Mislim da ovako realno necemo uci u EU, mozda tek 2015. ali cisto sumnjam. Previse smo spori u reformama. Mada realno ja ne bih voleo da udjemo u EU. A zasto? Jer u EU necemo imati sta da prodamo, necemo imati sta da plasiramo, dok ce nama svasta da uvaljuju...

Eto Janezi iako su u EU, slabo sta izvoze u EU, vise na Balkan. Tako nama i Hrvatima i Bosancima svasta uvaljuju, cak i pivo im je za istocno trziste, mislim da je neki Slovenac skoro bio u Bosni u kaficu narucuje mislim pivo Union ili Lasko, posle prvog gutljaja pita on jel ovo pivo pokvareno, na sta mu lokalni Srbi odgovorise to vi nama uvaljujete. Posle toga Janez vise nije hteo da pije.

Jebem vam mater slovenacku.

http://www.srbija.sr.gov.yu/vesti/2004-05/06/345998.html

Alo Kizo, mojne da vredjas pljuga !
A sto se tice topika. Srbija najpre mora steci ovakve, onakve uslove (kao recimo SLO ili Slovacka, Poljska) a potom da se bavi pitanjima da li treba u EU ili ne. Sto se tice ove kampanje ja smatram da je to jeftina demagogija i neko vracanje u doba komunizma, Inace marketinski je sve super odradjeno. Sta bre ovi kukaju, nije proslo ni pune 4 godine od poslednjeg ukidanja sankcija i sad tu neke akcije. I nije korektno da sad generalizujes stvar, kao uvaljuju nam ovo,ono na bazi neke price kako je neko tamo u Bosni popio pivo u ko zna kojoj kafani gde i niko verovatno ne pije to pivo. Inace ima vise vrsta Uniona a i  slabo se izvozi u juzne krajeve za razliku od Laskog kojeg ima svugde.Ne verujem da sad tu neko nekog tera da kupuje ovo ono, a to za istocno trziste verovatno zavisi i od standarda tog trzista gde se izvozi. Jebiga i Zastava je pravila Yugo za Americko trziste kao sto i oruzje, a za domace drugacije iskreno receno losije,jel tako :) . Ne tvrdim ja, da  tog uvaljivanja nema ali generalno mislim da je to u malo slucajeva i svako ima pravo da sam odluci da li  i sta ce da uvozi i da kupuje.

EU je stvorena u cilju da se stvori jedinstveno trziste i da Evropa postane jedna velika zajednica, recimo neka sila koja bi mogla da parira Americi, da deluje kao jedno. Sad tu ima i dobrih i naravno losih strana. A mislim da je to oko plasiranja i uvaljivanja neadekvatan razlog. I ovde u Sloveniji bice problema oko plasiranja robe...itd. Ali sta je poenta, ako nemas kvalitet i cenu kojom mozes da konkurises dzaba ti i to da nisi u EU, znaci isto tako neces moci da izvozis.

Uzmimo Grcku za primer, sve osim turizma i mozda voca, povrca nije bas mnogo vredno pomena pa su u EU i nije im lose. I recimo Turska na sve jade pokusava da udje u EU, najduze se sa njima vode razgovori... a ne vidim da su oni mnogo konkurentni, jedino je dobro za EU da predstavljaju jedno novo veliko trziste a sta Turci dobijaju ne znam. Sigurno bi bilo par puta vise gastosa nego sto ih sad ima. :D

Uglavnom zanimljiv topic.Inace ni sam nisam za EU po svaku cenu. Treba dobro razmisliti, a za tih 10 godina mnogo ce se stvari izmeniti, tako da videcemo :) .

Treba.

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!

??? ???? ????? ?? ?? ??????? ? ?? ???????? ???? "????????" ? ??? ??? ?? ?? ??? ?????? ?? ?? ????? ????.??????, ??? ?????? ??????? ?????? ?? ?????? ?????? ? ?? ?????? ?????? ??? ?? ?? ? ????? ???????? ?? ?????? ?????.?? ???? ?? ? ?????? ?? ??? ? ???? ????....?? ?? ?????????? ??????.
??? ?? ???? ??????-??????...???? ?? ?? ???? ??? ? ???? ? ??????? ??????? ????? (? ?????)?????????,? ??' ??? ??? ????? ???? ???? ?? ???? "??????" ?? ?? ??????? ????????? ?? ?????????.
? ?? ????...??-?? (???????? ?? ???? ????,? ????????? ????? ???????).

Mi kad postignemo standard koji nam treba da bi usli u EU, bice nam svejedno da li smo u EU. Na podizanju standarda treba raditi, a ulazak u EU bi nam po meni bio stetan jer bi se utopili u istoj. Dosta stvari koje se promovisu na zapadu, npr. prava pedera na brak ili da usvajaju su posuvraceni idiotluci koji ce na kraju da dovedu do posrnuca tih drustava. Tako nesto nam ne treba, a da bi usli u EU morali bi da izmedju ostalog prihvatimo i takve stvari. Taj ulazak u EU bi takodje znacio da budemo u istoj drzavi sa slovencima i verovatno usrasama sto nam nikad nista dobro nije donelo. Svabe i Francuzi tu vode glavnu rec a i jedni i drugi nam nista dobro ne misle.

Jos da dodam(nemam vise edit opciju, ne znam zasto?) da stvarno treba izbegavati slovenacke i usraske proizvode, stomak mi se okrenuo kad sam video slike otvaranja merkatora i kako je narod pohrlio da da prilog slovenackoj provredi. Mi kao narod nemamo pamcenje.

Kao jos jedan NE-EU razlog treba imati u vidu i BinLadena i kompaniju :finger  i to sto cemo i mi morati da idemo u nama dobro poznate "mirovne" akcije :bes . Doduse, to bi moglo da bude i u topiku treba li uci u NATO  (ne!).
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Quote from: "POCTOB"Jos da dodam(nemam vise edit opciju, ne znam zasto?) da stvarno treba izbegavati slovenacke i usraske proizvode, stomak mi se okrenuo kad sam video slike otvaranja merkatora i kako je narod pohrlio da da prilog slovenackoj provredi. Mi kao narod nemamo pamcenje.

A to sto je taj Mercator izvalio oko 15 miliona DEM za zemljiste, kad jos uvek nisu imali neke tvrde garancije od nove vlasti i kad niko drugi nije hteo direktno da investira, od toga  ti se ne okrece stomak.Plus to u samu izgradnju je ulozeno oko 40 mio EURA  a gradile su ga domace firme. I to sto je stvoreno 150 novih radnih mesta to isto ne vredi nista. Ako nisi znao covek koji je stvorio taj novi mercator  se zove Zoran Jankovic i dolazi iz Smedereva! A Mercator Srbija je pravno gledano srpska firma, u stranom vlastnistvu i koliko ja znam samo direktor dolazi iz Slovenije. I u novoj kampanji vlade se naglasuje cinjenica da je u sortimentu ponude srpskog Mercatora ima 70% domacih proizvoda a 30% stranih!

A sto se tice onog otvaranja i guzve i meni je bilo muka :( . Ali nije to bilo zato sto su to Slovenci, nego zato sto je napaceni narod bio gladan svega novog :bes ,prosto receno Hleba i igara. Isto bi bilo da su neki Nemci ili Francuzi prvi dosli, a zasto nisu dosli, a?  Zato sto ih boli tuki za nas i dok im ne bude 100% sve osigurano, pravna drzava i te fore, nece dolaziti da ulazu svoju kintu. A ovi su rizikovali i naravno isplatilo im se.Toliko o tim demagoskim fazonima kao dosli da nas iskoristavaju i to. Jebiga pa to je biznis i treba imati muda.Mozda bi se nekom vise svidelo da su dosli Svabi ili neko drugi, ali ja mislim da je svejedno lakse i bolje sa Slovencima nego sa Svabom ili nekim drugim koji stvarno gleda samo na profit.Ipak su ovi Slovenci dali vise od 100 hiljada Eura za obnovu obliznjeg vrtica, naravno i to je deo biznisa ali ipak su nesto uradili.

Izgleda da je najbolje da ponovo sklapamo neke veze i paktove sa Belorusijom, Ukarjinom i Irakom...  :(

Ja bi voleo da Srbija negde otvara svoje centre i fabrike ali to trenutno nije realno, osim par firmi koje su izuzetak. namigivanje.

ps. I kod nas u LJ si skoro kroz citav taj period 90-ih osim onih najtezih godina mogao da nadjes srpske proizvode poput Jaffe i Soko Starkovih Smokija i ako je bilo konkuretnijih proizvoda  i jos uvek ih ima. Toliko o tome.

??

?? ??????? ??? ??? ???? ???? ?? ?????? ????? ?? ????, ? ?? ?????? ???? ???? ?? ????? ?? ???? ?????
?? ??????? ??? ?? ?? ????? ???? ???? ?? ?????????(??? ?? ??????)
???? ???? ? ?? ? ?? ??????? ?????????? ?????? ????????, ??? ?? "????????" ?????? ? ????? ? ??????
?????? ? ?? ??? ?? ???? ?? ??? ???? "?????????" ?????????, ? ???? ?? ??? ??? ??? ?? ?? ?????
???? ?????? ?? ?????????, ? ??? ??? ????? ???? ?????
?? ? ?????? ????, ??? ? ? ???, ? ??????, ?? ?? ??????

Eh, braco moja! Pravi odgovor sa moje strane bi bio tipa; zeleo bih da nas evropa pozove, a mi da je isqliramo kao i norvezani ako dobro pamtim...
Pitate se sta to znaci?
Pa to znaci da smo dostigli neki normalan standard (pravni/ekonomski/politicki), ali nam bas puca qrac za njih i euro, jer nam je i tako dobro...

U ostalom, u svakom slucaju mi puca qrac za evropu, pravo da kazem radim i dajem svoj zivot za bolju buducnost (Kraljevine) Srbije, gde god ona bude bila i za 10,15,20 god. znam, ostace ovde i u mom srcu!

Aj' ziveli!  ;pivo
raljevina Srbija u srcima sija!

Mrzim globalizaciju...mislim da je Niche  :D bio potpuno u pravu o svojoj filozofiji da Drzava nije Narod i da je samo Narod bitan! I da je bitno da Narodi budu razliciti i da imaju svoje zakone, svoju tradiciju, svoje zabrane, svoje dozvole, sopstvena shvatanja slobode jer NISMO SVI JEDNAKI. Bitno je da covek zna kome pripada. Jugoslavija je bila utopija (koliko je bila trula videlo se cim je Tile umro), komunizam je bio utopija (stvorio je parazitsko drustvo), EU je utopija, mada je lepo slobodno putovati svetom bez vize...ali je mnogo lepse duhovno biti slobodan. :) ..Moje je misljenje da je srpski Narod u prednosti sto se iskustva tice. A sto se tice Srbije kao Drzave, kada se bude oslobodila Amera i Siptara i zastitila SVOJ Narod, moze da razmislja o jebenom ulasku u sta god hoce...do tada nema ona nigde da ulazi samo njoj ima da ulazi...

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

A to sto je taj Mercator izvalio oko 15 miliona DEM za zemljiste, kad jos uvek nisu imali neke tvrde garancije od nove vlasti i kad niko drugi nije hteo direktno da investira, od toga  ti se ne okrece stomak.
POCTOB: izvalili su kintu za prostor, sta tu ima sporno, jel' treba da im budem zahvalan sto su kupili zemljiste?

Plus to u samu izgradnju je ulozeno oko 40 mio EURA  a gradile su ga domace firme.
POCTOB: zato sto su jeftinije od slovenackih koje tu ne bi mogle ni da prismrde.

I to sto je stvoreno 150 novih radnih mesta to isto ne vredi nista.
POCTOB: jel' si ti svestan kolko je Srba u 2 svetska rata oslobadjalo tu jebenu kloaku u kojoj ti zivis, kolko ih je ostavilo kosti tu, sigurno vise od 150, i sad treba da padnem na dupe zbog 150 poslova koje su stvorili.

Ako nisi znao covek koji je stvorio taj novi mercator  se zove Zoran Jankovic
POCTOB: idi bre, i sta sad??? opet pare idu u sloveniju.
i dolazi iz Smedereva! A Mercator Srbija je pravno gledano srpska firma, u stranom vlastnistvu i koliko ja znam samo direktor dolazi iz Slovenije. I u novoj kampanji vlade se naglasuje cinjenica da je u sortimentu ponude srpskog Mercatora ima 70% domacih proizvoda a 30% stranih!
POCTOB: i sta sad? opet pare od profita napravljenog na srpskoj muci idu u sloveniju.

A sto se tice onog otvaranja i guzve i meni je bilo muka :( . Ali nije to bilo zato sto su to Slovenci, nego zato sto je napaceni narod bio gladan svega novog :bes ,prosto receno
POCTOB: ti isti gladni svega novog su besneli na "prekodrinske" Srbe sto prave "sranja"

Hleba i igara. Isto bi bilo da su neki Nemci ili Francuzi prvi dosli, a zasto nisu dosli, a?  Zato sto ih boli tuki za nas i dok im ne bude 100% sve osigurano, pravna drzava i te fore, nece dolaziti da ulazu svoju kintu. A ovi su rizikovali i naravno isplatilo im se.Toliko o tim demagoskim fazonima kao dosli da nas iskoristavaju i to. Jebiga pa to je biznis i treba imati muda.Mozda bi se nekom vise svidelo da su dosli Svabi ili neko drugi, ali ja mislim da je svejedno lakse i bolje sa Slovencima nego sa Svabom ili nekim drugim koji stvarno gleda samo na profit.Ipak su ovi Slovenci dali vise od 100 hiljada Eura za obnovu obliznjeg vrtica, naravno i to je deo biznisa ali ipak su nesto uradili.
POCTOB: slovenci su dosli tu zato sto njihov jebeni supermarket nije interesantan bilo kome na zapadu, nekonkurenti su, a zasto se nekonkurentni biznisi kote kod nas to je nas problem, nisu oni dosli tu radi nas nego zato sto ne umeju nigde drugo.

Izgleda da je najbolje da ponovo sklapamo neke veze i paktove sa Belorusijom, Ukarjinom i Irakom...  :(
POCTOB: Rusija i belorusija uvek pre slovenije, ako nista mogu da ih kupe i prodaju jedno 15 puta...

Ja bi voleo da Srbija negde otvara svoje centre i fabrike ali to trenutno nije realno, osim par firmi koje su izuzetak. namigivanje.
POCTOB: ima Srbija da otvara svoje fabrike u Srbiji, i da izvozi kao recimo Zastava na najzasicenija trzista kao sto je americko i da opet bude konkurentna...

Odlicno Rostove, shvatio si poentu mog pisanja :)

BELGRADE STATE 4 BELGRADE BOYS ONLY !    nikad u evro uniju, ,sta se lozite na slovence rvate turke.
elgrade-Milano-Marseille-NYC Always UltrasmenthalitetA !



PROMENA NACINA CARINJENJA ROBE POREKLOM IZ AZIJSKIH ZEMALJA

Prema izjavi direktora Uprave Carina Dragana Jerinica, da bi se za

AKCIJA KUPUJMO DOMACE - DEO DRUGI | 19:06 | Izvor: B92

------------------------------------------------------------------------------------------
Beograd -- Akciji Ministarstva trgovine Kupujmo domace pridru

Nemas nista protiv - samo ti smeta!

Upravo tako, neupuceni, poput tebe, i zlonamerni su veoma radi i brzi da sve ispolitizuju, pogotovo su brzi da popljuju i 'ispolitizuju' svako delo i rec Srba koji su jos uvek Srbi, a ne 'evropljani', 'jugosloveni', 'gradjani sveta', 'vanzemaljci', 'levicari' itd.

 Dalje, apelovanje da se kupuju nasi proizvodi, nema veze sa strucnosti u oblasti ekonomije, vec je sasvim prirodna i normalna stvar (naravno i nazalost - ne kod svih), pogotovo u okolnostima u kojim zivimo. Takodje, to sto neko nije strucan u nekoj oblasti, vec je Laik, ne znaci da je 'naveden', vec jednostavno (ne)strucan. A, tvoja Erudicija, pretpostavljam,  duboko zadire u sve pore bitisanja, pa tako i u ekonomiju, odatle verovatno iznosis tako mudre zakljucke i sudis o delovanju nase svete crkve. Nije da ti smeta, samo si im rekao svoje 'strucno' misljenje.

Sta ti je demokratija ...

??? ????? ?????? ? ???? ????? ? ??????????, ??? ????? ?? ??????? ?? ?? ??? ??? ?????? ???????. ???, ? ?? ???? ???, ??? ? ?????? ????? ?????? ? ?????? ?????, ???? ??????? ????????? ????? ????????????. ???? ?? ???????? ?????? ????? ??? ?? ???? ??? ???-? ? ??????? ????? ????? ??????? ???? ??????? ?????? ?? ?? ???? ???????????? ?? ???? ?? ????? ??? ??????. ??????? ??? ??????? ???? ????? ???? ?? ??? ?? ????? ?????? ??? ??????? ?????????, ? ?? ????? ???? ?????? ???????????? 12 ????????? ??????. ? ???????? ?? ?? ????????? ?? ??? ???????? ? ????????, ??? ??? ????? ??????? ????????? ? ???????? ?????? ? ???? ?? ??????? ?? ????.

?? ??? ???? ??? ??? ???? (? ??????) ????? ????? ???? ?? ????? ?? ?????????????? ?? ?????? ???????????? ????????????? ?????????? ??? ??? ?? ?????????????? ??, ?? ??? ? ???? ????????? ??? ? ????? ???? ???? ?? ????????? ??? ?????? ????????? ??? ?? ??? ?? ????????? ?? ??????? ????. ?????? ???? ?? ?????? ???? ?? ??????? ???????? ??????? ???????? ????? ???? ??? ??? ?? ??????? ? ????????? ???????, ????? ?? ???? ???? ?????, ? ????? ?? ????? ?? ???? ??? ??? ????? ? ????? ?????. ???? ??? ?? ??????? ?? ???????? ?????? ?? ????? ?????????? ????????, ????????? ?? ?? ????????, ? ?????? ?? ??????? ???????????. ????? ?? ? ?????????? ????????? ????????? ? ????????? ???????? ??????? ????, ?? ????? ???-? (?????????? ???????????? ?????????). ??? ??? ?? ????????? ???????? ?? ?? ??? ??? ????? ?????? ????????, ?? ??? ????? ????? ???? ??? ??????, ? ??????? ? ????????? ??????? ?? ???? ?????? ????? ?? ????? ?????????. ? ??? ???? ??? ?? ???? ?????? ????????? ?? ??????????, ?????????? ???? ?? ?????? ? ?????????? ???? ???? ???? ????. ????? ? ???? ?? ?????? ?????? ???? ???? ?? ?????? ?????? ??? ????, ? ????????: ???? ? ???????.

?????? ??? ?? ???? ??????? ?????? ???? ? ?????? ???-????. ?? ????? ?? ??????????? ???????? (???? ?? ??????? ??? ?? ????? ????, ? ???? ?? ??????????? ??? ????? ?????????) ?????? ?? ???? ???? ?? ??????, ? ????? ?? ????? ?? ????, ????? ?? ???? ???? ??????.

??? ??
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]

Posto je meni licno neverovatno kako se lopovi kod nas rotiraju ja sam da prvo onaj ko se kandiduje za predsednika Srbije potpise da mu familija nece u njegovom mandatu izaci napolje i ako corne bilo sta da mu se zajedno sve sa njim pobije. Jer ne znam kako ljudi vole da drkaju na isti tiket stalno a ovo gore je za nas realno.

Odmax posle mozemo i da postanemo i clanovi Bluz klubica dok se zakon ne napravi gde ce svi da budu kaznjeni a ne samo oni koji nemaju da jedu, nemaju posla itd nema druge. Gde je ximna, gde je ime?
kako Srbi to mogu da prebole i sad kao sve je du juju Eu?

Axaxxaxax ja i jesam na raznim drogama kada neko moze posle svega da bude strejt.

A nisam ni tebi Chika Mikane odgovorio za tal. Ja kad odem na spavanje ja imam miran san a automatski i cist odbraz i spokoj duse uz to.
Kazacu ti samo jos ovo Bog sve vidi al i ne moze da stigne da uzvrati pogotovo kod nas gde i djubretari imaju kombinacije da valjaju metle, peru raznoraznim seljacima ulice itd.

Vidis nekako na to se nadovezuje ona moja teorija da pravix Cigana i nema toliko koliko ima para oko Zvezde i nacina za kradje. Sad ce meni neko da prica o Zvezdi posle 28 godina dok mi se treslo srce, cale mi nije imo ni sraf od tocka a on je recimo peta generacija Beogradske dece i ja ne mogu od seljaka da se istaknem jer ce da ubiju a za Zvezdu ix boli kurac. Ja stvarno ne mogu protiv svix sam niti pokusavam ali kad bi mogao da vas nekako koljem jer pola boli kurac za Zvezdu klao bix vas dobrovoljno i ne bi pravio razliku izmedju ustasa i muslimana i takvix.
Jer ste lazni a sutra su takvi isti u prvoj prilici uzimali Srpskoj deci cucle, mleko i pelene. Nema Boga u Srbiji ljudi, prece su vam koka kole, baklave i kesten pire od Srpske pogace.

Za koga sam ja? Za Cara Lazara i za one koji proizvode u toj zemlji, za radnike i seljake a zbog takvix i takvix slicnix mlade devojcice se karaju za litar benzina ajos malo i za casu vode. Cim Srbi mogu da prate xip xop i da spustaju pantalone ko crnci to znaci da morate da pocnete sleng ko Romi da koristite jer oni apsolutno to rade belima u americi pa iz toga to kod nas go kurac zvuci i tako.

A bbbbrreeee bato, jer smo svi u saliii.
Skkacci, skkaciii, sukur gilje.

Axaxxaxaxa

Buducnost Srbije u Eu - svetski poligon prostitucije, droge i zaraza i da ne zaboravim pokusaja da se sve tudje iskopira ? ganci su za nas pickin dim neki ce uskoro decu da zovu ledeni caj i ledene kockice. A Zvezda ?
Prodato odavno.  Nego ja sam za to da se Dzaji kupi xilikopter, sto da se muci kad je gazda pijace.

DJAVO NE POSTOJI
TO JE SAMO BOG KAD JE PIJAN !!!
VEZDA JE RELIGIJA !!!

????? ?? ???? ????, ?????? ??? ?? ??? ???????? ?????? ?? ????? ???? ???????, ???? ?? ?????????? ???? ????????...


---------------------------------------------------------------------------------
?? - ???????? ??????? ??????

??? ?? ??????? ???????? ??????? ??????:

1) ??????? ??????????? ????? ?? ???? ????????? ???? ?? ???????? ?????? ? ?????? ??????? ?????????? ????? ?????????? ?? ??????? ???????????? ? ???????? ???????, ? ???? ?? ?? ?????????? ?? ?????????? ??? ???? ?????? ?????.
2) ????? ??????? ????????.
3) ??????? ??????????? ??????????.

????????? ?????? ?? ??????????? ??????, ??? ? ????? ?????? ???????? ?? 65% ??????? ??????, ??????? 57% ???? ???? ???? ?? ?????????? ?????? ???? ?? ???? ?? ?????????? ?????? ????????? ?????, ? ????????? ??? ???????????? ??????, ???????? ?????? ?????????????, ? ?????? ?????????? ???? ??????? ?? ???? ? ???? ?????.
???? ?????? ??????????? ??????? ???????????? ? ?????? ??? ?????????? ?????? ?? ?? ???????? ?? ???????? ?? ?? ???????? ? ?????? ????? ????????? ?? ???? ?????? ???????? ??????? ?????? ??? ????????? ??????????? ?????? ? ??.

1) ????????? ????????? ?????????? ?????? ??

???? ?? ?????? ? ?????????? ??????????? ??????????? ???? ????? ? ??, ???? ???? ?? ????? ??????????? ?????? ?? ??????? ????? ??????? ?????? ?? ???? ? ??????? ??? ??????? ??????????? ???? ???????? ? ?????? ?????? ?????? ?? ?????????? ??? ?????? ????? ????.
?????, ? ?? ?????? ???? ?? ?? ??????????? ?? ????? ?????????? ?? ???????? ???????? ????????, ??? ????????? ????????? ??????????, ? ?????? ???????? ?? ???? ? ????????? ?????????? ? ?????? ???????? ?????.

? ????????? ?????????? ? ????????? ????? ????? ?????, ???? ?? ?? ???????? ?????? ????? ?????, ??????? 4% ??????????? ?????, ? ???? ??, ????? ??????? ????????? ??, ???????? ? ???? ?????? ? ??????? ????????? ??????, ??? ???????? ???? ??? ?????? ? ???????? ????????? ??? 2%, ?????? ????????? ?? ?? ? ???????? ?????? ???? ?? ?????? ?? ?????????? ?????? ? ????????? ?????? ?????? ????, ?????????? ????????? ? ????? ?? ??????? ???? ????? 2% ????????? ?? ??????. ?? ?? ????, ??? ???? ??, ?? 250 ????????? ? ????????? ?????? ???? ????? ?????? ?????? ? ??????, ??????? ?????? ????? ????? ?? ?????? ???? 5 ?????????, ? ??????? 245 ????????? ?? ?????? ?????? ?????? ? ?????? ??????.

???? ????????? ?????????? ? ?????????, ?? ???????? ??????? ??????? ????????? ?? ? ?????????? ?????? ???????? ?????. ? ??? ???? ?????? ?? ????? ????? ?? 4% ??????? ?? ??????? ????? ???????, ? ?? ???????? ???????? ?? ???? ?? 66% ???????, ??? ?? ?? ???? ???????? ???????? ???? ?? 33% ???????, ??? ????? ?? ??????, ??????? ??? ??????????? ? ??? ????, ?? ?? ???? ??????? ????? ?? ??????? ???? ????? ????? ???? ?? ? ??????????? ?? ?????????? ??????? ??????, ???? ?? ?????? ???? ????? ?????? ?? ???? ?? ?????? ????? ??? ???????? ?????????????.

??? ???????? ? ????????, ?? ??????? ??????? ?? ?? ??????? ?????? ???????? ??? ?????????? ?????, ? ????????? ?? ??????? ?? ?????????, ???? ??, ?? ???? ???? ?????, ??????????? ??????? ???? ????????? ???????? ???????? ???? ?? ????????? ?????? ????????? ????? ?? ????? ???? ?? ????? ??????????? ? ?????? ??????, ? ??? ??, ???????, ???????? ???? ????? ???????????? ????? ????? ?? ???? ?? ????????? ? ?????, ??? ? ????? ????? ????????????, ???? ?? ?????? ????? ??? ????.

???? ?? ???? ? ????? ?? ???? ???????? ? ???????? ??????, ? ??, ?? ????????, ?????, ??, ? ??????, ????? ???? ?????? ?????? ???? ????????, ??? ????????? ????? ???? ???? ???? ???????? ????? ????, ????????, ??????? ????, ?????? ?? ?????? ?????, ??? ???????? ??????, ? ????????? ????????, ???? ?????????? ????? ??, ?? ???????? ??????? ?????? ??????? ?????????? ????? ?????, ?? ???? ????? ?????? ???????? ???? ?????????, ??? ???? ?? ???? ???? ??????? ??? ??????????? ????????? ??????????, ? ?????, ?? ????????, ???? ???? ?? 2% ????????? ?? ??????. ??????, ?????? ??????? ???? ???????? ???????? ?? ?????? ???? ?? ???? ???? ??????? ?? ?????? ????? ?????? ???? ?? ?? ???????????? ??????????, ??? ???? ?? ?????? ????????? ??????????. ?? ????? ?? ???????????? ?????? ? ????? ??- ????????? ???????? ???? ? ??????? ???????? ?????????, ?? ?? ??????? ???? ???????? ???????? ?? ?????? ???? ???? ??????? ???????????? ????? ?????? ????? ?? ???? ?? ?????????, ???? ????? ???? ??????.

?????? ??????, ????????? ????????? ??????????, ???? ?? ???? ?????? ?????? ? ??? ??????, ???? ???????? ????????? ? ?????? ???? ???? ????????? ??? ????????? ??? ?????? ???? ???????? ???????? ????????, ? ??????? ???????? ???????? ?? ????? ????? ? ????????? ???????? ???????? ? ???? ?????? ?????? ??????? ???? ?????????? ??? ?????? ???? ?? ?? ??? ??????? ???????? ???????????? ??????? ????????? ???????-????????? ???????? ????"???????????" ???????? ?????? ? ??????????? ?????? ????????? ??????? ???? ?? ???? ??.

?? ????? ??????? ? ???????? ?????? ????????? ??????????? ?? ? ??????????? ??????, ????? ???? ??????????? ? ??, ?????? ?? ????????? ????? ????????, ?? ?? ??????? ????????? ??????????? ?????? ? ?? ??????? ???????? ???????????? ????? ??????? ?????? ?? ???? ? ??????? ??? ??????????? ???? ????????, ???????? ? ???????? ?????? ?? ?????????? ?? ????? ?????? ????? ????, ??? ?? ?? ?????? ???????? ? ?????????? ??????????? ?? ???? ?????? ????? ???? ????? ??????? ??????? ????????? ??????, ???? ?? ??? ????? ????????? ?????? ????? ???? ????? ????????? ???????????, ???? ?? ?? ??? ?????? ?????? ? ?????? ??????? ??????? ???????????. ????? ?????????? ??, ????? ?????? ???? ??????? ? ????????? ??????? ?? ??????? 1941- 1945. ??????, ???? ?? ?????? ???????? ? ???????, ? ????? ? ?????? ?????? ?? ?? ????????, ??? ????? ?? ??????????? ?????? ? ?? ?? ?????????? ????? ?????, ?? ??????? ????????? ?????? ? ??????.

??? ?? ???? ???? ???? ?????????????? ????????? ?????????? ?????? ??. ??? ????????? ?? ??, ??? ?? ??, ??? ??????, ???????? ?????? ?????????? ????????? ???? ???????????? ???? ??????????? ?????? ?????? (?????? 30% ? 50% ? ?????????? ?? ??????), ?? ?? ?? ???? ????????? ?? ??? ???????? ???? ??? ???? ???? ?? ???????????? ???????????????? ?????? ???? ?????????? ? ????????? ????????? ?????????? ????? ?????? ??. ????? ????? ?????? ?? ? ??, ???? ??????? ???? ??????????? ? ????????????? ?????????? ????????? ? ??????? ????????, ?? ?? ??? ??????? ???? ?? ?????? ?? ???????? ?????????? ?????? ?? ?????????? ??, ? ?? ??????, ??? ????? ????????? ? ?????????? ??????????? ??????, ???? ?????????? ?? ??????????? ?????? ???? ?????????? ?????????????? ??????????? ??, ???????, ???? ?????????? ???????????? ?? ?? ???? ?????????? ??, ?? ????? ??????? ? ??????? ???? ?????????? ??? ??????. ???? ? ??? ????????? ???? ????????? ??????? ???? ???????? ???????????? ??, ?? ????? ?? ?? ??? ???????? ???????????? ?? ???? ???????? ?? ???? ????????? ??????? ??????? ???? ??????????? ??, ??? ?? ???? ????????? ?? ?? ?????? ? ??????????? ????? ? ?? ???? ??????? ????? ????????? ?????. ?????? ??????, ???????? ?? ?????????? ????? ??????? ??????????- ??????????????, ?, ? ???? ?????, ?????????? ???? ???? ?? ?? ?????? ?????? ?????????? ????????? ?????? ?? ????? ?????? ? ? ?????????? ???????, ??????? ????????? ? ????????? ?????? ?? ????? ??????. ???????? ?? ??, ??? ?? ?????? ????? ??????????? ? ? ???? ??????? ???? ???? ??????????? ??????? ???????????? ?????????? ????? ? ?????????? ?????? ?? ???? ?? ????????? ??????? ??????? ?????????????? ?????????? ? ??????, ? ??????????? ??, ?? ?????, ???? ?? ?????? ?????? ????????? ??? ????????????? ???????????? ? ???? ????????? ??? ? ???????????? ???????????, ?? ????? ??? ?? ???? ?? ??? ??????, ?? ?????? ?????????, ??????? ?? ??????????????? ????? ? ????????????? ????????? ????????. ????? ?? ?? ??? ????? ? ??????? ????????????? ?????????- ??????? ???????? ?? ?????? ????? ?? ?????? ?????. ????????? ? ??????? ??? ???? ?? ???????? ????????? ????????? ???????????? ?????? ???? ????????? ??? ? ?????????????? ?????? ??????????? ??????, ???? ?? ???? ???????? ????????? ?????? ??????????? ? ????????? ???????, ????? ??? ?????????, ? ??? ??? ?? ?????????? ???????? ? ????? ???? ????????? ??????????? ? ??????????????? ??????? ???? ?? ????? ?????, ?? ???, ???? ???????.

2) ????????? ????????? ?????????? ?????? ??

????? ????????? ????????? ???? ??????? ?? ?? ??????????? ?????? ? ?? ??????, ???? ?????????, ????????? ??????????? ?????? ? ???????? ????? ???????? ????????? ???????, ?? ?? ????? ??????, ???????? ????? ?????? ??????? ?? ??????? ? ??? ??? ??????? ?????? ????? ?? ???????- ??????????? ????? ?????????? ??????, ????? ???????.

?? ?????? ?? ??? ? ?????? ????, ??? ? ?? ?????? ?? ???, ???? ??? ????? ??????? ???????, ????? ????????? ?? ????????. ?? ??? ?? ??????, ????????- ?????? ??????? ??? ???? ?????? ???? ?? ???? ??, ?? ??????? ???????? ??????? ?????? ???? ????? ??????? ????????? ??????.

?????, ?? ???? ?????????????? ?????? ? ????? ????????? ??????????? ???????? ??? ?? ?? ??????? ??????? ? ?????????? ??????, ??? ?? ???? ? ?????? ? ????? ?? ???????????? ???????? ??????? ? ? ????? ???????? ?????????? ??????, ? ?? ??? ???, ?? ???????? ???????? ?????????? ???? ??????? ???? ??? ????, ? ?? ??? ?? ?????? ??????.???? ?? ????????? ????????? ?? ?? ????????? ????????????? ??, ???? ?? ???? ??????????? ???????? ??????? ???????? ? ??????, ??? ?? ?? ?? ?? ???????? ????????? ??????????? ??.

???????????? ?? ?? ?????? ??????? ???? ???????? ?? ???? ? ?????? ???? ?????? ??????? ??? ??, ???? ?????? ?????????? ???? ?? ????????? ???????? ??????, ?? ??????, ??? ???????? ????????? ?? ?? ?????? ??????? ???????? ??????? ?? ???????? ???????? ????????? ???????. ?????, ??????? ?????? ???????, ???????? ????????? ???????? ??????, ?? ????????? ????? ????? ? ?????? ???????? ?????? ????????? ?? ??????? ?????????? ?????? ?????, ????? ?? ?????? ????????? ? ????? ?????????????, ?? ? ???? ???????? ????? ?????????, ? ??????? ???? ?? ??????? ?? ???????? ?????? ??? ?? ?????? ?? ????? ???? ???????, ??? ?? ? ???????? ?????????? ??????????? ? ?????? ?????????? ???? ??????? ?? ????? ????? ??? ??? ???????, ??? ?? ???????? ????? ????????? ? ??? ???????????, ? ??? ?????, ??????? ????? ??????. ?? ?? ??? ??????? ???? ??, ?? ????????? ??????, ????? ?? ????? ??????? ???????? ? ??????, ? ????? ??? ?????????? ????????? ???????? ????????? ???????.

???????, ???????? ?? ???????? ??????? ???????? ? ?????? ????????? ??? ?????? ????????????? ???????? ?? ?????? ??????? ?? ???????? ????????? ? ??????????? ?????? ?????, ??? ???? ??? ????? ???? ?? ???????, ?????? ? ????? ?????????? ??????? ?? ??????? ?????? ??? ? ????? ?? ????????? ????????? ?????????? ??????.

??? ?? ???? ???. ????? ???????? ??????? ? ???????? ????????? ? ?????? ?? ????????? ???? ???? ?????? ???????? ???? ???????? ???? ???? ????? ?????????? ? ??? ???????, ??? ?? ?? ????????? ???????. ??????? ?????? ?? ?? ?? ????????? ????????? ???? ?? ?????? ??????? ????????? "??????". ????? ????? ????????????? ????????? ????????? ???? ??????? ?? ???????? 50% ???????, ? ???? ????????? ???? ?? ?????? ? ????? ????? ?? ???????? ?? 10% ??? ????? ?? ?? ?????? ???? ????? ???? ?? ????????? ????????? ?????????, ????? ????????????? ?????????, ???? ?? ?? 45% ? ?????? ?? ???? ???? ?? ?????? ???????? ??? ?????????????, ??? ?? ???? ?????? ?????? ??? 1000 ????? ????????? ????????? ?? ????????? ????????? ????? ?????????????.

??? ????????? ????????? ?????? ??? ????? ????? ??? ?? ?? ???????? ? ??????? ??????? ??????? ???? ????? ?? ??????? ? ??????? ?? ???? ??????? ?????????, ???? ?? ????? ?? ??, ????? ????????????? ??? ?????????, ?????? ?????? ??????? ??? ????????? ???? ???? ?? 45% ?? ?????? ??????? ????? ????????? ??? ????????????? ? ??????? ??????????? ? ???, ? ?????? ?? ? ???? ????????? ????????? ????????? ????????? ???? ???? ?? 45% ? ?????? ?? ???????? ?????? ????? ????????? ??? ?????????????, ?? ?????? ???? ????? ???? ?? ?? ????? ????????????? ???? ?? ????? ????, ? ????? ???, ?? ?????? ??????.

?????, ?????? ?? ?????? ???????? ???? ??????? ????????? ? ???? ????? ? ??????? ??????????? ??????? ??????? ???????? ??????? ??????, ???? ?? ???????? ??????? ??????, ???? ??? ?????? ????????????? ? ??????, ???????? ?? ?????? ????????? ?????? ??????? ??????????, ?? ???? ??????? ??????????? ? ??????? ?????, ?? ????????? ? ??? ???? ?? ??????? ?????? ????? ?????????? ??????? ??? ???? ????????????? ????????? ??????, ? ? ??? ???????, ????? ??? ?? ??????, ??????? ???? ?????????? ??????? ? ???????? ?????? ??????, ???? ?? ??????? ?????? ??????? ???????? ??????? ??????.

?? ?? ???? ???? ?????????? ???? ?? ????? ? ???? ??? ?????? ?????????????, ??? ??????? ???? ?? ?? ?????? ??????????? ?????? ? ??????? ??????? ????????????? ? ??????, ??????? ??? ??????? ?? ?????? ????????? ?????? ???? ?? ??? ?????? ??????????, ??? ?? ?????? ?????????? ? ???? ? ???????? ????.

????? ?????????? ????????? ? ??????? ????? ????????? ?????? ?? ?????? ??????? ? 6 ????????? ?????? ? ?????????? ? ????? ?? ???????? ?? ?? 1% ??????? ??????????? ?????? ?? ???? ?????????? ????????? ? ??? ??????? ?? 0,23% ??? ????? ?? ??????? ?????? ???????? ????? ??????? ??????? ????????????? ?????? ????????? ???????? ?????? ???? ?? 23%, ? ???? ? ??????? ???????? ??????? ?? ??????.

??? ????, ???? ?????????? ?? ?? ???????? ??????? ?????? ? ???? ???????? ? ?????????? ???? ???? ?? ????????? ? ?????????? ?????????? ?? ??????? ????????? ???? ????????????. ? ???????????? ??????? ????? ???? ???? ????? ?????? ??????? ? ?????????? ??????? ?????? ????? ????? ????.

?? ????????? ??????????, ? ????????, ? ????? ?? ?????? ??????? ???????? ?????????? ? ??????? ?????????????, ????? 13 ?????? ?????????? ? ????????????? ?????????? ????????? ?? ?????? ????? ??????? ???? ????? ???? ?????? ???????? ?? ?? ???????? ??, ??????? ??? ???????????? ?? ????? ?? 35% ? ?????? ?? ?????? ???????????? ?????? ???? ?? ???????? ???? ?????? ?????????? ? ??????.
? ? ????????? ?? ?????? ?????????.

?? ?????? ??????????? ????????? ????????? ???? ?? ??? ??? ???????? "????????", ???? ?? 5% ?????? ?? ???????? ????????? ???????? ????????? ?? ???? ?????????, ??? ?? 68% ???? ?? ?????????? ????????. ????????????? ?????? ??????????? ?????????? ??????? ???? ?? ?? ???????? ?? ?????? ??????? ???????? ? ???????? ???????? "????????" ?? ?????? ?? ??????????????? ??????: "?????? ???? ?? ????????? ????????? 1989. ?????? ??????? ?? ????????? ???????????? ? ?? ??????????? ?? ?????? ??????? ?????????? ???????????? ? ?????????? ???????".

????? ????, ??? ?????? ?????? ? ?? ? ????????? ????????? ???????? ??????? ???????? ? ??????, ?? ??????? ???? ??????? ?? ?????????? ??????? ??????? ?????? ???????????? ? ???????? ??????, ??? ??? ??, ????????, ?????? ???????? ?? ??????? ????????????? ????? ????????????? ? ??????, ??? ? ???????? ?????? ?????? ? ??????????.

??????, ????????? ?? ?? ????? ?????? ?????? ? ?? ???? ?? ????????? ???????????? ???????? ???????????? ??????, ??? ?? ??????? ???? ??????? ???????? ???????? ?????? ?????? ? ??????? ????????? ??????, ?? ??????? ????????, ????? ????????? ????? ?????? ??? ?? ??????? ??, ? ???????? ????????? ??????? ???? ? ????????, ???? ???????? ???????? ????????? ?? ????? ????????? ? ????? ????????????, ? ? ?? ?? ??????? ???? ???? ?????? ?????????. ????????, ????????? ??????? ????? ? ????? ??????????, ???? ???? ????? ?? ?????? ????????? ??? ?????, ?????????? ?? ? "????????" ???????? ???? ???? ?? ????????? ????? ?????? ????? ???????? ??????? ?????? ??????????. ??????, ? ???????? ?? ??, ????? ??????? ???-? ?? ????? ? ??????? ????????, ??? ? ?????????????? ?????, ??? ?? ????????? ????? ???????? ???? ? ??? ?????, ????? ?? ???????? ?????? ??????????? ???????? ?????? ?? ??? ????????? ?????? ? ?????? ?? ????? ???????????? ?????????, ????? ?????? ?? ??????? ????????? ???????? ?? ????? ?? ??? ??????, ??? ??????? ???????, ??? ???? ????????? ???? ????? ?? ?? ??????????? ????, ? ???? ???????? ?? ?????????? ??????????? ??????? ??????, ? ?? ??????? ????? ????????? ???? ??????? ???????????, ??? ??? ?????? ?? ?????????? ????????, ???? ?????? ?????.

?????? ?? ??????? ????? ????? ??????? ??????????? ?? ???? ???? ? ?????????????? ?????, ? ??? ?? ??????? ?????????? ??????? ???????? ??????, ????????????? ????????????? ????????? ????????? ? ????? ?????, ? ???? ??????? ??? ??????????? ?????????? ????? ?????? ????????.

???????????? ?????????? ? ???????? ??? ?????? ????????? ???-? ?? ???? ?? ???????????? ?????????? ? ????? ????? ? ????? ????????? ??????????, ???? ? ????? ???? ?? ????-?????? 1999. ?????? ? ? ????? ?????????????? 1993. ? 1994. ??????. ?????? ?????? ? 2002. ?????? ???? ??????? ? ?????? ?? 2001. ??????, ???? ?? ? ???? ?????? ???????? ? ????? ???? ?? ?????? ?????? ?? ??????? ?????? ???????, ?? ???????? ? ?? ???????? ?????????? ??? ???????? ???????????? ???????????, ? ???? ?? ???????? ?? ????? ????????? ? ???????? ?????? (??????????? ?????? ?? ???? ?? ??????? ????? ???????, ?????? ?? ?? ?????????, ?? ?? ??????? ????????), ??? ????? ??, ???? ???, ??????????? ????? ?? ?? ????, ?????? ?????? ? 2002. ?????? ?? ? ?????? ?? 2001. ?????? ???????? ????????? ???. ???? ?? ?????? ??????? ?? ?? ? ?????? ?? 2000. ??????, ???? ?? ????????? ?????? ???? ????? ????? ????????? ??????, ???? ???????????? ???????? ?? 150.000, ????? ????????? ???? ?????????, ????? ??????????? ?????????? ???????? ????,??????????? ?? ?????????? ???????? ?17+?? ???????.

??, ??? ???????????? ?????? ??? ???? ?? ????? ????? ????? ???? ????????? ? ??? ??? ???? ??? ?????- ????? ??????? ????????, ????? ?? ??????? ??????? ??????????, ?????????? ??? ???????????? ???????????? ??????????? ? ????? ?? ??????? ?????????? ?????????, ??? ???? ?? ????????? ??????????, ???? ???????? ?? ?????? ?????? ?????, ???? ?? ???????????? ?????? ? ?? ???? ??????? ????? ???????? ?????????? ? ??????? ???????? ???? ??????, ??? ???? ?? ???? ?????, ??? ?? ?????? ?????? ?????? ? ??? ????, ??? ? ??? ??????? ???? ???????? ????? ???? ???????? ??????????, ?? ??, ????? ???????????? ????????, ???????? ?? ????????? ????????? ???????????? ???????????? ???????????, ???? ?? ??? ????, ???? ????????? ????????? ???????? ?????? ??????, ????????? ??????????, ??? ?????? ???????????? ???????, ???????????? ?? ??? ?? ??????? ????????????? ? ?????????? ?????????? ?????, ??? ?? ???? ?????? ???? ?? ???????? ???? ????????? ?????????, ?? ?? ??? ?? ????? ?????????? ? ???????? ???????????? ? ??????? ??????? (?? ??? ?? ??? ?????????? ???? ?????????? ????????????? ???? ????????? ?? ???? ??????? ??????? ????? ????? ????????????? ???????? ? ??????? ?? ??????, ??? ?? ???? ????????? ????? ?? ????? ? ??????? ?? ????? ???????????? ? ????????? ???????? ??????), ???????, ? ??????????? ????????? ????, ???? ???? ???? ???? ??????? ??????????????? ??????????, ?? ???? ????????? ???? ?????? (??????? ????????? ????).

?? ????? ??????? ???????? ?? ???? ???? ?????: ????????? ?????????? ?????? ?? ?? ???? ??? ?? ????????? ????????? ??????????? ?????, ???, ?????????, ??? ?? ????????? ??? ???????? ????????? ??????? ??????, ??? ???? ??????????? ?????? ? ???????? ?????? ???????? ??????? ? ??????.

3) ??????? ??????????? ?????????? ??

???????? ?? ?????? ???? ??????, ?? ????? ????????? ???? ?? ???? ??.

??????? ? ?????? ????? ??? ???????? ?? ?? ???????? ???? ??????????? ????????? ?????? ??????? ???????? ? ???. ???? ??????.

?????, ???????? ??????? ???????? ? ???? ??????????? ???????? ??????, ???????? ???????????? ??????? ?????????? ???????, ???? ?? ? ?????? ??????, ???????????? ? ??????????? ??????? ???????? ???????? ??? ??????? ???????? ?????, ? ???? ?? ???? ??? ????? ????? ?????????? ????? ???? ?? ???? ???? ??????? ???????, ???? ???? ?????????????? ?? ?? ??????? ??????????? ?????? ?????? ?????? ????? ???????????? ???????? ??????, ? ????? ?? ????? ?????? ?? ?? ???? ????????, ??? ???? ??, ? ??????????, ?? ???? ????? ?????????? ?????? ?????? ? ?????????? ?? ?????? ????? ???? ?? ???????? ??????, ? ??????? ????? ???????? ???????? ????????? ???? ?????????? ??????????? ???????? ????? ???? ?????????? ???? ???????????, ?????? ???? ??????,??? ??????? ? ????????, ?? ?????? ????? ??????????? ? ???????? ?????????????.

??? ?????? ??????, ? ??????? ??????? "????? ???????" ??????? ?? ? ??? ????. ?????? ??, ? ????? ????, ?????????? ? ???????? ??????????? ???? ??? ??????? ?????????? ??????????, ?????????? ??????????? ???? ?? ????, ??????? ??????? ??????????? ?????????? ??????? ??????? ???????? ??????? ??? ??? ?? ????? (??? ???? ????????), ?????, ????????, ???????, ???? ? ?????? ?????? ?????????? ??????? (???????? ?????? ???????????????? ??????), ? ????????? ????? ???????- ?????????? ??????? ???? ?? ??? ????? ??????? ?????, ?????????? ??????????, ??????? ?? ?????? ?? ????????? ?????? ???????? ? ???, ???? ?? ????????? ?????, ???, ????, ???????????????, ?????????????, ??????????? ? ??????, ? ???????? ???? ????, ??????????, ????? ???????, ????????, ???????, ?????, ?????, ?? ?? ?????, ? ?????? ????, ?? ????, ?? ????????? ? ????????? ??????? ??????????? ? ?????????? ??????? ???? ?? ????????? ?? ??? "???????" ????????? ??????? ??????? ? ????????? "???? ??????" ???? ?? ?????? ???????? "???? ??????" ??? ?????????.

?????? ?????, ?? ???? ???? ?? ??????? ?????? ??????? ?? ???? ?????? ? ??????????? ????? ?????? ?????? ??????? ? ????????, ??????? ???? ????, ??? ????????, ??? ???????, ????, ???? ?? ??????? ?????? ??????? ?????????? ?????? ???????????? ??????, ?????, ????? ???????? ?????? ?? ???? ????????.

??? ?? ?????? ? ?????? ??? ???????? ??????????? ????????? ?????? ?? ???????? ????? ? ????? ??????????? ??????? ?????????? ??????? ???? ?? ?????? ???????? ?????? ??????? ???????? ? "???? ??????" ?

??????? ?? ???????????. ??? ??????? ?????????? ???????? ?????? ??????? ? ????????? ????????? ?????? ???????????? ??? ??????? ??????? ??????? ?? ???? ?? ?????? ?????????? ??????, ? ?????????? ?????? ?? ??????? ???????? ?? ???????? ??????????? ??????? ?????????? ???????, ??? ????? ?????????? ?????? ???? ?? ???? ???????? ? ?????????, ? ?? ?? ?? ?????? ? ????, ??? ???? ???? ???????? ????????? ?? ????????, ??? ????? ?? ??? ????????? ? ??????, ???????? ???????? ?????????, ?????? ???? ? ?????????? ??? ?????? ???????? ?????? ? ??????????? ?????? (????????? ???????) ???, ?????, ??????? ??????????- ?????????? ???????? ?????? (???????? ???????), ??, ????? ???, ?????? ???? ??????? ?? ??????? ???????? ????????- ???????????? ?????????? ???????. ??? ?????? ??? ?????????? ??? ??????? ??????????? ? ??????? ? ???? ????????? ??????????? ????????, ? ????? ????????, ? ??????? ????????? ??????????? ?????? ? ?????? ???? "????? ? ???????", ????????? ??????? ?????? ? ??? ???????? ??? ????????????? ?????? ? ??????????? ???????? ??????, ?? ?? ?? ???? ????????????? ?? ??????? ??????????? ? ???????? ???????? ???????, ??? ??? ?? ????? ????, ?? ??? ?????? ???????? ? ??? ??????????????? ???, ?????? ?????? ?? ?????? 3 ??????? ?????????? ?????????? ???? ??????? ????? ?? ??????? ? ???? 300 ??????? ?????, ????????????? ???????????? ????? ???. ???? ????, ??? ???????? ??? ????????????? ?????? ? ???? ????????? ??????????? ????????, ????????? ??????? ?? ???? ??????? ???????? ?????? ??????????? ???? ?????? ????? ?????????? ?? ??? ??????, ??? ?? ? ???? ????????? ???????? ?????????? ??????. ?????, ?????? ??? ????? ????????? ? ??????????? ??????????? ?????? ? ?????? ?? ???????? ?????? ???? ??????? ????????????, ????????????? ?? ?????????? ??????? ???????? ??????? ????????? ? ?????? ?????????? ???????, ??? ????? ????????? ??????? ??????? ?????? ???? ? ???? ?????? ???????? ?? ??? ?????? ??? ???????? ????????? ? ?????????? ????????, ?? ?? ?????? ???????? ?????? ??????? ?????? ?????? ? ?? ??????? ?????????? ?????? ? ???? ????????? ???????? ?, ??????? ??????, ??????? ?????? ????. ???? ??? ????, ?????????? ??, ?? ?????? ?????? ?? ????????? ???? ??????????? ????????? ?????? ??????? ???????? ? "???? ??????", ?? ???? ??????? ? ????????? ????????? ??, ? ?????????? ??????? ?????????? ???????? ??????, ????, ???? ??? ????????, ?????????? ?????? ??????? ????????.

? ???? ?? ????????? ?????? ???????? ????????? ?????? ???? ???? ?? ?? ???????? ? ????? ?? ?????????? ?????? ???? ?????????? ??? ?????? ????, ???? ?? ??????? ??? ???????? ??????????? ?????????? ??????? ?????? ? ????????? ???? ?? ?????????? ?? ??? ????? ?? ?????????????? ?? ??? ???? ?? ????. ?????, ????? ??? ??????? ?????? ??? ?? "????????" ???????, ????????? ?? ????? ????????? ? ??????????? ???? ? ? ???? ?????????? ??? ???????? ????, ??? ?????????? "????????? ???".

??????????? ???????? ?? ?????????? ????????????, ???????? ????? ??????? ??????, ?? ??????, ? ??? ???? ??????????, ?????, ??????, ? ? ??????? ????? ? ????????, ??? ??? ??????????? ?????? ? ????????? ?????? ??????? ? ????? ???????? ? ?????? ?? ??????????? ????????? ???? ? ?? ?? ???????? ???? ?? ???: ??????????? ??????? ???? ?? ????????? ??????? ???? ?????????? ??????????? ????????? ?????, ??????????? ??????? ???? ?????????? ????????????? ??? ??????? "?? ?? ???? ????????", ??????????? ?? ?????? ???? ?? ?????? ???? ? ???? ???????? ??????, ? ?? ???? ?? ????????? "????????? ????????????", ????????? ????????????? ? ??? ??? ???? ??????????? ?????????????? ? ?????????? ??? ????????? ????????? ????????????, ? ????????????, ??????????? ? ??????????????? ??? ?????????, ???????? ?????? ???????? ????? ? ??????, ??????? ?????????? ????????? ? ????? ?? ????? ?? ?? ? ???? ????? ???????? ??????? ????????????, ?????????? ?????????? ???????? ? ?????????? ??????????? ?? ???????? ????????, ??????????? ???- ?????? ? ???- ???????? ?? ??????, ??????????? ??????? ?? ???????????? ??????????, ??????????? ?????? ??????? ????? ? ??????????? ?? ?? ?????? ??????? ?????????? ?????? ???????????- ?????? ????, ???? ?? ????? ?????? ?????????? ????? ??? ?????? ?? ??????? ??????????? ??????????, ? ????? ????? ?????? ?????? ??????????? ????.

??? ????????? ??????????? ????, ? ?????? ?? ???????? ??? ??? ?? ?????? ?????? ?????? "???????? ?? ????? ??????". ???? ??? ? ???????? ?????? ????????? ?????? ?? ?????? ????????, ?? ???? ??, ? ???? ??????? ??????, ?? ??????? ??????????? ???? ???? ????????? ???? ?????? ?? ??????? ?? ?????? ?????????, ??? ?? ???? ??? ??????? ?????? ?????? ??????? ????? ? ???? ?? ??????? ????????? ? ????????? ????????? ??????, ??? ????? ?????, ??????????? ????????????? ?? ???? ???????? ? ?????????, ???? ???? ?????????? ??? ????? ?????, ??? ?? ???? ?????????? ?????????. ?????? ???????,, ?????, ????????? ?????? ??? ?? ?? ????? ?????, ???? ??????? ??????? ??????? ? ???? ??????????? ???? ?? ?????? ????? ?????? ????????? ? ??????????? ???????.

???? ??? ??? ??????? ?????? ???? ?? ??????? ?????????? ??????????? ? ???????????????, ?? ??????? ????????? ? ?????????? ?????? ??????????? ???? ? ????? ????? ???? ?? ?????? ?? ??????? ???????, ?????? ?? ???????? ????????? ?????????? ???????? ?? ? ???? ???? ???? ????? ??? ?????? ???????????.

???? ?? ?????? ?????? ???????? ? ??????? ??????, ???? ????????? ??, ? ???? ????????? ???????, ??????? ?????? ?????? ?? ??? ???? ?? ?????? ????? ??????????? ??????? ? ???? ???? ????? ?????????? ??????, ? ?????? ???? ??? ????? ????????? ??????????? ??????, ? ??? ???? ?? ????? ??????? "?????????" ?? ???????????? ? "?????????" ?????? ? ??????? ??????????? ????????? ??????- ??, ? ? ??????? ?????? ? ????? ?? ?? ???? ????????? ???????? ???????? ??????? ?????????? ?????????? ???????.

?????? ??? ????? ???? ???? ??????: ??? ?? ???? ?? ???????? ???????? ???? ????????? ??????, ?? ? ??????? ?????? ???????? ? ???????? "???? ??????", ??? ?? ???? ?? ?????? ?????? "?????????" ?????? ?????? ? ??????? ???????- ???????????????? ??????? ?? ????? ?????? ? ???? ??????????? ?????? ?????? ?????????? ?????? ??????????? ???????????, ?? ????? ??????. ??? ?????? ?? ???? ?? ?????? ??????, ?? ? ?????? ?????.

?? ????? ???? ???????? ???????? ? ??????????? ???? ?????? ?????? ? ?? ??? ?? ?????? ?????? ? ?????? ????? ?????? ????????? ????????:
?????? ?????? ? ?? ?? ??????? ????? ?? ?????? ??? ????? ??????????? ??????? ??????, ??? ??????? ??????????? ????? ?????? ??????, ?? ? ???????, ?????? ?? ????? ??????????? ??????? ?????? ? ???????????? ?????? ??????????? ???? ? ???????? ?????????? ????????? ??????? ??????, ????????????, ?? ??? ?????, ????? ???? ???????? ?? ??????????? ?????.

????? ?? ??? ?? ??? ??? ?????? ????????????? ???? ????? ????? ???? ?????? ? ???? ??????? ???? ???????? ????????? ??????????? ???? ???? ?? ???? ?????? ??????? ??????, ? ???? ?? ?????? ????? ???? ??? ? ??? ???? ??????, ?????? ????? ?????????? ??????????? ? ??? ????????? ????? ???? ???? ????? ? ????? ????: ???????? ????? ?? ???????? ?? ?????? ? ?????? ?????, ?? ?? ???????? ? ???? ???????? ??????? ??????? ???????????, ? ?????? ? ??? ????? ?????? ?????, ??? ???? ?????, ????????? ?????? ?????????????? ??????????? ? ?????????? ?????? ??.

---------------------------------------------------------------------------------