www.kk-crvenazvezda.net

Ko je odgovoran?

KK Crvena zvezda će odigrati naredne finalne utakmice po nalogu KSSCG, bez prisustva publike, jer smatra da košarkaško prvenstvo treba da se završi na sportskom terenu. Bez obzira što imamo sve razloge da ne igramo dalje finalnu seriju, ovo činimo zbog naše odgovornosti prema košarci koju imamo za razliku od ljudi koji je trenutno vode.

Crvena zvezda je drastično oštećena pravno neutemeljenim i pristrasnim odlukama direktora takmičenja Predraga Bojića koji je omogućio da Partizan prve dve utakmice igra pred svojom publikom u potpuno neregularnoj atmosferi.

KK Crvena zvezda želi da se sve što se desilo nazove pravim imenom kao i da svi odgovorni za brojne propuste i neregularnost snose odgovornost. Zato tražimo odgovore na sledeća pitanja:

•Ko je odgovoran zato što su karte za prve dve finalne utakmice podeljene dve nedelje pre finala suprotno zakonu, a sa ciljem da se spreče navijači našeg kluba da ih kupe?
•Ko je odgovoran za brojne propuste KK Partizan na prve dve utakmice finalne serije od neadekvatnog pretresanja gledalaca, nedovoljnog broja redara, bacanja baklji i petardi, puštanja uvredljivih pesama sa zvaničnog razglasa domaćina i provociranja publike?
•Ko je odgovoran zato što je Partizan, kao organizator mečeva, za brojna kršenja zakona, prebijene ljude i polomljenu halu Pionir od strane Lige kažnjen simboličnom kaznom od hiljadu evra!?
•Koje je zvanično lice iz KSSCG odlučilo da proglasi da su se stekli svi uslovi da se nastavi utakmica pošto je došlo do incidenata u hali Pionir?
•Ko je odgovoran zato što je Crvena zvezda kažnjena igranjem narednih utakmica bez publike za propuste Partizana kao organizatora utakmice i zašto je doneta takva odluka koja nema utemeljenje u propisima saveza?

KK Crvena zvezda ističe da bez ponavljanja druge utakmice ili bar poslednje četvrtine druge utakmice odluka o prvaku države neće biti sportska.

KK Crvena zvezda ne želi da nijednim svojim postupkom doprinese podizanju tenzija, čak i kada se radi na njenu štetu jer je odgovarna prema budućnosti srpskog sporta!

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

ja ne vidim niti 1 razlog da nastavimo sa ovim takmicenjem.

mislim da bi se mnogi malo vise pitali sta i kako ako ne izadjemo na terenu.

Mislim da greshish. Iako je ovo ochigledna nepravda, u slucaju kada ne bismo igrali vecina javnosti bi nasela na kk-partizan pricu o namernom prekidanju i provociranju incidenta. Ovako njihova baljezganja padaju u vodu. Oni ce 90% uzeti titulu, kojoj bi se malo sta moglo zameriti da su do nje dosli na fer nachin (iako su ochigledno igrachki jachi, njima je fer borba ochigledno stran koncept). Dogodine ce opet sluziti u Evro ligi za kos-razliku i tempirati formu i smisljati prljavstine za kraj prvenstva..i tako u krug dok nam basket potpuno ne vrisne. Ako vec to nije. Jebes ga sta cemo...E da nam je samo sport propao..
..кажу да причам много...

Svugde u svetu država ima mafiju, samo u Srbiji mafija ima državu. Stara priča, ali nažalost istinita. Jebeš li ga, po ko zna koji put krivi ispadoše Zvezda i Delije. Uvijek dežurni krivci. "Jebo vam pas mater ..." :bes