Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Maj 25

41
Пивница / Svetsko Prvenstvo
June 16, 2006, 04:09:43 PM
Sest komada.... Opusteno...  :D
42
2:0 za Partizan, igra se bez publike

Prvi čovek takmičenja Predrag Bojić doneo je odluku da prekinutu utakmicu registruje službenim rezultatom 20:0, kao i da se naredni mečevi finala igraju bez publike. Takodje, pokrenuti su disciplinski postupci protiv čelnika KK Crvena zvezda:

Zvanično saopštenje i odluku KSSCG prenosimu celosti:

U skladu sa aktima Košarkaškog saveza Srbije i Crne Gore, Propozicijama takmičenja, Pravilnika o takmičenju, Službenim pravilima igre i Disciplinskim pravilnikom, donose se sledeće

ODLUKE:

1. Utakmica CRVENA ZVEZDA – PARTIZAN registruje se službenim rezultatom 20:0 u korist ekipe Partizana na osnovu Službenih pravila igre.
- član 20, stav 1, tačka 3 (Ekipa gubi utakmicu bez borbe, ako odbije da igra nakon što joj je to naložio prvi sudija).
Kazna:  
Član 20.2.1 ,,Utakmicu dobijaju protivnici i rezultat je dvadeset prema nula (20:0).
Član 20.2.2 ,,U meču koji se igra na ukupan broj poena u dve utakmice (kod kuće i u gostima) i u play-off-u ,,bolji u tri utakmice", ekipa koja izgubi prvu, drugu ili treću utakmicu bez borbe, gubi i čitav meč ili play-off ,,bez borbe". Ovo se ne primenjuje u play-off-u ,,bolji u pet utakmica".  

O b r a z l o ž e nj e

S obzirom da su nakon prekida utakmice i pražnjenja jednog dela dvorane od strane MUP-a stvoreni uslovi za normalan nastavak utakmice i o tome obaveštene obe ekipe nakon propisanog čekanja zbog ne pojavljivanja ekipe KK Crvena Zvezda, sudija je doneo odluku o prekidu.

2. Utakmice do kraja PLAY-OFF-a igraju se bez prisustva gledalaca uz direktan TV prenos i prisustva akreditovanih predstavnika medija, timova obe ekipe (po 20), predstavnika klubova (po 30) i zvaničnih predstavnika Saveza.

Odluka je doneta na osnovu zajedničke procene MUP-a i KSSCG.

3. Podnosi se prijava Disciplinskoj komisiji KSSCG protiv Igora Žeželja, Živorada Anđelkovića i Nebojše Ilića zbog nesportskog ponašanja i odgovornosti, a u vezi događanja na utakmici.

4. Zbog nepoštovanja dogovora vezanih za kodeks ponašanja i neprimerene izjave u medijima kažnjava se igrač KK Crvena Zvezda, Gurović novčanom kaznom u iznosu od 1.000 bodova.

5. Zbog ne poštovanja dogovora vezanih za kodeks ponašanja i neprimerene izjave u medijima kažnjava se igrač KK Crvena Zvezda, Jeretin novčanom kaznom u iznosu od 1.000 bodova.

Predrag Bojić, direktor takmičenja


Izvor www.b92.net/sport
43
Haos u Pioniru... Strasne scene su se izdesavale. Nicim izazvani zandari krecu da biju sve pred sobom i sabijaju ljude sve do ograde. Bili smo bukvalno zgnjeceni uz ogradu i ona je popustila u jednom trenutku pa smo pali dole. Krv svuda, prelomi, uz sve to zandari nastavljaju da nas besomucno pendrece cak i pored pokusaja nasih igraca da ih od toga odvrate. Osim minorne povrede noge dobro sam prosao. Vise sam brinuo za decka koji je lezao sa otvorenom glavom (pretpostavljam da je njegova teza povreda o kojoj se prica). Nemam puno toga da napisem, bolje da sacekam da mi se glava malo ohladi jer sam jos pod prevelikim utiskom od ovih vecerasnjih dogadjaja. Ovo me neodoljivo podseca na strasna desavanja u Vrscu od pre 2 godine.
44
Zbog svog tog njihovog kurobecanja upravo DANAS treba da ih jebemo. Da pokazemo da nas 300 moze da peva bolje od cele njihove tribine. Da pokazemo koliko smo veci od njih, koliko smo iznad svih njihovih podlih poteza bilo sa kartama bilo sa necim drugim. SVAKO ko je Delija mora da odere grlo danas!
45
Терен / Kosarkaski play-off.
June 14, 2006, 01:03:09 PM
Henderson me je razocarao. Maksimalno je neozbiljan. Jednog dana vutra ce mu doci glave!
46
Utorak, 20 casova, Pionir... Siptari prave problem sa kartama ali to nas ne treba da zanima. Svi ispred Pionira pa cemo da vidimo sta cemo i kako cemo.
47
Пивница / Svetsko Prvenstvo
June 12, 2006, 07:46:10 PM
Petkovic se ponasao juce kao da je neka prijateljska utakmica pa nesto kao eksperimentise sa onim defektom N.Djordjevicem. Da je od pocetka igrao Koroman umesto Djordjevica i Zigic umesto Save majmuna mozda je i moglo nesto da se uradi, ovako smo u svakom slucaju ispali.
48
Пивница / Svetsko Prvenstvo
June 11, 2006, 12:38:21 AM
Neka hvala... Meni je bolje da slusam nase lapsus-komentatore nego mutirani, novonastali hrvatski jezik.
49
Терен / Kosarkaski play-off.
June 11, 2006, 12:13:20 AM
Dace Bog da konacno dobijemo siptare u finalu, mada ce realno biti tesko bez Zvezdinog cetnika Milana.
50
Пивница / Svetsko Prvenstvo
June 11, 2006, 12:09:49 AM
Bratee de mozes da slusas one ustase... Jednom sam cuo nekog njihovog kako kaze "sudac je puhno u xxxxaljku" u prevodu "sudija je dunuo u pistaljku".

Ali dobro, nekome je smesno meni je pak gadno kad tako nesto cujem ;)
51
Пивница / Svetsko Prvenstvo
June 10, 2006, 01:39:08 PM
Ko bi rekao da ce Ekvador da pobedi Poljsku... Meni je to bio siguran kec.
52
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
June 09, 2006, 01:49:31 AM
Quote from: "goku"Stoperi su im mozda i najtalentovaniji u zemlji-Bajalica

Nemoj Bajalicu molim te, taj kao da je ubacen sa strane da sabotira, dva autogola od toga jedan protiv Pakistana.
53
Пивница / Svetsko Prvenstvo
June 07, 2006, 01:39:28 PM
Quote from: "lucky_star"

"Kako raste navijačka i sportska temperatura oko Svetskog prvenstva u fudbalu, u javnost prodiru i nove inicijative u vezi sa ovim takmičenjem.
Jedna od njih je i predlog iz Holandije: da se svetska prvenstva ubuduće organizuju svake druge, umesto svake četvrte godine, kao do sada..." :


Ovo nikako ne bih voleo da se desi... Svetsko Prvenstvo bas ima toliku draz i toliku vaznost jer se igra u 4 godine.
54
Kakav olos... Delili karte po njihovim firmama, skolama, samo da bi nas sprecili da navijamo i pomognemo klubu.
Ja na kraju ipak nisam usao.
55
Idemo ispred hale pa kakve veze ima i ako ne udjem. Nije da ulazim na Santjago Bernabeu pa da mi bude zao :) Ako nista naci cemo neku dobru pivnicu pored, TV, i napravicemo atmosferu ;)
56
Терен / Valter Zenga
June 03, 2006, 01:00:29 PM
Meni veoma smeta kada se kaze Zvijezda. Zamisli kada bi srpski trener potpisao za Rijeku i kada bi ime kluba izgovarao "Reka". Pa lincovali bi ga tamo.

Radi se o IMENU kluba a ne o akcentu. Ne moze on da izgovara Zvijezda ako je IME kluba Zvezda.
57
Nadam se da ce do finala sa siptarima navijanje da se popravi jer je ovo danas moralo bolje.


+ Himna
+ Rukometasi
58
Северна трибина / Berane...
June 02, 2006, 12:00:00 PM
Dorcolskom sharmu teshko je odoleti  :D
59
Пивница / U-21
June 01, 2006, 11:59:03 PM
Bosko je na nekim drogama sigurno, sutnuo je ko baba. Ali njemu je lopta makar ishla u okvir gola a ovaj Purovic je neprevazidjen. Seljak koji je sishao sa crnogorske planine, treba ga staviti u polje da gura plug. Za njega je samo fizichki rad i nishta vishe.
60
Северна трибина / Berane...
June 01, 2006, 01:08:29 PM
Kako li je vozach dao intervju kada smo u BG stigli rano ujutru, a tada bi sve novine vec trebalo da budu u shtampi...

Kiza je otprilike sve reko shto se tiche navijanja i same tekme, a shto se tiche tog kamenovanja, bio je to pravi "junachki potez" s obzirom da je kamenje bacheno sa nekog shumovitog brda. Svo vreme smo imali pratnju tako da u Pazaru nije bilo nikakvog stajanja.