Zenga za par dana postaje pravoslavac, ozenio se sa rumunkom koja je pravoslavne vere, tako da nam je ego na mestu, hvala na pitanju.
Nemojte nikad izdati nas!"

Manite se prepucavanja sa hrvatima, ionako ce biti banovano.

Pametno, KBB, na delije.net su se previše raširili, ne dozvolite to ovde.
Mislim da će ipak biti zajeb sa ujama, jer očigledno da se naši nisu još uhodali, dok croati igraju prvenstvo. Verujem da ćemo ih ipak ovde pojesti a tamo će biti prpa. ;pljuga



Jel gleda ko danasnje utakmice Lige UEFA?

Trenutni rezultati nasih protivnika: Basel 0 - 2 Strasbourg

                                                      Tromso 1 - 1 Roma


Mislim da je rezultat prve utakmice konacan sto znaci da je Strasbourg uzeo prva tri boda.
 slucaju da Kosovo dobije nezavisnost...Poceti sa akcijama protiv Albanaca i svih onih koji stoje iza njihove ideje tj Nezavisnosti Kosova,do potpunog unistenja.

pisali smo o tome na zreb za uefa kup topicu

Da primjetio sam to naknadno.

A zasto onda sluzi ovaj topic,ako nesluzi za nista mogao bi da se izbrise da  ljudi ne pisu na dva topica sa dvije iste teme.


              Pozdrav...
 slucaju da Kosovo dobije nezavisnost...Poceti sa akcijama protiv Albanaca i svih onih koji stoje iza njihove ideje tj Nezavisnosti Kosova,do potpunog unistenja.

Ma ja sam zajebo, nisam vidio ovaj topic..
Mozemo nastavitri ovde.

Dobi Roma pred sami kraj.Mozda je to i dobro,da budu sto vise rastrereceni do 1.decembra  ;pljuga
Ovo za Bazel mi je vrlo cudno, gledao sam malo i ne moze se reci da su bili nezainteresovani...
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color][/i]

To je najgore.
Zainteresovani a totalno nemocni.
Slobodno nek Roma i Strazbur osiguraju prolaz dalje do utakmice s nama..

Vrlo zanimljiv rezultat u Svajcarskoj. I pre prve utakmice smo znali da ce nam utakmica protiv Bazela biti najvaznija, a sa ovakvim razvojem situacije jos dobija na tezini. Ne samo da cemo pobedom podici moral i rastereceno krenuti ka Severnom polu (definitvno se gore igra iako su nasi trazili Oslo ili Trondhajm), vec bismo prakticno izbacili Bazel iz trke, tj. zestoko bismo im otezali posao.
Dobro je sto im je standardan igrac odbrane otpao, a mozda je i dobro sto ce u Beograd doci sa moranjem da pobede. Steta, steta, sto vas nece biti na stadionu (postoji ozbiljna sansa da se neki od nas umuvaju :finger ).
..baklje gore, pesma cigana...

Izvor B92

Fudbaleri Crvene zvezde i definitivno će biti bez pomoći svojih navijača u utakmici sa Bazelom.

Iz UEFA je u klub stigao dopis da je postavljanje video bimova oko stadiona zabranjeno, tako da će crveno-beli morati na šampiona Švajcarske – sami.

Podsetimo, zbog kazne iz meča sa Interom iz Zaprešića (bacanje predmeta ka klupi gostiju, medju njima je bio iu mobilni telefon) Crvena zvezda je kažnjena jednom utakmicom igranja pred praznim tribinama. Odmah se pojavila i ideja da se navijači rasporede oko stadiona i putem video bimova gledaju meč, ali i navijanjem nekako ipak pruže podršku svom timu.

Medjutim, ta mogućnost je i definitino otpala. Klubovima je dozvoljeno da akredituju po 75 članova, uključujući i igrače na terenu. Meč Crvena zvezda – Bazel igra se 3.novembra od 17 sati na "Marakani".

Ne smem ni da pomislim kako bi bilo dobro da pobedimo Bazel!
Jednom nogom bismo vec prezimili! Znaci,u slucaju da ih dobijemo,ako uzmemo da ce Strazbur dobiti Tromza,to znaci da Bazel i Tromzo posle dva kola nemaju nijedan bod! Onda ako uzmemo da ce Bazel dobiti Tromza kuci,tesko da ce uraditi sta u Rimu,ali neka i uzme recimo bod,to znaci da bi posle 4 kola imao 4 boda,a mi bismo posle pobede nad njima imali 3,sto znaci da u ostala 3 meca treba da sakupimo jos 2 boda,a cak moze i 1 ako nam bude bolja gol razlika!
Ma ludnica,samo da ih dobijemo!  :ruke

Црвена звезда ће 3. новембра започети такмичење у групи Е Купа УЕФА. Наш тим ће пред празним трибинама дочектаи шампиона Швајцарске, екипу Базела, а УЕФА је за судије овог меча одредила арбитре из Данске.

Први судија биће Ерик Кнуд Фискер, а помагаће му Рене Бил Хансен и Бо Абилгарл. Четврти арбитар је Николај Вокварц.


Dobar sudija i mnogo je ravnopravan.


tu se ne mozemo pozaliti. ali daleko bilo i svako moze da ima sranje dan. :o

Nadam se samo da nece igrati Joksim i Mudri sto bi bila nasa najveca prednost,a koliko cujem i oni imaju problema oko sastava tako da nije nemoguce pobediti.....

Trener Basela najavljuje da dolazi po pobjedu,kao i da ce igrati napadacki a ne na kontre.To moze biti nasa sansa,jer u borbi prsa u prsa cini mi se imamo prednost.

Moze biti opasno...pred prazni tribinama nije lako igrati...plus ako se nasi uplase na pocetku a ovi dodju napaljeni po 3 boda jer su izgubili u prvom kolu...ali ja verujem u pobede...
Fudbalere Partizana naljutio optimizam Izraelaca, pa najavljuju da će im u revanšu, večeras od 19.15, "utuviti u tikvu" svest o tome ko je bolji"

Znaci to je to...
Meni je sutra rodjendan,naravno jedini poklon koji zelim je pobeda Zvezde  ;pivo !
Sta reci,hrabro Zvezdo,obraduj nas sve...  :ruke

Mislim da se u zadnjih par utakmica prva postava iskristalisala tako da bi trebalo da bude:

Stojkovic
Bishevac
Dudic
Basta
Lukovic
Kovachevic
Mladenovic
Jankovic
Perovic
Zigic
Purovic

Inache, Boshko Jankovic ce igrati sa maskom jer je polomio nos...


naravno da ces izgubiti kada ne dajes golove iz onakvih sansi.odbarna nam je krs.