Извор Б92:

Odbojkaši Crvene zvezde plasirali su se u polufinale "plej-ofa" Prve A Pils lige Srbije i Crne Gore, pošto su u trećem meču četvrtfinala savladali ekipu kraljevačke Ribnice.

Zvezda je u "Šumicama" slavila sa 3:0, po setovima 25:23, 25:19 i 25:23 i tako u "majstorici" izborila polufinale. U prvom susretu, 3. marta bilo je 3:0 za Zvezdu, revanš u Kraljevu tri dana kasnije završen je pobedom Ribnice – 3:2.

U trećem meču, Zvezda je bila nadmoćna u bloku, a prilično sigurna i na servisu. "Crveno-beli" su ostvarili 12 poena iz bloka, naspram Ribnice koja je na taj način upisala pet poena. Zvezda je imala i pet as servisa, a Ribnica dva.

U polufinalu "crveno-bele" čeka ekipa podgoričke Budućnosti, koja je bila slobodna u četvrtfinalu, jer je ligaški deo takmičenja završila na drugom mestu.


Други полуфинални меч се игра између Војводине и Будванске ривијере.

Звезда ће прва два меча одиграти у Подгорици. По распореду 3. утакмица се игра код нас 17. марта. Било би јако добро ако би Звезда изборила бар једну победу у Подгорици. Тако би полуфинални дуел могли да завршимо и у Београду. Мада верујем да би, ако дође до 5 меча у Подгорици, Морача била пуна Делија.

У последњем одмеравању снага у Подгорици Звезда је славила, ако се не варам, 3:0 или 3:1.

Уз нашу подршку титула у одбојци није тако далеко.

:sampion

Свака част на топику.......и ја сам размишљао да га отворим али тек кад уђемо у финале.......свака част за момке ја их више готивим него ретарде кошаркаше ове године јер се боре а имају јако млад тим и има времена за њих уколико наравно сви неоду на крају сезоне.................Надам се да улазимо у финале

Kapa dole odbojkasima.Zaista na njihov racun mogu ici samo reci hvale.Iz godine u godinu nam najbolji igraci odlaze u inostranstvo,tim je veoma mlad,ali jednostavno,ti momci rade i cute...i eto rezultati su svake godine tu!
Nadam se da ce i ove godine pokazati da je Zvezda najveca!