Konacno se neko setio da otera Krivokapica!!! Milijas je pravo resenje i posle dugo vremena,Zvezda je dovela pravo pojacanje!

A sta bi sa Senegalcima? Jel idu i oni na Kipar?

Pozdrav.

Evo ove trojice... o senegalcima niko ne pise...

Potpisi na "Marakani"
15.01.2006 12:55

U Crvenoj zvezdi u nedelju su potpisani ugovori sa još tri nova fudbalera, koji će pojačati kadar "crveno-belih" i priključiti se pripremama ekipe na Kipru.

Pristupnice Zvezdi potpisali su Goran Adamović, Dušan Đokić i Dušan Anđelković.

Adamović (18) je na "Marakanu" stigao kao štoper iz BSK Borča. On je ranije bio u mlađim kategorijama "crveno-belih", a svoje dobre igre potvrdio je i nastupima za omladinsku reprezentaciju Srbije i Crne Gore.

Igrač koji će nositi dres sa brojem 26 na leđima, izjavio je prilikom potpisivanja ugovora:

- Drago mi je što sam dobio priliku da zaigram u klubu za koji navijam od malena, rekao je Adamović koji se na vernost "crveno-belima" obavezao na pet godina.

Dušan Đokić biće nova "devetka" kluba iz Ljutice Bogdana. On je svoj ugovor potpisao na tri godine, a početak 2006. godine pamtiće samo po dobrom:

- Nedavno sam dobio dete, a sada potpisao i ugovor sa tako velikim klubom kao što je Zvezda. Počelo je da mi se vraća sve uloženo, svaki trening koji sam vredno odradio u svojim prethodnim klubovima, počev od Topličanina gde sam počeo karijeru, pa preko mnogih drugih, izjavio je 26-godišnji centarfor.

Na šest meseci iz Voždovca se na "Marakanu" preselio Dušan Anđelković. On igra na poziciji levog spoljnog igrača i dobro poznaje situaciju u redovima "crveno-belih".



- Moj kum, Luković, igra na "Marakani", pa odlično znam šta se od mene očekuje u klubu. Verujem da ću i posle šestomesečne pozajmice nastaviti karijeru u Zvezdi, izjavio je Anđelković, koji će nositi dres sa brojem 18.

Sportski menadžer Zvezde, Stevan Stojanović, potvrdio je da ovim nije zaključen spisak pojačanja za prolećni deo šampionata:

- Ima još vremena do kraja prelaznog roka, koji se završava 9. februara. Mogu da potvrdim da smo u kontaktu sa Ristom Lakićem, igračem Budućnosti iz Podgorice. On je igrač profila kakav je neophodan Crvenoj zvezdi i nadamo se da ćemo ga dovesti u svoje redove, najavio je Stojanović.

Jel moze neko da napise vise o tom Lakicu iz Buducnosto ?

Ne zelim da mojim neznanjem sirim dezinformacije, :D  ali ako se ne varam, on igra na Bastinoj poziciji u odbrani. Koliko mi se cini moglo bi doci do male takticke promjene ukoliko Lakic dodje u nase redove (cijena oko 300.000 €). Basta bi onda igrao po desnoj (ofanzivnoj) strani, dok bi Lakic preuzeo njegovu poziciju u odbrani. Znaci, Basta bi onda mogao igrati ispred Lakica i pokazati svoje (ne-)kvalitete u ofanzivi, posto nemamo pravo desno krilo.

Quote from: "DelijaHH"Кривокапић: Није ми јасно

Ni meni, Radovane.

Kako su te do sada trpeli i ko te je proglasio za kvalitetnog igraca nikad necu shvatiti.

Jos Joximovic i Mudri da nas napuste i imamo tim za Evropu. :utoka
ko je punoletna, dobra je. Ako je maloletna... a cuj, niko nije savrsen...

Quote from: "Sokol"A sta bi sa Senegalcima? Jel idu i oni na Kipar?

Senegalci nisu ni bili planirani za prvi tim...ako i dođu idu u omladinski pogon.

Quote from: "Devil"
Quote from: "DelijaHH"Кривокапић: Није ми јасно

Ni meni, Radovane.

Kako su te do sada trpeli i ko te je proglasio za kvalitetnog igraca nikad necu shvatiti.

Jos Joximovic i Mudri da nas napuste i imamo tim za Evropu. :utoka

Dok je Zenga trener, Mudri je zadnji igrac koji ce napstiti nas klub, provereno.

Stojanovic je izjavio da se do kraja nedelje moze ocekivati transfer Lakica i Suzukija. Pregovori su u toku.

Ono sto se meni jako svidja kod Pixija i Dike, je da ne pricaju puno, ne govore kako je Zvezda veliki klub, kako grade ekipu za 2 godine, kako oni sve znaju najbolje, vec jednostavno rade!

Cuo sam neke informacije,za sada nepouzdane da Zvezda pregovara oko Ivanovica.To bi zaista bilo dobro.

http://www.novosti.co.yu/code/navigate.php?Id=13&status=jedna&vest=84155&datum=2006-01-16

Ispunjava se zelja nekima sa prosle strane izgleda  :ruke


Created on 26 Jul 2005  :rofl

Reich je trebao doci ljetos kod nas, ali ga Zenga nije htio.

Inace, od transfera Lakica izgleda nema nista. Dika ga hoce, medjutim Buducnost ga ne zeli pustiti, jer im treba za borbu za opstanak. CZ je ponudila 200.000 €, Buducnost trazi 300.000 € plus procenat od daljne prodaje. Na kraju su se klubovi dogovorili oko cijene, ali ne i da igrac predje u nas klub. Veoma logicno...  :D


QuoteNa kraju su se klubovi dogovorili oko cijene, ali ne i da igrac predje u nas klub. Veoma logicno... :D
:zbunjen  :nene

Izgleda da nam Lokomotiva ukrade Ivanovica, ali Suzuki stize. Za Suzukija je potvrdijo i Dika Stojanovic.

Lakić ne može u Zvezdu!

Nijesmo odbili Zvezdu zbog novca, ponuda je bila izuzetno korektna, ali je zaključak da bismo imali više štete nego koristi ukoliko Lakić ode. Za njega nemamo alternativu u postojećem igračkom kadru, a teško je, gotovo nemoguće, naći je i na "tržištu" - kaže direktor Budućnosti Žarko Vukčević

Podgorica, 14. januara - Iz Podgorice je stigao negativan odgovor - Risto Lakić ne može u Crvenu zvezdu!
Čelnici Budućnosti u subotu uveče, na sastanku koji je trajao dva sata, a kome je prisustvovao i Lakić, odbili su ponudu "crveno-bijelih".
- Nijesmo odbili Zvezdu zbog novca, ponuda je bila izuzetno korektna, ali je zaključak da bismo imali više štete nego koristi ukoliko Lakić ode. Za njega nemamo alternativu u postojećem igračkom kadru, a teško je, gotovo nemoguće, naći je i na "tržištu" - kazao je direktor Budućnosti Žarko Vukčević.
Mladi fudbaler mirno je prihvatio odluku kluba, iako mu se srce cijepalo. Zvezda je bila njegova šansa karijere, a da su "crveno-bijeli" imali ozbiljne namjere i velike planove govori i njihova želja da ga angažuju u januarskom prelaznom roku, uz prilično obeštećenje, za srpsko-crnogorske fudbalske prilike (pominje se cifra između 250 i 300 hiljada eura).
- Krivo mi je, ali šta da radim - ne krije Lakić.- Moram dalje, moram da nastavim i da se skoncentrišem da u nastavku sezone budem još bolji, da bismo u junu ponovo počeli priču o meni i Zvezdi. Mogu da shvatim ljude iz kluba, oni smatraju da sam neophodan Budućnosti. U tom "sukobu interesa" moje je da profesionalno prihvatim odluku.
Lakić je, međutim, tek na početku, iza njega je tek godina i po igre u društvu najboljih. Predstoje nova dokazivanja u prvoj ligi, kao i Evropsko prvenstvo za mlade reprezentacije, tako da bi najgore "rješenje" za njega bilo da "zabranu" odlaska u Zvezdu doživi kao smak svijeta i posljednju šansu da napravi korak naprijed u karijeri.
Najbolji komentar na odluku rukovodstva kluba da Zvezdi kaže "ne", dao je trener Branislav Milačić:
- Kao treneru veoma mi je drago što Lakić ostaje, a kao čovjeku veoma mi je žao što nije otišao. Vjerujem da će Lakić u nastavku sezone potvrditi da je najbolji desni bek u zemlji, da će ostaviti sve iza sebe i pokazati sve što zna.

Ne mogu a da ne kazem da seru ovi crnogorci...Svako zna da ce sledecu sezonu igrati kao prvi favorit u 1.crnogorskoj ligi za titulu i borbu u LS
Znaci mogao je Lakic komotno da dodje,a evo i Beorad mudruje oko Ivanovica.Ipak mislim da ce jedan od ove dvojice doci.

Crnogorski prvak da igra kvalifikacije za LS?! :D  :D  :D