kaze Simic da ce odbrana biti:Jankulovski,Kostakurta,Favali i on.Po meni tu mogla da lezi nasa sansa,mada opet s druge strane,nas vezni red je koliko cujem nemocan tako da pitanje da l lopta moze da dodje do napada,da bi uopste iskoristili slabosti njihove odbrane.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!

http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/story.php?vest=25714

после силних казни које смо трпели у претходним годинама, могли би да нам врате  :rofl

пОзДрАв!!!

Puste priče bre. :finger
C RED STAR BELGRADE

ma da jos cemo do finala stici a da ne odigramo ni jednu utakmicu :rofl

Nije sve tako crno,imam informacie iz italije da su im sudije ostre tako da ,nadamo se...
bio sam tamo pre oko 2 meseca i bas sam gledao milan njihovi navijaci ne mogu da se uporede sa nasim...

Malo detaljnije po cemu ne mogu da se uporede.

Sanse da Milan ne igra kvalifikacije za LS su ravne nuli. Pa to su italijani, maheri za namestanje, ne bi me zacudilo ni da su namestili SP  :rofl
Bilo kako bilo, srce mora na teren i juris na bilo koga protivnika da bi se uslo u LS.

Mi protiv Milana nemamo sta da izgubimo a oni protiv nas mogu mnogo. Sve u svemu treba oni nas da se plase a ne mi njih i kao sto su vec rekli samo hrabro pa sta Bog da...

Zabari....
MAFIJA...
ITD>>>

Evo i misljenje naseg bivseg trenera Zenge:
"Bivši trener Crvene zvezde Valter Zenga izrazio je žaljenje što više ne sedi na klupi "crveno-belih", jer bi žarko želeo da se nađe u situaciji da nadmudri omražen mu Milan (Zenga je svojevremeno bio golman Intera).
-Ne mogu da prežalim što nisam više na klupi Crvene zvezde, da vodim ekipu protiv "roso-nera" Milan je bolji tim od Zvezde, ali ne zaboravite da je na "Marakani" jako teško igrati. Milan će imati mnogo problema ako ne ostvari povoljan rezultat na "San Siru", jer je atmosfera na stadionu u Beogradu zaista paklena - izjavio je Zenga za Gazeta delo sport".

dal ce vaziti propusnice za milan  :flasa  :flasa

Quote from: "unbeat"dal ce vaziti propusnice za milan  :flasa  :flasa
Nece ti ni trebati propusnice, idemo direktno u LS  :ruke

Ako neko moze da mi pomogne u vezi dobijanja vize za Italiju,jer ja i ortak bi isli na tekmu u Milano,ali su svi termini za razgovor u ambasadi Italije u Podgorice popunjeni.Unaprijed zahvalan...

Quote from: "delija-hn"Ako neko moze da mi pomogne u vezi dobijanja vize za Italiju,jer ja i ortak bi isli na tekmu u Milano,ali su svi termini za razgovor u ambasadi Italije u Podgorice popunjeni.Unaprijed zahvalan...

da u pg je sve rezervisano ja sam juche zvao ambasadu.Pokusacu danas ponovo.. Za karte na san siro kako bi to ishlo i prevoz ? :)
Pala je Atina,pala je Vizantija,pasce i Tiranija koja navija da se stvori velika albania"

OCU KUCI!!!!

Cao momci!

citao sam upravo videotext RTL-a, i tamo stoji, da ukoliko Uefa izbaci Milan pobjednik tekme CZ-Cork City ide direktno u LS! Palermo nije ispunio finansijske uslove (sta god to znacilo), tako da je sada samo pitanje: Milan ili direktna kvalifikacija za LS ukoliko veceras odigramo pametno! A to cemo saznati u ovim trenucima, jer je sada Uefa trebala donesti odluku!

Poz.

ДИРЕКТНО У ЛИГУ ШАМПИОНА  :sampion


п.с. моша :finger  

"Komisija za hitna pitanja Evropske fudbalske federacije (UEFA) saopštila je da fudbalski klub Milan može da nastupi u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona."

Toliko o tome...

Quote from: "medeni73""Komisija za hitna pitanja Evropske fudbalske federacije (UEFA) saopštila je da fudbalski klub Milan može da nastupi u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona."

Bar smo se nadali...

Quote from: "medeni73""Komisija za hitna pitanja Evropske fudbalske federacije (UEFA) saopštila je da fudbalski klub Milan može da nastupi u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona."

Toliko o tome...

Jel ovo proverena informacija???
osovo je srce Srbije

mamu vam je..m lopovsku.

Mafijasi bra!!!!!


Gde ima pravde ovde????