Quote from: "milan90"Јел зна неко да ли ће бити преноса сутра са Олимпијакосом?
(ценим да није оф топик) :D
http://www.rts.co.yu/jedna_vest.asp?belong=&IDNews=198467
QuoteMeč se igra u sredu od 16.45h RTS-1

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Баш лепо, за све нас који нисмо могли отићи тамо...

http://www.mtsmondo.com/news/vesti/story.php?vest=69900

QuoteИграчи Звезде у Пољској спавају на стадиону

Невероватно, али истинито! Фудбалери Црвене звезде ће у Пољској, пред утакмицу са Гроцлином 20. септембра у првом колу Купа УЕФА спавати у хотелу на стадиону Дискоболија.

Како пише "Спортски журнал", у граду Гроџиску, где се налази стадион нема адекватног смештаја, а у оближњем Познању сви хотелски капацитети су попуњени због сајма који се одржава у то време.

Ипак, нема места за бригу, јер хотел на стадиону Дискоболија има четири звездице и разне пропратне садржаје.

Црвено-бели ће у Пољску кренути у среду чартер летом из Београда, а очекује се да из главног града Србије пође и око 250 Делија.

(МОНДО)

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Олимпијакос - Црвена звезда 2:1

Фудбалери Црвене звезде поражени су у пријатељском мечу од Олимпијакоса у Атини са 2:1. Меч је одигран у хуманитарне сврхе, а цео приход од улазница и тв права биће уплаћен родбини жртава катастрофалних пожара који су харали Грчком током лета.

Почетак меча припао је домаћим фудбалерима, који су путем тандема Галети - Ковачевић створили неколико одличних прилика за гол, међутим голман црвено-белих Иван Ранђеловић је био на висини задатка. У јеку офанзиве Атињана, Ненад Милијаш је добио употребљиву лопту искоса по десној страни, опалио по њој снажно са око 25 метара и савладао немоћног Сифакиса.

После вођства Звезда је кренула агилније ка голу домаћих, борба се распламсала, али измене резлтата није било.

Од почетка другог полувремена на терену је за Црвену звезду поред Саласа и Бајалице био и нападач из Чада, Мисдонгард Бетолигар. Високи центарфор (197 цм, 22 године) је у првих 15-так минута наставка имао неколико прилика за гол, и показао да Звезда неће погрешити уколико га ангажује, јер има квалитете свакако боље од већине нападача црвено-белих. У том периоду игре наш представник је имао теренску иницијативу, али је до гола дошао домаћин. Стрелац је био Аргентинац Нуњез чији топовски ударац Ранђеловић није могао да одбрани.

Улазак Бетолигара, Бајалице, Молине и Саласа донео је равнотежу на терену, београдски тим је био равнправан противник, међутим победу је извојевао ипак Олимпијакос. Новајлија из Портсмаута, Ломано Тресор Луа Луа, натрчао је на одбијену лопту Ранђеловића после шута Дарка Ковачевића и сместио је у небрањену мрежу те донео победу свом тиму у овој интересантној пријатељској утакмици.

Олимпијакос - Црвена звезда 2:1 (0:1)
Нуњез 47', Луа Луа 80' - Милијаш 20'

Олимпијакос: Сифакис, Доми, Жулио Цезар, Пантос, Браво, Мендринос (63' Ђорђевић), Столтидис, Арчуби, Галети (45' Василијакис), Ковачевић, Нуњез (71' Луа Луа)

Црвена звезда: Ранђеловић, Баста (46' Бајалица), Анђелковић, Туторић, Гај (60' В.Ђорђевић), Лукаш, Тришовић, Милијаш (75' Богдановић), Миловановић (60' Молина), Короман (46' Салас), Јестровић (46' Мисдонгард)
-------------------

Шта рећи, ето имали смо прилику да видимо колико су напредовали наси фудбалери за ових 14 дана паузе. Мали напредак се види, али је и даље далеко од праве форме. Тришовић је по козна који пут доказао да је залутао у Звезду. Чак мислим да је више сметао Анђелковићу, и спутавао га да шаље упутребљиве центаршутеве. Салас се види да зна да игра фудбал, као и Молина. Треба да буду стартери. Мисдонгард(надам се да ће да остане)јер би са Јестровићем био супер тандем. По мени није тако брз, како су га новинари описали, али зато носи двојицу на леђима. самим тиме отвара простор Јестри. Салас ме је стварно у неколико наврата одушевио, када је петом(мислим у два напада)проиграо некога. Једном је набио лопту кроз ноге.... :ruke  :)

Гледао сам комплетан пренос на РТС-у и морам нажалост констатовати, да нимало нисам задовољан - као и ову комплетну сезону.

Помак у игри је очигледан, али то је све. Обрана је била шупља ко швајцарски сир, наши само стајали око шеснајстерца и гледали како Грци комбинују. Да није било сигурног Ранђе, резултат је могао бити много виши - у корист Олимпијакоса наравно. Само на почетку текме Ковачевић нам је могао дати 2 комада ко од шале.

А ево и индивидуалног учинка играча из угла паметњаковића:

Ранђеловић: солидан, без кикса.
Баста: далеко од оне његове старе форме-не само јуче.
Анђелковић: јунац био јунац остао, али бољег изгледа немамо. Броно се је повредио, па ко зна кад ће опет да игра и да ли ће успјети "избацити" Анђековића из првих 11.
Туторић и Гај: синоћ нису уиграно деловали.
Миловановић: трчкара по терену и то је то.
Милијаш: задовољавајуће. Још увек спор, али имао је пар акција и постигао је леп гол. Нека тако настави.
Лукаш:велики борац ко и на свакој текми.
Тришовић:ко што рече Микеланђело: тотално залутао!
Короман: стандардно, мада може боље
Јестровић:висио у ваздуху. Ем није имао лопте од суиграча, ем ни сам ништа показао није.
Салас: спор, слаб у дуелу, али са 2-3 акције, које су дизале на ноге. Зна да барата са лоптом и то треба јос више да покаже, те да иде у дуеле право, а не само онако, ето да је ту.
Молина: тотално лош. Лоша додавања, још лошији шут. Може и мора пуно боље.
Мисдонгард: тешко оцијенити, свакако бољи од Рашковића или Ђорђевића. Да ли је то међутим довољно је једно сасвим друго питање. Вуче двојицу играча, значи ствара простор за друге, то је добро.
Бајалица: за мене изненађујуће добар.

Било је ту још пар играча, ал' не могу их сада коментирати, јер нисам на све обраћао пажњу.

Поз.

Кад већ сви дају оцене... Будите реални па оцењујте оно што сте стварно видели, а не на основу минулог учинка... Пре свега, први пут смо имали добру поставку игре и распоред играча на терену..

Као прво Анђелковићу се може много тога пребацити али јуче је одиграо више него коректно и дефинитивно потврдио да је бољи када игра неко испред њега...

Тришовић је имао пар позитивних момената, све остало бледо, али да је био неко расположенији на његовом месту јуче и Звезда би била далеко боља...

Милијаш показује да може доста да пружи, али не може да игра заједно са Кастиљом и Лукашом... Три превише слична играча је нешто што нам не треба... Јуче је сасвим солидно сарађивао са Португалцем и имао пар добрих додавања, шутева, дриблинга... Јесте, то можда делује споро, али он је такав и бржи не може бити... Дакле, за убудуће од ове тројице могу само двојица у исто време да буду на терену...

Баста = благо речено катастрофа... Треба га под хитно продати док можемо да узмемо неке паре, иначе... Бајалица је на Бастиној позицији десног бека одиграо веома добро, чак је подсетио на нека Бастина издања од пре пар сезона... Одлична замена, односно прва опција за убудуће...

Не знам шта ви видите у Молини, искрено и ја сам очекивао да буде много добар, али дечко је залутао... Ништа није показао за разлику од Саласа који на сваком свом наступу покаже бар два-три атрактивна потеза... А Молина ништа, од када је у Звезди једино што сам видео је пар бомби које је опалио и које су завршиле небу под облаке...

Чађанин ми некако незграпно делује, не обећава пуно, али мало је времена било да се од њега види нешто конкретно...

Остали су били стандардни, они које сам коментарисао су по мени одскочили, неки позитивно, неки негативно...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Quote from: "DelijaHH"Тришовић:ко што рече Микеланђело: тотално залутао!

Није да и ја не мислим тако, али ово је криви навод!  :lol:



На почетку сезоне смо изгубили од Левадије,играли 0-0 са Чуком,а јуче смо уз сасвим солидну и организовану игру били потпуно равноправни са екипом која већ годинама игра ЛШ.Ја не знам шта неки овде на форуму сад очекују,најлакше је стално критиковати и то на рачун старих(лоших) партија.Салас ме је изненадио,тј. коначно је показао због чега је доведен,а Чађанин би могао да послужи само да мало уђе у форму.

Јесте видели само како Неша везе по терену?   :)   Зли језици који само кукају како је спор сад само могу да се чешу.   :finger  Само нек' он подигне форму на стандардан ниво и имаћемо човека одлуке на свакој утакмици.  :ruke

Што се Чада тиче направио бих једну паралелу. Пре четири године је Жигић играо једну од првих утакмица за први тим управо против Олија и исто тако се доста трудио и промашио једну фину прилику. Тада се већ видело да ће од њега нешто бити. И јуче сам видео неке назнаке да сличан потенцијал постоји, те Мисдонгарду желим много среће, пошто је алкос рекао да је момак задовољио и да ће остати.

Још ми једино оста жал што нам Даре не даде бар један. Толико се трудио и борио да је заслужио гол.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

"Ђоле" је управу, мислим да у принципу треба да имамо такав однос и овде на форуму, а и уопште, када пратимо игре тима.

Ако погледамо предстојећи период, следе нам утакмице у првенству, на којима сматрам да би требало да наступимо доста офанзивније него до сад. Волео бих да Косановић испроба игру са Јестровићем и Бетолингаром у тандему (јаки су, нека буде и брзи за наше прилике, високи..). Такође, да Короман и Салас делују по крилима. Овом четворком би свакако убрзали игру, добили на атрактивности, само нисам сигуран како би изгледао завршни пас који нас свакако мучи. Ако је потребна креативност не би било лоше прикључити Бурзановића, а Кастиља на пример оставити као задњег везног.
Међутим у том случају стварају се неке недоумице (како у састав не уврстити Лукаша, када је то игром и борбеношћу, пре свега, заслужио). Миловановић је чини ми се испуцао кредит... Е сад што њега Косановић изгледа форсира и што хоће по сваку силу да Тришовића врати, то је већ за дубљу анализу. Та, назови, пренатрпаност на средини, можда има и добрих страна. Везни ред је потребно освежити ако мисле да играју у пуном ритму у континуитету, тако да се могу вршити ротације са Милијашем, Молином, Миловановићем.
Одбрану, и да хоћемо, сада баш не можемо нешто драстично да мењамо. Треба видети позицију Бајалице у читавој ситуацији, јер је очигледно да поседује квалитет и за јаче утакмице и изабрати двојицу из тројке Баста, Анђелковић, Броновицки (који је нажалост тренутно повређен).
Што се тиче Баркоса и Ђорђевића, постепено их треба враћати, да кажем, у живот.

Све зависи од тренутне ситуације, противника, али опет кажем волео бих да у домаћем првенству испробамо горе наведен напад (са једним или два задња везна).

Потписујем ВД.

Пијанац управо тако сви су се смејали када смо довели Жигића, можда се историја понови.

Још када би неко из клуба имао херца да се трајно захвали Миловановићу, Басти и Тришовићу не сумљиво би били много јачи.

Quote from: "CEBEP"Још када би неко из клуба имао херца да се трајно захвали Миловановићу, Басти и Тришовићу не сумљиво би били много јачи.
Да, да, дефинитивно је ред да им се захвалимо.
Што се последње утакмице тиче, види се напредак, већ против Борца очекујем коначно једно добро издање ове сезоне. Мислим да ћемо до првог дербија бити у форми довољној да их спустимо на земљу.
Салас дефинитивно мора да игра у стартној постави.

0:0

...ал зато је Видић дао гол за Манчестер  :o
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

Ал погледајте само првих 11, болдоваћу ретарде и оне којима се не игра у Звезди. Срећом један од тих је повријеђен, надам се да су лигаменти кољена у питању.

Ranđelović, Anđelković, Gaj, Tutorić, Basta, Milijaš, Lukaš, Milovanović, Trišović, Koroman, Jestrović

Помислио би неко није много, само 3 идиота...... али је много, знајући да на свакој од спорних позиција имамо боље играче који не играју. И још мајстор уведе оног Богдановића кад се капитен повриједио.... па докле мајку му??

Quote from: "Johnny Blaze"

Ranđelović, Anđelković, Gaj, Tutorić, Basta, Milijaš, Lukaš, Milovanović, Trišović, Koroman, Jestrović

Ово је екипа из Чачка?
Ја нисам веровао, али изгледа стварно менаџери креирају тим.
После онаквог Саласовог издања у Грчкој, да га не стави у тим!!?? Само да ми је знати који је сад изговор.
Стасава полако време за  :batine

Звучи невероватно, али од почетка сезоне,(па и припремни део) рачунајући и међународне утакмице, ниједан нападач Црвене звезде није се уписао међу стрелце..... Страшно!  :bes  :(

Лоше људи лоше.... Ако се по јутру дан познаје онда изгледа да ће ова сезона бити права ноћна мора.
Једва чекам четвртак да видим на шта ће то све изгледати против Пољака. :(  :o

Са једним нападачем на Борац....свака ти част Косане,таман кад се у Атини учинило да имаш мало мозга,одлучно си то демантовао.Гробље ће сутра кад наканта Напредак бежати 7 бодова уз меч више...а тек је септембар.

Quote0:0

...ал зато је Видић дао гол за Манчестер    

Да, и певало се:

"Nemanja oоооh, Nemanja oоооh,
he comes from Serbia,
hi'll xxxxin' murder ya."

И нема везе што Звезда нема везе...