Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Thadeu

1
Пивница / Одг: ХРИСТОС СЕ РОДИ !
January 07, 2009, 04:20:05 PM
Ваистину се роди!!
2
Северна трибина / Одг: 20 година
January 07, 2009, 04:19:05 PM
Срећан рођендан браћо!!
Христос се роди!!
3
1. Манчестер С. - Евертон 2
2. Тотенхем – Манчесет Ј. 2
3. Штудгарт – Бајерн 2
4. Хофенхајм – Шалке 1
5. Барселона - Реал 2
6. Севиља - Виљареал 2
7. Ђенова - Аталанта 1
8. Јувентус - Милан 1
9. Окесер – ПСЖ 2
10. Лион - Марсеј 1
4
1. Њукасл - Стоук X
2. Вест Хем - Тотенхем 2
3. Шалке - Херта 1
4. Келн - Хамбургер X
5. Барселона - Валенсија 1
6. Реал - Севиља 1
7. Лацио - Интер X
8. Сампдорија - Ђенова 1
9. Марсеј - Ница 1
10. Нант - Лион 2
   
5
Пивница / Одг: ФМ 07
November 28, 2008, 03:57:28 PM
Како вам се чини игра да знам да ли да је скидам,и како је урађена Звезда?
6
1. Манчестер С. - Мачестер Ј. X
2. Челзи - Арсенал 1
3. Леверкузен - Бајерн X
4. Штудгарт - Шалке 1
5. Севиља - Барселона 2
6. Валенсија - Бетис 1
7. Рома - Фиорентина X
8. Палермо - Милан 2
9. Оксер - Монако X
10. Сошо - Бордо 2
7
1. Фулам - Тотенхем 2
2. Хал - Мачестер С. 1
3. Леверкузен - Шалке X
4. Херта - Хамбургер X
5. Атлетико - Ла Коруња 1
6. Малага - Виљареал 2
7. Аталанта - Наполи 2
8. Рома - Лацио 2
9. Авр- ПСЖ 2
10. Лион - Бордо 1
8
1. Арсенал - Манчестер Ј. X
2. Блекбурн - Челзи 2
3. Манчестер С. - Тотенхем X
4. Шалке - Бајерн 2
5. Херта - Хофенхајм 2
6. Ла Коруња - Еспањол 2
7. Хетафе - Валенсија 2
8. Интер - Удине 1
9. Монако - Лион 2
10. ПСЖ - Лил X
9
1. Тотенхем - Ливерпул X
2. Њукасл - Астон Вила 1
3. Хофенхајм - Карлсруе 1
4. Вердер - Херта X
5. Билбао - Виљареал 2
6. Бетис - Ла Коруња X
7. Јувентус - Рома 1
8. Милан - Наполи 1
9. Нанси - Бордо 2
10. Ница - ПСЖ 2
10
1.  Зенит - ЦСКА Москва 1
2.. Челзи - Манчестер Ј. X
3.. Лил - Оксер  1
4. Милан - Лацио 1
5. Каљари - Јувентус 2
6. Фејенорд - Ајакс 2
7. АЗ Алкмар - ПСВ 2
8. Бетис - Севиља X
9. Менхенгладбах - Херта X
10. Бајерн - Вердер 1
11
Полиција на тренингу Звезде!
03. 09. 2008.

Због страха од новог упада "Делија" органи реда чуваће црвено-беле фудбалере

Пише: БОЈАН М. ЂОРЂЕВИЋ

Фудбалери Црвене звезде од данас ће тренирати под присмотром полиције! Наиме, после три слободна дана, која су провели на сигурнијим местима од Београда, црвено-бели "професионалци" настављају са радом, али уз присуство органа реда како би се избегле непријатне сцене од пре неколико дана када је Короман добио шамар.

Наиме, полиција је предухитрила планове "Делија" да опет дођу на тренинг, али то никако неће значити да фудбалери Црвене звезде могу да се опусте. Наиме, момци са "севера" одлучили су да им прилично загорчају живот. Док су се играчи крили по разноразним "штековима", навијачи су сакупљали информације о "љубимцима", тако да момци са "севера" имају праву базу приватних информација, у којима се налазе чак и телефони њихових "лепших половина", адресе становања, имена омиљених места за излазак.

- Може да се игра лоше, да се изгуби, али нико не сме да каља дрес Црвене звезде. Цео "север" је бесан на играче, тако да планирамо драстичне мере. Морамо да их вратимо у реалност. Они су Звездина срамота - рекао нам је један од навијача са "севера", који није желео да нам открије планове.

Ипак, како ГАЗЕТА сазнаје, планирано је да појединим фудбалерима буду запаљени аутомобили као последња опомена, док ће "јачи момци" са "севера" имати целодневни задатак да патролирају градским кафићима. Уколико неко од играча, који су дозволили да Звезда после 24 године буде последња на табели, седне на "кафицу", очекиваће га жестоке батине!

- На "северу" се све зна о сваком играчу. Добро смо обавештени и после оваквог бламирања њихове девојке и жене могле би да сазнају шта све раде када нису код куће. Издало нас је стрпљење - рекао је извор ГАЗЕТЕ са "севера".

газета

ја не разумем како их није срамота,не верујем ста све могу да напису..

12
Прича се да га држи један од браће Бамбалић. :)
13
Терен / Одг: Прелазни рок 08/09
August 30, 2008, 03:05:35 PM
Да,то је и Евертон потврдио.
14
Терен / Одг: Прелазни рок 08/09
August 26, 2008, 05:01:17 PM
Нино Пекарић, стамени 26-годишњи штопер ново је појачање фудбалског клуба Црвена звезда. Пекарић међу црвено-беле стиже као једногодишња позајмица из букурештанског Динама, са могућношћу продужетка сарадње.



,, Изузетно сам задовољан што сам дошао у Црвену звезду. То је велики клуб са европском и светском титулом. Пресрећан сам и на мени је да се одужим због указаног поверења. Све је на мени и све ћу урадити да Звезда бележи добре резултате", каже Пекарић.



Пекарић је своју професионалну каријеру почео у Радничком из Обреновца где је провео две сезоне. Потом је три и по године играо у Војводини, да би последњих шест месеци био члан Динама из Букурешта.



,, Лош период мог живота је иза мене, али не бих хтео да причам о томе. Стижем у Звезду као велики професионалац, максимално припремљен за највеће напоре. Упућен сам у игру црвено-белих и познајем систем игре који форсира тренер Земан. Очекујем да ћу се веома брзо уклопити у игру", тврди Пекарић.



,, Презадовољан сам јер смо довели изузетно доброг играча, који ће много допринети игри наше одбране и целог нашег тима. Нино би требало својим искуством да донесе велики квалитет и сигурност. Добро га познајемо и задовољни смо са још једним успешно урађеним послом", каже спортски директор Црвене звезде Горан Буњевчевић.



Пекарић има осам наступа за младу репрезентацију и један постигнут гол. У Црвеној звезди носиће дрес са бројем 16 на леђима.

(црвеназвездафк)

Ево коначно прави партнер за Гаја у одбрани.Сасвим ок је био у Војводини,није се нешто наиграо у Румунији,па је дошао код нас на једногодишњу позајмицу као и Никола Петковић.Најављује се долазак још 2-3 наша играча.Ја предпостављам да су то неки који играју у иностранству јер су добри играчи из наше лиге прескупи.

поздрав
15
Терен / Одг: Прелазни рок 08/09
August 22, 2008, 03:41:09 PM
Пише тако у Новостима,али је Буњевчевић на представљању Лазетића рекао како је један од њих двојице бити представљен после меча са Банатом,а други у понедељак.Поред њих двојице најављен је долазак још 4 појачања тако да ће бити потрошено око 70-80 % буџета и како они кажу да већ снимају неке играче за зимски прелазни рок.

поздрав
16
Терен / Одг: Млађе селекције
August 21, 2008, 02:32:43 AM
Читам јуче у Журналу како је клуб(Крмпотић) да је Крмпотић поручио Пршу и још неколицини да могу да напусте клуб и забранио је млађим категоријама да се хране на рачун Звезде.За Прша многи инострани стручњаци говоре да је један од најбољих млађих играча у региону..али шта да се ради,важно је да ми доводимо играче из 3 португалске лиге и репрензатативце Азербејџана и да преносимо директно постављање нове траве..али рече Топлица како враћају ону двојицу из Олимијакоса.Пред нама је узбудљива јесен  ;D

Поздрав
17
Ево голова са утакмице:
http://www.youtube.com/watch?v=iTulk_se_gA