије Рафелом Фераријем, који ми је дао пристанак и на томе сам му много захвалан. Долазак у Звезду је велики изазов за мене и даћу све од себе да останем у тако великом клубу. Очекујем да ме прихвате саиграчи и да са Црвеном звездом заиграм у Лиги шампиона - каже Паласиос.

http://www.kurir-info.co.yu/arhiva/2007/jul/18/SP-02-18072007.shtml

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!


18.07.2007 13:02
Броновицки и званично у Звезди
Промоција 24. јула


Нови члан Црвене звезде од данас је пољски репрезентативац Грзегорж Броновицки, који је потписао трогодишњи уговор. Броновцки ће се већ од суботе прикључити екипи на припремама у Аустрији у Бад Тацмандорфу. Српској јавности биће званично представљен 24. јула.

Броновицки је стандардан репрезентативац Пољске. Наступао је са великим успехом на свим мечевима у досадашњем току квалификација за шампионат Европе 2008. године. Посебно импресиван био је његов учинак у победи над Португалом 2:1 када је проглашен најбољим појединцем сусрета.

Грзегорж Броновицки је рођен 4. августа 1980. године у Лецзни. Током каријере је наступао за Лецзну, Леварт и Легију из Варшаве.

Млађи брат Пиотр је такође члан Легије из Варшаве.

Све ово лепо изгледа, неколико атрактивних офанзиваца и право име на позицији левог бека, кога смо дуго очекивали. Још да на терену покажу да вреде... Да ли је Пуровић дефинитивно отишао у Спортинг?

Quote from: "silvester"Да ли је Пуровић дефинитивно отишао у Спортинг?

Зар ти ово мислиш озбиљно или си неки шаљивџија?  :bes

Дали смо некоме "утопили" Миладиновића, или је он још увек наш играч ?
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Зна ли неко каква се то текма игра тренутно на Маракани!

Неки Руси , мислим посланици , ал нисам схватио ко су ...

Био сам у пролазу ...
'' Ја сам четник мајко кокарда ми каже
да сам војник мајко ВЕЛИКОГА ДРАЖЕ !!!
Ја сам војник мајко Равногорског пука ,
десна ми ја мајко одсечена рука !!! ''

Игра екипа скупштине Србије против екипе руске думе.
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

QuoteЗна ли неко каква се то текма игра тренутно на Маракани!

Неки Руси , мислим посланици , ал нисам схватио ко су ...

Био сам у пролазу ...

Тотално не битно. Састали се матори буздовани да заиграју једно "козарачко..." Није вредно никаквог даљег коментара.

QuoteЗамислите како је навијачима Ајакса, ПСВ-а и сличнх "малих" клубова западне Европе. Пронађу квалитетног играча и он после 1-2 сезоне напусти клуб и оде у неки Интер, Јувентус, Арсенал...

А говоримо о клубовима из развијених земаља, клубовима који су такође освајали евро купове и који имају 4-5 пута већи буџет... Мени је драго да смо коначно почели да проналазимо играче који из нашег клуба одлазе у тако велике екипе у западној Европи.

Шта ви тачно очекујете?

Ја се искрено више надам него што очекујем. Мислим да пролази време одласка играча у Русије, Кине, Сибире и Бангладеше. По мени, као што сам у неким од постова рекао, долази време нових стандарда који клуб диже на више гране. Овај прелазни рок као и одласци Пуровића и Ђокића то показују. Видим да се у контексту Миловановића и Басте помињу исто тако клубови из Западне Европе. Као што смо причали како боја знака Nike на дресу и евентуално појављивање грба на шорцу утичу на величину клуба, мислим да је исто тако битно ако не и више где одлазе бивши играчи нашег клуба. Звезда ће вероватно продавати играче још дуги низ година али ме радује када слушам причу о финансијским добитима и буџетима за појачања која очекујем да буду већа сваке наредне године. Што буде био већи буџет, Звезда ће се све више и више питати о многим стварима не само у Европским него и у Светским оквирима.
Уз дужно поштовање према старој управи и њиховим успесима који се не заборављају, остао ми је на крају њиховог одласка ипак горак укус. Без фаворизовања нове управе, која је руку на срце ту само 2 године и било какво поређење са старом управом би био чист промашај, не могу а да не евоцирам неке лоше успомене на стару управу:
- наређивање батињања навијача после Зенита,
- ни један Звездин играч који је рођен после 1984. године није заиграо у првом тиму,
- постављање тренера млађих категорија који дуги низ година нису гробове могли да добију (не рачунам славну генерацију из 1984. године)
- потписивање двоструких уговора са играчима и менаџерима који су после трансфера узимали пола кеша за себе,
- направљен дуг од око 10 милиона евра,
- нисмо могли да сањамо до пре неке сезоне да ћемо у прелазном року причати ако не и довести неког фудбалера коме није крајњи домет рецимо Зета из Голубоваца.
- чувено асфалтирање стаза око стадиона за које се причало да се потрошило око 1.5 милиона евра, да би после неког времена био ухапшен лик из неког "Београд пута" који је поред осталих малверзација то урадио Звезди за џабе........
(иначе, ова набрајања изнад нису у оригиналу моја)

Дакле, без фаворизовања нове управе јер су и они имали неких својих бисера иако мислим да су њихови бисери направљени пре некако из не искуства него из неке варијанте преваре. Ја сам умерени оптимиста јер данас дефинитивно неки други ветрови дувају Мараканом што се по питању долазака а богами и одлазака наших играча овог лета види из приложеног.

Север лепо што си то хтео да поделиш са нама и написао тако обиман коментар, али пусти сада управе и причу о њима.

То важи и за остале.

Шта је са генерацијом 85 и 86??
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Quote from: "Eribo"Дали смо некоме "утопили" Миладиновића, или је он још увек наш играч ?
Ево лепе вести за све нас

Извор Вечерње Новости
МИЛАДИНОВИЋ У ЛЕГИЈИ?
САРАДЊА Црвене звезде и Легије се највероватније неће завршити трансфером Броновицког. Преговори су у току да штопер црвено-белих Бојан Миладиновић појача Пољаке.

Увидевши тренд нашег клуба у овом прелазном року, можда не би било лоше да поделимо нека размишљања у вези броја странаца у првом тиму. Дакле, постоји она "Арсенал опција" где ни један играч није Енглез (а богами ни тренер), и она друга опција где у тиму постоји већина странаца али где и пар наших играча игра "релативно" битну улогу. Исто тако се може поставити и питање ко би по вама требао да носи капитенску траку у таквим случајевима а нарочито у ситуацији у којој странци чине целу прву поставу.