Da vam ne bih prepricavao, dovoljno je pogledati danasnji skenirani deo zurnala. Radi se o jednoj najvecoj legendi sa malog kalemegdana - Guzi Jankovicu.

Pokrali ga ovi govnari iz KK.

Evo scan-a: :deal

www.delije-caffe.net/razno/guza1.jpg
www.delije-caffe.net/razno/guza2.jpg

Ovo se ne sme zaboraviti. Danas sam stvarno popizdeo.

Nažalost bilo je i za očekivati...
Guza je tokom cele svoje karijere imao problema sa glavom,iako neverovatan talenat bio je i neverovatno lenj i neodgovoran,lakoveran i uvek je razmišljao srcem umesto glavom,upecali su ga da bi stekli poene kod publike,a ispalili ga kad su zajašili u našu Zvezdu.

Sve mi se češće mota po glavi misao da je KK jedino bio organizovan kada ga je vodila UDBA (za mlađe to je period od osnivanja pa do trofeja KPK).

I još nešto,Guza je pobegao iz Zvezde zbog uprave-prvo u Vojvodinu,pa onda u PAOK(valjda),pare od Zvezde nikada nije uzeo(koliko je trebao) uostalom kao i njegov kolega pok. Žižić koji je posle igračke karijere počeo da se bavi poslovima koji su podrazmevali i izigravanje agenta za nekretnine onih nesretnih godina...

Dakle ovi džukački potezi uprave(ne samo ove već i onih prethodnih) nisu novi i ponavljaju se već minimum dvadeset godina,ali ovo je najniže što se do sada desilo,a verujem da će biti i još podlijih poteza.

Da imam pare rešio bi Guzi problem...On je zaslužio od Zvezde najmanje stan...

I još samo još nešto,mislim da Guzu ne treba iskoristiti da se rešimo uprave,nego da rešimo Guzi problem,a ako usput rešimo i problem uprave-tim bolje.

...uprava smrdi na govna, uprava smrdi, jebote zivote al smrdi!  :(

sreca u nesreci je ta sto govna imaju tu osobinu (priroda im dala, bogu hvala) da ne mogu da potonu, nego uvek isplivaju na povrsinu, tako da mozes da ih "na vreme" uocis i ocistis!

posto je pauk vec nameravao da proda kucu za evroligu, eto resenja.

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

A koliko je navijaca bilo na utakmici sa Makabijem?! I to je jedna tema za razmisljanje...
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]


S obzirom da sam malo bolje upoznat oko Guze napisacu vam jos nesto a to ne pise u novinama. Guza za vreme svog igranja u Zvezdi nije ziveo u roditeljskom stanu (otac neki oficir) (4-soban na nbg). Inace u tom istom stanu zive mu ako se ne varam majka, sestra i sestricna.

Guza vec duze vreme zivi u grckoj. Koliko znam za ove bedne pare od 30.000 evra ponudjen mu je neki stan u Mirijevu, prizemlje, nema grejanja, grubi radovi (tzv. siva faza), jeste da je stan od 60 kvadrata ali ... to vredi realno 30.000 evra. Dobar stan u Mirijevu od 60 kvadrata vredi izmedju 45 do 60.000 evra. Guza cim je usao u taj stan odbio je.

Ne znam sta je uradio u Grckoj, dali tamo ima neku gajbu ili tu nesto raspolaze. da li je i kolike pare je zaradio u Paoku ne znam. valjda jeste. Razveo se od zene Grkinje a ima pravo da trazi od zene alimentaciju s obzirom da je nepokretan.

Izgleda da je neko pojeo 30.000 evra. Ne bi me cudilo da su to ovi govnari iz KK jer neverujem da Guza laze jer ovi iz KK su kako mi kazu jako lose platise i svima duguju pare. Jednom decku sto odrzava sajt KKCZ duguju vec 6 meseci 1000 evra... A Caffe... koliko nama duguju to da nepricam.

Neka se jave na ovu temu i oni koji imaju mnogo vise staza na severu od mene.

Quote from: "KizaLion"
Izgleda da je neko pojeo 30.000 evra.

Meni nije jasno zasto se kinta nije uplacivala na neki Guzin ziro racun (kao sto se uplacivalo recimo kada smo malom Nesi prikupljali kintu) u tom slucaju se ovakve stvari ne bi desavale jer sva kinta bi isla direktno tamo gde treba! Ovako ispada da je "neko" izmajmunisao ne samo Guzu, nego sve ljude koji su ucestvovali u akciji.

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

QuoteA koliko je navijaca bilo na utakmici sa Makabijem?! I to je jedna tema za razmisljanje...

To jeste tema za razmišljanje,ali nije presudan faktor za ovu priču,ispada na kraju da je pod "pokroviteljstvom" KK ustvari samo KSSCG dao pare,a da očekivanu drugu polovinu naš klub nije ni mislio da da.

Dakle,Guza je oteran u pečalbu,a kad se vratio u kolicima dobio je od "humanitaraca" kurac u dupe i još ga ponižavaju...Toliko o legendama koji hoće da se vrate.

Jedini pametan iz te generacije košarkaša je Zoki Radović,koji je uz košarkašku i reprezentativnu karijeru završio redovno i pravni fakultet,pa se čovek lepo odjebao u svet(Nemačku) i nema posla sa gulanferima koji vode Zvezdu.Kad ga pozovu na slikanje na kališ-on se zahvali i kaže da ima preča posla.

Lepo si sve ovo izneo. Mislim da ima jos jedan forumas, Boka, koji uvek ima neke informacije  :D

Ne zna se ko je gori KK CZ ili Misa Tumbas.  :bes

Do juce ste svi pricali eh kada bi nam fudbalska uprava bila ko kosarkaska, sad vam vise ne valja ni kosarkaska. Mene isto tako zanima zasto svi cim procitaju necije optuzbe na racun Crvene Zvezde u bilo kom sportu odmah uzimaju to zdravo za gotovo da je tako i amin, i upravu odma na stub srama i lincovanje. Ja licno ne znam sta je istina, a sta nije i ne zanima me. Mene samo zanima zasto ste svi uvek tako negativni ?
he FBI is offering a $1,000,000 reward for information leading directly to the arrest of James J. Bulger.

Što sa mene lično  tiče,ja nikada ne laprdam-u fazonu reko mi čovek koji zna Peru...
Zorana Radovića znam lično(i njegovu porodicu),pokojnog Žižića sam upoznao u trenutku kada se bavio prodajom nekretnina,Guzu ne znam lično,ali sam kao klinac visio na kališu i gledao treninge-gde sam posle i trenirao basket,malopre pomenutog Guzu sam takođe viđao svaki dan pošto je išao Vasinom ulicom peške na trening...
A što se tiče FK,to je posebna priča...Aca autobus-čuveni PRVI menadžer Zvezde je takođe bio kućni prijatelj,a pokojni direktor omladinske škole Miroslav Pavlović isto,tako da sam vezan za Zvezdu kako god okreneš i obrneš,a problemi FK i KK za mene uglavnom nisu tajna...Tako da o upravama od vremena Kaponje(s čijom decom sam išao u OŠ) pa do ovog Žike pauka prljav veš mi nije promakao,samo je bitno dal' je trenutak o tome da se priča.A o Džajinom opusu može da se napiše bestseler-Dotičnog sam najžeće napadao kada smo uzeli titulu sa Muslinom jer sam video da se okružio budalama i da više ne vlada situacijom(dokaz da je zreo za penziju),pa su me ovdašnji posetioci foruma napušavali i nazivali trovačem i provokatorom.

Svaka uprava je dobra jedino ako ima rezultate...(titule,pehare,plan i kontinuitet u uspesima...)

Ja mislim da nisam negativan nego realan-što nije uvek popularno i pametno...
I još nešto,da obe sekcije kluba imaju iole pristojne razultate,50% topika na ovom forumu nikada nebi bilo postavljeno.