Као што реће Милан из Жикине: Е наздравје :(

Pa dobro navikli smo da nas sreca NE prati...
u pravu je onaj momak samo kaka sve ostalo su im matorci,ali...
MILAN JE MILAN!
DRZI SE ZVEZDO... :sampion

О двоструким стандардима УЕФЕ џаба је трошити речи... Својевремнео је Олимпик Марсеј због намештања у националном шампионату био одстрањен из Купа Шампиона и то као Шампион Европе... А Милан сада има велике шансе да игра, не верујем да ће та комисија да промени одлуку... Но нама су једнако тешки противници и Милан и Палермо... Једноставно немамо среће са жребом и то је то... Од свих чеха, словака, турака, Грка, ми извучемо екипу из земље светског шампиона где се реално игра најбољи фудбал... Само много много среће и 300% боље игре него у Ирској може да нас одведе у ЛШ...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

To je sportska sreca,navikli smo na to...
DRZI SE ZVEZDO!!

Ma sta tripujete, prolazimo ih... Bod u gostima- tri kod kuce  namigivanje

Nece biti tragicno ni ako udjemo u Kup UEFA, mislim sa navijacke strane.

Kakve smo srece da zavucemo ruku u bure puno picaka , izvukli bi kurac!
Ma ko ih jebe , da ih dobijemo ovde i ja sam presrecan

Vreme je da se naplate stari dugovi! Bilo bi nam teze protiv Palerma bas zato sto su "slabiji".

Zamislite da ih prodjemo, to bi bilo kao da smo osvojili LS. Ako budu imali slab dan, plus su mozda uzdrmani zbog skandala oko namestanja. Bolje nego da ispadnemo od nekih guzicara.

Samo hrabro, nista nije nemoguce. Zamislite da smo izvukli Valensiju ili Arsenal. Protiv njih bi nam sigurno bilo teze. Nisu ostali mnogo slabiji.

Neka izginu na terenu i meni ce srce biti na mestu. A to da li cemo ih proci - pa i Maribor je izbacio Viljareal. Niko nije nepobediv, a revans je na Marakani.
ko je punoletna, dobra je. Ako je maloletna... a cuj, niko nije savrsen...

Pa ne treba se predavati naravno da su veliki favoriti ali imamo sanse, pogotovu jer imamo revans na marakan. U ostalom da mi prodjemo Kork pa onda cemo i Milana   ;pljuga
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Ko zna zasto je ovo dobro ako je sudjeno da igramo onda cemo i igrati ligu sampiona pa makar igrali i protiv ostatka sveta. Mozda nismo imali srece u izvlacenju ali cemo imati na terenu, nikad se ne zna... Da prodjemo prvo ove pa cemo posle da razmisljamo o milanu i palermu

ajde lakse malo sta ste se skenjali... milan pa sta !!!!????
ako budem igrali pametno mozemo da ih dobijemo.... a ako budemo igrali ko u srjedu.. tuko bi nas i sampion azerbejdzana a ne italije....

Ljudi, nemojte puno da se zanosite! Sa onakvom igrom od srede, izgubili bi i od Smedereva, a kamoli od Milana. Ja bi bio presretan, kada se nebi obrukali, kao protiv PSV-a, i Bajera. :batine

Kao prvo potpuna greska uzimati mec u Irskoj i poredjivati ga sa punim San Sairom ili Marakanom...
Samo lud bi rekao da Milan nije favorit, ali pobjedjuju li favoriti uvijek? Otisao im je Ukrainac, posle nekoliko godina, treba uigrati novi napad, a treniraju da i ne znaju hoce li uopste igrati u LS... Sanse za prolazak i nisu bas tako lose. Bolje Milan nego Palermo. Dati gol u Milanu, pa sta nam Bog da...Ovako kao sto pisu pojedinci, da se oni pitaju Zvezda ne bi ni trebala igrati, jer gubimo i ovako i onako...Sta vrijedi sada kukati, da li je sreca kurata ili nije? Treba jednostavno odigrati najbolje sto znaju nasi momci, pa sta nas zadesi, a ako ne prodjemo ima jos i Liga Uefa. Zasto da ne? Imamo otvoren racun sa grupnom fazom Lige Uefe, zar ne?
Nekome treba naplatiti dugove..Ili zabarima za onu maglu ili za onaj gol u 90 i nekom  minutu prosle sezone...Samo malo vise optimizma!!!

Nismo srećni što igramo sa Zvezdom
Fudbaleri Milana zajedno su u ,,Milanelu" ispratili žreb trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona u kojem će igrati sa Crvenom zvezdom. Pola sata posle vesti iz Niona razgovarali smo sa hrvatskim reprezentativcem Darijom Šimićem koji od 2002. nosi dres roso-nera.

- Vratili smo se umorni sa treninga i na TV-u smo gledali žreb iz Švajcarske. Iskreno, nismo se veselili kada je izvučeno da igramo sa Crvenom zvezdom. U Milanu još dobro pamte koliko su se 1988. mučili sa vašim timom. Mogli smo da dobijemo manje kvalitetnog protivnika. Isto misle i moji saigrači sa kojima sam razgovarao. Nadali smo se laganom prolazu u takmičenje po grupama - izjavio je za ,,Blic" Dario Šimić.

Zvučite kao da je Crvena zvezda favorit za prolaz?
- Ne, daleko od toga. Pitali ste kakvo je raspoloženje u klub i ja sam vam odgovorio. Nismo presrećni. To je sve. Zvezda je u prednosti jer vaši igrači imaju utakmice u nogama, dok se mi tek okupljamo. Inzagi je počeo da trenira u sredu, a Đilardino, Pirlo i Gatuzo dolaze, najverovatnije, danas. Problem je to što ćemo odigrati samo jednu trening utkamicu 2. avgusta u Lećeu.

Koliko dobro poznajete fudbalere Crvene zvezde?
- Slabo. Znam samo da je Žigić najopasniji i da njega moramo da zaustavimo po svaku cenu. Vladimir Jugović mi je rekao da Zvezda ima mladu, ali prilično dobru ekipu. Verujem Jugoviću. Potrudiću se da saznam što više o vašem timu i da raportiram treneru Ančelotiju.

Moguće je da vi čuvate Žigića?
- Odlučiće Ančeloti, a ne ja. Čuvao sam i poznatije igrače od vašeg Žigića.

Kakva je situacija sa odbranom Milana?
- Nesta je povređen i sigurno neće igrati u prvom meču. Ostali fudbaleri su zdravi.

Koju postavu Milana možemo da očekujemo 9. avgusta na ,,San Siru"?
- Mogu da pričam samo o odbrani. Igraće Kostakurta, Favali, Jankulovski i ja. Za ostatak tima ne odgovaram.

Kaka?
- Nije počeo da trenira. Očekuju se i Kafu i Dida.

Da li će igrati?
- Mora, kao i Gatuzo, Pirlo i Đilardino.

UEFA će tek u sredu doneti konačnu odluku da li će Milan igrati u kvalifikacijama za LŠ?
- Ne opterećujemo se takvim stvarima. Ako smo bili u žrebu, znači da igramo.

Milan je ovog leta ostao bez Ševčenka (Čelsi), Stama (Ajaks) i Rui Košte (Benfika), dok su na ,,San Siro" stigli manje poznati Favali (Inter), Dala Bona (Sampdorija), Gurku (Ren), Fođa (Askoli), Kopola (Askoli) i Broki (Fiorentina)?
- Nismo mogli da pregovaramo sa igračima jer se nije znalo da li ćemo ostati u Seriji A. Sada su stvari krenule sa nule i očekujem pojačanja. Međutim, ne verujem da će oni igrati u kvalifikacijama za LŠ jer je malo vremena da se uigraju.

Koja imena se pominju?
- Najviše Bufon i Ibrahimović.

Ponovo dolazite u Beograd?
- Bio sam sa Dinamom kada smo eliminisali Partizan, a na ,,Marakani" sam igrao u dresu hrvatske reprezentacije. Ne plašim se Beograda jer smo davno izašli iz 90-ih godina. Štaviše, jedva čekam da igram u Srbiji - zaključio je Dario Šimić.

meni je samo bitno da nas tim izadje na teren hrabro pa sta bude bice. Nadam se da ce na marakani biti i njihovih navijaca i da ce to biti pravi spektakl sto sa navijacke sto sa sportske strane

Izgleda da je Gaj vec stigao u BG i eto resenja za Joksima i njegovo igranje na San Siru :batine    Verujte bice to pravo pojacanje i nadam se da ce se uigrati sa ostatkom odbrane do prvog duela sa Milanezima......
Jos nesto izgleda da glavnu rec o ucescu Milana vodi italijanski savez a i uefa bi morala da izvrsi stravicne rokade u slucaju njihovog izbacivanja jer bi umesto njih morao da igra Palermo koji je vec bio u zrebu za kup uefa a i nikako ne bi mogao da bude nosilac u slucaju da je prekomandovan za ls tako da sanse za izbacivanje Milana su skoro 1% .....Dakle spremite se prvo za Korksone a zatim i za utakmicu godine....

Quote from: "gaudi"Kakve smo srece da zavucemo ruku u bure puno picaka , izvukli bi kurac!
Ma ko ih jebe , da ih dobijemo ovde i ja sam presrecan

Matori ovo je jedan od jacih postova na forumu  :sampion

IDEMO DALJE !!!!!!!!!!!

Jedan lik je slavio svoj 25 rodjendan na dan meca sa Strazburom. Skupio gomilu drugara, pili pivo, gledali tekmu. Kada je 14 sekundi pre kraja Strazbur izjednacio, on je odlucio da vise ne proslavlja taj datum. I kao novi rodjus lupio je 08.08. Sada se ispostavilo da na taj dan idemo na San Siro....jebali ga rodjendani, potrosice ceo kalendar..

Deco, zao mi je sto to kazem, ali...sanse su nam negde pod 'statisticka greska'...
..кажу да причам много...

Ne znam zasto, ali mislim da imamo sanse! Mnogo stvari treba da se poklopi, ali neke su se vec poklopile! Milan je uzdrman aferom, otisao im je najbolji igrac i kapiten, uz to je otisao i Stam, a dosla je gomila prosecnih igraca! Pripreme nisu ni poceli, sakupljaju igrace ovih dana, a do meca sa nama odigrace samo jedan kontrolni mec! Ja se ne secam koja je to ekipa na pocetku priprema i u prvom mecu briljirala! Mi imamo solidan tim, evo dosao je i taj stoper, sve sto treba da uradimo je da zagrizemo i napravimo neki rezultat u tom prvom mecu! Igracemo na kartu njihove nespremnosti i verovatno potcenjivanja! Oni ce do revansa imati dovoljno vremena da se dovedu u red, ali ako u tom prvom mecu napravimo neki rezultat, uz erupciju adrenalina na Marakani sve je moguce!
E sada sve to lepo igleda u mojoj glavi  :D , a da li smo kadri za to videcemo...

Треба се надати и у то да увек побеђујемо клуб(ове) бившег премијера :D