Jebem ti Milan.otkud sad on u ls?

UEFA ovih dana ima hitan sastanak povodom optuzenih talijanskih klubova i njihovog statusa u Evropi. Ako se setimo sudbine Olimpika iz MArseja 1993. kada je bio suspendovan zbog namestanja JEDNE utamice u domacem sampionatu, da se naslutiti da Milanu nece biti dozvoljeno takmicenje u Evropi ove godine. Olimpik je tada cak bio prvak Evrope i nisu mu dali sansu da brani titulu, tako da sam gotovo siguran da se ni Milan nece tek tako provuci. Isto tako, nebi bilo fer prema Palermu koji bi u slucaju suspendije Milaneza uskocio u 3. kolo kvalifikacija.
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!

kazu na B92 da dolazi Ibrahim Gaj...prenose info iz Sporta...
do kraja nedelje

Vreme je vec da dođe neko. A sta je sad sa oni Ekvadorcem dali ce da kupo obojicu ili?

Quote from: "carlsberg"kazu na B92 da dolazi Ibrahim Gaj...prenose info iz Sporta...
do kraja nedelje

Ustvari ima veliki naslov "GEJ U CRVENOJ ZVEZDI". Mos' misliti kako sam se istripovao  :D

Namerno sam sacekao da svi ispisu sve sto imaju pa da ja kazem nesto. Iskreno mogu da kazem da je igra Zvezde bila i vese nego ocekivana, videlo se iz aviona da cemo igrati na 0 u Korku, po mogucstvu da damo gol, tako je i bilo. Ranjdjelovic sasvim solidan uhvatio je sve sto je mogao; Pantic zna solidan u prvom poluvremenu u drugom nije imao snage bio je umoran; Joksa bolji nego sto sam mislio morao je da pokriva levu stranu, da pomogne Perovicu; Bisevac odlican nije imao standardne kikseve svaki dan je sve bolji ima sansu da bude kao Vidic; Perovic u napadu onako u odbrani nikako, trerba mu 20 meceva da bi se privikao na tu poziciju i naucio kako se to radi, pitanje je da li mi imako vremena da to cekamo; Kovacevic isti onaj od prosle godine; Milovanovic solidan nije to toliko lose kao sto mi vidimo; Basta i njemu kao i Perovicu treba nekih 20 meceva da bi mogli da se priviknu na tu poziciju; Georgijev solidan mozda smo ocekivali malo vise od njega; Jankovic je Jankovic imace kao prosle godine utakmice na kojima igra odlicno a imace i utakmice za zaborav, da li ce to Bajevic da trpi ne znam; Zigic koliko je mogao uradio je nista pametno nisu vidli od njega ovi slini skauti i menadzeri sem par intervencija u odbrani; Milijas spor, spor, spor i samo spor, zna fudbal ali spor...; Djokic se borio kao i obicno ali bez uspeha.

Ocekujem bolje na Mari, ocekujem otvorenu tekmu sa obe strane, mozda vise golova, ali ovo je sve ocekivano ali bolje nego prosle godine u isto vreme.
P.S. Mozda bi svoj pogled na tekmu mogao da da North Side 011

Цела вест са Б92

Quote"Sport": Gej u Crvenoj zvezdi!
Reprezentativac Senegala Ibrahim Gej doputovaće do kraja nedelje, možda već i u četvrtak u Beograd gde će potpisatu ugovor sa Crvenom zvezdom, prenosi "Sport"!

Obeštećenja za defanzivca turskog Samsuna iznosilo je 200 hiljada evra, a crveno-beli koji bezuspešno već mesec dana traže "štopera" koji bi pomogao Biševcu, odbrani i celom timu još uvek nije pronadjen...

Senegalac koga je tokom prelaznog roka želeo i trener Partizana Miodrag Ješić ( a direktor Nenad Bjeković danima pokušavao da ga dovede) prema pisanju "Sporta" dolazi u Srbiju u društvu svog menadžera Bugarina Taneva a ceo posao je po svemu sudeći već dogovoren.

Ukoliko 25-godišnji Gej dodje na "Marakanu" ovaj prelazni rok će i definitivno obeležiti "prebeg" igrača na Topčiderskom brdu.

Blaguj Georgijev je već crveno-beli iako je praktično postigao dogovor sa Partizanom. Angažovanjem beka Zemuna Lazarevića uzvratio je Partizan. Čeka se odluka Ibrahima Gaja...


Хвала Богу, бар једно нормално појачање ;pivo
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]

QuoteХвала Богу, бар једно нормално појачање

A georgijev je sta?

Za one koji se kace za Novotnog i njegov prelazak u Dinamo, Georgijev je bolje pojacanje i bolji igrac nego novotni. O 3 miliona evra i da ne govorim.

Ranđelović - solidan
Pantić - moče proći, ali treba još dokazivanja
Perović - imao je par grešaka, ali sve su svemu nije loše
Biševac - excellent
Joksimović - još jednom dokazao da je taraba
Basta - gde on igra? Vratite čoveka na beka
Janković - prilično izgubljen po boku
Kovačević - po starom
Milovanović - smetali su mu saigrači
Georgijev - dosta slabo, ali jedan od retkih koji je napadao
Žigić - dibidus, ne može on sam
ostali neprimetni

Ne sviđa mi se ova formacija, ovako ne može



Ranđelović - dobar, siguran, vidi se da je iskusan golman... jos par utakmica i zaboravicemo na Stojkovicev odlazak
Pantić - prijatno iznenadjenje, s obzirom da je novajlija momak uopste nije lose odigrao
Perović - neko treba da mu kaze da igra BEKA i da to podrazumeva probijanje LEVE STRANE i centarsut LEVOM NOGOM, a ne konstantno zabijanje prema sredini terena...Biševac - odlican, samo da ne kiksa kao pre
Joksimović - solidan, s obzirom da se od njega puno ni ne ocekuje
Basta - potpuno izgubljen u srednjem redu, on izgleda mora nazad na beka
Janković - po sistemu vruce-hladno, juce - hladno
Kovačević - kao terijer, ponekad preagresivan sa nepotrebnim faulima
Milovanović - nije pokazao nista, po meni Milijas zasluzuje mesto u prvih 11 pre njega
Georgijev - nije mnogo juce pokazao ali se vidi da je extra igrac
Žigić - nije dobio ni jednu upotrebljivu loptu, potpuno odsecen
Djokic - mozda bi se sansa trebala ipak ukazati Purovicu... djole se trudi, ali nikako nesto konkretno da uradi...
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!

samo da dodam da molim Boga da dovedu tog stopera vec jednom. ako bi Gaj zaista potpisao pa da bude registrovan za 3. kolo to bi bilo fenomenalno! u tom slucaju ako ispadnemo imali bi da krivimo samo sebe jer je to ono najbolje sto u ovom trenutku imamo i sa cim mozemo da raspolazemo... da vidimo ili jesmo za tu LS ili nismo, a ne da nam izgovor bude nedovodjenje stopera.
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!

Jebem ti Milan, s njima igramo posle ovih Iraca.



једино што нам може ублажити ову катастрофу је да УЕФА казни Милан, у том случају чини ми се да би играли против Палерма... :(

пОзДрАв!!!

Quote from: "Skrimo"Jebem ti Milan.otkud sad on u ls?


ko da sam znao...

Quote from: "Skrimo"
Quote from: "Skrimo"Jebem ti Milan.otkud sad on u ls?


ko da sam znao...

E baksuzu! :bes

Quote from: "SerbianEagle"
Quote

Za one koji se kace za Novotnog i njegov prelazak u Dinamo, Georgijev je bolje pojacanje i bolji igrac nego novotni. O 3 miliona evra i da ne govorim.

Pa ne mozas da ih uporedjujes jer ne igraju na istim pozicijama  :zbunjen
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Quote from: "Nesho"
Quote from: "SerbianEagle"
Quote

Za one koji se kace za Novotnog i njegov prelazak u Dinamo, Georgijev je bolje pojacanje i bolji igrac nego novotni. O 3 miliona evra i da ne govorim.

Pa ne mozas da ih uporedjujes jer ne igraju na istim pozicijama  :zbunjen

pa jeste ali kapiram sta je lik hteo da kaze,Georgiev i je mladji sveukupno bolji od Novotnija koji je daleko skuplji i istrosen.

Posle "divnog" zreba jedna lepa vest, stigo Gaj.