Nego ,"vi sto ne mrzite Ustase kao sto oni mrze nas",kad se "budemo sreli",negde,nekada,hocete li se ljubiti sa njima dva ili tri puta???

Још један паметњаковић, да се љубимо са усташама. Уместо што тако лепо продајеш памет, поклони се и почни...

Ана, чини ми се да грешиш. Тема није да ли бисмо пратили свој клуб ако би се случајно играло са неким хрватским тимом, јер овај топик се не би ни појавио на форуму да није било доласка БББ у Пионир, а затим и оних срања у Загребу. Значи, ништа ту није случајно, него се ради о повређеној сујети и жељи за осветом, како то да су ује дошле овамо, како смо смели то да дозволимо... Да ли би неко уопште и размишљао о одласку на текму Загреб - Звезда да није било горе наведених догађаја? Боље да пустимо главе да се мало охладе, па да онда размишљамо на ту тему.

Био сам онда на Максимиру и ишао бих опет ако би се за то указала прилика. Али не желим да идем на силу, не желим да због терања ината и доказивања најебемо тамо тако што ћемо бити изложени општедржавном терору. Они од нас управо и очекују да се за викенд или чим пре појавимо тамо, малтене цела Хрватска је окренула оружје на готовс. Нека их, ко их јебе, били су у Пиониру, ко зна кад ће опет. Што се нас тиче, има времена, биће дана за мегдана, али треба их "напасти" онда када то најмање очекују. И шта мислите, ако нам Звезда за баскет у Загребу обезбеди неких 200 карата да управа Загреба неће истог момента обавестити БББ да им се спрема посета? Доста је било главом у зид...
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]

Ma ko da ljubi ustase njih sve treba na noz i  :batine
Kako da se zaboravi svaki SRPSKI zivot izgubljen u ratovima sa tim govnima.

I dokle zadnji SRBIN postoji ustase cemo klati

apsolutno se slazem sa cetnikom!ljudi to su ustase,i trebamo da odem u svakom slucaju u hrvatsku i da im pokazemo sta smo mi srbi,delije!!

Rekli ste svoje, dosta je bilo.
Kad bude trebalo da se prica o ovome pricace se do tada cao.