Шиптарска застава је вјероватно била због Шефкија Кућија који игра за финце. :bes  :bes

Quote from: "SerbianEagle"Шиптарска застава је вјероватно била због Шефкија Кућија који игра за финце. :bes  :bes
Тај птар је иначе изјавио да жели да постигне гол који би посветио шиптарији са косова, и изјавио је да би га прославио пред трибином са српским навијачима.. Могу само да замислим на шта би то личило.. Да ли је застава била због њега, не би рекао да финци чувају шиптарске заставе на гајби..
vezda je zivot, sve droge su sitnica!

Quote from: "Ultra klan"Могу само да замислим на шта би то личило..

Минимум би пало улетање на терен и јурњава за тим балистом...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Интересантно је да смо тог Кућија већ имали прилике да гледамо уживо на Маракани. Био је члан Хелсинкија 1997. године када је Звезда играла са њима.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Шкотска застава  :rofl

Булевар:

Косово:

na 92 su javili da postoji mogucnost da ce se delije i grobari pojaviti na utakmici u zagrebu izmedju hrvatske i rusije!svasta im pada na pamet!

izvinjavam se na latinici,slabo se snalazim namigivanje

Е за то сам и ја чуо,сигурно ће браћа Руси сутрадан на тој текми изнети пароле КОСОВО=СРБИЈА и сличне.....ако им стока пандурско усташка то не узме на улазу,а чујем да су се хрвати посрали чим су чули да гробари и делије стижу,одма су зинули који  глуп народ у пм.....


Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Quote from: "Pijanac"Интересантно је да смо тог Кућија већ имали прилике да гледамо уживо на Маракани. Био је члан Хелсинкија 1997. године када је Звезда играла са њима.


Јесте да је тада тај шиптар играо за Хелсинки,али није дошао у Београд на реванш утакмицу.Мислим да нам је он дао гол у првој утакмици.

Свака част за ове увећане слике.... врх!!!
:ruke

Quote from: "vule"Јесте да је тада тај шиптар играо за Хелсинки,али није дошао у Београд на реванш утакмицу.Мислим да нам је он дао гол у првој утакмици.

Ово прво је тачно, ово друго мислим да није.

РТС ће преносити директно ову текму...


Quote from: "Johnny Blaze"Коју?

Па мисли на Рује и Усташију, ваљда.

Пази стварно, има на РТС 2.
Шта мислите, које чудо би требало да се деси па да Хрватска државна телевизија преноси неку нашу утакмицу (сем против њих)
Боже сачувај.....

Јебем ли им маму у пичку ону ненормални, на ртс ипак преноса нема, ал су зато угасили хрт да не може нигдје да се гледа  :batine  :boks

Млада фудбалска репрезентација Србије се пласирала у финале Европског првенства у Холандији, након што је у полуфиналу побједила Белгију са 2:0, головима Александра Коларова и Драгана Мрђе (сјећате ли га се :) ). "Бели орлови" су били бољи већим дијелом меча, постигли голове на вријеме, и тако се пласирали у финале, гдје их чека домаћин Холандија, која је у другом полуфиналу савладала Енглеску након маратонске серије пенала, 13:12! Након 120 минута било је 1:1.

Пут "белих орлова" до финала:
Италија - Србија 0:1 (Миловановић)
Србија - Чешка 1:0 (Јанковић)
Енглеска - Србија 2:0
полуфинале:
Србија - Белгија 2:0 (Коларов, Мрђа)

:ruke




Биће тешко против домаћина у финалу,али мислим да имамо квалитет и да можемо освојити ЕП  :flasa

Нажалост, титула није освојена. Холандија је побједила у финалу са (пре)великих 4:1, а једини гол за Србију је постигао Драган Мрђа, који је тако постао наш најбољи стрелац на ЕП.

Штета, јер заиста су момци заслужили то злато, али синоћ нису били на нивоу. У сваком случају, "орлићи" су вицешампиони Европе, што је за све честитке и максималан респект.