Делије Онлајн

Делије Кафе => Северна трибина => Topic started by: orthodox on September 02, 2002, 11:29:41 AM

Title:
Post by: orthodox on September 02, 2002, 11:29:41 AM
U prvom poluvremenu igraci Zvezde su se nesto kao malo vise trudili mada nisu zasluzili ni jednu pohvalu za prikazanu igru. Pohvala malom Basti jer se on bar borio kako treba.
Delije iako razocarane losim pocetkom od prvog minuta ove tekme pocinju sa podrskom.
Peva se,  srce na teren, oooo mi uvek pevamo. Zvezda povede, Zeleznik izjednaci, opet povedemo, opet izjednacenje, utakmica puna preokreta, navijaci gube zivce mada ne prestaju sa podrskom.Inicijativa koju je nas tim imao u prvom poluvremenu polako prelazi na stranu rivala koji igra sve bolje i zasluzeno uzima bodove. Nas je "krasila" ocajna igra, mozda malo borbenija, navijaci su podrzali tim ovaj mec i opet otisli razocarani, trenera bas zaboli za sve ( vise se nervirao Dule nego Filke). Primili smo tri komada iz slobodnih udaraca i sta pricati o toj tekmi, uzas na koji se mora reagovati pod hitno!!!
Pjanovicu poruka, ako si se vec prodao, odjebi iz tima, a ne da mi skakuces kao neka balerina cim ti neko krene u noge.Sve u svemu sto pre zaboravimo ovo lepo (sto se vremena tice ) nedeljno poslepodne to bolje,  jer za pamcenje ne ostaje nista osim kako resiti ovu bruku koja vec predugo traje.Ako neko ima vise zivaca i volje da pise o ovoj tekmi ili ako neko misli da treba da doda nesto sto sam ja izostavio.... feel free   :bes
(http://www.oaza.co.yu/sport/delije/galerija/02_03/0203_zeleznik_cz_2.jpg)
Title:
Post by: UrbanBaby on September 02, 2002, 02:30:13 PM
Jebote, ovaj covek nije normalan...da vam procitam Filetovu izjavu posle tekme : "Daramaticna utakmica, mnogo lepa za gledaoce..." ( na koje jebene "gledaoce" on misli?!? )  :bes "...vidjeno je sedam golova, na obe strane bila je izvanredna igra, a odlucio je faktor srece..." ( serem mu se ja u usta kad vec voli ovoliko da jede g...) "...Vodili smo, a zatim primili golove u najgorem momentu. Ne mogu da zamerim mojim igracima nista na zalaganju, medjutim, primili smo tri gola iz prekida, sto mojim igracima iz odbrane nije smelo da se desi imajuci na umu njihovu visinu." ( npr. onaj lik 4. pravi je kosarkas ) "...Zeleznik se predstavio u najboljem svetlu, parirao je nasoj igri..." ( normalno, kad su ovi nasi igrali "Labudovo jezero" a ne fudbal ) "..moji igraci su dali sve od sebe, ali nikako nije smelo da se desi da primimo cetiri gola, nedostajala je koncentracija u tim momentima..." - rekao je trener Filipovic.(http://www.hallospass.de/clicksmilies/sammlung/sauer/sauer013.gif)

u slobodnom prevodu trener je izjavio da je "njegovim" balerinama falio opet neki q*ac i da on ( zbog toga ) ne moze da im zameri sto su sada na sesnaestom mestu, ako neko sme uposte da se osvrne na tabelu...  :zbunjen  :bes  :cry:

FILE ODLAZI...

(http://www.clicksmilie.de/sammlung/sport/sport005.gif)
Title:
Post by: orthodox on September 02, 2002, 02:51:50 PM
E brate, pa koga da pitas u ovoj zemlji takvu informaciju?!
Nasi klubovi su kao neke polu tajne organizacije!!  :bes
Setio sam se jos jedne stvari za koju mora da se odgovara, a to su transferi pojedinih igraca! Naprimer, onaj Spalevic, pa Orahovac!! Kao,  trazio ih trener, pa jebote jel ti treneri samo u ovoj zemlji nikome ne polazu racun?!
Pogledaj koji odnos imaju prema navijacima, kada im trebamo onda cvile i zovu nas, a kada ih upozoravamo da su sve zivo zajebali u klubu ispade da mi to pricamo iz puke dosade. Ne tangira ih sto i pored "fudbala" koji oni igraju na stadion dodje bar nas dvesto, tristo fanatika, kazem fanatika jer stvarno treba bas da se voli klub da bi se gledala ova bruka.Gospodina trener posle svakog poraza kaze idemo dalje,a ja mu porucujem, ako su tebi porazi svakodnevna pojava idi ti gde hoces, bezi od nas.
Kada je balerina Pjanovic oterao Muslina ( verovatno jer ih je covek napljuvao zato sto ne trce i ne bore se) svi su stali na stranu Pjane, a gde je Pjana danas?! Po svemu sudeci on je transfer ugovorio odavno, pa onda nek pali negde, nek sedi na klupi, neka umesto njega vecu minutazu ima mali Mrdja ili neko drugi.
Sto se mene tice, ja sam gotivio Muslina od kako je dosao zbog jedne stvari, a to je trcanje!! Na svim stadionima sveta se trci, ide se na svaku loptu, nema da se vuces po terenu,a to je Muslin uspostavio i timu je odmah krenulo.Tu se odmah nasla uprava da rasproda sto se rasprodati moglo,a dovela nam Spalevica!
Postavlja se pitanje da li ovaj trener uopste ima autoritet medju igracima? Ili nema autoritet ili nema veze o trenerskom poslu! Koliko se secam Muslin je oteran i zbog manjih stavari nego sto je File uradio! Sva ta bagra treba da napusti klub, a ne te komunisticke fore kad jednom ulete moze samo smrt da ih otera. Sto se tice Dzaje, covek treba da razmisli koliko godina mi imamo strpljenja i ukazujemo mu poverenje na njegovu pricu o stvaranju tima!Filipovicu da je stalo do Zvezde, spasio bi je tako sto bi pokupio stvari i dovidjenja!  :megafon

Ajde Cigani, pa nije valjda da samo Konan i ja dolazimo na forum, ukljucite se malo u raspravu!
Pretpostavljam da ni ostali nisu odusevljeni Zvezdinim "rezultatima" ?  :D
Title:
Post by: orthodox on September 02, 2002, 03:03:37 PM
Au koja izjava jebote!!! :D

Jos samo sto nam cika File nije rekao da poduvamo jer on nece da podnese ostavku! :prst
E pa File jebali te tvoji igraci koji su se "zalagali", nosite se svi zajedno u tri lepe!
Nismo mi dosli na onu cuku  da bi gledali Filipovicai one  pedercice sto su skakutali po terenu, mi smo dosli da gledamo Zvezdu. Jebote svaka druga rec na konferencijama su mu "htenje" i "zalaganje" , izgleda da nasi fudbaleri ne razumeju srpski ili je trener mutav.
Kad vec nece da ode, mogao bi bar da pusta svojim pulenima snimak iz Zeleznika da gledaju kako su se protivnicki fudbaleri borili.Eto, bar to za pocetak pa cemo do kraja prvenstva skupit (nadam se) nesto bodova, cisto da ne ispadnemo iz ove "kvalitetne" lige. :D

Putuj Evropo..... na nas ne misli.........

:megafon odlazite bagro  :megafon
Title:
Post by: orthodox on September 03, 2002, 10:12:03 AM
E jebote ovi radovci moraju da pokvare svaku dobru temu!  :D
Nego jel ti tvoji Rangersi jos postoje?!
Mojne samo navijaci Rada da nas prozivaju, vi kao bolje stojite!  :finger
Ajde ti sa nama u Veronu, ti ti je jedina prilika da putujes u Evropu pa makar sa rivalskim klubom!  ;pivo

:ruke  i kad gubimo i kad vodimo, mi tebi pevamo   :ruke
Title:
Post by: orthodox on September 03, 2002, 10:25:37 AM
Nego zaboravih da pomenem rengeru da je bilo krajnje vreme da (opet) postavite sajt na net! Ne izgleda lose,srecno i jos jedno pitanje,  jel se taj sajt sad vodi kao zvanicna prezentacija UF-a?!

:ruke i kad gubimo i kad vodimo, mi tebi pevamo  :ruke
Title:
Post by: UrbanBaby on September 03, 2002, 10:42:50 AM
Quote from: "ognjen"Au koja izjava jebote!!! :D
Jos samo sto nam cika File nije rekao da poduvamo jer on nece da podnese ostavku! :prst

:muzika
Filetova poruka navijacima :
"Bolje uzmi jedan dim iz moje lule, pocni da kuliras" :cigara  :rofl

E bas je covek opusten ono posle Kairata je jedini iskulirao onaj bojkot i
rekao je : "ma, cool su navijaci, potpuno ih razumem"
posle nisa je izjavio : "ma, cool, desavaju se "iznenadjenja", na pocetku sezone, kad "mali" klubovi od prevelike zelje da se dokazu pobede "velike"...ali to je sve cool"
Sad posle Zeleznika : "cool, su igraci...a i "gledaoci su mogli da uzivaju..." ( posle Sutjeske ne znam sta je izjavio ) ali volela bih da cujem komentar na one glasine da je rijamu cuvala Maru posle tekme?! - ma opusteno, bre!!!   :D


i kad gubimo i kad vodimo, mi tebi pevamo
zvezda le, ale, aleee...
;pivo
Title:
Post by: Belgrade Boys on September 04, 2002, 12:48:59 AM
Ljudi strasno,pazite netreba kriviti samo onog magarca filipovica,po meni vecinom su tu krivi igraci, poput pjanovica,lalatovica.Trenutno zvezda nemoze da ima boljeg trenera od Filipovica!!!!???? -- tuzno ali istinito!!!! , pa nezelite valjda da nam trener bude Milan zivadinovic!!!!
E ovako jos jedna stvar , sto rece jedan lik: "Momci se trude,ali neznaju i nemogu bolje",
ja se potpuno slazem sa njim , oni neznaju  i zbog toga nisu oni krivi vec onaj ko ih dovodi u zvezdu,a vi razmislite ko je to???
pozdrav!
Title:
Post by: orthodox on September 04, 2002, 10:51:29 AM
Kao sto rece Konan, svi mi znamo ko dovodi "pojacanja" samo je pitanje hocemo li ikad zakucati na ta vrata!  :D
Izgleda da su zasluge pojedinaca vece od dobrobiti kluba!
BB nikako ne bih voleo da nam trener bude Ziva pavijan ali vidis da su novinari vec poceli da se bave pitanjem ko ce biti novi trener Zvezde. Doduse File je juce za B92 demantovao da se u klubu pricalo o njegovoj ostavci,a neke novine pominju Krmpotica, itd....


:ruke i kad gubimo i kad vodimo.....  :ruke
Title:
Post by: orthodox on September 04, 2002, 10:54:56 AM
Kizo hvala ti za promene!!! ;pivo
Dobio sam sinoc tvoju poruku ali sam vozio pa nisam mogao da odgovorim! :cigara
Title:
Post by: UrbanBaby on September 04, 2002, 11:09:03 AM
Ma, sram bilo novinare! :nene
Tacno znaju, sta ce da nas iznervira i onda pisu svasta i uvek uspeju
Fileta da namame da kaze bas ono sto ne treba...:D

je*em im ja mater!!!  :lol:
ovoga puta, prvo oni treba da dobiju po ...  :seljak


Zvezdo, Zvezdana, tebe ludo volim ja
bila prva il posledanja s tobom sam do kraja!!!
Title:
Post by: orthodox on September 04, 2002, 11:19:49 AM
Dobro svi mi znamo kako se ovde obavlja novinarski posao! :rofl
Ipak, ovo sto je pomenuo BB (Zivadinovic) nije daleko od istine, naime jednom prilikom, odnosno tek kad je File dosao, bio sam u Zvezdi i jos tada sam cuo da se ceka da File kiksne pa da nam ubace Zivu! :prst
Zamislite na sta bi tek onda licila Zvezda da je Ziva vodi!
Title:
Post by: UrbanBaby on September 04, 2002, 11:34:08 AM
Mislim, juce sam kupila 3 komada novina, ne mogu da se nacudim sta sve pise...najgotivniji tekst je bio u politici, najgori u sportu a u zurnalu je slicica za uspomenu :D ( mogli su to i prvi dan da stave...)  :)
a sto su nas iz "danas-a" ocrnili posle tekme sa Kairatom...pa to je strasno ko sve ( i sta sve ne pise ) o sportu i navijanju! - pobiti govna!!!  :bes

evo texta, pa se i sami uverite :
http://www.danas.co.yu/20020831/sport.htm

ogi, daj ti neke vesti...ti se druzis s novinarima...:D
Title:
Post by: Teta Mila on September 06, 2002, 01:27:02 PM
Konane, da li ti sebe stvarno smatras navijacem?
Kop kod nas se deli na cigane ( Delije i to prave! ) i na navijace koji gledaju tekme, vriste na sudije i grickaju semenke. Ako nisi ni jedna od ove dve grupe, sto pre moras da pronadjes svoj identitet.
Navijaci ne rade nista a cigani rade svasta.
Tako da o nekim vaznijim pitanjima brinu vidjeniji cigani koji se moraju pitati za neke stvari.

Ovo je bilo prijateljsko objasnjenje.
Pozdrav, Mila.
Title:
Post by: orthodox on September 07, 2002, 10:37:35 AM
Ma sve je to cool !  :D
Vids da je File dobio podrsku od uprave i sad traze podrsku i od nas sa tribina!
Nego, planira li neko od vas da ide do Verone?!  ;pivo
Title:
Post by: UrbanBaby on September 07, 2002, 10:54:12 AM
Jel ovo treba neko da shvati kao poziv?! (http://www.delije-caffe.co.yu/ana/masa.gif)
Title:
Post by: KOHAH on September 07, 2002, 12:53:51 PM
:ruke ????? ?? ???? :ruke  :ruke  :ruke
Title:
Post by: orthodox on September 08, 2002, 10:44:34 AM
Pa nego kako nego kao poziv!!!  ;pivo  Svi u Veronu!
Invazija !!!!  ;pljuga