Jбм му матер - опет сам био у праву
Quote
А што се тиче нападача, ту већ имамо проблем. Али за шампионат не брините - биће Звездино пролеће кад се ови пацијенти уиграју. А за ЛШ, па, већ видим проклетих 0-0 (или губимо са нулом),па кад наша сјајна одбрана попусти на Маракани, као са Динамо Кијевом, е онда смо прсли... Ако тамо не дамо гол, немамо никакве шансе.
Надао сам се да ћемо имати среће, ал" шипак. Срећа прати храбре, а овај тренер који их је лепо припремио (друга екипа од оне са Левадијом) на крају прсо. Једино ако је одлични Ђорђевић био уморан и сам тражио измену - ипак он не игра ни 10. утакмицу са овим тимом...
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Ау какав нам гол дадоше...Још не верујем...
Али смо изненађујуће добро одиграли.
Све сам сигурнији да идемо даље!
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]

Туторић фантастичан до кикса на крају,слично и Гај,Лукаш сигурно најбољи на терену.Остали доста солидно,очекивао сам више полета од Молине,али он је ушао пред крај када више нико није ни размишљао о некој офанзиви.Штета заиста што смо пукли на овакав начин,Стразбур ми се одмах вратио пред очима...Шанса постоји а она је у голу,дакле треба кренути убитачно од прве секунде.
Судији желим да га кола прегазе испред Ајброкса...сточар

Опет она наша добро позната "концентрација" у задњим минутима. Осим овога нема чему момцима да се замери. Косану могу да замерим што није убацио Баркоса уместо Филипа, алж ајде.........
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Броновицки се много поправио у односу на меч са левадиом. Они "навијачи" ренџерса се чули тек после гола-тужно.

Сви су добро одиграли осим Милијаша, који се по мени није видео целу утакмицу, такође није добио ниједан ваздушни дуел. Подсетио ме мало на своју игру против Чуке.  :nene  У сваком случају сигурно ће бити боље на Маракани, тако да пролазимо даље.  :ruke  :sampion  ;pivo
А спаса нема, неће га ни бити,
јер наша ЗВЕЗДА најбоља је сад,
гробари ће горке сузе лити,
а ориће се песмом бели град.

Такође,колико ми се чини гол је био веома сумњив,могуће је да је био и офсајд.Вреди ли жалити се стоки која седи у УЕФИ?Тешко...списак судијских грешака могао би да буде километарски,али то њих не занима.
И још да додам да бисмо са тимом који је играо против Милана прошле године данас добили минимум 2-0!

Quote from: "Djole"Такође,колико ми се чини гол је био веома сумњив,могуће је да је био и офсајд.Вреди ли жалити се стоки која седи у УЕФИ?Тешко...списак судијских грешака могао би да буде километарски,али то њих не занима.
И још да додам да бисмо са тимом који је играо против Милана прошле године данас добили минимум 2-0!

И ја мислим да је Ново био у офсајду при "главо-додавању", али то нам ништа не помаже. УЕФА ће још и да награди судије за "добро" суђење.

Ех...Ђоле, са тимом из 91. би их разбили ко беба звечку;)
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Quote from: "Djole"
И још да додам да бисмо са тимом који је играо против Милана прошле године данас добили минимум 2-0!
Слажем се
Ови Шкоти појма немају, само што смо ми испали још већи коњи
Али ето остаје нам шанса да пробамо код куће, уз оно чувено-само да побољшамо напад

Вечерас сам баш срећан ! Из ДВА разлога !!!  :ruke

Прво , свака част екипи која је била , и овима из еуропе и овим  домаћима !!!  

Друга ствар је наравно изненађујуће добра игра !  :ruke


Туторићу стварно признање на доброј партији . Борио се као лав !

Гај ме је пар пута баш изнервирао са оним својим играњем , али одрадио је добар посао .

Броновицки - много много бољи него против ''Ливаде''

Ађелко - није лош , али надам се да може боље .

Лукаш - одличан , Кастиљо такође , од Коромана сам очекивао више , ипак мора да зна , да чим је око шеснаест мора да ШУТНЕ ЛОПТУ , па играо је тамо !!!

Милијаш толико дави лопту да га је мучно гледати ! Немам ништа против њега , чак га као играча веома ценим , али мора да игра много брже , да се брже ослобађа лопте .

Рашковић - НЕВИДЉИВ

Мали Филип , јако добар , чврст у дуелу , шутира , не плаши се ...



Са оваквом игром (и још бољом наравно), и пуном Мараканом , верујем да можемо даље !!!


НАПРЕД  ЗВЕЗДО  !!! :ruke
'' Ја сам четник мајко кокарда ми каже
да сам војник мајко ВЕЛИКОГА ДРАЖЕ !!!
Ја сам војник мајко Равногорског пука ,
десна ми ја мајко одсечена рука !!! ''

Добро да вам не кварим расположење, видим већина је задовољна игром, неки  резултатом, све је то супер, играћемо напокон ту ЛШ али на Sony-ју.

Код уласка овог њиховог глодара сам рекао да нам дају гол у последњим минутама, и да ће управо он имати ту част да нам да гол (такви су нас увек карали, мали пацолики ликови). Ако се неко сећа боље од мене, што није тешко, предходних сезона нам је исто тако неки мали шабан, тек изашао из јуниорског погона дао 2 комада.

Да прекратим причу и да се вратим на ове наше мученике, тужно је колико нама стандарди опадају, ваљда су сви очекивали да нас ови напуне, да не лажем, и ја сам, али је један део мене (онај луђи) је очекивао бар 0:0, 1:1. Првих 10 минута је прва опција отпала, био сам сигуран да не можемо да пукнемо од ове назови фудбалске екипе, али сам исто тако био сигуран да ми гол не можемо да дамо.

Ко је данас играо фудбал? Играо је Броновицки, Кастиљо, Гај, Лукаш (и то све што су урадили данас везано је за дефанзиву пошто ми офанзиву данас нисмо имали). Једини који је играо када Звезда креће у напад је Короман. Сви остали су дно, из дна се може издвојити једино још Туторић који се ето трудио.

Није тешко приметити да су играли само странци, сви остали су оперисани од фудбала, немају елементарно познавање фудбалске игре, идеје равне нули, само глава доле и да их не спречи њихова одбрана отишли би у гол аут са лоптом.

Милијаша и његово схватање фудбала више нећу узимати за озбиљно, више ће ми његов плес по терену служити за поправљање расположења, смејаћу се, нећу се више нервирати. Ми хоћемо у ЛШ са Миланком и Ђорђевићем :o . Еј са Миланком, па то не може ни у Менаџеру где су могуће и немогуће ствари, а не у овој тужној стварности. Анђелковић, ах да, многи би за њега рекли одиграо је до јаја, па такве дриблинге би и ја радио, шутни лопту у аут па трчи за њом, коментатор његове ''центар шутеве'''прогласи као добре сваки пут кад се лопта одвоји од земље више од пола метра и кад не погоди првог чувара. Додуше и сваки наш напад је проглашавао добрим чим се Туторић, Гај и Ранђа одлуче да пребаце половину терена.

Ко је још играо није ни битно, суштину сам споменуо, још једино је остао нејаки Филип Ђорђевић да га прокоментаришем, треба он још доста млека да попије да ојача да би уопште био претња за нечији гол, он и Миланко су претња голу ко што сам и ја био гледајући текму преко ТВ-а.

Још ми је запало за око, али то није само случај у овој утакмици, већ и у прошлим, па и у ранијим сезонама. Када смо ми у нападу, увек је 2-3 играча код нашег играча са лоптом, он је по златном правилу окренут леђима голу и гради лопту што би се рекло. Е па он тако окренут леђима голу је опасност једино за наш гол, лопту губимо експресно, док противнику остављамо могућност да мирно и неометано гради свој напад, њихови су нападачи окренути лицем према нашем голу и ломе кичму нашој одбрани. Ово је случај и са овим нашим сеоским екипама, то сам баш приметио против Бежаније кад су нас напунили, ломили су нас ко од шале.

Ето то би било то, сад треба да јуримо гол код куће или чак два, а и сами знате да ми немамо екипу која зна да јури и да напуни противника, па макар играли и против ФК Змаја, резултат ће увек бити 1:0, 2:1...

Још да кажем да је суђење криминално, а неинтелигенција неких наших је само помогла оном педеру да нас покраде.

Косановића и његове изјаве пре меча ћу такође схватати као шалу, али таква је ситуација са свим нашим тренерима, сваки пут причају о некој офанзивној игри, а формација 4-5-1 . До јаја нам је офанзивна игра, имали смо 1 корнер и 4 шута у оквир гола од којих ни један озбиљан.

није био офсајд!!!! Ја сам као и већина помислио да јесте али сад сам видео на вестима успорено и није био!

Стразбуршки синдром и даље живи. Просто је невероватно колико нам се често дешава да примамо гол пред крај текме:сад ово, Либерец прошле сезоне у гостима, Базел пре две сезоне на Маракани, о Стразбуру не вреди трошити речи, још ме боли та рана, Одензе у гостима 2003, Мец на Маракани '98, ма иди...
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!

До извођења Ђорђевића из игре смо имали резултат... Тих 7 минута или нешто јаче са надокнадом смо одиграли као пичкетине!!!
И треба да примимо гол када играмо са 5орицом у средини и 5орицом у одбрани! Ма ко бре зна да игра фудбал у таквим условима?!
Јебену целу утакмицу се држимо и изигравамо озбиљан тим и онда се посеремо сами на себе!!!
Лукаш одличан!
Милијаш је играч којег сматрам за доброг, али вечерас... Јеботе какву је контру он упропастио!!! Када телевизор нисам разбио због њега и његове споре реакције!!! Џаба техника када си спор као пуж!!!

Што се тиче реванша...
Шансе минималне јер је Ренџерс клуб који игра на контре, а којих ће имати на претек јер ћемо ми хрлити у напад константно...
Сами смо себе победили и то нека нама служи на част...
И још једна ствар не може се у нападу са момком који нема искуства и са играчем који је одиграо пет утакмица од почетка до краја...
Две недеље да поставимо игру која ће да нас уведе у ЛШ, две недеље има Косановић... Даће Бог ЛШ!!! Мора овог пута...


улазимо у ЛШ сто посто ово је за нас и наш менталитет одличан резултат

Quote from: "Леса"Ау какав нам гол дадоше...Још не верујем...
Али смо изненађујуће добро одиграли.
Све сам сигурнији да идемо даље!

Брате драги, a шта те прави сигурним? Шкотима је довољан један гол у БГ и ми испадамо! Или ти стварно мислис, да ми са онаквим "нападом" можемо њима да увалимо 3 комада? Ја искрено и нажалост не. Чак мислим, да ћемо им тешско дати 2 гола, а камоли нешто више.

Ма дајте уозбиљите се, какве шансе да прођемо, то је било јасно и играчима кад се текма завршила
Мене више боли што ми се чини да гол не бисмо постигли да се играло 3 утакмице за редом
Шкоти нису мерило, и они очајно играју
Сваке године имамо све лошији и лошији тим, ни у једном играчу не видим неку перспективу, како овакви у домаћем првенству, купу уефа, с ким

Милијаш,Рашковић и Анђелковић не би смели да играју у првих 11 то прво.Баста би требао да игра,Баркос и Салас у реваншу тад ћемо морати да кренемо офанзивно...Милијаш очајан не лош већ очајан,Рашковић ја не знам дал се он усрао али видео сам у пар пута бежао је од лопте,правио грешке нон стоп он не би смео да игра,Анђелковић забије главу у земљу и центрира и лопту иако ухвати голман или иако нема никог у шеснастерцу од наших па тек онако центрира овај коментатор прогласи за одличан потез :zbunjen  далеко од тога...није можда пуно грешио ко пре али добро није одиграо нити мислим да он може боље...Туторић и Лукаш одлично одиграли,Короман солидно,Гај са оном игром својом уби боже на крају је испало све добро али једном ће нас тако сјебати само тако,Ђорђевић није могао сам ништа опет је имао ту једну шут прилику млад је он не може јуче у другој лиги а данас води екипу у лш.Реванш пуна маракана,2 недеље више уигранија Звезда,нападачка Звезда која јури резултат ја мислим да можемо до Лш...да је остало 0-0 опустили би се и играчи и опет би у реваншу се више бранили итд итд тај резултат нам ни против динама к. ни против розенборга није донео ништа добро,сад ћемо да видимо.Ја мислим да можемо у лш.