Srpski muškarci su najzgodiji na svetu! A Srpkinje su najlepše žene!

Tokom svog ,,seksualnog istraživanja" koje sam lično sprovela u Beogradu došla sam do nepobitnog zaključka da su mužjaci u Srbiji najnapaljeniji i da imaju najveće penise na svetu. Zbog toga verujem da su apsolutno tačni rezultati nedavne studije ,,Dureksa" po kojoj su Srbi narod koji najčešće vodi ljubav na svetu! To je čista genetika.

Amerikanci misle da je moje srpsko ime Anka vrlo seksi. To mi je dosta pomoglo u karijeri jer u Americi nema mnogo žena koje se tako zovu.

To ime dobila sam po svojoj baki - porodica moje majke je iz Rume, a očeva familija je iz Like.

Moj deda po majci Branko Pečkić se iz Rume doselio u Ameriku 1916. godine i pomogao je u osnivanju Srpske nacionalne federacije u Pitsburgu. Moj drugi deda Mile Radakovich (ovo CH su promenili umesto Ć dok su brodom plovili od Evrope do Njujorka) došao je otprilike u isto vreme u Ameriku i nastanio se u mestu Džoliet blizu Čikaga. On i moja baka počeli su da ilegalno proizvode alkohol, a potom su otvorili prodavnicu, zatim šnajdersku radnju i srpski restoran u kome su služili alkohol koji su kupovali od Al Kaponea. Kada je tridesetih godina prodaja alkohola u Americi dozvoljena, otvorili su pivnicu i postali veoma uspešni. Izdržavali su jedanaestoro dece i sve oni su završili fakultete.

Moja majka je bila operska pevačica, i mog oca je srela na jednoj košarkaškoj utakmici u Čikagu. Moj tata je bio biznismen, radio je u nekoliko poznatih kompanija, da bi kasnije otvorio bioskop koji je vodio punih 30 godina.

Svoj prvi scenario sam prodala producentskoj kompaniji Toma Kruza, a trenutno pišem drugi scenario. Glavna scena u filmu biće srpska svadba, sa svim našim običajima. Prati život devojke koja iz Njujorka dolazi u Holivud. Muškarci će je voleti jer je veoma zgodna i seksi, a žene že je voleti jer će moći da se smeju ponašanju muškaraca. Nadam se da će biti prikazan u bioskopu moga oca. Moja treća knjiga biće objavljena sledeće godine.

Pa nisam znao da je Kiza nadimak za ime Anka ...

I kad si ti to izdavao/la knjige?

:finger



Ово је чланак из данашњег Блица  :)