svidja mi se ona nijansa crvene iza chegevare...:D

sada cu ja da pogledam nesto,pa da ti posaljem nijanse... ;pljuga

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

da vidimo tu cetvrtu stranicu...:)

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Mnogo,mnogo dobro uradjen forum.   :ruke

Shta ce li sad biti s
b]Napred Zvezdo,samo napred.[/b]

da vidim da li sljaka...fino, fino...svaka cast Kizo namigivanje

proba... ;pljuga
NCIDENTI SONO COSA NOSTRA VAI AVANTI
STELLA ROSSA!!!


 Хвала на упозорењу друже админе , али ја не мислим да покрећем нову тему већ да одговорим на ову . Па да почнем : *Ја сам Звездаш од како знам за себе , што значи да је то цирка око 45 година . Међу првима сам из мог града који су долазили на Маракану да бодре најомиљенији клуб и легенде Југословенског фудбала . Према томе ја имам сигурно веће искуство од многих на овом форуму и од навијача Звезде . За форум могу да кажем да је добар , али не треба пуно говорити о навијачким сукобима са другим клубовима , јер то само штети Звезди и плус смањује средства у каси плаћањем казни . У то сте се могли уверити више пута прошле године . Када се чланови придруже некој теми треба говорити о тој теми , а не скретати са теме и одлазити на друге теме , што значи да се треба придржавати те теме . И на крају : ја сам вечерас поставио 5 коментара на форуму , а од тих 5 остао је само 1 . Где су остали коментари , зашто су избрисани . Буде ли се то брисање и даље наставило ја више нећу да посећујем овај форум . Захтевам од надлежних са форума објашњење и образложење и то у најкраћем року . Тражим ово зато што се посета свим форумима , а не само овом , наплаћује* .   >:( ???   
ЗВЕЗДА ЈЕ ЈЕДИНА ; ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ ; СВЕ ОСТАЛО СУ СИТНИЦЕ И МРВИЦЕ ......+

Ја сам ти обрисао коментаре! Правило форума је да се пише ћирилицом, а твоји постови су били писани латиницом. Јел ти сад јасније? Биће обрисани и они постови у којима се пишу глупости, а из твојих то једноставно избија, зато памет у главу и нормално пиши.
Ако ти се не свиђа слободно крени са форума, иди гледај легенде југословенског фудбала, то ти је онај други клуб, знаш ти добро који.

Друже ниси то трбао да урадиш нити овако да напишеш на овом форуму . Јер ја нисам балавац па да ме неко зеза и то за моје рођене паре . Разочарао си ме . Мислио сам да је ово добар форум али сам се преварио . Како се мени чини нема правих људи који ће да воде озбиљно овај форум . Ја поред овог форума посећујем још 4 и ни на једном није оваква ситуација . А кад је правило да се пише ћирилицом где ти је то правило које треба да буде на видном месту , кад је такво правило зашто је оволико шаренила на форуму , више од пола форума је писано латиницом . Ко се тог правила не придржава , ко су ти који пишу латиницом . Где си мене нашо . Ја оно што напишем нису никакве глупости , за разлику од других , па и твојих . На овим осталим мојим форумима ни једном нисам промашио тему . А што се тиче тих легенди они нису играли за Вртиште него за Црвену Звезду , они су писали историју Српског и Југословенског фудбала , а може се рећи и Европског , они су писали историју Звезде и драго ми је што сам имао част да их гледам и бодрим са трибина . Срамота је да то незнаш и да их упоређујеш са неким левацима који нису вредни помена . Зар су Звездине звездице тамо неки ветерани , они који су писали историју Звезде . Ако незнаш историју Црвене Звезде прати на сајту опцију *времеплов* . Ја сада ово пишем и никада више а коментариши колико хоћеш , ја више нећу да се јављам на ову тему . Другарски поздрав . 















ЗВЕЗДА ЈЕ ЈЕДИНА ; ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ ; СВЕ ОСТАЛО СУ СИТНИЦЕ И МРВИЦЕ ......+

Крени полако, сморио си...

За 45 дина би научио и граматику кинеског, а камоли свог језика. Или је то можда југосл(о)(а)венски...
"НЕ БОЈИМ СЕ ОД ВРАЖЈЕГА КОТА,
НЕКА ГА ЈЕ КА НА ГОРИ ЛИСТА,
НО СЕ БОЈИМ ОД ЗЛА ДОМАЋЕГА" - ЊЕГОШ

Немој да скрећемо са теме, објашњено му је и ту је крај.

добар је форум само избришите старе приче....и у убаците неке нове графите

форум није лош... само треба да се мало више сређује.. да се обришу стари постови који само заузимају места

Quote from: Corleone on March 12, 2009, 05:30:13 PM
форум није лош... само треба да се мало више сређује.. да се обришу стари постови који само заузимају места
Нпр?

па на пример напредак-звезда( прошле године), офк-а(прошле године),гостовање у чачку,челарево... сви оне теме на којима није писано ништа по неколико месеци и  нити ће бити писано. Можда да се направи нека архива па у њу да се стављају те теме..

неће ништа да се брише, остаје како јесте

а незнам какве везе има то са квалитетом форума ???
па баш и треба да стоје старије теме,поготово у подфоруму северна трибина.