Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Бока

1
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
May 28, 2008, 09:37:00 PM
???? ??????.

??? ???????.
3
Терен / КК Црвена звезда 07/08
April 18, 2008, 06:37:18 PM
Karadžić podneo ostavku
18. april 2008. 19:26    

QuoteTrener košarkaša Crvene zvezda Stevan Karadžić podneo je ostavku. Beogradski mediji navode da je razlog za ovakav potez Karadžića i to samo 24 sata pred utakmicu sa Partizanom u Superligi Srbije, neslaganje sa nekim potezima uprave kluba sa Malog Kalemegdana.

Mediji navode da je Karadžić nezadovoljan što uprava kluba nije isplatila neka zaostala dugovanja prema igračima i stručnom štabu, što je poremetilo atmosferu u ekipi.


(MONDO)
4
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
April 17, 2008, 04:15:55 PM
??=??

???????? ????????? ??????? ?????? ?? ?????????? ??? ???? ??????

Quote?? ?????? ?????? ?? ??????? ??????? ?? ???????????? ???????? ??? ???? ?????? ??????
5
Иза свега што је дрвосеча написао стојим 100%, али колико је реално спровести тако нешто док се у целом друштву не промени клима. Ми можемо само нашим активностима да помогнемо да се ствари постепено мењају, али сумњам да је могуће променити их. Ако би сада одлучно кренули у  борбу (мајце, графити, песме, информатори) имам утисак да би тек за 10-так година осетили промену. Ово нема директне везе ни са навијачима, ни са хулиганима (намерно одвајам) већ са ситуацијом у земљи.

Како објаснити младој особи поред свих неправди шта је исправно, а шта није? Узимају нам део територије, сваком појединцу припадне мука када помисли на наше политичаре, јебу те сви у здрав мозак и постепено пређеш на тамну страну када видиш да они који су на тој страни добро пролазе у овој земљи! Нам су корупирани сви слојеви друштва од ганција који чисте улице до попова!

Нека је од 10.000 њих 10 спремно да носе оружје (кућно васпитање или боље рећи неваспитање, неурачуниљивост, алкохол, дрога) то ће повући још 100 оних који ће из страха због овоих десет почети да носе оружје и тако у круг. Навијачи нису разлог због чега долази до оваквих случаја већ само повод. Особа која је убила Дејана, када тада би убила неког другог у некој другој ситуацији. И за стање његове свести најмање су одговорни навијачи.

Навијачке групе би могле заједно са целим друштвом да утичу да се такве ствари не догађају. Међутим то је свуше дуг  и тежак процес, који се лако може нарушити несмотреним потезом једне особе од горе поменутих 100 људи која би била спремна да носи оружје.

Можемо и морамо да причамо на ту тему, али нисам оптимиста да ћемо нешто значајно променити по том питању.
6
Довољно је видети ово:



и схватити куд плови брод. Најгоре у свему што ћемо ми незаштићени највише то осетити на кожи и што ће овај догађај директно утицати на целу навијачку сцену. Пад квалитета на трибини и да не набрајам даље. Наравно одговорне знамо...  :bes  :batine
7
Терен / КК Црвена звезда 07/08
April 13, 2008, 10:07:16 PM
Драшко Петровић више није у телекому. Склоњен је по политичкој линији. Из тог разлога ово је природан развој ситуације.

Дакле није реч о резултатим већ о политици. Исто тако треба узети са резервом све што пресс пише.
8
Терен / ОК Црвена Звезда 07/08
April 13, 2008, 09:29:29 PM
Večiti izborili majstorice za finale



Odbojkaši Crvene zvezde i Partizana izborili su u nedelju uveče pravo da igraju odlučujuće utakmice u polufinalu prvenstva Srbije.

Zvezda je u Novom Sadu pobedila aktuelnog šampiona Vojvodinu sa 3:2, po setovima 25:23, 16:25, 22:25, 25:18, 15:6 i izjednačila na 2:2 u seriji. Vojvodina je vodila sa 2:1 u setovima, ali su Beograđani uspeli da preokrenu rezultat.

"Majstorica" se igra u četvrtak u Beogradu od 18 sati.

:sampion  :ruke
9
Терен / КК Црвена звезда 07/08
April 13, 2008, 02:27:37 PM


У Београду је у 80. години преминуо један од најлегендарнијих кошаркаша и функционера Црвене звезде Александар Гец.

Гец је био један од најважнијих стубова златне Звездине генерације која је освајала титуле од 1946. до 1955. године. Био је изузетно талентован и свестран спортиста, а у црвено-белом дресу дебитовао је са само 17 година.

Гец је био највећи велемајстор, игра му је била као романтика, сваки кош мало уметничко дело, многи су само због њега тих година долазили на Мали Калемегдан. Био је непоновљив, маштовит, виртуоз и одличан стрелац. Саша Гец је прва Звездина звезда у кошарци.

За репрезентацију је одиграо 66 утакмица, а каријеру је морао раније да заврши због тешког обољења левог плућног крила. И ван терена је био једнако успешан и остао веран Црвеној звезди. Прво као тренер, па председник клуба. За време његовог мандата екипа је освојила две титуле, три домаћа Купа и Куп Купова Европе.

Александар Гец је од 1946. до 1953. за Црвену звезду одиграо 98 утакмица, са импресивним скором од 88 победа и два нерешена исхода. Као тренер Црвене звезде радио је 1958. и 1959. године остваривши 22 победе и две нерешене утакмице.

Датум сахране и комеморације поводом смрти Саше Геца биће накнадно објављени.
11
На основу којих доказа и чињеница си тако сигуран у то што мислиш?

Уосталом о каквој правди ми говоримо? У овој и оваквој земљи? Много гори људи шетају слободни, док Џаја трули у затвору. Па и да је узео новац од тих трансфера он је последњи који би требао да се хапси због тога. Много чудних ствари се издогађало у последњих пар сезона... Превише  је случајности...

Зашто не ухапсе Мишковића? Сви знамо како се дочепао богатства? Зечевић? Бјековић? Ћурковић? Буторовић? Вучуровић?

Свако нормалан види да је овде реч о некој много већој игри, која се одвија пред нашим очима, али је не видимо најбоље. За пар година ће нам све бити јасније...
12
Постоји само једна застава Македоније и једна Македонија.

Нема потребе посебно истицати на кога се односи.

А што се тиче творевине ћопавог загорца сви знамо шта јој следује.
13
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
April 01, 2008, 07:08:06 AM
Quote from: "ciganshtura"?? ????? ?? ??? ??? ?? ??? ??? ?????????? ??????. ??? ??? ?? ?????? ????????? ?????? ?? ??????? ??????? ? ?? ?? ?????? ????? ? ? ?????? ??????. ?????? ???????, ? ??? ??? ? ????? ??????? ?? ????????? ??????? ? ???? ??? ??? ?...

????? ??? ?? ????????? ?????? ???? ????. ? ??? ?? ?? ?????? ???? ???? ??? ?? ??? ????? ???? ?????. ?? ?? ??????? ???????.

? ???? ?? ??????, ??????? ?? ??????? ???? ??? ??? ?????? ?? ???? ???? ???? ????. ??? ?? ????????? ?? ?????? ??? ? ???????? ?? ??? ??????? ? ????? ?? ?????? ?????? ???? ?????? 2-3 ???????? ? ?????? ???????....

?????? ??? ??? 2???? ?? ???? ????, ?? ????? ??? ?? ??, ?? ?? ???? ???? ??? ?? ?????? ????.

????? ?? ?????? ?? ?? ???? ???? ????????? ???? ??????, ??? ?????? ???????? ???? ? ???????? ?? ??? ???? ? ??????????  ????? ?? ??? ???? ????? ? ????????? 15 ??????. ?? ???? ??? ?? ?? ?????? ????. ??? ???? ???? ?? ?????? ???????? ?????? ? ???????? ?? ?? ??? ?????????. ??? ?? ?????? ?? ????????? ????? ? ???? ?????? ?? ?? 3-4 ?????? ????? ?????? ?????? ? ??????, ? ?? ?? ???? ?????? ??????? ???????? 10-??? ??????.
14
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
March 30, 2008, 07:57:12 PM
???? ???? ???? ???????????? ???? ???? ??????.

????? ??????? ??????? ???? ?????? ???? ?? ????? ?? ?? ???? ????. ??? ??????? ????? 30, ????? ? ????? 40 ?????? ??? ???????.

???? ?? ??? ???? ???? ?? ??. ??????, ???????? ?? ????????, ?????????? ? ??, ? ????????? ?????!

???? ? ?????? ????? ????? ?? ?? ?????? ??????????? ?? ???? ??? ????? ??????, ? ??????? ?? ?? ??????????.

???? ???????? ??? ?? ????? ? ???????? ?????????? ?? ?????? ?? ?????????, ?? ?? ?????? ???, ??? ??????? ?? ???? ??? ????? ?????? ? ????????? ????? ?????? ?? ????? ? ????. ???? ???? ????? ?? ??????, ???? ???? ??????? ???? ? ???? ????? ? ????? ???? ??? ???? ?? ?????!
15
Терен / IN MEMORIAM: Рајко Митић
March 30, 2008, 02:34:18 PM


QuoteRajko Mitić, prva "Zvezdina zvezda" i po mnogima najveći džentlmen jugoslovenskog fudbala, preminuo je u subotu uveče u Beogradu, u 86. godini.

Mitić je rođen 19. novembra 1922. godine, u Dolu kod Bele Palanke. Bio je igrač Crvene zvezde, a poštovan i voljen u celoj zemlji.

Njegova popularnost prerasla je u legendu i znatno prevazišla vreme u kojem je igrao. Bio je slavljen kao nezaboravni kapiten crveno-belih i jedan od najboljih igrača i strelaca reprezentacije.

Veliki protivnik nesportske igre i nekorektne borbe, nikada nije povukao protivnika za dres, niti mu podmetnuo nogu.

Fudbalski teren za njega nikada nije bio ogledanje u snazi, već prostor za igru, za nadmetanje u veštini. Voleo je fudbal i tu ljubav prenosio na saigrače, protivnike i gledaoce.

Zvezda i reprezentacija su po atraktivnosti imali i boljih igrača, ali je Mitić, koga su svi oslovljavali samo imenom - Rajko, ostao neponovljiv, poštovan zbog svojih izuzetnih sportskih i ljudskih vrlina.

Karijeru je počeo u omladinskom timu BSK-a u predratnom Beogradu, a kapiten Zvezde bio je od njenog osnivanja, 4. marta 1945. godine. Crveno-beli dres nosio je 14 sezona. Odigrao je ukupno 572 utakmice i postigao 262 gola, od toga 74 prvenstvena i 22 u Kupu.

Kao kapiten i istinski vođa tima, Mitić je sa Zvezdom osvojio pet titula prvaka Jugoslavije - 1951, 1953, 1956, 1957. i 1959. godine, a Kup Jugoslavije četiri puta (1948, 1949, 1950. i 1958).

Osim perioda rehabilitacije posle operacije meniskusa 1947. godine, Mitić je retko odsustvovao sa terena. Čuvajući druge, čuvao je i sebe.

Posle punih 13 godina aktivnog igranja, od Zvezdinog dresa oprostio se 29. novembra 1958. u meču finala Kupa protiv mostarskog Veleža (4:0) u Beogradu.

Za reprezentaciju Jugoslavije tokom 11 godina je nastupio 59 puta, upisavši se u strelce 32 puta. Često je govorio da mu je najmiliji bio onaj kog je postigao 16. maja 1954. u prijateljskom susretu protiv Engleske (1:0) u Beogradu, u poslednjim minutima utakmice.

Učestvovao je na dva olimpijska turnira - 1948. godine u Londonu i 1952. u Helsinkiju i oba puta osvojio srebrnu medalju.

Bio je kapiten i član nezaboravnog tima iz Finske, koji je svih šest utakmica odigrao u nepromenjenom sastavu: Beara, Stanković, Crnković, Čajkovski, Horvat, Boškov, Ognjanov, Mitić, Vukas, Bobek, Zebec.

U posebnom sećanju ostale su dve dramatične utakmice protiv SSSR, kada je naš tim u prvom susretu svega 13 minuta pre kraja vodio sa 5:1 i ipak nije pobedio (5:5). Na ponovljenom meču Mitić je postigao vodeći gol i otvorio vrata konačnoj pobedi - 3:1.

Od dresa reprezentacije oprostio se 29. septembra 1957, protiv Rumunije (1:1) u Bukureštu.

Imao je 35 godina i 23 dana - samo četiri dana manje nego njegov dugogodišnji saigrač Branko Stanković, koji je kao naš rekorder poslednju utakmicu u državnom timu odigrao sa 35 godina i 27 dana.

Mitić je od 1960. do 1966. godine bio na čelu stručnog štaba Crvene zvezde, krajem 1966. postao je član Komisije FSJ za sastav reprezentacije, a od 23. aprila 1967. do 18. novembra 1970. kao selektor je sastavio 34 jugoslovenske reprezentacije.

Najveći uspeh postigao je na Kupu nacija 1968, kada su "plavi" osvojili titulu vicešampiona Evrope.

:(
17
Мени то све смрди.

Много случајности и у најмању руку неких чудних догађаја обележило је досадашњи део сезоне нашег клуба.

Скандали, хапшења, казне, одласци и доласци, играње пред празним трибинама... Нисам параноик, али све више почињем да сумњам да нам неко ради о глави.

Коме је циљ да шири дезинформације о термину одржавања утакмице у тренутку када је поред подршке тиму у борби за титулу важна бројност и због подршке Косову?
18
Пар фотографија...













19
Звезда нема цену! Ништа није вредније од Звезде, али јеби га не осећају сви тако...
20
Quote from: "KizaLion"Да ојади Звезду, да спадне на ниске гране, да је купи за само 50 милиона евра. После ће комотно неком Арапину увалити за 150-200 милиона евра. Син новог Тате...  :bes

У јеботе Кизо ти причаш као да је Звезда у самом врху европског фудбала. Какво срозавање угледа? Ми смо бре и овако дно дна.

Горе од овога тренутно скоро и да не може.