Сјајан преокрет, даће Бог да ово буде само један у низу трофеја у овој годину.
Свака част момцима и тренеру Булатовићу

Свака част момцима,стварно велики преокрет!!!Нисам могао да верујем када сам видео играче колико су срећни и поносни на освојен трофеј у купу!!!Е сад једна велика срамота за ДЕЛИЈЕ,пре свега за НСЦЗ!!!!!!Био је јуче дерби,сви смо истрошени,али ДЕЛИЈЕ су данас морале бити у СПЕНСУ!Ђаволи су дошли из Крагујевца да бодре своје одбојкаше!Океј,сад ће се рећи па они само то имају и трећелигашки фудбал,али то није неки изговор!!!Постали смо лењи,некако као да немамо снаге!Ако ДЕЛИЈЕ СЕВЕР нешто не организују и не иду организовано,други неће ни да помисле да дођу,направе нешто,пробају!!!!Данас је требало да буде барем 50,100 ДЕЛИЈА и верујем да би направили одличну атмосферу!!!!Стварно срамота!!!Разочаран сам јер се многе групе праве да су велике,јаке,организоване,а уствари живе од старе славе!!!!
ГОЛ,СВЕ БИХ ДАО ЈА ЗА ГОЛ!!!!!!!!! БИТИ ДЕЛИЈА,СТАЈАТИ НА СЕВЕРУ ЈЕ ДАР ОД БОГА,СУДБИНА И НЕШТО НАЈЛЕПШЕ ШТО ТИ СЕ МОЖЕ ДЕСИТИ У ЖИВОТУ!
http://www.youtube.com/watch?v=j19mUdziEpk


Прво,свака част играчима на освојеном купу,надам се да ћемо исто тако освојити и првенство.Што се трибине тиче,истина да је могло бити организовано неко навијање,подршка играчима,и не кажем да то није требала да организује Новосадска екипа,међутим,да је неко хтео да дође,да се одради утакмица како нама доличи,небитно дал си из Београда,Чачка,Краљева,Ваљева,не би смело никоме да представља проблем,Нови Сад није богу иза ногу,не воли само Нови Сад Звезду,ово је прошло,биће још 100 шанси,идемо делије-МИ СМО ЗВЕЗДИ СВЕ !!!

Свака част момци.Где игра сада Марта Дрпа.

Браво момци,све честитке!!!Такође сматрам да смо требали да одрадимо ово како нама доликује!Ал има времена,првенство је пред нама и мислим да би морали да одемо бар на једну текму,заиста су ови момци то заслужили!Још једном свака част,само тако наставите!!!

Једно питање: Јел смо се директно пласирали у ЛШ или требамо проћи кроз квалификације?

Quote from: Кале on March 05, 2009, 05:23:21 PM
Једно питање: Јел смо се директно пласирали у ЛШ или требамо проћи кроз квалификације?
Ако узмемо титулу идемо директно у ЛШ, ово је био Куп

http://www.b92.net/sport/odbojka/vesti.php?yyyy=2009&mm=03&dd=15&nav_id=350281
Почело је полуфинале,ЗВЕЗДА игра против Воше!Синоћ је Звезда забележила победу од 3-1 и после две утакмице одигране у Шумицама резултат је 1-1 !Опет није било ДЕЛИЈА! :-\ ??? Стварно неразумем разлог недоласка ДЕЛИЈА на одбојку,пре свега зато што су момци тренутно најбољи клуб целог спортског друштва Црвена Звезда,играју одлично,пре неку недељу у Новом Саду су осовјили куп(први после 10 година) !!!Мислим да је ово последњи тренутак да исправимо грешке и да дођемо на одбојку!!!!Било би лепо ако би успели да се организујемо већ за четвртак!Овде пре свега мислим на ДЕЛИЈЕ из Новог Сада!!!Сигуран сам да можемо да се скупимо,барем 50-100 људи!!!
ГОЛ,СВЕ БИХ ДАО ЈА ЗА ГОЛ!!!!!!!!! БИТИ ДЕЛИЈА,СТАЈАТИ НА СЕВЕРУ ЈЕ ДАР ОД БОГА,СУДБИНА И НЕШТО НАЈЛЕПШЕ ШТО ТИ СЕ МОЖЕ ДЕСИТИ У ЖИВОТУ!
http://www.youtube.com/watch?v=j19mUdziEpk

Хоће ли се све преостало утакмице играти у Новом Саду или ће неке бити одигране и у Београду?

Quote from: Кале on March 16, 2009, 10:00:11 PM
Хоће ли се све преостало утакмице играти у Новом Саду или ће неке бити одигране и у Београду?

Још две утакмице тамо, ако буде пета утакмица онда у Шумицама.

Одбојкаши Црвене Звезде добили су у четвртом мечу полуфиналне серије екипу Војводине по сетовима 3:2,и пети,одлучујући меч игра се у Београду,дан и термин накнадно.Свака част играчима на пожртвовању и борбености.Према томе,ето прилике да се текма одради како треба. . .

Пета одлучујућа утакмица како ствари стоје играће се у среду . . .

Да,утакмица се игра у среду,вероватно вечерњи термин,Шумице,ионако нам предстоји пауза фудбала,стварно би било штета да не подржимо ове момке,који уз одбојкашице једини представљају наш клуб како треба.
ПРАВДА=ИСТИНА за УРОША!
САМО ЗДРАВИ У ГЛАВИ-ПРОТИВ СИСТЕМА!

Пета утакмица полуфиналне серије игра се у ЧЕТВРТАК због тв преноса,а почетак је предвиђен за 18 часова.Ето,обавештени сте,па се видимо !!!

Почетак 5 утакмице померен је за 20.15 часова

Мали офф...Јел може неко да ми каже где игра сад Маја Мратинковић? ::) ;D
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Раднички из Крагујевца добио Краљевачку Рибницу и самим тим постао први финалиста.

Quote from: ОртоДелија on March 26, 2009, 04:51:36 AM
Мали офф...Јел може неко да ми каже где игра сад Маја Мратинковић? ::) ;D

Вратила се у Србију, игра у Јединству из Ужица...само са другим презименом  ;D

Штета. . . ???Шампиони државе,екипа Црвене Звезде није успела да се пласира у финале првенства,поражена је од екипе Војводине резултатом 1:3,у укупним победама 2:3!Све у свему,велика борбеност током целе сезоне и освојен куп Србије,тренутно су наш највећи понос Сд-а !