Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Коди

1
Пивница / Одг: Svaštara
January 15, 2009, 02:00:20 AM
Погледајте на овом снимку дукс који носи лик -гитариста Hammerfall-a шведског бенда - Лик је  српског порекла :

http://www.youtube.com/watch?v=3Iptc4VSsGc

А на овом снимку прескочите почетак и обавезно обратите пажњу на део после 4 минута..

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=41535237  :D

HаmmerFall има концерт у 11 Априла у скц-у ( требао би да буде тада, уколико Оскар пре тога не остави гитару и пређе на Север ;D.  )

2
Срећна Православна нова 2009 година свим Делијама, навијачима Црвене звезде....
(и успут пошто нисам стигао пре)... да пожелим мир Божији-Христос се роди и срећан нам рођендан Делије!

пс.
деда мразе, деда мразе секире нам дај...
3
Лажљиви новинари покушавају да нас заваде... нећу да сад овде претим јер нисам нико битан на трибини, али стварно као неки лешинари нас нападају, и клуб и навијаче... ипак они су лешинари ми смо људи.. и зато морамо сад истрајати у јединству и оданости Звезди! И добро је да видимо која новина ово пише и са чије стране дува ветар, погледајте  и друге медије овај сос канал  са овим њиховим смс порукама деца од 10 година пљују по нама, све раде да би нас спуштали... мислим је да све то долази из зечевићеве и ћурковићеве кухиње, раде на депопуларизацији Звезде и уздизању њиховог клуба... могуће да ова прича и нема толико везе са приватизацијом.
4
Па јел проблем у грбу или у штуцнама? Него да заобиђеш ти нас са празноверицама...

Пијанац
5
Није се навијало у првих 27 минута у част погинулом момку, исто као у дербију и парола преко ДС транса -- Нека је вечна слава свим жртвама навијачких обрачуна.  Фирма је имала заставу са ликом Дејана Д.
Навијање је било сасвим добро, а уз ову нову песму је пар пута баш и грмело!
Певало  и гробарском савезу..." Фудбалски савезе ти си брука Србије " мелодија чини ми се да је Чобанееее,  на крају песма и порука свима ХОЋЕМО ТИТУЛУ , иначе други гол смо постигли баш... кад је почело навијање и песма.. Мој тим је првак био и поново ће бити он..., надам се да је то и најава нове титуле! :)
6
Quote from: "Miha18"''U prepunom autobusu GSP-a na liniji broj 18 petnaestak navijača Partizana brutalno je juče oko 16.30 sati pretuklo tri putnika! U haosu i petominutnom divljanju pijanih huligana dok je autobus bio nasred mosta Gazela teško su povređeni Slobodan Babić (41), njegov trinaestogodišnji sin i Slavko Opačić (48). Teško povređeni putnici kolima Hitne pomoći prevezeni su u Urgentni centar, a napadači su pobegli iz autobusa kada je vozilo stalo na stanici na Mostarskoj petlji''.
:bes
Текст из Преса!
Није ни чудо што су гробари осилили у задње време кад имају узоре у њиховој мафијашкој управи са крађићем који безбедно краде, уз  подршку полиције и власти, такође узори су им комунисти из ЈСД пакистан са којим режим мисли да прави пројекат у кошарци и ватерполу, и узор им је њихова мурија која гања и хапси само наше људе..Џају.. , али најгоре по њихов ментални склоп је то што им је урезан вековни менталитет усраштва тита и туђмана, а данас им је још и турчин љајић у управи, једном речју понашају се као да њихов Мирко влада и данас.
Ова утакмица је и симболично показала да док ми чувамо Србију од братоубилачких обрачуна, правимо кореографију за спас Косова са друге стране се гробарска гамад синхронизује са црним орловима са шиптарске заставе и самим ђаволом у отимању наше свете земље,  поносе са својим лоповским црним тимом = црним орлом који нам помоћу судија отима куп! Можда су требали бити заиста оне 2001 протерани у кину, уместо што сад кинези транвестити долазе овде.

Дакле после свега што се дешавало мислим да треба овај обравдани бес усмерити ка ЈСДП, савезу, политичарима...  и још жешће бодрити Звезду до титуле.
О утакмици и навијању све је речено.. да не понаваљам исто... свака част свима са Севера!
7
Сви смо ми са Косова...као што неко рече на оном митингу, не мораш да се истичеш сада...а ни ја нећу више да се расправљам...није време сад за то, и џабе ми овде пишемо глобалним проблемима кад увек неко други одлучује, ми треба само да се питамо шта као група да радимо...
QuoteНиједну протестну шетњу градом нисмо сами организовали (у свакој смо учествовали) а било их је у Београду до сада само три. Митровица протествује непрекидно СВАКИ ДАН.
Не верујем да сви седите кући по овако лепом времену. Вероватно одете бар на пар сати напоље. Па зашто бар сат времена не бисмо дневно шетали заједно?
Наравно неки термин, који би одговарао и запосленима и школарцима.
Од саме шетње нема неке веће користи... али ипак боље ишта него ништа, и треба имати у обзиру да не живе сви у самом центру, па да могу сваки дан ту да шетају... два, три пута недељно би можда било логичније...
8
Quote from: "Woodoo"
Quote from: "Коди ЦЗ"
Quote from: "Woodoo"
Суштина, најпаметније што сам прочитао на ових неколико страница. Патријарх Павле је једном рекао, "људи, сви ми волимо Косово, али морамо да разумемо да је планина од онога чије је стадо на њој". Паметноме довољно.
А на свима нама је да наше стадо буде врло брзо тамо, на овај или онај начин, а суштина никако не може бити у новцу... зато вуду немој да извлачиш из контекста РСФ-a и Патријархове речи (ако је он то уопште и рекао?!).
Док у92 и слични паразити исисавају државни новац, мале су шансе да држава помогне насељавању Срба, а чујем да ускоро у92  планира да емитује и неки други њихов канал ?!

Какве везе има 92 са овим што сам написао!? И немој ти да ми говориш да ли некога стављам у контекст! Прочитај лепо шта је момак горе управо написао. И овај пост му је још бољи од претходног. И шта је толико лоше и погрешно у патријарховим речима да ти не можеш да поверујеш да је он то рекао?!

Уместо да напишеш нешто аргументовано лупаш глупости!
Какве везе има у92 са државним новцем када се они најмање финансирају из наше државе.
И суштина јесте у новцу. Само неко ко је затуцан то не види. Зашто смо поклонили Русима НИС? Свака част руском народу, али у политици на највишем нивоу само интерес игра главну улогу. Па је л мислиш да су шиптари на лепе очи добили државу?! Зашто су сада мирни као бубице? Зар мислиш да није могло да их се скупи 5.000 пре неки дан на граничном прелазу кад су наши резервисти протестовали? Е ти неписмени и необразовани шипци су нам показали како се бори за своју ствар. А ми увек срљамо, никада не извалчимо поуке из својих грешака. Само јака економија може да нам врати Косово. Израел се 60 година бори за своју државу, а при том имају једну од најјачих економија на свету и подршку највеће светске силе. А ми ништа од тога.  :nene
Што се тиче Патријарховог цитата ..ја могу да верујем да је он то рекао и немам ништа против, само твоје пвезивање речи суштина,новац и његове светости никако није у складу са православљем, а пост ти је изгледао као да поручујеш да треба дићи руке од Косова...а пошто стално овде адвокатишеш у92 могуће је да си један од оних који су цртали оне карикатуре, ја сам и гуглао то што си написао и нигде тај цитат нисам нашао... ипак можда и јесте некад то изјавио, немам ништа против самог цитата као што рекох.
Ти овде предлажеш да треба да сарађујемо и увлачимо се новом светском поретку...који је у својој бити антихришћански и антисрпски оријентисан и да будемо као израел, а сви знамо како су они добили своју државу, не правимо се глупи... а што се тиче сарадње са Русијом то је друга прича...Исто тако треба знати да су Србија, Косово део једне више духовне димензије и ако смо ми заиста небески вечни народ нећемо се поклањати тренутним материјалним вредностима. У нашој србској бити није да се бавимо продајом хероина као шиптарска гамад... А ово што је РСФ написао је сасвим друга ствар и то поштујем, наравно да сад не треба првише срљати и временом вукући мудре потезе ћемо сигурно бити на својој светој земљи.
9
Quote from: "Woodoo"
Суштина, најпаметније што сам прочитао на ових неколико страница. Патријарх Павле је једном рекао, "људи, сви ми волимо Косово, али морамо да разумемо да је планина од онога чије је стадо на њој". Паметноме довољно.
А на свима нама је да наше стадо буде врло брзо тамо, на овај или онај начин, а суштина никако не може бити у новцу... зато вуду немој да извлачиш из контекста РСФ-a и Патријархове речи (ако је он то уопште и рекао?!).
Док у92 и слични паразити исисавају државни новац, мале су шансе да држава помогне насељавању Срба, а чујем да ускоро у92  планира да емитује и неки други њихов канал ?!
10
Срећна нам слава Делије!
11
Бројност је била солидна данас узимајући у обзир стање у нашим медијима, где у овим тешким данима већина телевизија приказују квизове, музичке емисије, филмове, ватерполе... као да се ништа не дешава, а у92 који је наравно медијски извор зла прича о неком само њима видљивом нацизму, док њихова ултралевичарска телевизија 90 посто вести је посветила данас радосној шиптарској гамади ...вероватно после свега је и неизбежан протест и испред њихове зграде.
Али не вреди писати толико овде.. када милиони људи и не чита ове форуме ...свако се мора потрудити да анимира што више људи, наша је одговорност као највеће навијачке групе и носиоца многих промена у земљи да будемо тај замајац преокрета.
12
http://www.youtube.com/watch?v=0FPpmzX--uo&feature=user

још једна епизода где ватикански слуга масон ћурковић прича о својим и партизанским везама са Ротшилдима, и седи безбедно као устоличени тито.. а у92 опет покушава да Звезду стави у исти кош са  гробљанском усташком мафијом, која је била главна у 90-им годинама, а да ли је и данас!? чак и Звезди приписују све те гробарске наградне игре, бингое,  нападају и  Пиксија.. полиција до сад изгледа селективно бирала жртве.. а прошао је и тај фамозни уторак..
13
Северна трибина / Сезона 2007/2008
February 11, 2008, 07:47:43 PM
требало би предложити масовно окупљање на дан утакмице испред стадиона...или  фудбалског савеза... ови оркестрирани напади на Звезду и Делије.. се настављају и даље... а првенство је већ  одавно постало нерегуларно...
14
Пивница / Punk Rock
February 10, 2008, 07:44:41 PM
Јесам мало неозбиљно написао, а сам сам слушао некад метал...  надам се да неко не мисли да подржавам фегзит или техно диско. Мада са обзиром да су српство и православље део приче- Делије Север, а фестивал треба да се одржи на средњовековној српској тврђави... и да је певач Ј.П. декларисани дерпе... можда је ствар и далеко озбиљнија.

а што се тиче кисс-а они имају те црно-беле маске, зато су нам још већи непријатељи   :bes   :D
15
У реду онда.. нисам пратио вест од почетка  :)
16
Пивница / Punk Rock
February 09, 2008, 08:45:08 PM
можда треба спречити и овај фег-кастл метал фестивал...  јер тамо долази Јудас прист , а  15. 5  долазе и витезови сатане.. Кисс   http://i29.tinypic.com/3477k91.jpg  :batine
17
Ако нисте гледали дневник2 ртс-а.. приказали су сад како 15-ак старијих људи  и жена стоје са неким папирима а4 формата испред затвора и траже Џајино ослобађање..?!
наставља се трагикомедија  :boks
18
Quote from: "Skrimo"само ме чуди да још није нико из југословенског спортског друштва приведен дал је се то чува за крај као шлаг на торту или неко их штити видећемо...али чињеница је да и бата кан и џаја и цвеле заједно мале бебе за зечевића и остале.

И мени је то све сумњиво, а  онај усташа  ћурковић још и учествује у емисији, а овог чекају да побегне из земље... у92-полиција-пакистан ...осовине зла.
Изгледа да оно што за сада имамо овде је селективна правда, хапсе наше а њихове не дирају, када кажем њихове мислим на Пеналтизанску, а и полицијску мафију, такође у целој држави има има милион сличних  које треба хапсити.. за много горе ствари.. а они су нашли спортске раднике.., шта ми сада да мислимо јел треба да верујемо је да је ово уперено против Звезде да би нас спречили да освајамо титуле, трн смо у оку глобалне мафије јер су Звезда и Север деценијама носиоци Српског четничког и православног духа, за разлику од комшија шиптара на челу са усташом, језуитом масоном ћурковићем и зеко-бјек мафијом.... и такође ђунићем, а самим тим и цело њихово неспортско друштво, а поготово њихову кошаркашку, ватерполо управу да је правде треба најпре хапсити...или то можда није у интересу плавожуте мафије?!

http://dzonson.wordpress.com/2007/04/23/sjaj-i-beda-sportske-mafije/
19
А јел се неко сећа овог лика :D

http://www.crvenazvezdafk.com/cyr/vesti/vest.aspx?id=324

и снимите шта садашњи играчи купују тамо, да ли су они нормални?!  :bes
20
зашто је ова вест објављена баш на 7.1. , ко стоји иза те дебилне идеје?!  :batine