Супер лига за кошаркаше почиње 16. априла. Дакле за две недеље почиње права и једина вредна помена лига.

Надам се да ће присуство Делија на овим утакмицама бити бројније.

Учествују: КК Црвена Звезда, Рефлекс, Атлас, (ОКК Београд или Слога), Војводина, Будћност и партизан и хемофарм.

У првом колу се састајемо са ОКК Београдом или Слогом.

Помози Боже!  :sampion

Биће до јаја 23.априла јер се игра фуца и баскет дерби као и Бг маратон се одржава.Дакле са агентима у баскету играмо у другом колу и они су домаћини али ја контам да ће керићи померити текму за недељу због безбедности.У сваком случају биће занимљива Супер лига.По мени Хемофарм главни фаворит за првака.........

Quote from: "Boka"
У првом колу се састајемо са ОКК Београдом или Слогом.


epa sad stvrano ne bi trebalo da uprskamo...ipak smo dobili najlakseh protivnika(sloga ili OKK)
zato NAPRED ZVEZDOOOO DO POBEDE! :sampion

aleale razbili smo Slogu 55 poena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Buducnost pukla od Reflexa,Hemofarm pobedio Atlas,a sto je najvaznije posle utakmice Zvezda-Sloga to je da su grobari pukli od Vojvodine!!!!!!!!!
:ruke

dobro je pocelo.samo tako da se nastavi!i onda... :sampion

Звезда - Слога 128-73.

Одлична утакмица. Сви играчи су добро одиграли. У последњих 5. минута играо је и Тадија и то је врло добро искористио. Џо и Славко стандардно добри.

Само поређења ради, Слога је против Војводине ове сезоне у I лиги одиграла 1-1  (83-74 и 88-95). Знам да то није мерило, али овај резултат нам даје наду да ће, можда и титула ове године завршити у нашим рукама.

Иначе у хали се осетило да је реч о нашој лиги. На такав утисак утицао је гробарски судија грбави Димитријевић, који надам се неће судити следећи дерби...

Што се Авоџобија тиче, дечко је оперисан од кошарке. Али имам скок, снагу и осећај да асистира у правом тренутку. Својим неартикулисаним потезима ме подсећа на Родмана... Мало изгледа као изгубљен и у времену и простору. Иначе његова "лепша половина" се појавила у партеру у мајци на бретеле и трицепсима и бицепсима на којима би могли да завиде и професионалци у НБА лиги.

На крају следи дерби и било би веома важно да победимо што због ривалитета, што због удаљавања талибана од титуле.

Да ли неко зна који је тачно систем такмичења?

Да ли после лигашког следи плејоф део такмичења?

Лигашки део ће трајати до прве половине јуна месеца, па ми је мало не логично да постоји још и плејоф.

Бока укратко објашњење је ово:
Значи игра се 14.регуларних кола до незнам ког датума баш,али колко сам сконто игра се и средом и суботом.После тог регуларног дела сезоне следи плеоф,играју 1. и 4. и 2. и 3. на две победе,предност терена у мајторици имају боље пласирани тимови,незнам тачно термине полуфинала.Финале се игра на 3 победе и то у јуну ал незнам ког,нек неко бачи датуме ако зна.Надам се да си сконто бар нешто...............

Суђење катастрофа!!!

Не могу да верујем да ће талибану уништити култ кошарке у нашој земљи.

Све што се догађало у протеклој деценији ипо утицаће на крај наше доминације у европској и светској кошарци. Крађе играча, намештање утакмица, стварање афилијација итд. и остале бљувотине наше државе утицаће негативно на не само резултате наших клубова већ и репрезентације.

Списак играча које је пртизан отео Звезди: Томашевић, Вујанић, Богадновић, Милојевић, Шћепановић... и сигурно још много имена.... То не може никако да буде добро за нашу кошарку.

У другој четвритини након 1:15 секунди имали смо 6. фаулова и изашли смо из бонуса. Од тога 3. фаула су била у нападу, по мени ни један постојећи, и 3. у одбрани, од којих су два постојећа. Чим сам видео Грбавог Д. знао сам да ћемо изгубити меч. Почетком те друге четвритине пртизан прави разлику коју да краја меча што због лоших измена, потеза са клупе и исхитрених потеза играча, што због судија нисмо могли да надокнадимо. Звезди је свирано једно 10-12. фаулова у нападу. Неретко су наши играчи били ударани а да то нико од судија није желео да види, а камоли да досуди фаул.

Цела земља нам је у курцу. Нема ништа поштено, фино. Само гази, подметни ногу, пљуни, потплати и бићеш срећан и успешан.

Колико смо стајали по страни од политике и супростављали се ондашњем режиму толико нам се то данас обија од главу.

Талибани имају тренажни центар који вреди 15-20.000.000 евра све захваљујући М.М. и И.Д. а наши терени се распадају заједно са Мараканом, а Звезда као клуб нема ни право на рођено име, неко други зарађује од продаје производа из шопа на стадиону у Звездино име. И то се неће променити... На жалост сва багра се извукла и наставила да ради и битише без проблема.

Не разумем зашто Џо није више играо. Зашто Трифуновић никада не почиње утакмицу са истом петорком. Све лоше је покупио од Змага. Ротацији 12 играча је потпуно лоша. Она је изводљива у случају када имаш 12 подједнако квалитетних професионалних  и искускних играча. Мора да се тим устали и да поседује пар играча на које може да се ослони и клуб, али и ми навијачи. На овај начин ништа не можемо да направимо!

Треба да направимо ставку у буџету клуба под радним називом за лобирање.

Треба донети неки закон који ће забранити да људи запослени или на функцијама у неком клубу  буду и на функацијам у савезу. За ову утакмицу Тодорић је делгирао судије, а на челу лиге је потредседник пртизана и претседник хемофарма...

Брука...

QuoteНе разумем зашто Џо није више играо. Зашто Трифуновић никада не почиње утакмицу са истом петорком. Све лоше је покупио од Змага. Ротацији 12 играча је потпуно лоша. Она је изводљива у случају када имаш 12 подједнако квалитетних професионалних и искускних играча.
E OVO je glavni razlog!!! A to sto su sudije jadne, to je druga stvar... Ajde probajte vi da igrate tako da vam se svaka 2 minuta menjaju 2-3 saigraca... Pa odigrajte uigrane kombinacije (sta to bese??? :batine ), pa se snadjite kad treba znati kako saigrac razmislja... A bokser olimpijac je smesan. Treba ga drzati, ali samo kao moguceg uletaca na teren, u slucaju frke... A u slobono vreme mu prepisati 24h dozu SLOBODNIH BACANJA!!!
Sami smo sebe pobedili tim izmenama...
A kao manje bitni razlozi, tu je i prekid utakmice BAS kad nas je krenulo, zbog navijaca... To im je bas super doslo - produzeni tajmaut, a onaj idiot komentator kaze kao:to pomaze ekipi koja gubi :batine , a mi u seriji!!! Ne znam, stvarno sam razocaran - i odbojku izgubismo...
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"