Vidim da nema tema o eventualnim odlascima/dolascima, pa rekoh da zapocnem.  Ovo nadjoh na SC-u a preuzeto je iz Novosti.  Ko zna vise o ovom mladom igracu?

*****************************************************************************
ODUŠEVIO je Italijane, proglašen je za najboljeg igrača na nedavnom omladinskom turniru u kvalifikacijama za EP u Letoniji, a čak su mu ljudi iz slavnog Intera ponudili da dođe u Milano. Ipak, Goran Adamović (18), talentovani štoper BSKA iz Borče, decidirano je odlučio da na zimu pređe u Crvenu zvezdu.
- Moja jedina želja je da obučem crveno-beli dres. Svakom igraču je san da dođe na ,,Marakanu", da igra velike utakmice pred punim tribinama i zato sam rekao ljudima iz Intera da imam druge planove - priča za ,,Novosti" Goran Adamović.
Jedan poziv Zvezde bio je dovoljan da se ostvari dugogodišnji san.
- Dao sam reč predsedniku Stojkoviću i menadžeru Stojanoviću, koji su bili veoma korektni i konkretni. Zvezda je izazov za mene, ogroman pomak u životu i znam da mogu samo da napredujem i pokažem koliko vredim. Verujem da će se klubovi dogovoriti, a moj stav je čvrst i druge kombinacije me ne zanimaju.
Pored Intera, i druge evropske ponude stavljene su u fioku.
- Imao sam trnovit put od malih nogu, uspeo sve radom da izborim i zahvaljujući mom ,,fudbalskom ocu", Zoranu Milinkoviću, koji je znao da mi pomogne pravim savetima, usledila je ponuda Zvezde, kao kruna na početku profesionalne karijere.
Visina (190 cm), odličan odraz i perfektna duel igra, kao i precizan šut levom nogom su osnovne karakteristike koje krase Adamovića.
- Postigao sam nekoliko golova iz ,,slobodnjaka", ali meni je primarno da sačuvam protivničke napadače. Smatram da je sada pravi trenutak da se potpuno afirmišem na domaćoj sceni i nige ne žurim. Ako vrediš ponovo će stići odlična ponuda iz Evrope - jasan je stasiti momak, koji je prve korake fudbalske korake napravio u rodnom Valjevu.
Talenti su na ceni svuda u svetu, ali ovog puta Zvezda je bila brža od Intera...

KONKURENCIJA MOTIVIŠE
NEKOLIKO meseci Zvezda je ,,snimala" Adamovića, pošto hoće da ulaže u talente, pojača zadnju liniju za budućnost, pored proverenih i standardnih prvotimaca Biševca i Dudića.
- Konkurencija uvek motiviše, a na terenu se treba pokazati. To je moj jedini moto u životu - kaže Adamović.

*****************************************************************************
IXI, KUPI I TI NAMA PENAL!

Ovo mi se dopada,poceli smo aktivnije da pratimo mlade igrace,osnovana je i skautska sluzba...
Zasto da nam u timo dzabalebari jedan balvan od Joksimovica,kada mozemo da imamo nekog talentovanog momka da bude tu i uci,i za koju godinu da uzmemo veliku lovu za njega!

Мени се свиђа како игра Ивановић из ОФКе, он би могао да игра штопера уместо Дудића или Бишевца.

A Bajalica iz OFK-a? Gledao sam ga na zadnjoj utakmici i stvarno je odigrao odlicno, covjeko je ocistio sve visoke lopte.

E sad, ja neznam kako je igrao u ostalim utakmicama, ali zadnju protiv nas je odigrao dobro.

Dobar je Ivanovic,mada mi se svidja i Stepanov...
..s glave skidam kacigu, sjaho sam sa ata
tri put krstim se za veru sto od boga mi je data
prilazi mi iguman, ja mu ruku celivam
otpozdravljam braci po junackim delima...

Nisam u mogucnosti da pratim utakmice nijednog tima iz nase lige osim,naravno,Crvene Zvezde ,ali tvrdim da nam je preko potreban jadan dobar i siguran igrac zadnje linije pa bio on mlad ili star.Jos jedna slicna greska ,kao protiv Bazela,I mozemo slobodno da se oprostimo od druge runde. :megafon




:indijanac
 slucaju da Kosovo dobije nezavisnost...Poceti sa akcijama protiv Albanaca i svih onih koji stoje iza njihove ideje tj Nezavisnosti Kosova,do potpunog unistenja.

Sve je to lepo ali nama treba izkustvo i nista vise. Dokle vise te talente!

pa pravimo tim za buducnost :D
od igraca koji se dobro pokazuju u nasoj ligi a imaju veliki potencijal izdvojio bih milijasa za cije dovodjenje bi trebali da se angazuju svi u klubu...
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color][/i]

Predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković boravi u Japanu u poslovnoj poseti, kako bi u zimskom prelaznom roku na Marakanu doveo dvojicu fudbalera iz Zemlje izlazećeg sunca. Tokom leta crveno-belima bili su interesantni vezni igrači Takahaši Fukuniši iz Jubilo Ivate i Micuo Ogasavara, član kašime Antlersa.

Prema saznanjima Starta, prvi čovek Crvene zvezde mogao bi pored njih da angažuje i jednog napadača ili štopera koji igraju za Nagoju, klub u kojem je igrao Dragan Stojković.

Sportski menadžer Crvene zvezde Stevan Stojanović potvrdio je za Start da predsednik Dragan Stojković boravi u Japanu.
- Istina je da je Stojković poslom otišao u Japan.

Ne bih da govorim o razlozima njegove posete zemlji u kojoj ga tretiraju s velikim poštovanjem i uvažavanjem - izjavio je Stevan Stojanović, ne želeći da potvrdi, ali ni da demantuje dolazak atraktivnih pojačanja s Dalekog istoka u januaru naredne godine.
IXI, KUPI I TI NAMA PENAL!

Napadaca??Sta ce nam jos napadaca?Pa imamo ih dovoljno,sem ako ne misle,a ocigledno misle da Zigu prodaju na leto! :bes  :bes
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Kako to mislis sta ce nam napadaci? Zar nije ocigledno da Purovic veze nema sa fudbalom? Boban Stojanovic priliku dobija na kasicicu, tako da nema priliku da dokaze svoj kvalitet, a Raskovic je jos gori od Purovica.
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]

Meni je dobar, dok daje golove... samo se pitam do kad ce ga srati :D
A moze japanac neki, sto da ne.
P.S.
I normalno bi bilo da Zigica prodaju na ljeto..

Mislim da se vecina nas slaze da je prioritet dovesti jednog stabilnog shtopera u Zvezdu. Videli smo i sami protiv Bazela kako odbrana moze da kiksne, i kako su Bishevac i Dudic dva prosechna igracha. Ja pamtim da je Dudic igrao dobro kada je pored njega igrao Vidic. Lepo su se dopunjavali i uzeli smo titulu. Od kako je Vidic otishao ovaj ne moze da se sastavi. Bishevac je, po meni, kiks igrach.

Ja bi recimo voleo da vidim Gorana Bunjevchevica ponovo u Zvezdi. Mislim da je njegova situacija slichna Mladenovicevoj kada je igrao za Rendzers- greje klupu, i tu je nasha shansa da ga za male pare uzmemo od Totenhema.

Real name Goran Bunjevcevic
Currently playing for Tottenham
Signed on  29-06-2001
Fee £ 1,400,000


Slazem se s tim da Dudic i Bisevac nisu lideri u odbrani... vjerujem da bi i Bisevac pored Vidica bio dovoljno dobar kao i Dudic.  Znaci da nam treba neko ko bi preuzeo ulogu tog lidera na poziciji centralnog.

Po mom bi se trebalo rijestiti Joksimovica, Miladinovica, Djokaja, Randjelovica, Krivokapica, Mudrinica.  Izgleda se moze slobodno reci da ce i Trajkovic na transfer listu posto covjek nema apsolutno nikakvu minutazu.

Kupiti solidno lijevo krilo jer Perovic nije sposoban da odigra 90 minuta.  Sto se tice Japanaca, vjerovatno ce doci neki solidan/ni, jer ipak je PIXI tata tamo! :)

Interesuje me za koji belaj su oni kupovali Da Silvu i Dramana?
IXI, KUPI I TI NAMA PENAL!

Da Silva je izgleda go qrac a Draman mozda i postane nesto jer je standardan u svojoj repki koja je takodje na svetskom prvenstvu.mada je izgleda dosta takticki neobucen......U svakom slucaju treba se resiti Krivog,Mudrog,i Joksima koji cine neverovatan trio.......

Zenga je poslje meca sa OFK-om izjavio da mu se jako svidja Slobodan Rajkovic (17) i da bi htio vidjeti u Zvezdi.

Medjutim, toga Rajkovica je upravio kupio Chelsea za 5 Mio. €!!! Jos godinu dana ce igrati u Beogradu, a onda pravac London.

Sto se mene tice, nama itekako treba jedan pravi napadac. Stevan Stojanovic je izjavio prije par nedelja da ce Zigic napustiti klub u junu, a onda nam ostaje mali Purovic. Raskovic je tipican dzoker, dok Stojanovic-po mom misljenju-nema kvalitet za Zvezdu, isto kao i Krivi, Mudri i mozda jos koji igrac.


Sta se mene tice:

Priortiet:
1) Ivanovic iz OFK
2) Nenad Milijas
3) Nenad Jestrovic

obicno oni koji nam daju gol dodju kod nas... a danas za zemun strijelac Milijas :)

Quote from: "SerbianEagle"Sta se mene tice:

Priortiet:

3) Nenad Jestrovic
Нереално.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!