Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - фкцз

21
Пре неколико дана је, по незваничним информацијама, извршена потера за људима из ОФК-ине управе по Немачкој, успели су да умакну и тренутно се налазе у Хрватској..

лични извор
22
сат-сат и по пре утакмице..
23
Заставе ће се продавати већ сат-сат и по пре текме.. Немој сви да нагрнете 5 минута пре почетка утакмице!
Немој да је кренуо неко без 100 динара у џепу, не ваља излазити без пара из куће.. :D
24
:lol:  :lol:  :lol:
25
Quote from: "rukometas_bg"
Quote from: "фкцз"
Иначе, песма нема везе са ђенерал Дражом.

а са ким има?
Песма је о ђенералу који је ослободио неколико села на Космету, а онај ко је био на концерту је чуо да се у осталим строфама спомињу турци, арнаути што говори о ком временском периоду се ради..
26
парола1 (1. полувреме): Слобода и правда за Џају и све наше људе!
парола2 (2. полувреме): Космет је Србија

Quote from: "Ђоле"али певало се Ђенералу у тим тренуцима.
Ђенерале, ђенерале
нек је твојој мајци хвала
што јунака, родила је
да се српству врати слава

Иначе, песма нема везе са ђенерал Дражом, и има још неколико строфа али је ово сасвим довољно за почетак..
27
Quote from: "sezione ruma"само ми је то битно да ли се грб види и са друге стране.
мени се види са обе стране..
28
Quote from: "Nikola013"Незнам, ако је таква ситуација, зашто се поново није организовало на маркани, или у пиониру ? могло би много више људи да дође и много би више средстава могли да прикупимо за помоћ нашем народу са Косова !
организација онаквог концерта је много компликованија, потребно је много више времена.. треба доста времена да се прочује за тако нешто у нашим условима где немамо простор у медијима.. узми у обзир и то да је напољу минус, и да је питање колико би људи осим нас дошло..
ово је најбољи начин да се у кратком року сакупи већа сума новца..
29
у понедељак је студентски протест у случају да косово добије независност.. али та организација нема везе са овом што се ових дана шетка по граду и тражи смену ових и оних..
30
не, ми треба да идемо тамо као срби, а тек онда као навијачи и не треба то да стављамо испред овог догађаја.. то што се неко цимао и помагао уопште му не даје за право да се понаша како хоће.. тиме што смо урадили до сада не треба да се хвалимо..
на протест ће доћи чланови неколико група србије, и међу собом су се изричито договорили да долазе без обележја.. зашто да се ми правимо паметни..

~бре
шта ти је то модификовано у посту..
31
Северна трибина / Сезона 2007/2008
February 08, 2008, 05:42:54 PM
Quote from: "United North"
15 И 16 Марта је и одбојка  :batine   а ваљало би подржати девојке
ништа се ти не брини.. namigivanje
32
ево пост једног нашег другара са форума д.нет од јуче.. посебан позив заиста није потребан у овој паузи навијачких текми, али надам се да ће текст утицати на оне који га буду прочитали..

QuoteЕто Делије, кроз четири дана долази и та фамозна утакмица о којој се на овој теми доста полемисало. Кроз ту причу провукло се и питање могућности млађих навијача да сами преузму на своја плећа организовање подршке на једној утакмици, па макар и одбојкашкој. Наравно, који је спорт у питању је најмање битно; јер ако постоји добра воља и жеља; осећај припадности трибини и идеји и идеалима које наш покрет има; утакмица и да ли је она у фудбалу или боћању, да ли је борба за прво или последње место на табели - све то постаје небитно.

Ево на једној од тема којом је на форуму обележено и 19 година наше групе, кренула је конструктивна расправа о томе како ми видимо нашу групу у будућности, ка чему треба тежити и како то постићи. Као једна од најбитнијих ставки је подвучено и рад на едукацији млађих навијача и њихово напредовање, као једна од генерација која у будућности треба да буде понос Севера, као што су и претходне биле.

Пут којим ће се до тога доћи је дуг. Неки делови тог пута су већ пређени, неке тек треба прећи. Пред новим генерацијама, као и пред целом нашом трибином, су велики изазови, а ова утакмица је у том погледу - ништа. Како једна утакмица, која се игра у Београду одакле је већина наших навијача, може да нам представља изазов у било ком смислу? А тек са временске дистанце кад видимо шта је писано на претходних пар страница ове теме видимо које су се погрешке ту дешавале, и са чиме смо се ми задовољавали.

Зар треба поново да нам се понови утакмица са Панатанаикосом или неке мале рукометне утакмице на којима је било нас стандардних млађих 60-70, оних људи који су увек ту, у свим сферама навијачког живота и свим догађајима везаним за нашу трибину. Наравно да - НЕ. Да ли је могуће да неко сматра да му је навијачки живот са пар евро гостовања у току сезоне и пар домаћих гостовања од којих је најдаље 200км пребогат? Да он са својих 20 година или чак и мање, и неколико сезона које је активан на трибини може да себе сматра ветераном? Да му је ''испод части'' да дође на овакву утакмицу? Тај је онда залутао међу нас и ни не разуме због чега долази на нашу трибину. Са наше стране учинићемо све што је у нашј моћи да се то не догоди поново. Свесни смо минуса на претходним утакмицама, и као и све минусе до сад у било ком делу нашег навијачког живота трудићемо се да их исправимо и да добијемо још већи плус. Ако неко није у групи, што је данас често постамо помодарство из неких погрешних разлога, и често уопште није мерило да ли неко квалитетан навијач или није, нек се не осећа мање вредан и самим тим да се случајно премишља да ли да се појави са својим другарима. Овај позив је стога највише упућен њима. Самим појављивањем на оваквим утакмицама доћи ће сигурно до нових другарстава, повезивања у било којој сфери навијачког живота, осећаја заједништва и припадности, и самим тим бољитку и наше трибине.

Ова утакмица је најављена месец дана унапред. Претходна утакмица је играна 15.12., значи пре више од месец дана. Како ствари стоје нажалост и до утакмице после ове ћемо чекати више од месец дана. Не постоји разлог да у четвртак не напунимо Шумице. Првенствено ми млађи, а онда и наши другари који су мало старији, па онда и ко може да дође из унутрашњости, нико им неће замерити да дођу  На свакоме од нас је да да свој максимум и да у четвртак првенствено нашом бројношћу поправимо утисак са претходних утакмица а затим и навијањем направимо атмосферу по којој је наш Север препознатљив! А и нашим девојкама из одбојкашког клуба ће бити пуно срце, па можда падну и неке симпатије  (Ето мало и шале да не буде све преозбиљно)

ДЕЛИЈЕ - Четвртак, 24.1. - Нема изговора, сви у Шумице!!!
33
24. јануар(четвртак) од 18ч, хала Шумице..
одбојкашице играју четвртину финала купа ЦЕВ..
СВИ У ШУМИЦЕ!
34
Пошто се завршила фудбалска полусезона, нема разлога да нас не дође доста на вечерашњи дуел са Хрватицама.. Мислим да нема потребе упућивати неки специјалан позив..

Утакмица се игра вечерас у 20ч у хали Шумице.

СВИ У ШУМИЦЕ!
35
Пивница / Ja te volim Srbijo...
December 01, 2007, 02:05:03 AM
QuoteStudenti Pravnog fakulteta u Beogradu organizuju sada vec tradicionalnu akciju
OSMEH  NA  DAR!!!
Radi se o humanitarnoj akciji prikupljanja poklon paketica za dacu sa Kosova i Metohije. Mi smo prosle godine bili skepticni i mislili smo da ne mozemo da skupimo vise od 30 paketica, pa smo zavrsili akciju sa oko 500 paketica koje smo licno (oko 25 studenata) urucili klincima iz 4 najugrozenije enklave u Metohiji, Orahovac, Gorazdevac, Velika Hoca i Osojani...
Ove godine smo skepticni takodje, ali mislimo da ne mozemo da skupimo vise od 1000 paketica. Evo imate sansu da nam pomognete i da zajedno prevazidjemo zadato...

Ako nemate mogucnosti, dovoljno je i jedna cokoladica, ali je bitno da budemo svi deo toga...

Paketici se primaju od ponedeljka do petka, od 11h do 14h na pultovima u holu Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, ili u kancelariji Studentskog parlamenta na istom fakultetu...
36
Quote from: "United North"Синоћ лепо издање,чак по мени боље него против чуке.
Доста расположених људи за навијање,наравно велики и мали барјаци и неколико бакљада....Само се надам да овог пута није нестао ниједан барјак јер како п... рече против чуке од 60 није враћено 15......
37
Пивница / Svaštara
June 05, 2007, 02:06:39 PM
о чему ви расправљате..  :o
38
Рукометни клуб Црвена Звезда организује хуманитарни меч са Борцем из бањалуке у недељу. Утакмица почиње у 18 и 30 часова.Цена карте је 100 динара.
Сав приход од продаје карата иде за Народну кухињу у Косовској Митровици.
Делије,напунимо шумице и још једном покажимо нашу хуману страну.
39
Quote from: "Nikola013"можеш и на јутјуб али да би остали могли да скидају и чувају фајлове на комповима, потребно је да са нета скину фајерфокс браузер и плугин за њега који се зове унплуг, фајлови се скидају у флв формату и можеш их отварати и гледати преко влц плејера.

Е сад што ове скраћенице и екстензије не личе ни на шта када су написане ћирилицом ту већ нисам ја крив  :D

Делије поздрав !
или једноставно било којим браузером..

http://keepvid.com/

прекопираш линк, напишеш са ког је сајта и изађе даунлоуд линк..
40
:rofl  :rofl  :rofl  :lol:
:ruke  :ruke  :ruke
:sampion