Quote from: "Milos_cz"
Quote from: "радомир"А тек надимак црвени Орлови :zbunjen  :batine  Све због политичке коректности, јебем им матер баш! Треба да буду Бели Орлови и тачка! Све репрезентације, без обзира на године!
Nit' crveni, niti beli, vec crveno beli! :finger

PS A o kakvoj se politickoj korektnosti radi? Nesto nisam u toku...

НА сајту у92 су их назвали Бели Орлови, и одмах су хравти почели да се буне због паравојних формација које су се бориле под тим именом у РСК, и наводно чиниле злочине.
Једном речју, изјели су говна за све паре!

Детаљ са преноса Србија-Белгија на РТРС. Пазите сад:

"Бели орлови су у црвеним, а црвени ђаволи у бијелим дресовима ..."

:rofl

Бели орлови и готово. А како видим, у "Новостима" пише "наши црвени" ... Маму им је*ем ... Какви црвени ... Докле ћемо бити црвени, а 6 година прошло од 5.10. ....

Игра нам је брука, фали нам један креатор у везном реду, али кад таквог немамо, бунари на Жигића. Најјача сцена са оба меча била ми је: "Јави се север ..." "Југ, југ, јави се ..."  :lol:



Miki, u Glasu Srpske, mislim prekjucerasnje ili nedeljno izdanje, pise, "Bijeli Orlovi" pobedili Jermeniju... dobro "Bijeli" je isto sto i "Beli", svaka cast republici Srpskoj... a matica... SRAMOTA! Te su Crveni, te su samo Orlovi...

Мики ...  :D

Па ми смо увијек били политички некоректни ...  :lol:  Да, каже се Бијели Орлови, али репортер је тад баш нагласио Бели.

Црвени ...  :batine



Билборди и вип картице

Фудбалски савез Србије све више размишља како окупити гледаоце на утакмицама националног тима. Родила се и идеја о стварању ,,Клуба навијача", а већ за сусрет са Норвешком креће нова акција под слоганом ,, За орлове –за Србију".

У главном граду и Новом Саду на видним местима могу се видети билборди који представљају позив свим љубитељима фудбала да у среду дођу на ,,Маракану". У Београду ће и девојке, обучене у народну ношњу, у неким деловима града, уз пропагандне материјале давати и разна обавештења.

Улазнице су јуче почеле да се продају у Дому омладине (од понедељка на благајнама стадиона Црвене звезде). ФС Србије је за овај меч, касније вероватно и за дужи период, уводи и вип картице. Њих ће овог пута добити специјални гости, док ће убудуће оне бити слате на кућне адресе заслужним фудбалерима, тренерима, фудбалским функционерима....

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Нема пуно везе са нашом репрезентацијом али је веома занимљиво. Преузето је са Б92 па је зато латиница:

Nekoliko policajaca je u Skoplju povredjeno, a nekoliko navijača uhapšeno tokom napada navijača fudbalske reprezentacije Rusije na policiju tokom kvalifikacione utakmice za EP sa Makedonijom.

Navijači Rusije bacali su kamenice i druge predmete na policiju i tako izazvali sukob na stadion. Pristalice gostujućeg tima istakle su transparent na kojem je na srpskom pisalo "Kosovo je srpska zemlja". Posle utakmice navijači su ponovo napali policiju koja je tada intervenisala.

Beti je u MUP-u Makedonije rečeno da je u toku pregled snimka incidenta i da će u četvrtak biti objavljeno zvanično saopštenje. Utakmica u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2008. godine završena je pobedom Rusije 2:0.

Србија - Норвешка 1-1

По мени добро су одиграли Ковачевић, Красић, Станковић. Јанковић и Лазетић...Стојковић одбрани онај сигуран гол...

Шта ви мислите?
Тврд је орах воћка чудновата,
не сломи га, ал' зубе поломи!

Терен је био добар, трава је добро покошена !

Quote from: "Woodoo"Pristalice gostujućeg tima istakle su transparent na kojem je na srpskom pisalo "Kosovo je srpska zemlja".

:ruke
Јел има неко слику с тим транспарентом?

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Србија је победила Финску 2:0, головима Бошка Јанковића у 3. и дебитанта, играча белгијског Стандарда Милана Јовановића у 87. минуту, после мајсторске асистенције Данка Лазовића.

Утакмица на препуном Олимпијском стадиону у Хелсинкију имала је поčетак као из снова за око 1.000 навијаčа српског тима. Веć у треćем минуту "орлови" су повели - Ивица Драгутиновић је са леве стране упутио одлиčан центаршут, на петерцу Финске заборављен је био Бошко Јанковић, који је са неколико метара закуцао лопту иза ледја Јускалаинена.

Србија је нову прилику пропустила у 15. минуту, када је Јанковић дугом лоптом пронашао Дејана Станковића, чији је шут главом са 16 метара завршио поред стативе финског гола. Од тог момента, па до 38. минута ништа се није догађало на терену, пре свега због одличне игре задње линије српског тима.

Иако су играли са само једним шпицем, Марком Пантелићем, "орлови" су и у 38. минуту имали солидну прилику за гол, али је покушај Ненада Ковачевића са дистанце завршио изнад гола.

Већ на самом почетку другог полувремена репрезентација Србије запретила је преко дебитанта Здравка Кузмановића, који је са ударцем са 35 метара приморао Јаскалаинена да избаци лопту у корнер. Ударац из угла извео је Станковић, одлиčно је главом шутирао Видић, али је лопту са гол линије избацио Ваиринен.



Нову шансу за "орлове" пропустио је Милош Красић у 55. минуту, када је након соло продора по левој страни шутирао са ивице казненог простора, али је голман Финске поново био на висини задатка.

У 60. минуту селектор Хавијер Клементе у игру је, уместо Пантелића, убацио још једног дебитанта Милана Јовановића, а десет минута касније и Данка Лазовића и то се на крају испоставило као добитна комбинација.

Најбољу прилику за гол домаћи тим пропустио је у 68. минуту - корнер је са леве стране извео Колка, Тихинен је био највиши у скоку и главом распалио по лопти, која је погодила пречку и отишла у гол аут.

Три минута пре краја Клементеови изабраници "оверили" су велику победу која их је вратила у борбу за прво место у групи. Лазовић је петом на ивици шеснаестерца проиграо Јовановића, који је прешао свог чувара, ћушнуо лопту иза леђа Јаскалаинена и потврдио освајање драгоцених бодова за Србију.
У нашој групи (Група А) у суботу су одиграна још два меčа: Јерменија је у гостима победила Казахстан 2:1, а Пољаци су такође у гостима победили Азербејџа, иако су домаћини водили 1:0.



(МОНДО)

свака част људима који су били тамо и који су изнели ове пароле!

Била је једна велика парола Косово ис Сербиа  :rofl  испред 'копа' .
Стварно свака част!

Парола KOSOVO IS SEBIA је била до јаја  :ruke  Ајде ако неко има слику нека окачи.

Не знам дал' сте приметили при крају текме је била једна застава у фазону као Шкотска, па онда оне звездице европске уније и онда преко тога једно велико NO.

Још кад помислим како је било овом педеру Тадићу док је уживо гледао текму,гледао ''Булевар Ратка Младића'' и гутао кнедле :rofl .
Дефинитвно леп дан данас у Хелсинкију.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!

није шкотска него је прецртана застава еу

Quote from: "Johnny Blaze"није шкотска него је прецртана застава еу
Знам, али сам убеђен да је имала у позадини две дијагонално укрштене беле линије, тј. крст Светог Андреја, што је шкотска застава. Но небитно у крајњој линији битна је суштина заставе.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!

Quote from: "100%anti crnobeli"Не знам дал' сте приметили при крају текме је била једна застава у фазону као Шкотска, па онда оне звездице европске уније и онда преко тога једно велико NO.

Још кад помислим како је било овом педеру Тадићу док је уживо гледао текму,гледао ''Булевар Ратка Младића'' и гутао кнедле :rofl .
Дефинитвно леп дан данас у Хелсинкију.
Tај фазон :ruke . Таман да га мало Оли Рен "изради"... Дајте људи слике тих застава, поготово она са ЕУ.
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Милоше мајсторе, ја се од тебе надао сликама, ко велим ти си у комшилуку ...  :D

Свака част на игри и победи БЕЛИХ ОРЛОВА, и све честитке оном народу тамо на паролама.

Иначе, на Ролан Гаросу, на мечевима српских тенисера, наши људи у публици су истакли транспаренте на српском и француском "Косово је срце Србије". Све похвале!



Quote from: "Mikelandjelo"Милоше мајсторе, ја се од тебе надао сликама, ко велим ти си у комшилуку ...  :D

Ма јок - ја сам се бавио избацивањем Данске из квалификација  :finger , ангажовао лика да набоде судију и готово... Добро је за Звезду да се не квалификују (они су испред нас у трци за фамозних 18 места или колико већ, које дају директно место у ЛШ)...

А и добро је за мене - не желим да у 50% утакмица на ЕПу на ТВу буде  Данска. Овако ће бирати утакмице по квалитету  . :finger

Kлип - дуго: http://youtube.com/watch?v=wD9o0ObKvn0&mode=related&search=
Клип кратко:
http://youtube.com/watch?v=lvQpejikedc&mode=related&search=


ПС Од 3-0 до 3-3, па назад до 3-0   :D  (утакмица прекинута после напада на судију). Судија је нападнут пошто је после ударања у шеснајстерцу досудио пенал на 3мин до краја.
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Quote from: "100%anti crnobeli"Не знам дал' сте приметили при крају текме је била једна застава у фазону као Шкотска, па онда оне звездице европске уније и онда преко тога једно велико NO.

Још кад помислим како је било овом педеру Тадићу док је уживо гледао текму,гледао ''Булевар Ратка Младића'' и гутао кнедле :rofl .
Дефинитвно леп дан данас у Хелсинкију.
Inace taj peder Tadic je poslao nekog iz najverovatnije DB-a koji je zamolio da se zastava sa srpskim herojem ukloni "Jer nije u interesu nase zemlje?!?", naravno da su ga svi prisutni izanpushavali.. Nedugo za tim je poslata panduracija, koja se na poluvremenu cimala da otme tu zastavu, u njenu odbranu je skocilo nekih 30 Srba i svi prisutni (12-15) Rusi (uglavnom zenitovi zbog blizine odigravanja, nekolicina spartak i cska navijaca).. Ruje odlicni! Interesanto je bilo da su pored one dole velike parole KOSOVO IS SERBIA bile istaknute jos 2 za Svetu srpsku zemlju.. Odma na pocetku im je bila isto tako trn u oku ta velika parola, mada je ona bila vesto zamotana tako da se videlo samo KOSOVO SERBIA, poslali su takodje nekog mentola da se cima oko toga i kada su se glavnina ljudi sa tribine izjasnili da su sa Kosova i da nema sanse da se skine zastava oni su se sklonili.. Na pocetku tekme parola se razsiruje tako da se vidi jos ono IS.. Sa druge strane stadiona primecena jedna siptarska zastava, ali naravno to ocigledno tadicu nije smetalo pa nije slao nikoga da ju skine..
Neverovatno koliko su finci izmanipulisani medijima po pitanju kosova jebo ih artisari.. Nekoliko puta je skandirano sa njihove strane free kosovo.. Sto bi u principu nasa strana morala da skandira, pored onog "Tadic pod noz", Ubi zakolji da siptar ne postoji.
Inace razlog posete "naseg" predsednika Finskoj je bilo bolja saradnja sa haskim tribunalom, naravno pitanje kosova i priblizavanje Srbije EU (verovatno ova poslednja dva idu jedno s drugim ili bar neki to tako zele da vide)..
Uglavnom svi mediji su precutali ocigledne poruke sa tribina, osim onih koje su finci snimili u neznanju direktno na tribini/tekmi..
Izvinite zbog latinice necu vise..
vezda je zivot, sve droge su sitnica!